iPhone 5 - reakce, zkušenosti
-
- Host
Re: iPhone 5 - reakce, zkušenosti
Co se tyce zadni casti, tak budu mluvit za sebe, jelikoz si myslim, ze budu jeden z mala komu se zadni cast libi vice jak na 4-4S. Nejakeho prechodu jsem nijak zvlast ani nevsiml, tudiz ani nepocitil nejaky hrbolek, ci ryhu (myslim pri beznem uzivani) Libi se me hodne prechod z hliniku na ty sklenene casti, vypada to designove luxusni, navic, kdyz se k tomu pridaji boky a i tlacitka ve stejnem provedeni. Co je naopak znat jsou ostrejsi hrany zadni casti, kdyz se iphone drzi v ruce, nevidim v tom vsak ani negativum, ale ani pozitivum, proste to jen konstatuji. Co se tyce predniho skla, nevim jestli je to jen muj pocit, ale zda se me takove "drsnejsi" na dotek oproti 4-4S.
2sten: nerikal jsem, ze neni rychlejsi, jen jsem rikal, ze to neni do oci bijici rozdil, jak rikas ty: zda se me 5 rychlejsi, nez velice rychle 4S
2sten: nerikal jsem, ze neni rychlejsi, jen jsem rikal, ze to neni do oci bijici rozdil, jak rikas ty: zda se me 5 rychlejsi, nez velice rychle 4S
iPhone X 256GB Space Grey
MacBook Pro (Retina, 13-inch 2016 Touch Bar)
-
- Klub čistého iOS
mne sa patka drzi urcite lepsie ako stvorka, kedze je tensi tak ho dokazem viac uchopit, na dotyk sa mi paci tez viac pretoze pri stvorke som mal stale pocit zo skleneneho zadku ze drzim nieco krehke, a telefon bol stale studeny, pri novom iphone taky pocit nemam a aj ked je tensi a lahsi tak na dotyk pre mna posobi pevnejsie, prechod medzi sklom a hlinikom je citit ale vobec to neregistrujem ked telefon drzim v ruke,
co ma este na telefone prijemne prekvapilo je home button, je viacej vysunuty von ako na stvorke a aj lepsie tuka,
ohladom klavesnice, prve dni som mal problem poriadne nieco napisat ale teraz po tyzdni uz pisem rychlejsie ako na stvorke, ci jednou rukou alebo na sirku dvomi, clovek by ani tomu neveril co to spravi ked sa klavesnica trosku zmeni.
co ma este na telefone prijemne prekvapilo je home button, je viacej vysunuty von ako na stvorke a aj lepsie tuka,
ohladom klavesnice, prve dni som mal problem poriadne nieco napisat ale teraz po tyzdni uz pisem rychlejsie ako na stvorke, ci jednou rukou alebo na sirku dvomi, clovek by ani tomu neveril co to spravi ked sa klavesnica trosku zmeni.
-
- Host
S tim home buttonem mas pravdu, taky jsem si toho vsiml.
iPhone X 256GB Space Grey
-
- Host
Po upgradu z iP4 je to opravdu ohromně svižné! Nestalo se mi ani jednou, že bych pociťoval špatnou odezvu. Podle Geekbenche 1636.
