Samsung GALAXY SIII

vše co vás napadne
dodiktoval

Re: Samsung GALAXY SIII

Příspěvek od dodiktoval »

gulii píše:
dodiktoval píše:tak az takove apple ovceni jsem tady necekal. co kdyby jste se na ten telefon podivali objektivne a posoudili ho jako kdyby iPhone neexistoval, to by jste ho pak kazdej vychvaloval, ze jo?
Mne se napriklad libi, velky displej je velice pohodlny ke cteny a sledovani filmu naprilkad ve vlaku nebo behem dlouhy cesty, cekani u doktora atp...
dale, jeho vykonny proces, u ktereho jak ste rekli opravdu nezalezi na poctu jader ale i to je plus k necemu.

Nevím jak bych mohl něco objektivně hodnotit a přitom vynechat jedno z vážných konkurentů :%) Jinak osobně mám Windows Phone s 4,3"

presne tak, bez zaslepeni iPhonem. ale nemyslim to tak ze je to celkove lepsi telefon, sam bych si jej nekoupil ale jen sem cekal trochu objektivnejsi a strizlivejsi pohled, tot vse.

tvosi
Moderator fóra
Moderator fóra

Příspěvek od tvosi »

Pr3dator píše:Tvosi: Prdlajz, podsvietenie je úplne rovnaké ako na dvojke.

hele chytroline, nejdriv si o tom neco najdi a pak mej takovy kecy! hlavni zrout baterky u noveho ipadu je displej, hlavne pak podsviceni

http://www.informationweek.com/byte/new ... /232602960
Obrázek iPhone 2G 8GB
Obrázek iPhone 7 128GB Jet Black
Obrázek iPad Mini with Retina 32GB Silver
Obrázek Macbook Pro 13" mid-2009

niky79

Samsung GALAXY SIII

Příspěvek od niky79 »

Pr3dator píše:Tvosi: Prdlajz, podsvietenie je úplne rovnaké ako na dvojke.

Takhle. Ten novy displej ma
Mnohonásobné větší spotřebu než ten předchozí. Obsahuje 4x více tranzistoru, takže nelze čekat, ze by spotřeba zůstala stejna. Jinak tam došlo u k nejakym změnám ohledně podsvícení. Mám pocit, ze je nové podsvícen ze dvou stran.

votrelec005
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od votrelec005 »

Tak. Bol som presvedceny, ze po mojom SGSII si zoberem SGSIII. Ale vidim, ze nie. Tak teraz ostavam cakat na dalsi iPhone. A tym padom, by som asi presiel opäť na iPhone. Jeho design je nepopisatelny. To je jedna katastrofa. Displej nie je zly. Telo plastove. To uz lepsie vychadza hTC One X.

Ale nikdy neviem, mozno si ho kupim :D
iPad Air 32GB WiFi | iPhone 5S 16GB White
MacBook Pro 13" Retina

kotelník
iPhonefil
iPhonefil

Příspěvek od kotelník »

měli jste jej někdo v ruce?
Hádám, že ne! Težko tedy soudit konstrukci. Je skutečně lepší sklo? Co se stane, když spadne iP? Celý se rozfláká. Což taky není zrovna odpovídající jeho hodnotě. Každý ať si vybere. Mě se samsung s3 zacina celkem libit.
Macbook pro Retina 2015, 13" 256GB, 8GB RAM
iPhone 6S space gray, 64GB

Pantani
patron iPhone.cz
patron iPhone.cz

Příspěvek od Pantani »

Můj iP4 mi spadnul doma na dlážky z více než metrové výšky už asi 3x nebo 4x a nic krom pár oděrek na anténě mu není. Můj starej iP 2G mi spadnul venku několikrát na beton a krom oděrek taky nic.
Co se týče velikosti displeje, tak doufám, že nový iP v létě nebude mít víc než 4". Chápu, že je to trend a že nejspíš Apple přistoupí ke zvětšení, ale Samsung to podle mýho přehání a aspoň mně se to do kapsy už nevejde a nehodlám to tahat. A co se týče konstrukce plastu nevěřím - Galasy SII je v tomhle ohledu mizernej (vlastní zkušenost).
Pište vaše požadavky ohledně iOS na iPhone feedback popř. iPad feedback a k iCloud na iCloud feedback, jinak si tu nestěžujte že to něco neumí

