Iphone 4 baterie se nafoukla a nejde dat kryt

Odpovědět
Jedi_James07
Host
Host

Iphone 4 baterie se nafoukla a nejde dat kryt

Příspěvek od Jedi_James07 »

Ahoj, včera večer jsem po delší době chtěl vyfotit ve tmě s bleskem obrázek. Tak jsem to udělal ale najednou mi zčernal displej(telefon se nadobro vypnul), tak jsem ho zapnul a zkusil znova vyfotit. A zase to samé.

Pak po připojení k pc se už nevypínal ale když sem fotil s bleskem tak sem měl vyfocený blesk a ne to co sem chtěl(to už byl posunutý ten zadní kryt). To jsem ale zjistil až dnes ráno, při pokusu o normální fotku (bez blesku) se mi zase vypnul a já si před chvílí všimnul, že je špatně dovřený ten zadní kryt nahoře. tak jsem ho odšrouboval a že ho dám zpět správně. Ale najednou ten kryt nechtěl jít dát zpátky.

Tak jsem si pustil video jak ten kryt dávat zpátky a podle toho mi došlo, že ta má baterie trčí z telefonu a proto tam nejde dát ten kryt. Ví někdo proč se ta baterie tak nafoukla? Zplaskne? Nebo co s tím udělat?

Beavers
Moderator fóra
Moderator fóra

Re: Iphone 4 baterie se nafoukla a nejde dat kryt

Příspěvek od Beavers »

Spíše se obávám, že nebude dlouho trvat a exploduje. V každém případě je s baterií něco v nepořádku.
Two beer are not too beer. Shakesbeer. Nedostatek sexu způsobuje krátkozrakost.

Jedi_James07
Host
Host

Příspěvek od Jedi_James07 »

Takže kolik tak stojí nová originální apple iphone 4 baterie?
našel sem si to do cca 300kč

PS: není zpětně kompatibilní s iphone 3g baterií?

M29
Starý pes fóra :)

Příspěvek od M29 »

Do 300 originál? To spíše nějaká kopie, nebo alternativní výrobce, např.

- cena 367 Kč Baterie pro Apple iPhone 4 (originál)

- cena 331 Kč za Baterie pro Apple iPhone 4, 1420 mAh (CameronSino)

Podle mě nemá smysl kupovat ne-originál. Úspora nic moc, aby to za to stálo. Pokud jsi to našel na aukru, pak to tutově nebude originál. Bohužel :-(

mike-biker
Moderator fóra
Moderator fóra

Příspěvek od mike-biker »

Například já mám na Aukru za 299 a originál to je. Respektive ze stejné linky. Protože když to v Asii naloží do jiné bedny s jiným nápisem, tak je to originál APPLE. Ale k věci. Doporučuji zakoupit novou baterii.
iPhone 14 Pro 256GB Silver.
iPhone 12 Mini 64GB RED as reserved.
MacBook Pro 16" M1 Max 24-Core GPU, 32GB Memory, 1TB SSD

rony
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Příspěvek od rony »

jo, na tej istej linke ich robia, len s odlisnou urovnou kontroly kvality :) ale k veci, nafuknute baterie su uz nebezpecne :)

kto nechce vyberat sklo z ksichtu, ten si s baterkou nehra len preto, ze mu povedali "to je v pohode" :-)
/\/\ /\ > /\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch a fb.com/forum.iphone.cz
 mac mini  iPhone  4  5S  X  13 Pro  iPad Pro  Pencil  TV4  HomePod  WATCH  AirPods

M29

Příspěvek od M29 »

mike-biker - Nic proti, ale na aukru jsem vždy narazil jen na kšeftaře, co si dovezou větší množství čehokoli z HK a bez danění to rozprodávají (však proto jsou taky tak "levní"), solidních obchodníků tam je pomálu. Bohužel je poměrně těžké poznat, kdo to má jako šolích a kdo regulerně podniká a tedy si za kvalitou stojí (jako třeba ty). A na eBay je to snad ještě horší :-)))

Jinak spíše než problém vyboulení vidím problém ve vyhoření přístroje. Sice jsem to osobně ještě neviděl, ale občas to člověk zaslechne, že se telefon rozpáli skoro doruda a pak šmitec... a z telefonu je cihla.

mike-biker
Moderator fóra
Moderator fóra

Příspěvek od mike-biker »

On může baterku zničit i špatný hW, kdy dojde k někde k mikrozkratu. Nejsem elektroinženýr, ale vím, že se to občas stane.
Ale i sebelepší a nejoriginálnější baterka občas holt kiksne. Je to díl, jako každý jiný. :(
iPhone 14 Pro 256GB Silver.
iPhone 12 Mini 64GB RED as reserved.
MacBook Pro 16" M1 Max 24-Core GPU, 32GB Memory, 1TB SSD

M29

Příspěvek od M29 »

mike-biker - To je fakt. Už 6 let vozím baterky od CameroSina a chybovost je tak 2% což je vlastně super, protože je to pod statistickou chybou, ovšem těžko to vysvětlit 50. zákazníkovi, na kterého zrovna vyjde ta vadná :-D

Odpovědět