+ vyšší display
+ lepší barvy (nevím zda i reálnější)
+ rychlý a úžasný fotoaparát
+ dokonalé dílenské zpracování
+ překrásná černá verze (bez škrábanců a dalších problémů)
+ Wi-Fi podává téměř 2x lepší výkonost
+ Home button má jasnější projev
+ hmotnost
- mapy
+ vyšší display
+ lepší barvy (nevím zda i reálnější)
+ rychlý a úžasný fotoaparát
+ dokonalé dílenské zpracování
+ překrásná černá verze (bez škrábanců a dalších problémů)
+ Wi-Fi podává téměř 2x lepší výkonost
+ Home button má jasnější projev
+ hmotnost
- mapy
-
- Host
Taktez se pridam, jelikoz vsechny klady byly napsany o prispeveky vyse tak zkusim sepsat negativa i kdyz jsem jich zatim moc neobjevil
- ovladani (nevim cim to je ale obcas mam problem se trefit tam kam potrebuji)
- mam cernou verzi a zada s rameckem zanechavaji stopy po prstech
- konektor na sluchatka bych uvital na vrchni strane
iPhone 6 -> HaCked
-
- Host
tak iphone 5 black mam od vcera Spokojnost
vynikajuce sluchatka, telo telefonu bez skrabancekov,lepsie mi vyhovuje vacsi dysplej,
a samozrejme rychlost ta je uzasna
minusi ziadne zatial
Takze asi jedno - zda sami ze ked mi niekto vola
tak niej taky jasny a cisty hlas ako som mal na i4. Je taky monotony
vynikajuce sluchatka, telo telefonu bez skrabancekov,lepsie mi vyhovuje vacsi dysplej,
a samozrejme rychlost ta je uzasna
minusi ziadne zatial
Takze asi jedno - zda sami ze ked mi niekto vola
tak niej taky jasny a cisty hlas ako som mal na i4. Je taky monotony
Naposledy upravil(a) palinhoo dne sob zář 29, 2012 6:28 pm, celkem upraveno 1 x.
-
- Mírně pokročilý
No celkove je to samozrejme lepsi telefon, ale asi budu jedinej ale me se to zvetseni nelibi, radsi bych rozmery zachoval, i pri drzeni a manipulaci nema v ruce takovou stabilitu jako 4ka, fotak fakt super, vaha taky ...
iPhone 2G 4GB
iPhone 4 16GB Vodafone
iPhone 5 16GB Vodafone
iPhone 6 16GB Vodafone
Macbook pro 13" (mid 2009) Snow Leopard
Macbook pro 13" 2016
Apple AirPort Extreme
New iPad 16GB Wifi
iPhone 4 16GB Vodafone
iPhone 5 16GB Vodafone
iPhone 6 16GB Vodafone
Macbook pro 13" (mid 2009) Snow Leopard
Macbook pro 13" 2016
Apple AirPort Extreme
New iPad 16GB Wifi
-
- Mírně pokročilý
honor88 píše:Taktez se pridam, jelikoz vsechny klady byly napsany o prispeveky vyse tak zkusim sepsat negativa i kdyz jsem jich zatim moc neobjevil
presiel si na ip5 z ip4 alebo z ineho telefonu?..
ja mam tiez problem sa trafit do tlacidiel, niekedy zapinam apku aj na 4 krat... a klavesnica na stojaka je des
"audietur et altera pars"
-
- Klub čistého iOS
chlapci dajte tomu dva tri dni a budete sa triafat jedna radost, aspon u mna to tak bolo
-
- iPhone expert
Můžete se více rozepsat o problémech s klávesnicí na stojáka? Proti 4(S) tam přece není žádný rozdíl (stejná šířka i rozlišení).
Díky
Díky
iPhone 13 Pro Watch s4 Silver SS MacMini 2018 iPad Air 4th TV 4K
-
- Mírně pokročilý
Podle mě jde o to, že je tam zase o trochu vyšší rozlišení a prostě jsi zvyklí na to menší a tak si ťukal nějak jinak než teď.
Třeba u přechodu z 3G/S na 4S jsem to pociťoval prvních pár dní taky..
Třeba u přechodu z 3G/S na 4S jsem to pociťoval prvních pár dní taky..
# iPhone 5S 32Gb Space gray
# Macbook Air 11" 2013
# Magic Mouse
# Macbook Air 11" 2013
# Magic Mouse
-
- Klub čistého iOS
klavestnica na stojaka je rozlozena rovnako, ale kedze je telefon tensi a spodna lista je uzsia oproti 4,4s tak telefon drzi trochu inak v ruke, ale je to len sila zvyku, u mna je to tak ze palec mam teraz dlhsi ako pri stvorke tak ho pri pisani musim viac krcit pri niektorych tlacitkach,
ale ako som pisal vyssie, po cca, troch dnoch som uz nemal ziaden problem a dokonca pisem rychlejsie.
ale ako som pisal vyssie, po cca, troch dnoch som uz nemal ziaden problem a dokonca pisem rychlejsie.
