Genius Mix v iTunes Match (iCloud)

Odpovědět
HonzaK72
Suspect
Suspect

Genius Mix v iTunes Match (iCloud)

Příspěvek od HonzaK72 »

Zdravím, jak vlastně fungují Genius mixy v situaci, kdy mám předplacenou službu iTunes Match? Funguje to jako iCloud? Já mám totiž jiné mixy v iTunes v počítači a jiné v iPhone......
Dík za vysvětlení, možná to jen blbě chápu....

HonzaK72
Suspect
Suspect

Re: Genius Mix v iTunes Match (iCloud)

Příspěvek od HonzaK72 »

doublepost. smazano . jh

Skyt
Host
Host

Příspěvek od Skyt »

V první reakci po přečtení příspěvku jsem ti chtěl odepsat, že jednotlivé Genius mixy máš sesynchronizované ve všech zařízeních se stejnou AppleID a pokud máš na rozdílných zařízeních jinou hudbu, ta chybějící z Genius mixu se ti automaticky dotáhne to zařízení, které právě mix přehrává.

Než jsem ale příspěvek odeslal, chtěl jsem si to pro jistotu ještě ověřit. Genius mixy nejsou sesynchronizované, mám jiné v PC i iPhonu. Výše popsaný způsob ale funguje u tvých vytvořených playlistů, kdy hned, jak vytvoříš playlist a vložíš do něj písničky, je hned dostupný i v jiném Apple zařízení. U Genius mixů to tedy takto nejspíš nefunguje
iPhone 4S 32gb
iPad 4 32gb wifi JB

HonzaK72
Suspect
Suspect

Příspěvek od HonzaK72 »

No právě, o to mi šlo, jestli synchro Genius mixu nefunguje jen mně nebo jestli je to normální. Takže to vypadá, že se synchro Genius nekoná....no to moc geniální není :-) Očekával bych, že budou synchronizované, protože mi uniká smysl, proč by tomu mělo být jinak......že bych našel bug? :-))

Skyt
Host
Host

Příspěvek od Skyt »

Nevím, právě jsem taky čekal, že budou vzájemně sesynchronizované, proto už jsem na to chtěl tak i reagovat. Ale nedává to smysl, když playlisty se synchronizují a Genius ne. Očekával bych, že díky tomu, že má jak iPhone, tak PC a iPad dostupnost k veškeré hudbě uložené v cloudu (prostě ke stejné hudbě), nastaví si vzájemně i Genius listy. Ale objevil jsem i problém se synchronizací mého iPadu, kdy se mi v knihovně nezobrazují všechna alba uložená na cloudu, ale v iPhonu a PC jsou viditelná. Ale to už je OT
iPhone 4S 32gb
iPad 4 32gb wifi JB

HonzaK72
Suspect
Suspect

Příspěvek od HonzaK72 »

Nejsou synchronizovane, bohuzel, vcera jsem si s tim hral. Docela zvlastni, nenapada me duvod proc to je tak udelane....Treba jsem nasel chybu Applu a mel bych si ten napad nechat patentovat, ne? :-) Tomu by v Applu meli rozumet.....

Odpovědět