Problém s přepnutím účtu US -> CZ
Problém s přepnutím účtu US -> CZ
Zdravím všechny uživatele. Mám takový malý problém. Mám Nový Ipad a na něm jsem si založil klasický CZ účet. Včera jsem pomocí jedné akce dostal Redeem code na Garage band, ale ten bylo možné uplatnit pouze na US storu. Po dlouhých peripetiích se mi podařilo na iPadu změnit store z CZ na US a to tak, že jsem při kliknutí na položku change country a zvolil US. Pak když jsem měl vyplňovat údaje o kreditce, tak jsem zvolil položku Redeem code a nakonec se mi to na US store podařilo přepnout. Teď ale vyvstává problém, že si chci změnit Store zpátky na CZ, ale tvrdošíjně to po mě chce zadat údaje o kreditní kartě. Moje otázka tedyy zní: jak změnit store z US na CZ bez toho abych musel zadávat kreditku?.
-
- Starý pes fóra :)
Re: Problém s přepnutím účtu US -> CZ
nastavení-store odhlaš se a přihlaš se s CZ apple ID
Macbook Pro with Retina Display 15" Mid 2015 - 2.5Ghz i7, 16GB RAM, 512GB SSD, Radeon R9 M370X
iPhone X 256GB Black
Beats by dr. dre PRO Black
Audi S8 V10
iPhone X 256GB Black
Audi S8 V10
-
- Mírně pokročilý
Mám taky US i CZ a přepínám mezi nimi v podstatě každý den.. já to dělám přímo přes app store, dám top25, najedu dolu a tam se odhlásím a následně přihlásím
iPhone 4S 16GB Black - iOS 7
iPhone 4S 16GB White - iOS 6
iPad Mini 16GB Wifi - Silver
http://www.smartfoun.cz - Přinášíme novinky ze světa chytrých zařízení
-
- Moderatorka fóra
Ono stačí se odhlásit přímo na úvodní stránce, na stránce featured jsou dole informace o účtu a tam se ťapne a dá se tam odhlásit a i přihlásit.
Jsme rádi, že dodržujete PRAVIDLA fóra. Jsi zde nový? PAK ZAČNI ZDE.
Děkuji všem za rychlé odpovědi. Hnad jak jsem vaše rady přečetl, tak jsem to chtěl vyzkoušet. Ale pokus se nezdařil. Pořád mi to ukazuje že mám US účet. Možná bych viděl problém v tom, že ve vašech odpovědích se přepokládalo že mám dva účty (dva Apple ID), což ale já nemám. Omlouvám se, že se ptám takhle až moc polopaticky, ale jsou to pro mě ještě pořád novinky. Zatím jsem měl od Apple jenom iPod a tam podobné harakiri nikdy nebylo potřeba.
-
- Moderatorka fóra
Takže ty se vlastně ptáš na to, jestli z US účtu můžeš udělat CZ účet? Respektive se s US apple ID přihlásit na CZ appstore? Tak to ne, to nelze. Pro každou zemi musíš mít apple ID zvlášť, takto to přenášet nelze.
Jsme rádi, že dodržujete PRAVIDLA fóra. Jsi zde nový? PAK ZAČNI ZDE.
Spíš by mě jako uživatele zajímalo, jak se mi mohlo podařit přepnout z CZ do US storu přes jedno a to samé ID.
-
- Starý pes fóra :)
otevři si v internetovém prohlížeci v PC tento odkaz http://itunes.apple.com/cz/app/kouzelne ... 71217?mt=8 klikni na viev in itunes
otevře se ti iTunes mělo by ti to napsat že je to App pro CZ store ... pak se přihlaš svým apple ID a mělo by to být hotové
otevře se ti iTunes mělo by ti to napsat že je to App pro CZ store ... pak se přihlaš svým apple ID a mělo by to být hotové
Macbook Pro with Retina Display 15" Mid 2015 - 2.5Ghz i7, 16GB RAM, 512GB SSD, Radeon R9 M370X
iPhone X 256GB Black
Audi S8 V10
iPhone X 256GB Black
Audi S8 V10
-
- Mírně pokročilý
Tak jestli ti můžu dát radu, tak si udělej víc účtu, já mezi nima přepínám denně
iPhone 4S 16GB Black - iOS 7
-
- Klub čistého iOS
Pokial viem, na jedno Apple ID sa da prepinat medzi US a CZ (ja to robim bezne medzi US a SK) uctom jedine v pripade, ze mas americku kreditku a rovnako aj cesku, inak mi to taktiez neslo. Bolo by fakt jednoduchsie si zalozit ucty 2 a prepinat medzi nimi bez nutnosti zadavanie vsetkych tych udajov
13.8.2017 iPhone 7 Plus 128GB JetBlack, iOS 10
iPhone 5S 32GB, iOS 10
iPhone 4 16GB, iOS 6.1.3
iPhone 5S 32GB, iOS 10
30.05.2013 iPad mini 16GB WiFi, iOS 7.1
MacBook Air 13", 4GB RAM, 128 SSD + LaCie Porsche design 1TB
iPhone 5S 32GB, iOS 10
30.05.2013 iPad mini 16GB WiFi, iOS 7.1
MacBook Air 13", 4GB RAM, 128 SSD + LaCie Porsche design 1TB
- rony
- Klub čistého iOS
lenze ti pri tom prepinani nakupy app, ktore nie su v SK itunes zrusi, nie?
mne sa zda jednoduchsie mat dve Apple ID, aj tak mam trvale prihlasene v iPhone len SK. Ked potrebujem US, tak to riesim cez pocitac.
mne sa zda jednoduchsie mat dve Apple ID, aj tak mam trvale prihlasene v iPhone len SK. Ked potrebujem US, tak to riesim cez pocitac.
/\/\ /\ > /\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch a fb.com/forum.iphone.cz
mac mini iPhone 4 5S X 13 Pro iPad Pro Pencil TV4 HomePod WATCH AirPods
mac mini iPhone 4 5S X 13 Pro iPad Pro Pencil TV4 HomePod WATCH AirPods