-
- Mírně pokročilý
no co, tuknes a tuknes jednoducho vedla, mozno je to hrubkou telefonu, bezne ti prst zastavil vyssie a teraz je to ine... ale musim povedat ze sa to zlepsuje uz si zvykam... no a ten jack... ked drzim telefon v jednej ruke zvykol som si ho malickom podopierat, teraz tam zavadzia jack... v horizontalnej polohe si treba zvyknut telefon otocit doprava a nie dolava... lebo inak jack zavadzia
inak prvy krat mam pocit ze mi telefon stiha, ze niesom rychlejsi ako on
dnes som porovnaval so 4s... farby na 5 su o triedu lepsie
rychlost pocitite v safari, spustanie app, napr svetlo, na 5tke sa zapne okamzite
inak prvy krat mam pocit ze mi telefon stiha, ze niesom rychlejsi ako on
dnes som porovnaval so 4s... farby na 5 su o triedu lepsie
rychlost pocitite v safari, spustanie app, napr svetlo, na 5tke sa zapne okamzite
-
- iPhone expert
Chlapi stále nerozumím. Šířka telefonu je stále stejná. Šířka LCD je taky stejná. Klávesnice na výšku musí být tedy zcela stejná jako na 4(S). Problém je tedy jen v jiném držení kvůli menší tloušťce telefonu?
iPhone 13 Pro Watch s4 Silver SS MacMini 2018 iPad Air 4th TV 4K
-
- Mírně pokročilý
nieje to problem je to ine...
si predstav ze by mal telefon hrubku papiera... zas by sa pisalo inak aj keby bol rovnako siroky
ale ja som mal teraz skoro dva mesiace nokiu tak preto som nezvyknuty... vv horizontalnej polohe idem uz ale ako drak
edit: uz druhy den pozorujem ze ked niekomu volam tak po vytoceni mi raz zazvoni a potom je ti ho az kym volany nezdvihne... robi mi to asi kazdy treti krat ked volam... a niekedy zazvoni dvakrat potom je ticho alebo raz zazvoni ticho ticho potom zazvoni a zase ticho kym volany nezdvihne
si predstav ze by mal telefon hrubku papiera... zas by sa pisalo inak aj keby bol rovnako siroky
ale ja som mal teraz skoro dva mesiace nokiu tak preto som nezvyknuty... vv horizontalnej polohe idem uz ale ako drak
edit: uz druhy den pozorujem ze ked niekomu volam tak po vytoceni mi raz zazvoni a potom je ti ho az kym volany nezdvihne... robi mi to asi kazdy treti krat ked volam... a niekedy zazvoni dvakrat potom je ticho alebo raz zazvoni ticho ticho potom zazvoni a zase ticho kym volany nezdvihne
-
- Klub čistého iOS
ano jednoducho telefon drzis inak v ruke neviem este ako ti to vysvetlit
avixe tento problem som postrehol aj ja, niekedy vytocim cislo a nepocujem nic telefon je ticho nezvoni a ked to dotycny zdvihne nepocujem ho, zavolam znova a uz je vsetko ok, stalo sa mi to behom tyzdna asi 5 krat, myslim ze chyba ios
avixe tento problem som postrehol aj ja, niekedy vytocim cislo a nepocujem nic telefon je ticho nezvoni a ked to dotycny zdvihne nepocujem ho, zavolam znova a uz je vsetko ok, stalo sa mi to behom tyzdna asi 5 krat, myslim ze chyba ios
-
- Mírně pokročilý
aky mas telefon?
edit: zaujimalo by ma ci to robi niekomu aj na 4s resp 4...
[mod=rony]toto je o i5 a nic ine[/mod]
edit: zaujimalo by ma ci to robi niekomu aj na 4s resp 4...
[mod=rony]toto je o i5 a nic ine[/mod]
Naposledy upravil(a) avixe dne sob zář 29, 2012 2:59 pm, celkem upraveno 1 x.