GeorgioV
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od GeorgioV »

Nechápu proč pořád řešíte, že když spadne, tak se rozfláká, nebo ne .. Podle mého každý mobil může být rozbitý po prvním, nebo po 5 pádu. Záleží spíš na tom, JAK spadne. Jakákoliv nesrovnalost s plochou, na kterou mobil dopadá může způsobit rozbití displeje, naopak trocha štěstí zabrání rozbití displeje, je to o náhodě. Dokud nepříjde displej, který se opravdu nedá rozbít, říkal bych "Ano, tento displej je lepší, než tento", ale v tom případě mi to příjde naprosto stejné u jakéhokoliv mobilu. Spíš bych řešil, jak se jako jednotlivci ten mobil drží v ruce, jak klouže atp. Tím se vyvaruji/vyvarujeme nechtěnému vyklouznutí a následnému pádu. Když budu mluvit za sebe, mám na zadní straně mého iP 4S ochranou folii, která je celkem dost protiskluzová.
iPhone 4S 16GB Black - iOS 7
iPhone 4S 16GB White - iOS 6
iPad Mini 16GB Wifi - Silver

http://www.smartfoun.cz - Přinášíme novinky ze světa chytrých zařízení

mike-biker
Moderator fóra
Moderator fóra

Příspěvek od mike-biker »

Hlavně mobily nejsou dělané na to, aby padaly! :D . Občas se holt stane, ale s tím se pak musí počítat.
iPhone 14 Pro 256GB Silver.
iPhone 12 Mini 64GB RED as reserved.
MacBook Pro 16" M1 Max 24-Core GPU, 32GB Memory, 1TB SSD

Lincoln Six Echo
Moderator fóra
Moderator fóra

Příspěvek od Lincoln Six Echo »

Ámen :ROFL: Ona veškerá spotřební elektronika (a nejen ta) nemá ráda jakoukoli deceleraci na nulové dráze. Jinak abych se pochlubil, během května mi 3GS spladlo 3x na asfalt z více než metrové výšky, celkově tak asi 5x, ale tento květen byl opravdu podařený, a to ještě není konec! No světe div se, má na sobě jen pár škrábanečků.
  • iPhone 6s
  • Mac mini (Late 2012) | MacBook Pro (Early 2015)
  • AirPort Extreme 5th gen

Roman_Pe
iPhone expert
iPhone expert

Příspěvek od Roman_Pe »

Mám taký pocit že na takú veľkú tehlu má dosť malú baterku. To už mohli zväčšiť i batériu keď už tak :)

Macbook Pro 13'', 2,4GHz, 8Gb. Ram, SSD-Corsair Force 3 series 120GB, OSX Mavericks
Apple Airport Extreme 4RD / WD My Passport Studio 1 TB
iPhone 5S-32Gb. Silver
iPhone 4S-16Gb White
iPad mini 16Gb White

Marek
Moderator fóra
Moderator fóra

Příspěvek od Marek »

Nechcem obhajovať nič, ale plast lepšie absorbuje pád ako sklo. Sklo sa skôr rozbije ako plast. Zato sklo je u iPhone akási daň za luxus. Ale keď tu bolo 3Gs tak sa každému sem páčil aj plast :D osobne mi nevadí plast či sklo, ale samsung a android, nemám ho rád :D
MacBook Air
Magic Mouse
iPhone 5

kotelník
iPhonefil
iPhonefil

Příspěvek od kotelník »

Tak ja sice nemam zkusenost s sgs3, ale mam asi tyden samsung galaxy nexus. Je o malinko mensi nez sgs3, uhlopricka displeje 4,65 nebo tak nejak a NEDAL BYCH HO Z RUKY.
Android ics mi dela velkou radost. Je v nem proste vice moznosti, at se Vam to libi nebo ne. Graficky si upravim jak chci. To vlastne mnoho funkcionalit.
Co me prekvapilo, notifikace z fb je RYCHLEJSI nez v prohlizeci na pc! Krasne notifikace z tapatalku na pm i nove prispevky na sledovana vlakna atdatdatd... fajn.

