Moje návraty

vše co vás napadne
Odpovědět
Hape
Senior uživatel
Senior uživatel

Moje návraty

Příspěvek od Hape »

Ahoj všem. jen připomenu, že jsem byl dlouholetým uživatelem iP 3G, 3GS, 4, 4S. Mezitím jsem jednou odešel k SGSII a před časem k SGSIII. Musím říct, že to nejsou špatné telefony a v mnohém úspěšně konkurují iP. Po nějaké době se samsungem Galaxy S III jsem ale pochopil, že takto velký displej se prostě pohodlně používat nedá. Navíc plastové zpracování nevadí a je velmi kvalitní, co je ale špatné je zpracování stříbrného plastového "rámečku". Stačí jeden, dva nepatrné ťukance a hned je to znát. Takže ve finále jsem teď opět majitelem iP4S, tentokrát ale v bílé barvě. Malinký šok mě čekal, když jsem po té malé době používání SGSIII koupil iP4S. Když jsem ho uviděl (zvláště u bílé barvy je to znatelné), zdal se mi displej neskutečně malinky. Po pár dnech ale mohu potvrdit, že jeho velikost je tak akorát, a že u iP5 bude plně dostačující max. 4" displej, vše navíc je špatně. V čem ještě iP strčí SGSIII do kapsy je kvalita a hlasitost reproduktoru, ta je u Samsungu o hodně slabší a horší. Fotky a video již se stabilizátorem u SGSIII lze srovnávat a jsou u obou founů kvalitní. Takže jen tolik můj malý postřeh. Teď již zůstanu věrný iP a snad iP5 překvapí. Hezký den všem :beer:
iPhone 4S, 16GB White, T-Mobile CZ, iOS 6

makatch
Starý pes fóra :)

Re: Moje návraty

Příspěvek od makatch »

Welcome Home :)
iPod, iPhone and iPad Firmware Download

MacBook Pro13,Early 2011,OS X Yosemite
iPhone6+,64GB,iOS 9beta3

shotik
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Příspěvek od shotik »

no tak to me mluvis z duse. vcera jsem prodal po 3tydnech sgs3 a koupil znova iphone4 . kdyz jsem ho vzal do ruky je to neskutecnej prcek a to jsem ho mel skoro dva roky. jak si clovek odvykne :) ale jsem zase rad ze mam iphone. Velikost displaye uz byla opravdu moc a na pohodlny ovladani to nebylo. Navic ta baterka ...... :/

takze zase u jablka a cekame na dalsi generaci .

iPhone XS 64GB
iPad Mini 5
Macbook Pro Retina 13 Late2017
Apple TV 4
Synology NAS

Jadro
iPhoneHolik
iPhoneHolik

Moje návraty

Příspěvek od Jadro »

Hape: a co to co to :-) ? Pamatuji si jak jsi tu vehementne branil SGS III a az na skopove doslo :-D Neber to jako utok, nemam s tim zadnej problem, ale rejpnout jsem si musel, kdyz jsi byl tak zapaleny ;-)

Jinak vitej zpet v jablecnem sade ;-)

Carabei

Příspěvek od Carabei »

Já už toho taky vyzkoušel, všechny majoritní platformy, ale vyladěnost iOSu včetně množství fungujících aplikací, to mě vždycky stáhne zpátky k jablkům.
MacBook Pro Retina 15 10.10
iPhone 6 8.1.2, Etymotic hf5
iPad mini Retina 32GB 8.1.2

Hape
Senior uživatel
Senior uživatel

Příspěvek od Hape »

Jadro: Jo v pohodě, ale trvám na tom, že se někdy Samsungu a Androidu dávají nálepky něčeho nekvalitního a méněcenného. Ten telefon je fakt dobrej, ale ta velikost je "out". Právě proto jsem psal, že by to chtělo něco kolem 4", t.j. malinko větrší než současný iP, ale zase mnohem menší než třeba ten zmíněný SGSIII. Jářku ja se říká "nikdy neříkej nikdy" a "člověk míní, Pán Bůh mění" :-D

Jadro
iPhoneHolik
iPhoneHolik

Moje návraty

Příspěvek od Jadro »

Jj s tim naprosto souhlasim... Ja to navic beru tak, ze jsou mezi nama i taci, pro ktere je SGS III velky akorat... Proste kazdymu sedi neco jinyho. Me spis vadi, kdyz mi nekdo neco vnucuje (coz umi oba tabory). Kdyz nekomu vyhovuje Android, parada, ale at nepresvedcuje me, ze je to lepsi nez iOS. Ja taky nikoho nepresvedcuju, ze jedine iPhone... Je to spis asi o lidech no

rony
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Příspěvek od rony »

SGS3 je snad jediny Android telefon, ktory by som bral vazne.

Pre mna osobne je minus ta velkost a potom pocit, ze jeho rychlost dosiahli jednoduchym brutalnym nasadenim toho, co sa dalo vrazit ako najvykonnejsie mozne. Potom chytis do ruky nejaky iny Android stroj ako tablet a zda sa ti pomaly ako navrat do reality.

Pocit z malej obrazovky iPhonu som mal tiez, no SGS3 by siel urobit na jednorucne ovladanie aspon toho najpodstatnejsieho, no prave toto neurobili.

Podla mna majitelia SGS3 maju podobnu uchylku ako majitelia iPhonov (nie ti bazarovi zaujemci, co usmudlia 150 eur a chcu za ne pomaly 4S), okrem dostatku penazi a silnych poziadaviek maju zaroven nechut dokoncit si montaz sami :-) a nakoniec ho trosku povazuju za prestiz :-)

Jadro: ako akurat? Ako by si to SGS3 ovladal za pochodu jednorucne? To nikto nema taku tlapu. TREBA VYSKUSAT.
/\/\ /\ > /\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch a fb.com/forum.iphone.cz
 mac mini  iPhone  4  5S  X  13 Pro  iPad Pro  Pencil  TV4  HomePod  WATCH  AirPods

Hape
Senior uživatel
Senior uživatel

Příspěvek od Hape »

Chtěl jsem jen poukázat na to, že Android nebo Samsung jako takový nejsou špatné, v mnohém se iOS vyrovnají, ale ten rozměr je prostě mimo možnosti běžného uživatele, který nemá 2 metry a tlapu jak bagr :-D

Jadro
iPhoneHolik
iPhoneHolik

Moje návraty

Příspěvek od Jadro »

Rony: akorat - bylo ve smyslu, ze mu tak velky displej vyhovuje i za cenu nutnosti ovladat obema rukama. Priste se budu vyjadrovat presneji ;-)

Carabei

Příspěvek od Carabei »

I pro ty dvoumetrový hovada, vlastní zkušenost, je to až moc velký :D
MacBook Pro Retina 15 10.10
iPhone 6 8.1.2, Etymotic hf5
iPad mini Retina 32GB 8.1.2

Pr3dator
Senior uživatel
Senior uživatel

Moje návraty

Příspěvek od Pr3dator »

Ja si na narodeniny kupujem Galaxy Nexus, pretože tieź chcem skúsiť aj Android. A verím v aspoň nejakú svižnosť, kedže je v ňom pure Android. Potom teda napíšem moje poznatky.
[Návod] Ako zisťovať aktuálne info o JB
-MacBook Air 13" 2014 - OSX Mavericks

Odpovědět