nefunguje kupovanie platených aplikácií
Dobí deň potrebujem pomoc dlhšie som nevyužíval svoj iTunes účet no teraz som si kúpil ipad a ked si kupujem aplikácie tak free aplikácie sa mi stiahnu bez problémov a pri kúpe platených aplikácii mi vyskočí prihlasovacie okienko a keď zadám heslo potvrdím overenie , opäť sa zobrazí popup na zadanie hesla a tak sa to dookola opakuje a ani zmena hesla nefunguje a to by nešli ani free keby so nebol prihlásený, a problém s kreditkou to nebude lebo aj to som skúšal zadať znova a na overenie mi z nej pri jej registrácii odišli 2 € čiže transakcie by mali byt v pohode, neviete mi poradiť ??
-
- Moderator fóra
Re: nefunguje kupovanie platených aplikácií
Zadavas heslo ktere musi obsahovat Velke pismeno, male pismeno a znak nebo cislici?
" Nekdo ma rád vláčky ...někdo Apple Hračky
"
Manual iPhone
iPhone 5S 32GB SpaceGrey MacBook White 2010 iPad Mini 16GB Black wifi
![Smile :)](./images/smilies/smile.gif)
Manual iPhone
-
- Senior uživatel
Barberry: vzdyt kdyby ho nezadaval, tak by mu nešly ani ty free...
iPhone 4S (32 GB) | iPad 2 (32 GB) | MacBook Pro mid 2012 (16 GB RAM, 480 GB SSD)
-
- Moderator fóra
Jenze pri koupe placenych app je treba potreba aby potvrdil nove podminky v itunes a tam muze byt i zmena hesla, a tusim nekdy pred rokem apple zmenil podminky pro zadavani hesla kdy to heslo musi obsahovat veci viz muj predchozi post.
Proto kdyz chce free app tak mu vezme stare heslo, kdyz chce placene tak mu to pres to heslo neprojde, tak se ptam zda to heslo obsahuje ty potrebne znaky, neni nic jednodussiho nez si to heslo zmenit aby dane znaky obsahovalo a pak vyzkouset, pokud to nepujde, tak ma problem v platebnich podminkach, ale by byl problem tam tak mu nepujdu ani ty free app stahnout.
Proto kdyz chce free app tak mu vezme stare heslo, kdyz chce placene tak mu to pres to heslo neprojde, tak se ptam zda to heslo obsahuje ty potrebne znaky, neni nic jednodussiho nez si to heslo zmenit aby dane znaky obsahovalo a pak vyzkouset, pokud to nepujde, tak ma problem v platebnich podminkach, ale by byl problem tam tak mu nepujdu ani ty free app stahnout.
" Nekdo ma rád vláčky ...někdo Apple Hračky
"
Manual iPhone
![Smile :)](./images/smilies/smile.gif)
Manual iPhone
- rony
- Klub čistého iOS
skus to v itunes na pocitaci.
/\/\ /\ > /\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch a fb.com/forum.iphone.cz
mac mini iPhone 4 5S X 13 Pro iPad Pro Pencil TV4 HomePod WATCH AirPods
mac mini iPhone 4 5S X 13 Pro iPad Pro Pencil TV4 HomePod WATCH AirPods
chapci takze netusim kde bol poblem asi v itunes lebo ani na pc mi to nečlo tak som znovu vyhodil udaje o kreditke a zadal ich az pri kupe aplikacie / zazračne ma pustilo / a aj ked ma to stalo dalšie 2€ za overenie cizeza posledne 2 dni uz 8
ale funguje to, ale ajtak dakujem za pomoc
![Very Happy :D](./images/smilies/biggrin.gif)
-
- Starý pes fóra :)
Tie 2 eura ti budu samozrejme vratene..
iPhone 5S
iPod Shuffle
MacBook White
iPod Shuffle
MacBook White