ITunes - Pomale stahovani aktualizaci ...

Odpovědět
Barberry.pha
Moderator fóra
Moderator fóra

ITunes - Pomale stahovani aktualizaci ...

Příspěvek od Barberry.pha »

Zdravim, chtel jsem se zeptat jestli nekdo z vas nema taky problem, ze posledni dobou, se pomalu stahuji aktualizace s iTunes, at v pc tak v iDevice.
Donedavna bylo vsechno ok a i treba 400MB aktualizace se stahla primo pres iphone behem nekolika minut, posledni dobou i pres iDevice nebo pri stahovani pres iTunes v pc, je rychlost zalostne pomala, spise k placi.
Zkousel jsem stahovat jinaci veci pres safari a tam byla rychlost takova jaka byla avizovana, pouze pres iTunes je rychlost downloadu v radu desitek kb/s ...
Nekdo podobnou zkusenost? delalo to asi od doby co jsem mel itunes betu 1 a tedka mam aktualne liona a itunes 10.4 ... diky za info
" Nekdo ma rád vláčky ...někdo Apple Hračky :) "
Manual iPhone
iPhone 5S 32GB SpaceGrey MacBook White 2010 iPad Mini 16GB Black wifi

mailik

Re: ITunes - Pomale stahovani aktualizaci ...

Příspěvek od mailik »

Ahoj, jak to u Tebe vypadá s tím stahováním? Já řeším to samé, vše stahuju bez problému rychle, ale cokoli na App storu je šíleně pomalé, jakmile připojím notebook do jiné něž wifi sítě jede to jak po másle...Honza

Barberry.pha
Moderator fóra
Moderator fóra

Porad stejny :( asi to bude problem u poskytovale internetu, akorat nevim proc jenom stahovani app s itunes a ne treba u stahovani fw, ten frci uplne bez problemu. Sice se mi v zvysila rychlost na 100-300kb/s ale i tak je to udesny a ten 1MB/s co je treba u fw to neni.
Na jine wifi mi to taky bezelo v pohode ale u znameho co ma podobneho poskytovatele taky pomaly download. A stahovani je pomale jak pres itunes, tak app store, a jedno jestli v pc nebo v iDevice.
Tak samo ma problem s routerem, kde se mi nechce prihlasit do multiplayeru u RR2 a tak hraji ze mam nasdileny internet 3G s iphonu do ipadu. To je pak i ten download app s appstoru uplne nekde jinde.
Manual iPhone

rony
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Příspěvek od rony »

Skumal by som konkretne zariadenia pre pripojenie k internetu, ci nemaju po webe od uzivatelov hlasene podobne problemy. AppStore v iTunes na pocitaci je viacmenej len webova aplikacia, nic svetoborne. Kludne by som "obvinil" aj nejaky firewall, antivir ale je kludne mozne, ze nejaky modem/router sa "nezsnasa" s danym typom komunikacie. Ako prve by som na tychto zariadeniach skusil test v rezime, kde su vsetky umele obmedzenia deaktivovane. Potom samozrejme cudzi pocitac tiez s itunes a vyskusat u seba doma, aby si vylucil vplyv niecoho v pocitaci.
/\/\ /\ > /\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch a fb.com/forum.iphone.cz
 mac mini  iPhone  4  5S  X  13 Pro  iPad Pro  Pencil  TV4  HomePod  WATCH  AirPods

mailik

Příspěvek od mailik »

napadla mě i možnost přímého otevření kanálu pro iPad na routeru, ale proč je tak pomalé stahování na iTunes v PC?:( na PC i iPadu mně vše frčí jak po másle, ale jakmile se to týká iTunes je to konečná:(

Barberry.pha
Moderator fóra
Moderator fóra

No zkousel jsem vyradit i router a pripojit macbook rovnou pres kabel a stahovani app pres itunes bylo podobne.
Jak jsem psal v jinem vlaknu na ten multiplayer RR2 je problem v routeru, protoze kdyz jsem mel maca pripojenyho pres kabel a udelal s neho hotspot tak se ipad normalne pripojil.

Jeste zajdu osobne s macabookem u nas do kavarny kde maji stejneho pokytovale, protoze tam jsem to zkousel stahovat pres iDevice a rychlost byla stejna jako doma,
Pres ruzna programy v iDevice mi to ukaze ping a rychlost downloadu porad stejne a vetsinu veci v macovi stahuji jak jsem byl zvykly, chyba se opravdu tyky jenom stahovani app s appstoru nebo itunes a to jak v macovi tak v iDevice, a ikdyz nejsem pripojeny na router ale primo pres kabel ....
Manual iPhone

Mor2Moon

Příspěvek od Mor2Moon »

hlásím totéž
hra nova2 - stahování do PC - 16 (!) minut
děs

leon46
Host
Host

Příspěvek od leon46 »

Zdravím, chci se zeptat jestli už jste někdo nevyřešil to pomalé stahování z appstore?
Asi 3 měsíce to jede naprd.. Stahoval jsem např.:gta3 jak přes pc, tak pres IP cca 6 hodin :/

mikis.m.s
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Příspěvek od mikis.m.s »

Mám podobný problém asi tak dva týdny se cokoliv z app store stahuje hrozne pomalu. Doma mam 3 idevice a vse se stahuje pomalu. Dřiv cca 2 roky běhalo vše v pohodě mám upc 60Mb/s. Ještě před měsícem se stahla hra 1gb za chvilku. Mám pocit, že to je pomalé od aktualizace appstore. Na wifi v práci to jede v pohodě. Na pc v itunes se mi zdá, že to jede pomaleji ale ne tak drasticky 1GB hodinu, ale i to je slabý ze share-rapidu mám 1GB za 2 minuty. Jen na iDevice to neběhá. Zkoušel jsem resetovat routery obnovit nastavení sítě a nic. Speed test odpovídá 60Mb/s 7,5Mb upload.

Edit:
Zdá se mi že chyba je někde mezi upc a applem pač to bylo dva roky v klidu buď upc něco změnil nebo apple něco změnil co se projevilo někde v upc. Zkusim zavolat na upc o reset připojení.
Naposledy upravil(a) mikis.m.s dne úte dub 17, 2012 7:52 am, celkem upraveno 2 x.
iPhone 7 128GB Black, iOS 10.4 nonJB O2
iPad Pro 10,5 64GB LTE Silver iOS 11.3.1 nonJB T-Mobile 10GB
Apple TV 4K 64GB, tvOS 11 with Kodi
PC 8700K 5,2GHz, SSD 960 Pro 1TB + HDD 2TB, DDR4 32GB, GTX 1080Ti EVGA Hybrid

Hrabatko
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Příspěvek od Hrabatko »

Problém je pravděpodobně v DNS u UPC. Mám stejný problém. Při použití google DNS - 8.8.8.8; 8.8.4.4 se rychlost stahování o něco zlepšila, při použití open DNS - 208.67.222.222; 208.67.220.220 to jede již standardně. Více o daném problému viz. apple forum - https://discussions.apple.com/thread/27 ... 0&tstart=0

Edit: Napsal jsem na UPC, tak uvidíme, jak se to vyvrbí.

Odpovědět