Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
TIP: Bolo by fajn sem dat rovno adresu na homepage tej aplikacie a uplne najlepsie aj obrazok. Mozno by ma zaujala, ale takto sa mi to ani nechce hladat
Používám jí už dlouho na iPhonu a teď i na iPadu, je to podle mě stále nejlepší aplikace na počasí. Skvělá grafika, přesné předpovědi, v ČR výborně upravené lokální předpovědi pro jednotlivá místa, statistiky, grafy vývoje teploty, vlhkosti, větru, doby slunečního svitu, animované snímky z družice. Právě jsem dostal email od autora aplikace, na březen prý připravují poměrně zásadně přepracovanou verzi 2.0, uvidíme, co přinese nového.
Keby niekto chcel rovnako kvalitnú predpoveď počasia ako z WeatherPro, ale pre iPad, tak je momentálne v akcii za $0.99 Magical Weather, ktorý navyše aj dobre vyzerá...
Ja tuto app pouzivam uz roky a iba potvrdzujem predovsetkym jej presnost a v neposlednom rade aj uzivatelsku privetivost. U mna jednoznacne must-have app.
Nevite prosim nekdo, - ktera apka, upozornit napr.na blizici se srazky push zpravou? Abych napr. sklidil seno nebo pradlo to by pak byla naprosta dokonalost... - ktera apka umi zobrazit presne to co weatherpro, ale historicka data?
To celebrate the 5th anniversary of WeatherPro, we’re emailing to let you know about a one-off discount on our Premium services. You can renew your 3-month Premium subscription for WeatherPro / MeteoEarth for just 0,99 (EUR, GBP, USD) today but hurry, this is a one-off celebratory offer which expires on Sunday!
And don’t forget, you can use your Premium subscription on up to six devices/apps AND you’re free to buy more than one subscription cause they will automatically added in your account. For more information see our FAQs. We hope you continue to enjoy using our apps and hopefully also your new Premium subscription.
All our apps are also just 0,99 (EUR, GBP, USD) this weekend so we recommend you grab them now!
MacBook Pro 2018 Touch Bar, macOS 11.0
iPad Pro 10.5, iPadOS 14
iPhone 12 Pro Max, iOS 14
Apple TV4
Nedate sme niekto screen ako vyzera zobrazovaniev notification centre - je to novinka posledneho updatu pristupna len pre Premium. chcem vediet ci sa mi to oplaca kupit...
Nevím kolik je teďka ten účet na tři měsíce, já to bral když to bylo v akci za 0.99E a je to přenosné na více zařízení a i na jejich druhou app MeteoEarth
" Nekdo ma rád vláčky ...někdo Apple Hračky " Manual iPhone iPhone 5S 32GB SpaceGreyMacBook White 2010iPad Mini 16GB Black wifi
Musí být povoené aktualizace na pozadí (Nastavení/Obecné). Aktualizuje se mi korektně.
iPhone 5 64GB černý - iOS 8 iPad Mini s retina displejem 64GB cellular bílý - iOS 8 iMac 21.5" 2012 i5 4x2.9Ghz, Fusion drive, 8GB RAM - 10.9.3/10.10 Píšu si svůj blog o podnikání a využívání Apple produktů.
Mam to tak nastavene, ale pocasie sa mi stale neaktualizuje. Sledoval som to a od 13.30 to mam stale bez zmeny. Moze mi niekto iny potvrdit, ze mu to funguje?