votrelec005
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Tak to máš niečo zaujímavé. Pretože ja na mojom Galaxy SII (včera som predal) mám facebook tak, že je pomalý ako slimák. A to na normálnej Wi-Fi. A keď tak obhajuješ tak vymeň za iPhone. :roll: :wink:
MacBook Pro 13" Retina

kotelník
iPhonefil
iPhonefil

Příspěvek od kotelník »

Mozna je to tim, ze nexus ma cisty android ics. Ja nemam duvod obhajovat, uz jsem vymenil :) spis je to o tom, ze je fajn zkusit i neco jineho a najit to, co komu vyhovuje. Rozhodne nikomu nevnucuji

votrelec005
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Tak ja súhlasím. Ja idem teraz pre zmenu skúsiť iPhone (už som ale jeden mal) a dúfam, že budem spokojný.
MacBook Pro 13" Retina

kotelník
iPhonefil
iPhonefil

Příspěvek od kotelník »

Radeji pockej na 5, ne?

votrelec005
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Predpokladam, že ho teraz nepredstavia. Viacero zdrojov uvádza, že predávať sa začne tak v septembri. A teraz nemám žiaden telefón. Navyše, mám veľmi dobrú ponuku.
MacBook Pro 13" Retina

kotelník
iPhonefil
iPhonefil

Příspěvek od kotelník »

Aha tak to je jasne :)

PP289
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od PP289 »

Kotelnik píše:Tak ja sice nemam zkusenost s sgs3, ale mam asi tyden samsung galaxy nexus. Je o malinko mensi nez sgs3, uhlopricka displeje 4,65 nebo tak nejak a NEDAL BYCH HO Z RUKY.
Android ics mi dela velkou radost. Je v nem proste vice moznosti, at se Vam to libi nebo ne. Graficky si upravim jak chci. To vlastne mnoho funkcionalit.
Co me prekvapilo, notifikace z fb je RYCHLEJSI nez v prohlizeci na pc! Krasne notifikace z tapatalku na pm i nove prispevky na sledovana vlakna atdatdatd... fajn.

KDyby S3 vypadala jako galaxy nexus, měla senzorová tlačítka, tak si ji snad jdu i koupit, protože galaxy nexus je krásnej telefon(škoda ale těch tlačítek na displeji, ty nepřekousnu.). Ale S3 je absolutně hnusná, nechutně plastová.
iPhone SE 64GB Space Grey

McJobs
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel

Příspěvek od McJobs »

Treba to vidiet nazivo, a potom sudit. Dnes som mal v ruke bielu verziu, a vobec to nevyzera tak hnusne ako na fotkach. Uzasna je vaha, na taku velkost fakt parada, ten plast je polykarbonat, cize je to aj prijemne na dotyk, nic nevrzga, vsetko sedi jak ma.
 Mac OS X 10.6.8 Snow Leopard. Best OS X Yet.

@solokaprik
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od @solokaprik »

Mel jsem v ruce tez bilou verzi a musim rict ze na muj vkus mi prijde mobil az moc velky, rozhodne mi nevyhovuje z ceho je z vetsiny vyrobeny tedy plast. Chapu ze u iP je nevyhoda sklo ale pokud se k mobilu nechovate jako prase, bude jako novy. Znam mnoho lidi kteri svuj iP rozbili totalne, jak zadni zada tak i dotykac, displej vetsinou byl v pohode, ale stejne bylo mnoho problemu s opravou. Ja osobne bych do SIII rozhodne nesel, cena je vyssi nez za iP4S v zakladni 16Gb verzi, nicmene kazdy ma svuj vkus a kazdemu vyhovuje neco jineho, nekdo ma rad plast nekdo sklo, nekdo otevreny system nekdo uzavreny system. :)
Apple iPhone 5 16GB - black
Apple iPad Mini 16GB wifi - black
Apple iMac 21,5" (late 2012)

