iPhone 5 - reakce, zkušenosti

Odpovědět
avixe
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Re: iPhone 5 - reakce, zkušenosti

Příspěvek od avixe »

http://img.tapatalk.com/d/12/10/04/seqy9ure.jpg
http://img.tapatalk.com/d/12/10/04/aju8epas.jpg
http://img.tapatalk.com/d/12/10/04/u8anu4u4.jpg

potvrdzujem, pod urcitym uhlom robi fotak tento efekt

Pokud vkladate obrazky pres Tapatalk, mazte to [img] at jde obrazek otevrit kliknutim na odkaz a nemusi se ten odkaz kopirovat. Barberry.pha
"audietur et altera pars"

TDa
iPhone expert
iPhone expert

Příspěvek od TDa »

mike99 & avixe: Ne, nedělá to, zkoušel jsme to na kamarádovým i5 takže bych šel reklamovat. Přece nemůžete dostat telefon s takovou vadou aby fotil hůř jak jeho o dva roky starší model.

A teď budu mluvit z pohledu fotografa. Je pravda, že teorieticky by to mohlo dělat to safírové sklíčko, ale proč ho tam teda dávali?

byeen
Sponzor 2014
Sponzor 2014

Příspěvek od byeen »

http://www.dpreview.com/articles/686745 ... e-5-camera

Odporucam precitat tuto recenziu, je tam zmieneny aj "problem" s tym ruzovym efektom ;)
MB Pro mid 2010 13" C2D 2.4 GHz, 8GB RAM
iPad Black Wifi, 3rd, 32GB
iPhone 5 white, 64GB

avixe
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od avixe »

tda.. to som odfotil pred chvilou svojim ip5

JaBR23

Příspěvek od JaBR23 »

Tak se musim bohuzel pridat k nespokojenosti s fialovim efektem. Staci zamirit do svetla, staci obycejn zarivka a hazi to tam jak prase. Podle vyjadreni applu se to mame naucit lepe drzet. No ja doufam ze to pujde reklamovat ?
Je tu nekdo kdo o tom neco vi ?
Jinak kazdy kdo si veme iPhone 5 do ruky je z nej unesenej.
Jak v prodejne O2 tak v iStylu. Tam ho este ani prodavac nevidel a uprimne mi ho zavidel.
Jinak ze by me padala nejaka hra nebo appka sem nezaregistroval. Problemy s klavesnici v appstoru zatim take ne.
Spis me zklamalo ze je zatim hodne malo her co podporujou rozliseni iPhone 5.
Hodne mi to vadi ze treba infinity blade takova pecka a nejede ve fullscreenu.
A dalsi a dalsi.
Doufam ze na tom hodne rychle zamakaj.

lukas.mat
Host
Host

Příspěvek od lukas.mat »

Ahoj,

iPhone 5 zatim nemam, ale z fotek a vaseho popisu se domnivam, ze onen "fialovy efekt" nebude zpusobeny safirovym sklickem, ale ze se jedna o tzv. chromatickou aberaci.
Viz: http://cs.wikipedia.org/wiki/Chromatická_aberace

o jejim odstraneni viz: http://www.digineff.cz/art/costim/aberace040423.html

toliko asi z pohledu fotografa amatera....

Papek
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Re: RE: iPhone 5 - reakce, zkušenosti

Příspěvek od Papek »

Uz som mal moznost si "ho" podrzat. Dojmy su take, ze to je oproti stvorke citelne rychlejsie. Mal som v ruke bielu variantu. Zatial co biela Lumia aj One X su v bielej farbe pekne, tak iPhone sa mi v bielej doslova hnusi. Niele 5ka, ale aj vsetky ostatne. Zadna strana aj povrchova uprava je na bielom iP5 v pohode, ale cierna ovela viac lahodi mojmu oku.
Rozdiel vo vahe je sakramrtevelky, az som mal pocit, ze v tom telefone nieje baterka. Na jednej strane hodnotim pozitivne, kedze vo volnejsich nohaviciach nebude az tak lietat cele vrecko s telefonom, na druhej strane sa bojim o to, ze tu hmotnost nebudem vnimat a lahsie sa strati. Prax ukaze. Displej hodnotim velmi pozitivne. Sice mi v prvej chvili prisiel neprirodzene natiahnuty, ale po chvili to bolo ok a ukazalo sa to ovela praktickejsie v zapratanom iOS, hlavne ked pribudli nove tlacidla a moznosti, ktore zaberaju dalsie miesto. Kladne hodnotim to, ze ho natiahli iba na vysku a sirka zostala rovnaka, takze sa to da chytit do jednej ruky a vdaka nizsej hmotnosti to nema tendenciu vypadavat z ruky. Teraz mi displeje na ostatnych iPhonoch pridu smiesme male a kockate Fotak mi prisiel dobry, rychly a to je asi tak vsetko, najlepsie sa ukaze v praxi.

