Problém Obnovení zálohy - Heslo

Odpovědět
shelby82

Problém Obnovení zálohy - Heslo

Příspěvek od shelby82 »

Dnes se mi nastal problém. Aktualizoval jsem iphone, provedl jsem zálohu a zároven i aktualizaci Itunes. Mezitím jsem ještě změnil heslo Apple ID protože jsem si na nej nemohl vzpomenout. Potom jsem si chtěl zpět nahrát data ze zálohy a zjistil jsem že to po mě chce nějaké heslo.

Nikdy dřív dřív to žádné heslo nevyžadovalo a žádné jsem rozhodně nezadával. Nechápu co to je? Docela se bojím o data. Máte někdo podobnou zkušenost?

john
iPhone expert
iPhone expert

Re: Problém Obnovení zálohy - Heslo

Příspěvek od john »

Sice prihodim zkusenost ktera ne uplne bude souviset s tematem, ale jen abys mel prehled.

Kupoval jsem pouzity iPhone 4 White a kdyz jsem prijel domu a chtel udelat restore, protoze prodavajici predemnou ho neudelal, byl jsem prekvapen. V iTunes to psalo, ze je zaloha zaheslovana, takze to me chtelo heslo.

Hledal jsem vsude mozne na internetu jak to obejit, ale bez vysledku, tak jsem musel nakonec kontaktovat kupujiciho, aby mi heslo zdelil, protoze jsem nemohl prijit na zadny zpusob, kterym bych to obesel.

Takze ti nezbyva nic, nez si vzpomenout, jestli si opravdu nejaky heslo nezadaval.
iPhone 5S 32GB Black - iOS8 - nonJB
iPhone 5 16GB Black - iOS8 - nonJB
MacBook White (late) 2008 - Snow Leopard 10.6.8
iPad 3 16GB - iOS 5.1.1 - JB
iPhone 3GS 32GB Black - iOS 6 - nonJB
2x iPhone 4S 16GB White - iOS 6 - nonJB

shelby82

Příspěvek od shelby82 »

Právě je divné že restore už jsem dělal zhruba před pul rokem a žádné heslo to nevyžadovalo. Nevím čeho se chytnout. Jestli to heslo není třeba nějaké stare ID a itunes si ho tam nedali sami.

Marek
Moderator fóra
Moderator fóra

Příspěvek od Marek »

A nemal si nastavené heslo v iPhone keď ho odomykáš?
MacBook Air
Magic Mouse
iPhone 5

Odpovědět