Jirkus
Senior uživatel
Senior uživatel

Samsung GALAXY SIII

Příspěvek od Jirkus »

Roman_Pe
iPhone expert
iPhone expert

Příspěvek od Roman_Pe »

Tá taštička je fakt dobrá :good: jak na operáciu :D

Macbook Pro 13'', 2,4GHz, 8Gb. Ram, SSD-Corsair Force 3 series 120GB, OSX Mavericks
iPhone 5S-32Gb. Silver
iPhone 4S-16Gb White
iPad mini 16Gb White

Jirkus
Senior uživatel
Senior uživatel

Samsung GALAXY SIII

Příspěvek od Jirkus »

Já bych spíš zdůraznil kvalitní audio díky D/A převodníku Wolfson a foťák Sony (viz. iPhone4s)...

munku

Příspěvek od munku »

moj pohlad na S3 je taky ze ani iphone5 sa nebude chytat. reaguje super rychlo a hlavne je otvoreny lahky a pohodlne sa ovlada nic nevrzga oproti predoslim. dlho som bol zastancom iphone ale ked som skusil s2 hned som ju kupil ako druhy mobil popri iphone4 a dnes som uz kupil aj s 3 a 4s je tym padom na odpis.zistil som ze tu pisu velakrat snobi ktory si myslia co oni su ak maju jablko ale s3 im da urcite po pisku a tichucko budu chodit sem na forum pisat aky je ios super a pri tom sa ani nepochvalia ze mozno uz pisu z s3 - alebo ho aj vlastnia ale hrdost im nedovoli priznat aky je s3 super. nepresadzujem S3 ale je to ozaj mobil ako ma byt. hadam za to nedostanem ban:-)

Hape
Senior uživatel
Senior uživatel

Příspěvek od Hape »

munku: Proč by jsi měl dostat BAN? Co si budeme nalhávat Samsung obecně a teď s S3 je největším konkurentem iP. Samsung již své slovo řekl, teď je na APPLE, aby nalákal na svůj new iPhone něčím, co bude lepší než v Samsungu GS3 ! V to samozřejmě až tak nepočítám iOS, protože i Android je v poho, spíše jde o nějaké ty fičurky, které dosud nikdo nemá. No a pokud nic nového nenabídne, může se stát, že jej Samsung převálcuje. Jen ten rozměr je strašně velký, nevím proč nastala honba za stále většími a tudíž k ovládání méně použitelnými displeji
iPhone 4S, 16GB White, T-Mobile CZ, iOS 6

rony
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Příspěvek od rony »

dnes som SGS III dostal aj ja.

munku: preber sa na akom si fore. Obvykle sem chodia ludia spokojni s iOS, co preboha cakas?

Teraz otazka: chod na SGS III v prehliadaci na web music.google.com, predpokladam, ze tam uz mas hudbu nahratu a skus s tym chvilu robit. Kolkokrat ti padol prehliadac? Druha otazka: ako riesis spotrebu baterky. JA ho mam od obeda a za tri hodiny mi sla baterka z 80 na 30 percent a takto to mal uz SGS II. Tretia otazka, ktora je subjektivna ale je to uz len perlicka, chyt jednou rukou mobil. Spusti Telefon. Prepni niektoru zo zaloziek uplne hore. Ked sa ti to podari, prosim ta natoc mi to na video. Aha, po stvrte,ked si prechadzal z SGSII na SGSIII ako si preniesol IMAGE obsahu z jedneho do druheho?

Dlhsi pokec o mobile budem pisat inde, tak som ti vybral len tie postrehy, ktore nie su tak v sulade "iphone sa vobec nechyta".