Sent from my Lumia 800 using Board Express
iPad Mini White 1st gen
iPhone 7 32GB Black
Lumia 950 DS White

ghost_dragon
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Příspěvek od ghost_dragon »

Také napíši pár řádků o novém iPhonu. Přecházel jsem z bílé 4S na bílou pětku. První dojmy - krásně zpracovaná nudle :) Displej tak svou úzkostí působí, ale na ovládá se stále pohodlně. O fous větší a byl by problém. K designu nemám žádnou výtku, působí velmi luxusně a z mého pohledu je mnohem hezčí jak 4/4S. Problém vidím v použitém materiálu - 4S jsem měl přes půl roku a neměl jsem na něm žádný, ani mikroskopický škrábanec, na pětce už jeden mám - a to ho nosím v originálních foliích a pouzdře. Přesto je na hraně telefonu malá rýha. Obavám se, že nosit ho bez jakékoli ochrany, bude telefon brzy velmi poničený - v tomto za mě velké mínus. Při cenách, za jaké se prodává, bych čekla trochu více odolnosti. Velmi mile překvapil zvuk (hlasitost a kvalita), která je opět o fous lepší. Za to u sluchátek je to obrovský krok dopředu. Hrají fantasticky. A to i se starším 4Skem. Plynulost systému je opět na výbornou, je vidět oproti 4Sku mírný posun, ale i 4Sko lítá svižně. Fotoaparát jsem přílíš netestoval, ale kvalita se mi zdá totožná (za denního světla). Určitě nelituji přechodu na novinku a můžu vřele doporučit :)
iPhone X 64gb Silver
iOS 11

Aparat
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Příspěvek od Aparat »

Telefon je vec, ktera ma uzivateli slouzit.. Nosit ho v pouzdre a jeste s ochrannou folii je dle mne uchylarna..

ghost_dragon
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Ochranné folie jsou dělané tak, že ani nepoznáš, že na něm jsou a ochrání ti telefon před škrábanci. Nekupuji si telefon za cca 20.000,-, aby po týdnu vypadal všelijak. Je to drahá věc a tak se k tomu chovám. Ne každý má tolik peněz, aby si mohl v případě poškození koupit další. Takže nechápu, proč uchylárna... A pouzdro mám jen kožené, do kterého se zasune. Zase nechci přijít o design iPhone, s tím souhlasím.
iPhone X 64gb Silver
iOS 11

Metalgirl
Moderatorka fóra
Moderatorka fóra

Příspěvek od Metalgirl »

Já to napíši jinak. Mobil má být konstruovaný tak, aby se dal bez větších defektů nosit i bez pouzder a fólií a ne že člověk zaplatí 20 litrů a pak se musí ještě bát, kde začne slízat barva.
Jsme rádi, že dodržujete PRAVIDLA fóra. Jsi zde nový? PAK ZAČNI ZDE.

ghost_dragon
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Ámen :)
iPhone X 64gb Silver
iOS 11

cicolably
Starý pes fóra :)

Příspěvek od cicolably »

asi tak,tiež som skoro nikdy nenosil obal-púzdro,fóliu nikdy,obal som aj kúpil a nosil, ale to len ked sa šlo na chatu a iné extrémne prostredia :D
iPad Mini 16GB
iPhone 5 16GB

mike-biker
Moderator fóra
Moderator fóra

Příspěvek od mike-biker »

U tohoto modelu taky musím dát folii na zadek, ale jen průhlednou + kožené pouzdro.
iPhone 14 Pro 256GB Silver.
iPhone 12 Mini 64GB RED as reserved.
MacBook Pro 16" M1 Max 24-Core GPU, 32GB Memory, 1TB SSD

TDa
iPhone expert
iPhone expert

Příspěvek od TDa »

Jste si jistí že tu fialovou záři dělají všecky iPhony a není to vada? já jsem s ním zkoušel odfotit i obraz televize. Byl ostrý a bez záření. Možná je tvrzení Applu, že to špatně držíte, správné.

