Ahoj, mám tento HDD no mám menší problém aby mi ho načítali aj televízory potrebujem ho naformátovať na FAT, alebo exFAT. Lenže pri Windowse XP mi túto možnosť neponúka , iba základnú NTFS. No na Win7 mi ponúka možnosť exFAT no aj tak to ide iba na tom mojom televízory. Má USB 3.0 ale aj 2.0 a náš televízor LG mi ho prečíta aj viem cez neho spustiť film (aj keď je naformátovaný na NTFS), no iné televízory napr: Panasonic atd. mi ho nenačítajú ani keď naformátujem na exFAT alebo NTFS. V čom môže byť chyba ?
(Na televízoroch na ktorých som to skúšal tiež podporovali prehratie USB 3.0 a 2.0)
Ďakujem.
Robím Logá. Ak máte záujem dajte vedieť môžeme sa dohodnúť. TVORBA : Dancer Waterman
Jestli se nepletu, tak XP by mely nabizet NTFS a FAT32 a Win 7 pak NTFS a exFAT. Nebo si stahni nejakou utilitu, ktera to na FAT32 naformatuje. Nebyla treba nejaka u toho disku?
MBPR 16" iPhone 11 Pro iPad Pro 11" iPad Mini 2 4G ATV 4K Withings SmarScan
Nebolo ktomu nič iba kábel a hdd + manual v ktorom sa nic o tomto nepise. Ale XP mi ponuka stale iba NTFS. A ta utilita je nieco ako ovladac ? alebo ako to funguje
Robím Logá. Ak máte záujem dajte vedieť môžeme sa dohodnúť. TVORBA : Dancer Waterman
Pravý klik na počítačík na ploche, Manage. V menu ktoré bude vľavo klik na Disk manager, vyber tvoj HDD, práve myšidlo, format a tam vyber FAT32. A stačí ti Quick format.
[Návod] Ako zisťovať aktuálne info o JB ____________ Moje zariadenia: -iPhone 5S 16GB Space Gray - iOS 7.1 -iPad Mini with Retina display 32GB Space Gray - iOS 7.1 -MacBook Air 13" 2014 - OSX Mavericks
edit: aha pardon uz som si lepsie precital prvy prispevok, no to je zvlastne, len u fat32 budes obmedzeny na max 4GB velke subory, coz bude u mkv filmov problem
iPhone 3G 16GB white iOS 4.2.1, NoJB iPhone 4 16GB black iOS 6.1.2, NoJB iPhone 5 32GB black iOS 6.1.2, NoJB iPad 2 64GB 3G white iOS 6.1.2 NoJB MacBook Pro Mid 2010 2,66GHz 13" 8GB RAM 10.8.2 MacBook Pro Late 2011 i7 2,2GHz 15" 8GB RAM 10.8.2 GameCenter - BlazingUFO
Ja sťahujem do 1 GB filmy. Ale čítal som, že sa dajú naformátovať na FAT32 iba hdd do 500 GB ale ja mám 1 TB. No neviem či je to pravda. A keby hej, stále mi to možnosť FAT32 neponúka. Je to tým, že mám Win XP ?