TV Series - what´s you favourite?

vše co vás napadne
Odpovědět
terry
Starý pes fóra :)

TV Series - what´s you favourite?

Příspěvek od terry »

Kód: Vybrat vše

Tema o South Parku, kde se pote rozvinula diskuze na dalsi ruzna temata ohledne serialu, mi vnuklo napad, ze bych mohl zalozit samostatne vlakno o serialech. 
Zajimalo by me, co sledujete apod. Navic jsou ted prazdniny a ja shanim kazdej dobre serial.

Prison Break - na tento serial sem narazil, kdyz ho zacala vysilat Nova. Dival jsem se cca na pet dilu, ale pak me to tydenni cekani prestalo bavit a zacal sem stahovat. V originale je navic kazdej serial lepsi, jak sem sam pozdeji zjistil a ted uz mam za sebou 3 serie - cekam na 4. (po prazdninach).
Hodnoceni: 7/10 (serial vyborny, ale nekdy tam jsou proste az moc nerealne veci )

How I Met Your Mother - na tenhle americky sitcom jsem se zacal divat teprve nedavno. Sice sem o nem vedel uz dlouho, ale moje lenost mi nedovolila ho stahnout. Tedka uz mam stazeny temer tri serie - zatim ale mam rozjetou prvni.
Serial je pojmut trochu netradicne, kdy otec vypravi svym detem, jak potkal jejich matku. Vypravi o svych prihodach s kamarady apod. Vazne nelituju, ze sem stahnul - je to sranda.
Hodnoceni: 8/10 (podobne serialu Friends (Přátelé), ale jeho nevyhodou delka jednoho dilu - pouze 20 minut. Kazdopadne me to zatim bavi, lepsi nez pratele)

4400 - o serialu jsem se dozvedel od bratranka, ktery mi ho pujcil, at to skouknu. Prilis sem tomu neveril, ale po prvni serii (6 dilu) sem chtel dalsi.
Je to pribeh o 4400 lidech, kteri byli v rozmezi cca 100 let uneseni "lidmi z budoucnosti" a hromadne vraceni na Zem, s ruznymi schopnostmi, aby zachranili svet.
Hodnoceni: 6/10 (zajimavy napad)

Dalsi sledovane serialy: Dr. House (CZ), The Simpsons (CZ)

Chystam se sledovat: Battlestar Galactica, Heroes

Mozna sem na neco zapomnel, ale to, co sem si momentalne vybavil mate tady ;)
iPhone 4 16GB iOS 5 beta | MacBook Air 13" C2D 1.86 GHz, , 4GB RAM, 128GB SSD

whisky96

Re: TV Series - what´s you favourite?

Příspěvek od whisky96 »

ja si z iTunes Store stahujem pravidelne tieto:

- Big Bang Theory
- Chuck
- Dexter
- Numb3rs

Diablo

Příspěvek od Diablo »

Pekne tema :D

1. Red Dwarf - Cerveny Trpaslik
Proste klasika britsky sitcom od BBC 1988 - 1999. Kazdy z 52 dilu jsem videl nejmene 40x :D , uz znam vsechny dily nazpamet ale stale me to bavi. Sleduji ho od svych desiti let :D diky memu otci, ktery se na to take casto dival. Jiny serial tohle nedokazal, proto jednoznacne na prvni misto. Jedine co me mrzi je, ze sance na nove dily je naprosto nulova :( .

2. IT Crowd
Dalsi britsky serial z produkce HBO. Doporuceno kamardy v mem okoli. V CR neni zas tak znamy, asi vzhledem k faktu ze ho zde vysilala pouze HBO kterou zde nema prilis mnoho lidi. Jinak genialne zpracovane kdo ma rad Cervenyho Trpaslika oblibi si i IT Crowd .