Moj text snad do tyzdna vydam na mojom webe, tu nebudem roztahovat siahodlho nic.

ps: kupim tvoj bezcenny i4S. Verim, ze mu das adekvatnu cenu jeho hodnoteniu voci SGSIII :-)

ps2: vobec nemam strach o PYSK, nadalej si myslim, ze pre mna je iOS daleko dokonalejsi a Android je nedorobeny cirkus, takze ak ma chut nieco prevalcovat, tak najprv svoj tim grafikov, potom programatorov a nakoniec moze valcovat koho chce ale ak bude dobry, tak ja nebudem mat ziadne vycitky. Takze jediny, kto tu bojuje a mysli si, ze cosi dava po PYSKU si asi ty. Ja sa smejem, pretoze vobec nejde objektivizovat ludske preferencie.
/\/\ /\ > /\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch a fb.com/forum.iphone.cz
 mac mini  iPhone  4  5S  X  13 Pro  iPad Pro  Pencil  TV4  HomePod  WATCH  AirPods

mefistos

Příspěvek od mefistos »

OT: ficurky.. jako sledovani videa ktery si prenesete na popredi a na pozadi ovladate telefon.. to j esuper vec.. hrat hru a na tom mit kosku kde vam pobezi film.. velice velice velice vynalezave.. vzdy sem chtel hrat hry a u toho koukat na film:D

Jirkus
Senior uživatel
Senior uživatel

Samsung GALAXY SIII

Příspěvek od Jirkus »

rony píše:dnes som SGS III dostal aj ja ...

Rony, mohl bys sem prosím postnout screen s nastaveními audia D/A prevodníku Wolfson? Díky! :)

rony
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Příspěvek od rony »

coho preboha?
 mac mini  iPhone  4  5S  X  13 Pro  iPad Pro  Pencil  TV4  HomePod  WATCH  AirPods

Jirkus
Senior uživatel
Senior uživatel

Samsung GALAXY SIII

Příspěvek od Jirkus »

Pokud ten telefon opravdu máš, tak nalezení nastavení audia, sejmutí obrazu obrazovky a jeho nasdílení, je otázkou pěti, maximálně deseti minut času ...

rony
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Příspěvek od rony »

Netusim co odomna chces, ja neviem co to je, co to chces. Naviguj ma.

Nemam potrebu TI dokazovat, ci ho naozaj mam alebo nemam.

Daj si hladat na spravodaj.madaj.net slovo Samsung, mne tie veci poziciava SK zastupenie a mne je uplne fuk, ci mi veris.

http://imageshack.us/photo/my-images/72/imageyjm.jpg/

john
iPhone expert
iPhone expert

Příspěvek od john »

Nejsem zadna Apple ovce. Mam rad novinky co se technologie tyce, ale timhle me teda opravdu nedostali. Byl okolo toho velky boom a pak z toho vyjde plast za 15000,-. Kdyby aspon ten displej nebyl tak velky, coz se mi zda az zbytecny. Jinak to co napsal jako rony odpoved pro uzivatele munku, mne dostalo. 8)
iPhone 5S 32GB Black - iOS8 - nonJB
iPhone 5 16GB Black - iOS8 - nonJB
MacBook White (late) 2008 - Snow Leopard 10.6.8
iPad 3 16GB - iOS 5.1.1 - JB
iPhone 3GS 32GB Black - iOS 6 - nonJB
2x iPhone 4S 16GB White - iOS 6 - nonJB

kotelník
iPhonefil
iPhonefil

Příspěvek od kotelník »

velikost displeje je strasne subjektivni zalezitost... Ja jsem presel na galaxy nexus a dnes na me iPhone pusobi jako drobek, se kterym stezi web prectu...ale proboha nikdy bych si nedovolil nekomu neco nutit...
Nehlede na to, jsou kvalitni plasty a jsou i velmi nekvalitni plasty... Nemyslim si, ze je plast vzdy nevyhodou. Nikdy se mi zatim nestalo, ze by mi vypadl signal...u iP4 ano, stacilo blbe uchopit

Koudy69
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Samsung GALAXY SIII

Příspěvek od Koudy69 »

Tak dneska jsem mel moznost si snim pul dne hrat. Par postrehu rychlost je super vse je svizne neseka se(ale museli toho docilit pomoci 4jader). Na muj vkus obrovsky displej ani do kapsy uz se to skoro nevleze. Jak jsem nadaval na plasty tak plasty perfektne licujou a vytvari pekny celistvi dojem. Fotoaparat foti vazne slusne fotky. A posledni dodatek vydrz baterie zase katastrofa. Divil jsem se jak rychle ty procenta mizi. Takze za me zajimavy stroj s nekolika zajimavima vychytavkama, ale nic pro me

crusader
Starý pes fóra :)
Starý pes fóra :)