-
- Klub čistého iOS
iphone 5, 16gb cierny z anglickeho appstoru neblokovany, siet three anglicku
-
- iPhone guru
Co se tyce vydrze. Od 8 rano do ted ho drzim nonstop v ruce a surfuju po webu, facebook, twitter, imessage. Davam mu celkem zabrat a mam jeste 58% baterie. Muj 3GS by byl po smrti. Takze pro me jednoznacne prilepseni, nevim jak je na tom 4S, protoze jsem jej nikdy nevlastnil
MacBook Pro 13" (2017)
iPhone XS Max 256 GB Gold
https://twitter.com/smoldik
iPhone XS Max 256 GB Gold
https://twitter.com/smoldik
-
- Host
avixe píše:honor88 píše:Taktez se pridam, jelikoz vsechny klady byly napsany o prispeveky vyse tak zkusim sepsat negativa i kdyz jsem jich zatim moc neobjevil
presiel si na ip5 z ip4 alebo z ineho telefonu?..
ja mam tiez problem sa trafit do tlacidiel, niekedy zapinam apku aj na 4 krat... a klavesnica na stojaka je des
Presel jsem ze 4Ska, proto me to docela prekvapilo, nejvetsi problem mam snad s tlacitkem na wifi. Cetl jsem nekde na zahranicnich forech ze to hodne lidi kritizuje ze pry pouzili jinou dotykovou vrstvu. Kdyz mam vedle sebe 4s a 5ku tak se mi lepe ovlada 4sko. Takze budeme muset cvicit.
iPhone 6 -> HaCked
-
- Pokročilý uživatel
Ludia nestraste ma..VAZNE Ja ho mam len predobjednany.
Ako je to teda stou dotykovou vrstvou? reaguje normalne? :/
iPhone 5S
iPad Air
Hackintosh Mavericks (docasne)
iPad Air
-
- Mírně pokročilý
ale ano neboj sa, je to o zvyku... teraz po 30 hodinach pouzivania uz je to ovela lepsie... ktosi pisal ze po troch dnoch si v tom
este potvrdzujem ze nano sim sa da jednoducho odstrihnut, prave som ju urobil z micro sim...
potvrdzujem ze iphone 5 od telekomu su blokovane tak ako doteraz
este potvrdzujem ze nano sim sa da jednoducho odstrihnut, prave som ju urobil z micro sim...
potvrdzujem ze iphone 5 od telekomu su blokovane tak ako doteraz
-
- Host
Zemlicka píše:Ludia nestraste ma..VAZNE Ja ho mam len predobjednany.
Reaguje normalne jen je citlivejsi.
iPhone 6 -> HaCked
-
- Pokročilý uživatel
Dakujem ludkovia Snad sa k vam coskoro pripojim
iPhone 5S
iPad Air
iPad Air
Tak taky pridam par zkusenosti z pouzivani iPhone 5.
Mam ho od ctvrtka vecer a musim rict ze nejake problem s dotykem sem nepozoroval.
Naopak mi prijde mnohem citlivejsi a krasne reaguje. Pise se mi snim krasne. Prechazel jsem z iPhone 4S.
Telefon lita jak raketa. Jak na wifi i na 3G tak i v systemu. Musim rict ze to je znat i ze 4Ska. Myslim ze zpracovani neni uplne dokonale jako u 4ky a 4S. Ale jsou to jen male detaily a mozna jen na mem kusu. Nebudu to kvuli tomu reklamovat hlavne kdyz nejsou ze. Z boku na tech prechodech u anten hlavne ve vrchni casti lehce prosvita hlinik. Ale opravdu jen mikro.
Prechod na zadni strane z hliniku na sklo je dole super ale nahore je znat malinka hranka hlavne u stredu.
Vetsi displej je fakt super ale ze zacatku mi prisel takovej neprirozene vytahlej. Ale kdyz clovek pouziva dva roky 3.5 palce tak je jasny ze je to o zvyku.
Telefon je opravdu lehouckej jak pirko. Krasne se snim pracuje a drzi se v ruce.
Baterka na me nejakej super dojem neudelala ale podle me se to po par tydnech zlepsi. Jako u 4S.
Signal wifi lepsi. Zvukovy vystup z vestavenych repro lepsi. Sluchatka jsem jeste nezkousel. I pri telefonovani slysim cisteji a hlasiteji volajiciho.