3. Simpsonovi a Futurama
Tady neni co dodat, zna asi kazdy. Ani uz nevim kdy sem videl uplne prvni dil.
Tyhle serialy mam oba stejne rad, dam je k sobe protoze jsou od stejneho tvurce a oba jsou kreslene. Futuramu moc lidi u nas asi nezna ale nektere dily jsou lepsi nez Simpsonovi. Jedine co nechapu je ze u nas snad nebezel v TV ani jeden dil

4. Prison Break
Narazil jsem na nej uplne nahodne kdyz sem se nudil a hledal neco zajimaveho na internetu, recenze na tento serial byli docela dobre tak jsem ho stahnul ... Muzu rict ze me hodne prijemne prekvapil, prvni dil mne zaujal na tolik ze sem okamzite stahnul vsechny dalsi dily a behem vikendu uz sem mel zasebou 2. serie , pak uz sem musel cekat kazdy tyden az vyjde dalsi dil v USA .

5. Heroes
Prakticky stejny scenar jako u Prison Breaku, na internetu jsem videl zajimave recenze, stahnul jsme jeden dil a od te doby pravidelne sleduji. Je to sice takove "pohadkove Sci-Fi" ale na druhou stranu je fakt ze treba po 3x bych to videt asi nechtel.

Jeste jeden musim zminit

6. Seinfeld
Americky sitcom , v CR absolutne neznamy, v USA je to klasika, i kdyz nemam Americke komedie rad tohle se opravdu povedlo. Pokud bych to nevidel tak bych neuveril ze Americky sitcom muze i vtipny. Poprve jsem to videl uplne nahodou v kavarne pri navsteve USA . Dalo by se to prirovnat k Friends akorat je to podle mne mnohem mnohem lepsi.
Naposledy upravil(a) Diablo dne sob črc 05, 2008 12:56 am, celkem upraveno 1 x.

JirKrato

Příspěvek od JirKrato »

Simpsnovi - prostě kult
Kriminálka Las Vegas
Kriminálka Miami
Červený trpaslík

rony
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Příspěvek od rony »

Scrubs - americky sitcom z nemocnice, vela cierneho humoru

Californication - David Duchovny
/\/\ /\ > /\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch a fb.com/forum.iphone.cz
 mac mini  iPhone  4  5S  X  13 Pro  iPad Pro  Pencil  TV4  HomePod  WATCH  AirPods

watterman

Příspěvek od watterman »

Prison Break - pěkný seriál, jenom se to furt opakuje (vězení, svoboda, vězení, a teď ho zase čeká svoboda). zatím jsem viděl všechny díly

LOST - parádní seriál, i když je tam spoustu nereálných věcí (možná jsou možné), tak stále tam panuje takové tajemno v každém díle... Ale chce to sledovat od prvního dílu. ;) Viděl jsem taktéž všechny díly :)

Red Dwarf - Zpočátku jsem to nesnášel, nyní jsem se na to po několika letech podíval znovu a už mám za sebou 4 série a musím uznat - suprový seriál!

South Park - Koukám na to od prázdnin, zrovna jsem se dostal k 10. sérii, a furt mě to baví a má čím překvapit. Humor je skvělý a t městečko, kde jsou prostě různí lidé na jednom místě - super! navíc to propojení se skutečností, kde se v téměř každém díle řeší to co v reálu. Suprové :)

The IT Crowd - Irský seriál, humor je bezvadný a můžu se na každý díl dívat třeba několikrát! Bohužel zatím vyšlo pouhých 12 dílů :(

Heroes - první díly byly divné, ale nakonec se to zvrtlo ve skvělý seriál, plný taktéž tajemna... A hlavně ten hlavní prolog na začátku každého dílu je dojemný :) Taktéž jsem viděl obě série...

Friends - teď začínám sledovat pravidelně na Primě (teď zrovna bude další díl :)) A taky dobrý humor. Skvělý seriál :)

A raději se už na žádný nechystám (nechci zase promrhat plno času sledováním seriálů), zkoušel jsem Dextera, ale moc me to nechytlo. A taktéž jsem viděl dva díly seriálu "Father Ted", ale tam mě ten humor vůbec nesedl..