Příspěvek od crusader »

Já po 5 ti letech přešel z iOS na Android (Iphone 4 jsem vyměnil za Galaxy 3) a dojmy mám rozporuplné. Velkost displeje je úchvatná, ale na úkor pohodlnosti ovládání jednou rukou. Nastavování telefonu je dle mně až moc detailní, v iOS řešeno elegantněji. Rychlost je dostačující, fotoaparát výborný. Jak píše kolega nade mnou, zpracování je dobré. Myslím, že si na nový systém budu chvilku zvykat a když se to nepovede, tak ho po uvedení do prodeje iPhone 5 postoupím manželce. Uvidíme....

Edit: s baterkou a výdrží jsem na tom stejně jako u iPhone 4.

Roman_Pe
iPhone expert
iPhone expert

Příspěvek od Roman_Pe »

Samsung Galaxy S3 vs. iPhone 4s: Drop, Kid, Car Test.

Zobrazit video na http://youtu.be/PbL7ciKmT7g
Kód do fóra: [youtube]PbL7ciKmT7g[/youtube]

Návod na vkladanie videa do príspevkov

iPhone 5S-32Gb. Silver
iPhone 4S-16Gb White
iPad mini 16Gb White

munku

Příspěvek od munku »

vidis aky uspech proti iphone?:-) s nim by sa ti nepodarilo hrat pol dna 12 hodin.

charlie77
Senior uživatel
Senior uživatel

Příspěvek od charlie77 »

Manželce se vejde do ruky?
Apple iPod Shuffle 5G, 2GB, pink
Apple iPhone 6S, 64GB, gold
Apple MacBook Air 13" 2014, 128GB

Jirkus
Senior uživatel
Senior uživatel

Samsung GALAXY SIII

Příspěvek od Jirkus »

Včera jsem ten telefon měl také v ruce. Zároveň jsem seděl vedle člověka s iPhonem4s a musím konstatovat toto:

Samsung podstatně oproti S2 vylepšil audio a foťák a po těchto stránkách je stejný jako iPhone. Navíc nabízí spoustu SW funkcí, o kterých si ořezaný iPhone může jenom nechat zdát.

Samsungův displej 4.8 palce je oproti 3,5 palcovému zobrazovači prťavého iPhonu jako nebe a dudy.

Samsung má plnohodnotné bluetooth, takže kromě volného sdílení vašich souborů můžete i volně připojit různé snímače např. pro sport a nepotřebujete vyhazovat extra peníze za ANT+ interface jako u iPhonu.

Konstrukce Samsungu dobře lícuje a ten tenky pružný kryt, po jehož sejmutí můžete normálně vyměnit baterii nebo paměťovou kartu, po zacvaknutí k telefonu doslova elektrostaticky přilne.

Největší překvapení mne však čekalo u aplikací. Android má na většinu aplikací iPhonu svou verzi. Výrobce navíc do telefonu dává i spoustu vlastních aplikací, takže si běžný uživatel už nemusí nic dalšího kupovat.

Porovnávat iOS5.1 a Android 4.0 je jako porovnávat Windovs3.0 z minulého století a současný MS Wndows7.

Telefon jsem měl v ruce krátce, takže se nemohu moc vyjadřovat k výdrži baterie, ale vzhledem k tomu, že má výměnnou baterii a že Samsung a další výrobci např. pro předchozí verzi telefonu nabízeli náhradní silnější baterie, asi tady není co řešit.

Situaci budu dál sledovat a vidina Samsungu Galaxy S3 64GB se 64GB paměťovou kartou (122 GB úložného prostoru pro data + možnost vyjmout z telefonu paměťovou kartu a v jakémkoli počítači či foťáku na ní cokoli jednoduše nahrát) je pro mne velmi lákavá!

Zamčeno