Zadna velka negativa me nenapadaji. Jsem maximalne spokojen.
Za me top telefon.
Jdete do nej:)
Edit:
Co se tyka wifi tak na 2,4 jede krasne a na 5Ghz ma hrozne malej dosah. Rychlost je z znat ale musim sedet u wifi nebo v obejvaku. Na balkone mi to uz vypadne.
No a musim rict ze se mi taky najednou pise nejak hur. Asi sem si toho predtim nevsimnul a doslo mi to az kdyz jsme zadal 3x po sobe spatne apple id a to sem se po treti fakt snazil.
Jinak na letem svetem applem je navod jak zrychlit appstore.
Ja snim teda na iPhone 5 nemel problem ani pri aktualizaci treba 5 apps na jednou. Na 4S se to ale sekalo.
Mam ho od ctvrtka vecer a musim rict ze nejake problem s dotykem sem nepozoroval.
Naopak mi prijde mnohem citlivejsi a krasne reaguje. Pise se mi snim krasne. Prechazel jsem z iPhone 4S.
Telefon lita jak raketa. Jak na wifi i na 3G tak i v systemu. Musim rict ze to je znat i ze 4Ska. Myslim ze zpracovani neni uplne dokonale jako u 4ky a 4S. Ale jsou to jen male detaily a mozna jen na mem kusu. Nebudu to kvuli tomu reklamovat hlavne kdyz nejsou ze. Z boku na tech prechodech u anten hlavne ve vrchni casti lehce prosvita hlinik. Ale opravdu jen mikro.
Prechod na zadni strane z hliniku na sklo je dole super ale nahore je znat malinka hranka hlavne u stredu.
Vetsi displej je fakt super ale ze zacatku mi prisel takovej neprirozene vytahlej. Ale kdyz clovek pouziva dva roky 3.5 palce tak je jasny ze je to o zvyku.
Telefon je opravdu lehouckej jak pirko. Krasne se snim pracuje a drzi se v ruce.
Baterka na me nejakej super dojem neudelala ale podle me se to po par tydnech zlepsi. Jako u 4S.
Signal wifi lepsi. Zvukovy vystup z vestavenych repro lepsi. Sluchatka jsem jeste nezkousel. I pri telefonovani slysim cisteji a hlasiteji volajiciho.
Zadna velka negativa me nenapadaji. Jsem maximalne spokojen.
Za me top telefon.
Jdete do nej:)
Edit:
Co se tyka wifi tak na 2,4 jede krasne a na 5Ghz ma hrozne malej dosah. Rychlost je z znat ale musim sedet u wifi nebo v obejvaku. Na balkone mi to uz vypadne.
No a musim rict ze se mi taky najednou pise nejak hur. Asi sem si toho predtim nevsimnul a doslo mi to az kdyz jsme zadal 3x po sobe spatne apple id a to sem se po treti fakt snazil.
Jinak na letem svetem applem je navod jak zrychlit appstore.
Ja snim teda na iPhone 5 nemel problem ani pri aktualizaci treba 5 apps na jednou. Na 4S se to ale sekalo.
Naposledy upravil(a) JaBR23 dne pon říj 01, 2012 2:02 pm, celkem upraveno 1 x.
-
- Klub čistého iOS
Sedím u kolegy doma a porovnáváme můj 4S s jeho pětkou. No. Je to taková nezvyklá nudle, ale budiž, určitě je to hlavně o zvyku. Rozdíl mezi displayi a barevnosti velký nepozoruji, ani v rychlosti náběhu aplikací. Pětka je určitě lehčí a citlivější, i když je to možná trochu i folií na mé čtyřce. Ta tenkost mě osobně moc nevyhovuje, nebylo tomu tak ani na 4. Klouže v ruce,proto je pro mne kožené pouzdro nezbytností. Ale určitě i to je otázka zvyku. I fotky se mi jeví stejné a panoramatickou funkci určitě nikdy nevyužiju. Výdrž a další posoudit nemohu. Snad pochválím oproti čtyřce hliníková záda a celkový design , ten je opravdu povedený . Ale ani čtyřka není nijak pozadu, sklo jí dává také hodně.
