Iphone 4 baterie se nafoukla a nejde dat kryt
-
- Host
Iphone 4 baterie se nafoukla a nejde dat kryt
Ahoj, včera večer jsem po delší době chtěl vyfotit ve tmě s bleskem obrázek. Tak jsem to udělal ale najednou mi zčernal displej(telefon se nadobro vypnul), tak jsem ho zapnul a zkusil znova vyfotit. A zase to samé.
Pak po připojení k pc se už nevypínal ale když sem fotil s bleskem tak sem měl vyfocený blesk a ne to co sem chtěl(to už byl posunutý ten zadní kryt). To jsem ale zjistil až dnes ráno, při pokusu o normální fotku (bez blesku) se mi zase vypnul a já si před chvílí všimnul, že je špatně dovřený ten zadní kryt nahoře. tak jsem ho odšrouboval a že ho dám zpět správně. Ale najednou ten kryt nechtěl jít dát zpátky.
Tak jsem si pustil video jak ten kryt dávat zpátky a podle toho mi došlo, že ta má baterie trčí z telefonu a proto tam nejde dát ten kryt. Ví někdo proč se ta baterie tak nafoukla? Zplaskne? Nebo co s tím udělat?
Pak po připojení k pc se už nevypínal ale když sem fotil s bleskem tak sem měl vyfocený blesk a ne to co sem chtěl(to už byl posunutý ten zadní kryt). To jsem ale zjistil až dnes ráno, při pokusu o normální fotku (bez blesku) se mi zase vypnul a já si před chvílí všimnul, že je špatně dovřený ten zadní kryt nahoře. tak jsem ho odšrouboval a že ho dám zpět správně. Ale najednou ten kryt nechtěl jít dát zpátky.
Tak jsem si pustil video jak ten kryt dávat zpátky a podle toho mi došlo, že ta má baterie trčí z telefonu a proto tam nejde dát ten kryt. Ví někdo proč se ta baterie tak nafoukla? Zplaskne? Nebo co s tím udělat?
-
- Moderator fóra
Re: Iphone 4 baterie se nafoukla a nejde dat kryt
Spíše se obávám, že nebude dlouho trvat a exploduje. V každém případě je s baterií něco v nepořádku.
Two beer are not too beer. Shakesbeer. Nedostatek sexu způsobuje krátkozrakost.
-
- Host
Takže kolik tak stojí nová originální apple iphone 4 baterie?
našel sem si to do cca 300kč
PS: není zpětně kompatibilní s iphone 3g baterií?
našel sem si to do cca 300kč
PS: není zpětně kompatibilní s iphone 3g baterií?
-
- Starý pes fóra :)
Do 300 originál? To spíše nějaká kopie, nebo alternativní výrobce, např.
- cena 367 Kč Baterie pro Apple iPhone 4 (originál)
- cena 331 Kč za Baterie pro Apple iPhone 4, 1420 mAh (CameronSino)
Podle mě nemá smysl kupovat ne-originál. Úspora nic moc, aby to za to stálo. Pokud jsi to našel na aukru, pak to tutově nebude originál. Bohužel
- cena 367 Kč Baterie pro Apple iPhone 4 (originál)
- cena 331 Kč za Baterie pro Apple iPhone 4, 1420 mAh (CameronSino)
Podle mě nemá smysl kupovat ne-originál. Úspora nic moc, aby to za to stálo. Pokud jsi to našel na aukru, pak to tutově nebude originál. Bohužel
> > > www.PDA-Prislusenstvi.cz < < <
-
- Moderator fóra
Například já mám na Aukru za 299 a originál to je. Respektive ze stejné linky. Protože když to v Asii naloží do jiné bedny s jiným nápisem, tak je to originál APPLE. Ale k věci. Doporučuji zakoupit novou baterii.
iPhone 14 Pro 256GB Silver.
iPhone 12 Mini 64GB RED as reserved.
MacBook Pro 16" M1 Max 24-Core GPU, 32GB Memory, 1TB SSD
- rony
- Klub čistého iOS
jo, na tej istej linke ich robia, len s odlisnou urovnou kontroly kvality :) ale k veci, nafuknute baterie su uz nebezpecne :)
kto nechce vyberat sklo z ksichtu, ten si s baterkou nehra len preto, ze mu povedali "to je v pohode" :-)
kto nechce vyberat sklo z ksichtu, ten si s baterkou nehra len preto, ze mu povedali "to je v pohode" :-)
/\/\ /\ > /\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch a fb.com/forum.iphone.cz
mac mini iPhone 4 5S X 13 Pro iPad Pro Pencil TV4 HomePod WATCH AirPods
mac mini iPhone 4 5S X 13 Pro iPad Pro Pencil TV4 HomePod WATCH AirPods
-
mike-biker - Nic proti, ale na aukru jsem vždy narazil jen na kšeftaře, co si dovezou větší množství čehokoli z HK a bez danění to rozprodávají (však proto jsou taky tak "levní"), solidních obchodníků tam je pomálu. Bohužel je poměrně těžké poznat, kdo to má jako šolích a kdo regulerně podniká a tedy si za kvalitou stojí (jako třeba ty). A na eBay je to snad ještě horší ))
Jinak spíše než problém vyboulení vidím problém ve vyhoření přístroje. Sice jsem to osobně ještě neviděl, ale občas to člověk zaslechne, že se telefon rozpáli skoro doruda a pak šmitec... a z telefonu je cihla.
Jinak spíše než problém vyboulení vidím problém ve vyhoření přístroje. Sice jsem to osobně ještě neviděl, ale občas to člověk zaslechne, že se telefon rozpáli skoro doruda a pak šmitec... a z telefonu je cihla.
-
- Moderator fóra
On může baterku zničit i špatný hW, kdy dojde k někde k mikrozkratu. Nejsem elektroinženýr, ale vím, že se to občas stane.
Ale i sebelepší a nejoriginálnější baterka občas holt kiksne. Je to díl, jako každý jiný.
Ale i sebelepší a nejoriginálnější baterka občas holt kiksne. Je to díl, jako každý jiný.
iPhone 14 Pro 256GB Silver.
-
mike-biker - To je fakt. Už 6 let vozím baterky od CameroSina a chybovost je tak 2% což je vlastně super, protože je to pod statistickou chybou, ovšem těžko to vysvětlit 50. zákazníkovi, na kterého zrovna vyjde ta vadná