Kód: Vybrat vše
Tema o South Parku, kde se pote rozvinula diskuze na dalsi ruzna temata ohledne serialu, mi vnuklo napad, ze bych mohl zalozit samostatne vlakno o serialech.
Zajimalo by me, co sledujete apod. Navic jsou ted prazdniny a ja shanim kazdej dobre serial.
Prison Break - na tento serial sem narazil, kdyz ho zacala vysilat Nova. Dival jsem se cca na pet dilu, ale pak me to tydenni cekani prestalo bavit a zacal sem stahovat. V originale je navic kazdej serial lepsi, jak sem sam pozdeji zjistil a ted uz mam za sebou 3 serie - cekam na 4. (po prazdninach).
Hodnoceni: 7/10 (serial vyborny, ale nekdy tam jsou proste az moc nerealne veci )
How I Met Your Mother - na tenhle americky sitcom jsem se zacal divat teprve nedavno. Sice sem o nem vedel uz dlouho, ale moje lenost mi nedovolila ho stahnout. Tedka uz mam stazeny temer tri serie - zatim ale mam rozjetou prvni.
Serial je pojmut trochu netradicne, kdy otec vypravi svym detem, jak potkal jejich matku. Vypravi o svych prihodach s kamarady apod. Vazne nelituju, ze sem stahnul - je to sranda.
Hodnoceni: 8/10 (podobne serialu Friends (Přátelé), ale jeho nevyhodou delka jednoho dilu - pouze 20 minut. Kazdopadne me to zatim bavi, lepsi nez pratele)
4400 - o serialu jsem se dozvedel od bratranka, ktery mi ho pujcil, at to skouknu. Prilis sem tomu neveril, ale po prvni serii (6 dilu) sem chtel dalsi.
Je to pribeh o 4400 lidech, kteri byli v rozmezi cca 100 let uneseni "lidmi z budoucnosti" a hromadne vraceni na Zem, s ruznymi schopnostmi, aby zachranili svet.
Hodnoceni: 6/10 (zajimavy napad)
Dalsi sledovane serialy: Dr. House (CZ), The Simpsons (CZ)
Chystam se sledovat: Battlestar Galactica, Heroes
Mozna sem na neco zapomnel, ale to, co sem si momentalne vybavil mate tady