@Diablo - náhodou IT Crowd zde nedávno vysílala ČT2 a to dokonce v originálním znění s titulky :)

ilijusin

Příspěvek od ilijusin »

Prison Break
slysel jsem o tom neco malo predtim nez se to zacalo vysilat u nas, pak jsem se koukl na premieru prvniho dilu v CZ a to jak ukazal tetovani na konci me donutilo stahnout vsechny v originalu a udelal jsem si mensi maraton, pak jsem hned jak bylo mozne stahoval nejnovejsi dily. Super serial. Ale opravdu jenom prvni serie byla dokonala a vsechno bylo domysleno. Ty dalsi jsou stale nadprumerne serialy ale uz se do toho nedokazu zazrat jako do te prvni serie. Je videt ze je to uz nedomyslene a "nasilne" lepe receno vyuncene pokracovani pro penize, meli proste utect, druha serie skryvani a pak se usadit, ted to budou stale protahovat do nekonecna. Ale co alespon je na co koukat :)

House MD
Muj snad nejoblibenejsi serial. Nejdrive jsem se na to jen obcas koukl na Nove, ale jednou tenhle rok jsem byl nemocny a misto abych vzal do ruky ucebnici, jsem si stahl vsechny dily House a sledoval jsem tak prumerne 10-14 dilu za den. Hrozne se mi libi jeho smysl pro humor. A hlavne ma hooodne podobny ne-li totozny nazor na svet a na to co se v nem deje. Je to clovek jak ma byt :) Prijde mi ze s nim mam dost spolecneho, i kdyz to neni zrovna vec se kterou bych se mel chlubit

Monty Python
tady snad ani neni treba komentar, dokonaly serial a filmy jsou taky dokonale

Mr. Bean
8)

Family Guy
vyborny humor = jednoduse o nicem :)

Uvolnete se prosim
myslim ze to se da taky povazovat za TV series, byl jsem tam uz 4x i na zivo v divadle Ponec

South Park
uz jsem o nem psal v topicu o SP, libi se mi jak se neboji si udelat srandu z cehokoliv a kohokoliv, resi aktualni deni ve svete, jedine co me stve je ze mi absolutne skazili mluvu...

Hotel Babylon
serial podle knihy, neni moc znamy, vlastne ani kniha (ma stejny nazev), je to serial z prostredi luxusniho hotelu v Anglii, deji se tam stale nejake silenosti a necha vas nakouknout do zakouti hotelu a ukazi vam co vsechno se tam deje kdyz se host nediva, je to udelane podle vypovedi cloveka ktery 30 let v hotelech pracoval...

asi jeste naky, pozdeji doplnim ted uz me nic nenapada

terry

Příspěvek od terry »

@iljusin: s PB souhlasim.. prvni serie byla fakt paradni - promysleno na kazdym kroku. Pak, jak rikas, trochu vynucene, ale doufam, ze se nebude 4. serie opakovat jako druha. Chtelo by to nabrat novy smer.

Mr. Bean a Monty Python - neni co dodavat.. super serialy. O cem blize je Family Guy?

Odpoved:

Kód: Vybrat vše

Family Guy je americký animovaný televizní seriál o takové (ne)normální rodině žijící ve smyšleném městě Quahog, Rhode Island.
Seriál vymyslel americký scénárista Seth MacFarlane a od roku 1999 ho vyrábí společnost Fox Broadcasting Company.
Seriál byl zrušen v roce 2000, a znovu v roce 2002, ale obrovský prodej DVD přesvědčil Fox znovu obnovit vysílání v roce 2005.
Děj seriálu se točí hlavně kolem Petera Griffina, jeho rodiny, přátel, spolupracovníků a několika dalších obyvatel města Quahog.