Upřímně, žádné wou ani zvýšený krevní tlak se u mne nekoná, ale ani žádné zklamání. Mám objednanou pětku u Apple online store, přijde možná za měsíc, na čtyřku už mám kupce, ale že bych se nemohl dočkat, to říci nemohu. Prostě dnes už jen posun o typ dál, ale již bez velkých emocí.
Upřímně, žádné wou ani zvýšený krevní tlak se u mne nekoná, ale ani žádné zklamání. Mám objednanou pětku u Apple online store, přijde možná za měsíc, na čtyřku už mám kupce, ale že bych se nemohl dočkat, to říci nemohu. Prostě dnes už jen posun o typ dál, ale již bez velkých emocí.
Apple hračky
stuger píše:ano jednoducho telefon drzis inak v ruke neviem este ako ti to vysvetlit
Tohle se mi parkrat stalo na iOS5 a ip4. Ukončil jsem appky na pozadí, uvolnil paměť a problém byl vyřešen.
-
- Host
Mám ho od pátku, Vodafone CZ, bez smlouvy, nejsem jejich, prodáno uplně bez problemů.
+ baterie, nad očekávání , a to si s ním pořád hraju
+ rychlost, oproti 4 velké +
+ rychlost komunikace s iTunes
+ display, velikost , držení, material, celkový dojem
- Wifi 5 GHz, nezkoušel jsem zatím 2,4 ale oproti iPadu se mi zdá o trochu horší příjem signálu na této frekvenci. ukazuje 2 čárky a už vypadává
- 2x se mi stalo, že při zapnuté Wifi vypadl hovor po 3 minutách. Wifi off a vše OK. Nebude to OS6 , tu jsem měl na IP 4ce pár dnů a nestalo se mi to. Doma mám Wifi puštěnu pořád.
+ baterie, nad očekávání , a to si s ním pořád hraju
+ rychlost, oproti 4 velké +
+ rychlost komunikace s iTunes
+ display, velikost , držení, material, celkový dojem
- Wifi 5 GHz, nezkoušel jsem zatím 2,4 ale oproti iPadu se mi zdá o trochu horší příjem signálu na této frekvenci. ukazuje 2 čárky a už vypadává
- 2x se mi stalo, že při zapnuté Wifi vypadl hovor po 3 minutách. Wifi off a vše OK. Nebude to OS6 , tu jsem měl na IP 4ce pár dnů a nestalo se mi to. Doma mám Wifi puštěnu pořád.
iPhone X 256 GB
iPad Air 2 128 GB SG
iPod Touch 64 GB
iPad Air 2 128 GB SG
iPod Touch 64 GB
-
- iPhoneHolik
Aka je hlasitost repraku oproti 4S ? Appstore a jeho rychlost pri instalacii aspon 4 app po sebe ? Dikes
Apple iPad mini 2 Retina 16GB Wi-Fi
-
- Host
bateria na iphone 5 mi pride ako na 4 po roku pouzivania :/
-
- iPhoneHolik
-
- iPhone expert
No ako dnes som ho držal v rukách v Brne vo Vaňkovke a musím povedať fakt krásne
Macbook Pro 13'', 2,4GHz, 8Gb. Ram, SSD-Corsair Force 3 series 120GB, OSX Mavericks
Apple Airport Extreme 4RD / WD My Passport Studio 1 TB
iPhone 5S-32Gb. Silver
iPhone 4S-16Gb White
iPad mini 16Gb White
-
- Senior uživatel
OT: Dnes jsem byl ve Vankovce a nikde jsem jej nevidel. Kde prosim je?
