iTunes - kám se to ukládá

Odpovědět
r1ver

iTunes - kám se to ukládá

Příspěvek od r1ver »

Dobrý den, mám dva pevné disky ("C" a "D"). Nainstaloval jsem si iTunes na "D", protože tam mám nejvíc místa a logicky by se mi tam měli zálohovat všechny věci. Právě jsem si chtěl aktualizovat nový iOS 5.1.1, ale to se mi ukládalo na "C" kde mám málo místa. Chtěl bych se zeptat, jestli to nějak nejde změnit.
Díky za odpověď.

P.S - rady typu "smaž si něco", "kup si nový HDD" atd. nepotřebuji..

Metalgirl
Moderatorka fóra
Moderatorka fóra

Re: iTunes - kám se to ukládá

Příspěvek od Metalgirl »

V iTunes se dá změnit ukládání knihovny, jdi do úpravy - předvolby - pokročilé a tam umístění mediální složky iTunes. Tam dej změnit lokaci. A ještě odškrtni možnost soubory přidáváne do knihovny kopírovat do mediální složky iTunes, aby se ti to zároveň neukládalo na to Cčko.
Jsme rádi, že dodržujete PRAVIDLA fóra. Jsi zde nový? PAK ZAČNI ZDE.

r1ver

Příspěvek od r1ver »

Super, díky moc! Jste boží :)

Našel se problém.. Když dám "Aktualizace softwaru pro iPhone" tak koukám, že paměť mi ubývá na disku "C".

Screen: http://screenshot.posterus.cz/5TFDY/af.JPG

Metalgirl
Moderatorka fóra
Moderatorka fóra

Příspěvek od Metalgirl »

Psala jsem, že máš odškrtnout soubory přidáváne do knihovny kopírovat do mediální složky iTunes, to znamená, aby tam ta fajfka před textem nebyla. Když to necháš zaškrtnuté, tak to, co přidáš na D se ti bude kopírovat na C do původní knihovny, proto to odfajfkni. Pokud se dělá obnova iPhonu, tak si extrahuje z ipsw souboru potřebná data někam na disk, toto se už změnit nedá, ale po obnově by se ta data měla smazat.
Jsme rádi, že dodržujete PRAVIDLA fóra. Jsi zde nový? PAK ZAČNI ZDE.

Odpovědět