Tak ono to je dokonce kresleny :) Koukam na obrazky - hlavni postavy se vubec nepodobaji simpsonovic rodince :)

ilijusin

Příspěvek od ilijusin »

rikam to - je uplne o nicem :D

video
video
video
video
video

lukas26
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od lukas26 »

hledím celkem na dost:
Lost
Prison Break
Heroes
The 4400
Jericho
My Name Is Earl
American Dad
Futurama
Simpsonovi
24
Californication

možná jsem ještě něco opomněl... :) ale co můžu určitě doporučit, tak pokud jste neviděli, tak Californication...sice zatím jedna řada se 12 díly, ale parádní!!!

headlong
patron iPhone.cz
patron iPhone.cz

Příspěvek od headlong »

Lost
Prison Break
House M.D.
Heroes
Dead like me
Desperate Housewives
24
Takova normalni rodinka
Naposledy upravil(a) headlong dne úte zář 09, 2008 6:12 am, celkem upraveno 2 x.
Obrázek
Mám iPhone 8. V rodině ještě další tři iPhone :-)

watterman

Příspěvek od watterman »

Co se týče Family Guy, tak ten si v 10. sérii také dobíral SP za to, že chce ukázat obrázek Muhameda, a že příběh je vybírán náhodně několika zvířatama, kde vyberou 5 z několika set míčků a z toho se něco natočí :lol:
Také si jej dobírali za to, že tam jednoduše není žádný příběh a vtipy jsou nahraditelný, jelikož vůbec nemají nic co dočinění s dějem.

To je jen taková poznámka :)

Dokonce i o Simpsonech byl 1 díl, ale to byli chváleni...

Jinak ještě jsem sledoval Mr. Bean a jakmile se dodívám na celé SP a Red Dwarf, tak aspoň zde mohu jak já, tak další sbírat inspiraci na co dále koukat :)

PetrK
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od PetrK »

LOST
Prison Break,
BSG
SG Atlantis
Moonlight
Alias(ten je hodne good)
DR. house
Akta X
KYLE XY(ma oblibenost)
Californication
Futurama
Heroes
The 4400
Jericho
IT Crowd
How I met your mother
Simpsonovi
Star trek
Babylon 5
Hladina
Farscape(hmm to sem nepobral)
Firefly(v podstate scifi western serial co me prekvapil)

mno a dalsich 50 sr*e*k co davaj v tv, ruzny kriminalky, varoniky mars atd

nemam rad kdyz film skonci a podruhy me neba, no a v podstate jsem zavislak na serialech
iPhone 3GS 16GB White
http://iphonehry.cz

silencer

Příspěvek od silencer »

Battlestar Galactica
House M.D.
Red Dwarf
Black Books
Monty Python's Flying Circus

pacholek

Příspěvek od pacholek »

Red Dwarf
How I Met Your Mother
Scrubs
Grey's anatomy
House MD
Dexter
The big bang theory
IT crowd
Black Books
Futurama
a Shaun the sheep :D

t.kelly

Příspěvek od t.kelly »

sleduju prison break, lost a heroes, HIMYM a jako každý jsem miloval friends:-)
Tyhle serialy každý zná, takže o těch nemá cenu moc psat...
ale můj nejoblibenější serial posledni doby je asi One tree Hill, všem co máte rádi serialy vřele doporučuju, je to serial o dvou bratrech Lucas a Nathen, kteří spolu nevyrůstali a nesnáší se..Každopádně spolu zdílí lasku k basketbalu - serial začíná v momentě kdy se Lucas chce připojit ke školnímu basketbalovému týmu..Je to serial z prostředí střední školy..nejsem spisovatel, pokud vas serial zajime, mate google:-) Jediná nevýhoda, nejsou české titulky..

adusak

Příspěvek od adusak »

1 The 4400
2 American Dad!
3 Battlestar Galactica (2003)
4 The Big Bang Theory
5 Boston Legal
6 Burn Notice
7 Californication
8 Chuck
9 Damages
10 Eli Stone
11 Eureka
12 Family Guy
13 Fringe
14 Gossip Girl
15 Greek
16 Happy Hour
17 Heroes
18 House
19 How I Met Your Mother
20 Kyle XY
21 Life
22 Lost
23 The Lost Room
24 The Middleman
25 New Amsterdam
26 Pushing Daisies
27 Terminator: The Sarah Connor Chronicles
28 Shark
29 Star Trek
30 Star Trek: Deep Space Nine
31 Star Trek: Enterprise
32 Star Trek: The Next Generation
33 Star Trek: Voyager
34 Star Wars: Clone Wars
35 Stargate Atlantis
36 Stargate SG-1
37 Two and a Half Men
38 Weeds

