![Sad :(](./images/smilies/sad.gif)
Výdrž baterie mi přijde na stejno.
Telefon s iOS6 se mi zdá o něco malinko pomalejší
Mapy? Tak toho tady je plný forum a weby..
Lukáš Valenta píše:Nikdo
Sent from my iPad 2 using Tapatalk
ttman347 píše:mam jednu otazocku ....tiez Vam v nastaveniach/vseobecne/mobilne ked mate zapnute 3G v policku zdielanie internetu stale beha to koliecko akoze nieco hlada ... lebo mne hej a vsimol som si to az dnes ked mi podorivo rychlo na 3G zomiera telefon .. od nabitia je to 10 hod pouzivanie mam 3 hod a baterka je na 20% to mi predtym nikdy nerobilo
Slimák píše:iPhone 4 iOS6 - tak mi příjde, že výdrž baterie se hodně ustálila a celkově jsem spokojen. Dělal jsem update z 5.1.1 na 6.0, poté tovární obnovu a následný restore zálohy z iCloud. Stále zapnuté BT kvůli autu a dále klasika Wifi/3G
Poslední výdrž mám:
Využití: 8 hod, 11 min
Pohotovost: 2 dnů, 4 hod
Stav baterie: 4%
Nastavení mám oproti defaultu:
- aktualizace polohy na počasí vypnuto
- omezení cílené reklamy
Systémové služby:
Polohově závislé iAds = vypnuto
Genius pro aplikace = vypnuto
Časové pásmo = vypnuto
Jadro píše:To mi reknete jak to delate... To se na ten telefon ani nedivate ne Ja ho rano sundam z nabijecky a vecer jsem rad, ze nemam pod 20 % I kdyz s telefonem nic nedelam, tak kolem obeda mam 90 %
boocheck píše:Já ráno (6:30) sundám z nabíječky. U snídaně přečtu zprávy, mrknu na internet, cestou do práce si čtu knížku. Kolem oběda mám max 30% Do večera nevydržím ani kdybych se po.... Stejně tak jsem to měl i s 3Gčkem. Dost mě to štve. A když jsem se dozvěděl, že místo toho aby iPhonu 5 dali větší barerku tak ho zúžili, skřípal jsem zubama.
byeen píše:Aku mate vydrz baterie na iPade 3rd gen s iOS 6? Neviem ci je to normalne, ale standby mam 49h a usage 8h 15min. Nemam to s cim porovnat, kedze ho mam len od pondelku. Diky !
jennydrums píše:Po přechodu na iOS6 jsem zaznamenal na 4S lehce vyšší spotřebu baterky. Odpojil jsem tel. z nabíječky kolem 8h a po poledni, poté co jsem napsal pár sms bylo 10% dole. Zkusil jsem vypnout v polohové služby-systémové služby položku "Genius pro Aplikace". Nevím k čemu to je (prosím o případné vysvětlení), nicméně dnes hovory, sms, mms, a něco na netu, nyní v 15h 88% a odpojen od nabíječky před 9tou ranní.
Možná to pomohlo, možná ne..
Jinak co se týče jasu. Jestli si dobře pamatuju, tak v ios5 fungoval tak že jsem nastavil jezdec na jistou úroveň v rámci níž se jas reguloval při zapnuté automatice. Teď to vnímám tak že se reguluje jezdcem sám v rámci celé škály.
petro_cz píše:Nejpodstatnější problém je s regulací jasu NEFUNGUJE !!!!
rony píše:petro_cz píše:Nejpodstatnější problém je s regulací jasu NEFUNGUJE !!!!
funguje ale INAK ako predtym.
Konkretne sprav toto: jazdec daj uplne dolava. Nepisti, ze to tak NECHCES a urob to. Prepinac nastav na automatiku.
Teraz si najdi doma miestnosti, kde mas raz silne svetlo a raz tmu. Chyt ipad so zobrazenim toho jazdca do ruk a sleduj ho pri prechadzani z tmavej miestnosti do svetlej.
Ten jazdec sa hybe!
Takze ako to je:
ak prepnes na automatiku, tak poloha jazdca je MINIMALNY jas, ktory moze automatika nastavit.
Zaroven vsak dvakrat home, posun dolava a mozes ho upravovat rucne.
JA mam dokonca pocit, ze automatika konecne funguje nejako normalnejsie.
Upgrade ios6 so na novom ipade urobil najprimitivnejsie ako prava ovca kliknutim v itunes na pocitaci = upgrade.