Apple TV 3 připojení k iTunes PC
Po připojení ATV3 k PC zažízení není v itunes vůbec vidět jako device zařízení, připojil jsem přes Ethernet kabel, jak je psáno, ale vůbec nic. Mám aktivní domácí sdílení, zkoušel jsem ho i vypnout, ale stále přes kabel se nemůžu k itunes připojit. ATV3 mi komunikuje s itunes pouze přes Airplay, ale ani tímto ho nevidím.
Potřebuji se dostat do device zařízení proto, abych mohl vložit nový playlist, kde mám zařazené vlastní stream radia, které nejsou v ATV3. Dle návodu co mám by to mělo jít.
Prosím o radu jak se připojit k ATV3 přes PC abych mohle vidět device ATV v iTunes. Nebo je tam, nějaká finta ?
Potřebuji se dostat do device zařízení proto, abych mohl vložit nový playlist, kde mám zařazené vlastní stream radia, které nejsou v ATV3. Dle návodu co mám by to mělo jít.
Prosím o radu jak se připojit k ATV3 přes PC abych mohle vidět device ATV v iTunes. Nebo je tam, nějaká finta ?
-
- iPhone expert
Re: Apple TV 3 připojení k iTunes PC
Aby jsi viděl ATV v iTunes jako Device, musíš ho připojit USB kabelem.
MacBook Pro 2018 Touch Bar, macOS 11.0
iPad Pro 10.5, iPadOS 14
iPhone 12 Pro Max, iOS 14
Apple TV4
iPad Pro 10.5, iPadOS 14
Apple TV4
USB kabelem jsem to také zkoušel a nic a pak jsem se dočetl, že USB je pouze pro servisní účely. ( u ATV3 je mini USB ) tak nevím
-
- iPhone expert
Ano, je to pro servisní účely. Odpovídal jsem Ti na to zobrazení jako device v iTunes. S tím playlistem nevím, normálně pokud ho mám ve sdílené knihovně, tak by měl být viděn i v ATV.
MacBook Pro 2018 Touch Bar, macOS 11.0
iPad Pro 10.5, iPadOS 14
Apple TV4
iPad Pro 10.5, iPadOS 14
Apple TV4
Tak po čase experimenováni s Apple Tv 3 jsem nedospěl k žádnému posunu k lepšímu. Vyzkoušel jsem snad vše. Ani s USB kabelem, ani s ethernet kabelem a to jak s FTP tak i UTP se mi nepodařilo připojit Apple tv 3 k PC tak, abych viděl Apple tv jako připojené zařízení v iTunes vlevo mezi knihovnou, tak jak vidím iPhone nebo iPad co mám. Přečetl jsem spoustu diskuzi na zahranicich forech ale bohužel žádný pozitivni vysledek.
Apple tv komunikuje přes pc s iTunes jak kabelem tak i přes WiFi ale někde na pozadi a vůbec ho nevidím a mohl provést synchronizaci.
Odkaz na postup:
http://translate.google.cz/translate?hl ... pletv.html
Jakou mate zkušenost ?
Prosím poraďte v čem je problém ?
Apple tv komunikuje přes pc s iTunes jak kabelem tak i přes WiFi ale někde na pozadi a vůbec ho nevidím a mohl provést synchronizaci.
Odkaz na postup:
Jakou mate zkušenost ?
Prosím poraďte v čem je problém ?
- rony
- Klub čistého iOS
a odkial mas informaciu, ze je to vobec mozne?
/\/\ /\ > /\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch a fb.com/forum.iphone.cz
mac mini iPhone 4 5S X 13 Pro iPad Pro Pencil TV4 HomePod WATCH AirPods
mac mini iPhone 4 5S X 13 Pro iPad Pro Pencil TV4 HomePod WATCH AirPods
-
- Klub čistého iOS
appleTv prepojis s itunes cez usb kabel, niekedy musi byt este aj v zdroji zapojena zaroven. Ale synchronizaciu tam nespravis, z itunes sa neda nic nahrat na appletv, akurat tak update appleTV.
No právě že píšou že to jde tak to řeším protože jak pišou viz odkaz tak je možno si přidat do play listu vlastní rádia uložené přes iTunes do AppleTv.
-
- Starý pes fóra :)
V iTunes ji neuvidis, protoze k tomu neni duvod - zadna synchronizace se tam neprovadi a i update SW jde mimo pocitac. Jedina Apple TV, ktera se tam objevovala a synchronizovala tak obsah, byla Apple TV 1st gen. Jinak to USB je tam jen na servisni ucely, vubec to k pocitaci nepripojuj, jedine spojeni jsem vzdy delal pres wifi.
Pokud chces videt Apple TV v iTunes, pak jedine pod tlacitkem s trojuhelnikem vpravo dole - tlacitko pro airplay.
Pokud chces videt Apple TV v iTunes, pak jedine pod tlacitkem s trojuhelnikem vpravo dole - tlacitko pro airplay.
Několik iPhonů, iPadů, MacBooků, Time Capsule, Apple TV, iPod Nano, AR.Drone...
OK. Tak díky moc, alespoň v tom mám jasno.
Musím počkat, až bude Jailbreak a pak ji trošku vylepším.
Musím počkat, až bude Jailbreak a pak ji trošku vylepším.
-
- Klub čistého iOS
no ja som mal appleTv pripojenu len raz a to hned ako som ju kupil, lebo som robil JB, ale updatoval som klasicky cez itunes a mam poci,t ze sa aj zobrazila vlavo v devices, ale synchronizacia urcite nesla