Mám celekm rád TV shows :D

watterman

Příspěvek od watterman »

Takže jsem začal sledovat další a to:

My Name Is Earl - nejdříve pěkný nápad, ale po čase to začne být nuda... Humor téměř žádný, jediné co to někomu může dát je nápad s tím listem a karmou. Dal bych 2/5

Californication
- skvělá TV Show, od prvního dílu mě strašně zaujala a ta postava chlapa, co má na vše své originální poznámky a ve většině případů vtipné. Super! Mohu jenom doporučit. Skóre 4,5/5

One Tree Hill - Dnes jsem stihl shlédnout 10 dílů, jelikož mě bolí ještě tělo z posilovny a neměl jsem co dělat. Tento seriál mě opravdu vtáhl do svého děje... Nejlepší na tom je, že děj se odehrává u postav podobných mému věku. A mě prostě takové filmy velmi baví např. High school musical :) A když se to vměsná do seriálu? Tak skvěle provedené? SUPER! jednoznačně 5/5!

A abych těch seriálů neměl moc vyloučil jsem hned Red Dwarf (má to být komedie, ale zasměju se tak jednou za jeden díl), takže jinak je to o ničem. Furt dokola pomlouvají Rimmera, a furt to je o tom jak jem osamělý, je to bastard atd. atd...

A jako další jsem vyhodil My Name Is... Důvod jsem psal výše...
Nemyslím si, že někoho bude zajímat co zrovna sleduju a co pokračuju sledovat, ale třeba někomu ty poznámky pomůžou :)

Zedjunior

Příspěvek od Zedjunior »

Dr.House - tenhle seriál jsem si dost rychle oblíbil poněvadž House má dobrý hlášky a Cameronová je moc pěkná doktorka 8)

Obrázek

The Simpsons - nejlepší seriál všech dob

RedDwarf - peckový sitcom

South Park - sem tam kouknu

a nesnáším reklamy..

ilijusin

Příspěvek od ilijusin »

Tak co rikate na novou serii Prison Break?
U me zatim zklamani, este vic se ukazuje to co uz sem psal. Je to jednoduse odflakle, uz vas to nevtahne do deje jako prvni serie, neni to propracovane, uz tam neni to napeti a zatajovani dechu pri sledovani. Doufam ze se producenti vcas vzpamatuji a udelaji nejaky pozitivni zvrat a take doufam ze to uz konecne ukonci, skoda ze skonci takhle dobry serial, ale rad bych na nej mel prijemne vzpominky a ne vzpominat jak uzasna byla prvni serie a tech dalsich 12 stalo za starou belu...

pacholek

Příspěvek od pacholek »

@ilijushin: no ja jsem celkem rad za Saru..kdyz ji nechali kuchnout tak me to trochu odradilo... :/ jinak prvni dil byl moc peknej. V druhym bylo vic nez trapny ze o vloupani mluvili jak o nemoznym ukolu a najednou to zmakli za par vterin bez velkyho planovani:/
ale nebudeme plakat.. ted nam zacne serialu..
dexter, scrubs, how i met your mother, big bang theory, my name is earl a heroes:)

terry

Příspěvek od terry »

Souhlasím s ilijusinem. Ale když se na to koukám, tak to tolik nevnímám, i když je ten seriál pořád míň promyšlenej atp. Je vidět, že první série byla promyšlená do posledního zrnka, podobně jako Scofieldův plán.. Nyní již jede Scofield "z patra" a podobně tak i tvůrci seriálu.