-
- iPhone expert
T-Mobile. Tam ho majú krásne vyložený a zapnutý tak si ho môžeš aj oťukať
Macbook Pro 13'', 2,4GHz, 8Gb. Ram, SSD-Corsair Force 3 series 120GB, OSX Mavericks
Apple Airport Extreme 4RD / WD My Passport Studio 1 TB
iPhone 5S-32Gb. Silver
iPhone 4S-16Gb White
iPad mini 16Gb White
-
- Host
Já jsem naopak z baterie, alespoň zatim nadšený, od rana mám 72% baterie - asi 5 hovoru, prohlížení webu jak skrze WiFi tak edge plus zprávy skrze viber a twitter, takze nemůžu si stěžovat
Taky tady http://spravodaj.madaj.net/ HD
Taky tady http://spravodaj.madaj.net/ HD
[*]iPhone 5 16GB • iOS 6.0.1
[*]iPad 2 (Wi-Fi) 16GB • iOS 5.1.1 JB
[*]Macbook unibody (late 2008)
[*]Macbook pro (mid 2012) SSD
[*]iPad 2 (Wi-Fi) 16GB • iOS 5.1.1 JB
[*]Macbook unibody (late 2008)
[*]Macbook pro (mid 2012) SSD
-
- Mírně pokročilý
och ako mi drbol na cestu tri rohy obite och... ale tak co uz
[edit=RONY]toto je vec pre ktoru to nedrzim vonku v rukach [/edit]
[edit=RONY]toto je vec pre ktoru to nedrzim vonku v rukach [/edit]
-
- Sponzor 2014
Daj foto displej je ok ? Zadne skla ?
MB Pro mid 2010 13" C2D 2.4 GHz, 8GB RAM
iPad Black Wifi, 3rd, 32GB
iPhone 5 white, 64GB
iPhone 5 white, 64GB
-
- Pokročilý uživatel
avixe píše:och ako mi drbol na cestu tri rohy obite och... ale tak co uz
ouch ;( no uz teraz viem ze si nan kupim nejaky kondom )
Znáš http://spravodaj.madaj.net/ ?
iPhone 5S
iPad Air
iPad Air
-
- Mírně pokročilý
sfotim to v robote niecim a postnem, ale riadne letel, som ho vyberal spod auta
no do pice (pardon), som na ceste do roboty a v potravinach pri kase sa mi zachytili sluchatka o terminal, tym sa mi vybral z vrecka a padol na dlazbu, uz je obity aj zpredu, do hodky nafotim... a toto velmi jemne padol
http://img.tapatalk.com/d/12/10/01/be5y4ymy.jpg
http://img.tapatalk.com/d/12/10/01/azateny4.jpg
http://img.tapatalk.com/d/12/10/01/ata6u5et.jpg
http://img.tapatalk.com/d/12/10/01/anu4yhet.jpg
http://img.tapatalk.com/d/12/10/01/y8evusar.jpg
vzadu ani v predu na skle ani skrbancek ani vzadu na hliniku, len antena
inak cierna centrofixka ma celkom upokojila, takmer to nevidno
[edit=Barberry.pha]Pokud postujete fotky pres Tapatalk, mazte to [img] nezbrazuji se pak odkazu s moznosti otevreni a kopirovat se to nikomu nebude chtit upraveno[/edit]
no do pice (pardon), som na ceste do roboty a v potravinach pri kase sa mi zachytili sluchatka o terminal, tym sa mi vybral z vrecka a padol na dlazbu, uz je obity aj zpredu, do hodky nafotim... a toto velmi jemne padol
http://img.tapatalk.com/d/12/10/01/be5y4ymy.jpg
http://img.tapatalk.com/d/12/10/01/azateny4.jpg
http://img.tapatalk.com/d/12/10/01/ata6u5et.jpg
http://img.tapatalk.com/d/12/10/01/anu4yhet.jpg
http://img.tapatalk.com/d/12/10/01/y8evusar.jpg
vzadu ani v predu na skle ani skrbancek ani vzadu na hliniku, len antena
inak cierna centrofixka ma celkom upokojila, takmer to nevidno
[edit=Barberry.pha]Pokud postujete fotky pres Tapatalk, mazte to [img] nezbrazuji se pak odkazu s moznosti otevreni a kopirovat se to nikomu nebude chtit upraveno[/edit]
Naposledy upravil(a) avixe dne pon říj 01, 2012 9:32 am, celkem upraveno 3 x.
-
- Sponzor 2014
V pohode, aspon si spoznas svoj
MB Pro mid 2010 13" C2D 2.4 GHz, 8GB RAM
iPhone 5 white, 64GB
iPhone 5 white, 64GB