Zdravím, už hodinu a půl zkouším všemožné možnosti u vyplnění adresy.. prošel jsem zde celý archiv na fóru i samotný FAQ a neustále se mi ukazuje nekonečná hláška..
"Your payment method was declined. Please enter another payment method."
Vlastním - MasterCard / e-card / KB
U všech karet co vlastním v KB a jsou na mé jméno mám povolené internetové bankovnictví i platby přes internet, prostě vše potřebné a já už fakt dál nevím
Proto najde se zde někdo, kdo má přesně stejnou kartu co já v iTunes a řekl by mi, jak to má on vyplněné na nějakém jiném příkladu (jméno, adresa, číslo, atd....) prosím pěkně
Snad se někdo najde...
[mod=BEAVERS]Zdá se, že ještě nevíš, že nesmíš používat barevný font, natož červený. Studuj pravidla.[/mod]
Problém - "Your payment method was declined..."
-
- Mírně pokročilý
- rony
- Klub čistého iOS
Problém - "Your payment method was declined..."
zapis tu hlasku do hladania, na fore sme to rozsiahle preberali.
cele je to len o prepise udajov o tebe a to vratane mena, adresy, psc, toto vsetko musi vyhovovat, lebo itunes kontroluje syntakticku a fakticku spravnost.
napr. ja som u americkeho uctu musel uviest realne nazvy miest, ulic dokonca popisne cislo.
u mena z platobnej karty musis ho presne prepisat a mam pocit, over si to hladanim hlasky na fore, tam tusim nemozu byt hacky ciarky.
dalsia vec, na karte musi byt zostatok, ak nemoze itunes overit kartu blokaciou ciastky tak ju neprijme.
rovnako posledna vec, heslo, itunes pozaduje komplexne heslo tj. male velke pismena a cislice a dostatocnu dlzku, takze zmen si ho na take, co vyhovuje.
cele je to len o prepise udajov o tebe a to vratane mena, adresy, psc, toto vsetko musi vyhovovat, lebo itunes kontroluje syntakticku a fakticku spravnost.
napr. ja som u americkeho uctu musel uviest realne nazvy miest, ulic dokonca popisne cislo.
u mena z platobnej karty musis ho presne prepisat a mam pocit, over si to hladanim hlasky na fore, tam tusim nemozu byt hacky ciarky.
dalsia vec, na karte musi byt zostatok, ak nemoze itunes overit kartu blokaciou ciastky tak ju neprijme.
rovnako posledna vec, heslo, itunes pozaduje komplexne heslo tj. male velke pismena a cislice a dostatocnu dlzku, takze zmen si ho na take, co vyhovuje.
/\/\ /\ > /\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch a fb.com/forum.iphone.cz
mac mini iPhone 4 5S X 13 Pro iPad Pro Pencil TV4 HomePod WATCH AirPods
mac mini iPhone 4 5S X 13 Pro iPad Pro Pencil TV4 HomePod WATCH AirPods
-
- Mírně pokročilý
Re: Problém - "Your payment method was declined..."
Paráda, fakt mnohokrát děkuji dobil jsem 500 Kč na kartu, zkusil znovu vyplnit a bylo to, takže KB e-card od MasterCard funguje
Hned jsem koupil aplikaci za 2,39 €, strhlo se mi 2x 51,06 CZK a četl jsem FAQ a jen by mě zajímalo, za jakou dobu mi Apple vrátí tu jednu částku?
Hned jsem koupil aplikaci za 2,39 €, strhlo se mi 2x 51,06 CZK a četl jsem FAQ a jen by mě zajímalo, za jakou dobu mi Apple vrátí tu jednu částku?
-
- Moderatorka fóra
Není potřeba psát dotaz do více vláken, brzo ti ty peníze uvolní, ony nebyly strženy, pouze jsou jen zablokovány, nebo ti těch 50 Kč budou tak moc chybět?
Jsme rádi, že dodržujete PRAVIDLA fóra. Jsi zde nový? PAK ZAČNI ZDE.
-
- Mírně pokročilý
Nebude, ale v přepočtu to je třeba jedna hra ale brzo je široký pojem
-
- Moderatorka fóra
Do měsíce určitě. Fakt nevím, kdy přesně a toto asi ví málo lidí.
Jsme rádi, že dodržujete PRAVIDLA fóra. Jsi zde nový? PAK ZAČNI ZDE.
-
- Mírně pokročilý
To už zní líp tak díky moc