Já se osobně těším hlavně na How I Met Your Mother :P

pacholek

Příspěvek od pacholek »

trochu OT: Suit up, because tonight it's gonna be LEGEN...wait for it...DARY

Obrázek

PS:kdyztak to smazu

Wexter

Příspěvek od Wexter »

Ulice
Ordinace v růžobé zahradě
Esmeralda
Cassandra
Divkoý Anděl
Dallas
Velmi křehké vztahy

toncek
Moderator fóra
Moderator fóra

Příspěvek od toncek »

ad. PB - taky souhlasím, že tato série už je pouze vaření z vody, s tou 1. se to srovnávat nedá, ale pořád je o dost lepší než většina českých seriálů. Osobně si myslím, že to mělo skončit 2. sérií, jak se Michael podkal s Lincolnem a Sárou na té lodi. To by byl happy end a konec.

Jinak k dalším seriálům co sleduju nebo jsem sledoval a zaujaly mě. Hovadiny tady psát nebudu:

Prison Break
Lost
Jericho
Heroes
How I met your Mother - Barney nemá chybu, na jeho blogu se občas taky zasměju
IT Crowd
Californication - Hank Moody je nepřekonatelný flegmoš :mrgreen:
The Big Bang Theory - jako student VŠ podobné typy potkávám často. :D
House MD - něco jako Hank, akorát trošku jinak - taky mi je jeho smysl pro humor celkem blízký

Seriály jako jsou PB a Lost sleduju od úplného začátku, kdy o nich u nás moc
lidí nevědělo. Už to je taky pár let :D

pacholek: Hezké tričko :wink:
iPhone 6 16GB
iPad 4 32GB
MacBook Pro (late 2008, 2.4 GHz, 8GB RAM)

Julek
Administrator
Administrator

Příspěvek od Julek »

Red Dwarf forever !!!!! 8)

Respektujte pravidla, pak si u mě můžete stěžovat na moderátory.

Obrázek

pacholek

Příspěvek od pacholek »

Trochu offtopic.... zacala ctvrta serie How I Met Your Mother a legendarni Barney v ni stale mava rukama v nichz drzi iPhone prvni generace:)

Wexter

Příspěvek od Wexter »

OT: teď jsem viděl 2 nejnovějš filmy a v nich si taky iPhone pěkně zahrál :-D jedna kriminálka, kde poliš ukazoval na iphonu fotku pohřešovaného :-D a duhý byl scifi, kde baba ukazovla všem oko na iphonu video, které ji poslal dcera co natočila nějaké vražděni :_D tak mě hřálo u srdíčka a hned jsem si iphonka přitáhl k sobě :-D :-D

marseli
Senior uživatel
Senior uživatel

Příspěvek od marseli »

OT: nechutny

ilijusin

Příspěvek od ilijusin »

@Pacholek:

jo a mava s nim dobrou cast 3.serie a tusim ze mozna celou serii.
V jednom dilu tam byl ukazan i displej zblizka, dali tam nejaky uplne vymysleny SW a vzdycky kdyz telefonuje tak to zustava zaple coz me hrozne irituje :D

watterman

Příspěvek od watterman »

@ ilijusin - Přesně! Taky jsem se divil co že to tam má za podivný SW, jak tamtuším psal SMS, volal nebo co to bylo.. :D

A s tím voláním a rozsvíceným displejem u ucha souhlasím, taky mi to vadí. A myslím že hodně lidí, co iPhona mají (a že jich není zrovna málo). Spíše to, že má Barney iPhone slouží jako ukazatel kvality..

Když každý typický američan touží být jako Barney, tak začne alespoň u toho, aby měl mobil jak Barney a koupí si iPhone jenom kvůli tomu.. :)

Wexter

Příspěvek od Wexter »

tak ono není problém v malování namalovat sms vymyšlené prostředí a pak do rozpohybovat ve windows media makeru :-D pak to pustíš ve full screenu a herec nemehlo, nemusí nic dělat :-D
Naposledy upravil(a) Wexter dne čtv zář 25, 2008 6:58 pm, celkem upraveno 1 x.

watterman

Příspěvek od watterman »

@ Wexter - jasný, problém to není, ale nebylo by prostě jednodušší ukázat normal prostředí co tam je default.. Než si kreslit něco vlastního? :D
A nebo to kdyžtak neukázat vůbec.. :)

Odpovědět