Elektronická cigareta - co vám chutná?
-
- Senior uživatel
Elektronická cigareta - co vám chutná?
Jistě se zde najdou kuřáci elektronických cigaret. V tomto tématu nechci řešit, jakou e-cigaretu kdo kouří, ale spíše jaký je váš nejoblíbenější e-liquid, tedy náplň elektronické cigarety. Podělte se s ostatními o vaše zkušenosti s různými značkami liquidů, jaké příchutě vám nejvíce chutnají (tabákové, s příchutí) apod. A abych začal, vyzkoušel jsem několik druhů liquidů a přišel jsem na to, že mám nejraději tabákovou příchuť, konkrétně jsem zatim nenašel nic, co by mi chutnalo více než liquid CAMEL Desert ship od fy DEKANG. Rád si ale nechám poradit od ostatních
iPhone 4S, 16GB White, T-Mobile CZ, iOS 6
-
- Moderator fóra
Re: Elektronická cigareta - co vám chutná?
Otec si to kúpil, CAMEL-ky fajčil jedine, ale vydržalo mu to iba chvíľu a znova fajčí klasické cigarety, elektronickú skôr už len občas
MacBook Air
Magic Mouse
iPhone 5
Magic Mouse
iPhone 5
- rony
- Klub čistého iOS
1. ako dlho?
2. aky je pomer medzi ecigaretou a normalnou? ako to vyzeralo predtym nez si s ecig zacal
3. seriozne vypocitaj naklady ecig (vacsie mensie?)
4. komfort pouzivania, musis vlacit so sebou kopec blbosti, aby si to mal neustale v pohotovosti? Ake?
5. dostupnost: pridem do stanku kupim klasicke cigarety, a u ecig? Ako kde?
2. aky je pomer medzi ecigaretou a normalnou? ako to vyzeralo predtym nez si s ecig zacal
3. seriozne vypocitaj naklady ecig (vacsie mensie?)
4. komfort pouzivania, musis vlacit so sebou kopec blbosti, aby si to mal neustale v pohotovosti? Ake?
5. dostupnost: pridem do stanku kupim klasicke cigarety, a u ecig? Ako kde?
/\/\ /\ > /\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch a fb.com/forum.iphone.cz
mac mini iPhone 4 5S X 13 Pro iPad Pro Pencil TV4 HomePod WATCH AirPods
-
- Senior uživatel
Rony promiň, ale jak píši výše, přesně tohle jsem tady vůbec řešit nechtěl. Pro rozhodnutí, zda kouřit, či nekouřit e-cigarety, jaké jsou výhody a nevýhody je jistě plno jiných diskuzních fór. Chtěl jsem jen oslovit zdejší uživatele, t.j. ty kteří už mají jasno a e-cigaretu vlastní o doporučení a zkušenosti s různými značkami a chutěmi liquidů.
- rony
- Klub čistého iOS
tak ok, respektujem a tak na taketo otazky je urcite k dispozicii desiatky for uzivatelov ecig.
-
- Senior uživatel
Máš pravdu, ale připadlo mi zajímavé, zeptat se i zde, když je tu sekce ostatní a zábava. není to myslím nic proti pravidlům.
- rony
- Klub čistého iOS
ved ok. vsetko je v poriadku.
-
- Moderator fóra
rony, vydrží to dosť, nieje potreba to tak často nabíjať. Chuť to má v podstate takú istú, len je to proste niečo iné, nieje to tak škodlivé pre človeka. Je to omnoho lacnejšie ako cigarety, dostupnosť neviem, kupujú do toho náplne na nete, kúpiš si ich raz a máš pokoj na niekoľko týždňov. Je to 5-10 krát lacnejšie než cigareta, naplníš ju a nepotrebuješ pri sebe pár dni nič
MacBook Air
Magic Mouse
iPhone 5
Magic Mouse
iPhone 5
-
- Klub čistého iOS
OT. A co s tím prostě seknout? Je to snadné, věřte ne mě,ale sami sobě. Je to jen ve vaší hlavě. Kouřil jsem 22 let, ve finále 30 denně a jednou večer mi došli cigára. A byl jsem líný pro ně jít k pumpě. Ráno jsem si řekl DOST a sám jsem byl mile překvapený,že to šlo tak snadno. Žádný absťák, žádné třesy a žádná nezvladatelná chuť. Naopak, po týdnu mi to začalo páchnout, až se mi z některých lidí zvedal kufr, jak jim smrdělo oblečení. A páchne mi to už 4 roky. Je mi fajn, nesmrdím, ušetřím a nekrmím státní pokladnu. Jde to , a snadno . Nezkoušejte přestat, prostě zahoďte krabičku a je to.
Apple hračky
-
- Senior uživatel
No myslim, ze tema muzeme uzamknout, protoze to k cemu bylo zalozeno se tu neresi. Furt jen blaboly. Prosim adminy o LOCK a dekuji vsem, ze se "drzeli" tematu , fakt diky za tipy!
-
- Klub čistého iOS
vidíš, a právě o tom to je. O tom , že NECHCEŠ, ne, že nemůžeš. Ale samozřejmě je to jen a pouze tvá volba.
Bea
Bea
Apple hračky