EDIT

myslím že už jsem k tomu napsal dost takže reakce na příspěvek podemnou příjde sem:

No tak to je možné, to jsem, abych řekl pravdu nezkoušel, ale jestli je to ohniskovou vzdáleností tak budou existovat neoficiální cesty jak to opravit, bude to jen otázka peněz, ale jak tu už bylo řečené, u telefonu za 20 000 nečekáte další nezbytné investice.
Naposledy upravil(a) TDa dne čtv říj 04, 2012 9:25 pm, celkem upraveno 1 x.

Petrt
iPhone expert
iPhone expert

Příspěvek od Petrt »

Nefot obraz TV, ale prostor vedle TV tak, aby samotny zdroj svetla byl mimo zaber (tesne vedle).
iPhone 13 Pro Watch s4 Silver SS MacMini 2018 iPad Air 4th TV 4K

Barberry.pha
Moderator fóra
Moderator fóra

Příspěvek od Barberry.pha »

OT: sorry ale mi to nedalo, to fialove to je aura SJ :wink:
" Nekdo ma rád vláčky ...někdo Apple Hračky :) "
Manual iPhone
iPhone 5S 32GB SpaceGrey MacBook White 2010 iPad Mini 16GB Black wifi

jerrry
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od jerrry »

Já si nový iPhone 5 taky pochvaluji, mám white verzi a šlape jak hodiny, teda až na jednu věc, screen flickering :-/ stalo se mi to dnes 2x, včera (od kdy ho mám nic), cca na vteřinku mi při psaní na SW klávesnici na displeji probliklo něco podobnýho jako v přiloženým videu, jen to nebylo tak hodně výrazný, ale všiml jsem si toho a cca po vteřině to zmizelo. Pátral jsem po zahraničních fórech a asi nejsem jediný, a prý je to taky softwarová chyba.

Update: Teď jsem zadával heslo v App Store a problém se objevil v místě sw klávesnice.

Zobrazit video na http://youtu.be/ss689rhMeiI
Kód do fóra: [youtube]ss689rhMeiI[/youtube]

Návod na vkladanie videa do príspevkov
iMac 27" 5k Retina, 4,0 GHz, Core i7, 24 GB RAM
MacBook 12", 256 GB SSD
Apple Watch Sport, 42mm
iPhone 6s Plus, 64 GB

avixe
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od avixe »

keby to bola chyba softveru tak sa prejavi kazdemu rovnako

Zemlicka
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel

Příspěvek od Zemlicka »

ale preco sa to sakra objavuje len pri zadavani hesla do appstore ked je to hw chyba?
iPhone 5S
iPad Air
Hackintosh Mavericks (docasne)

jerrry
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od jerrry »

Nemyslím si, že je to HW issue. Když schovám klávesnici, tak to přestane, chtěl jsem to ještě jednou natočit na video přímo u svého kusu, ale na druhý pokus už nic. No, uvidíme, ta optimističtější verze bude iOS 6.0.1 fix, ta horší reklamace.
iMac 27" 5k Retina, 4,0 GHz, Core i7, 24 GB RAM
MacBook 12", 256 GB SSD
Apple Watch Sport, 42mm
iPhone 6s Plus, 64 GB

avixe
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od avixe »

mna skor serie ze sa mi odpaja wifi.. a ze je pomala

cizi
Host
Host

Příspěvek od cizi »

Nyní i já mohu přidat zkušenosti s iPhone 5.

První dojmy:
+ klavesníce při horizontální poloze je super, píše se na ní lépe a rychleji (aspoň mě)
+ svyžnost systému (přecházel jsem z iP4)
- barvy, působý uměle, nemůžu si pomoct
- telefon působý tence a dlouze, mám pocit, aby nedělal tzv. vrtuli třeba v kapse => prasknutí displeje, ale to ukáže čas
+ zvuk

Neutrální pocity:
- mapy v ČR hrůza, ale 3D mapy USA vypadají moc pěkně - neumím posoudit přesnost
- baterka - mám pocit, že se vybíji rychleji

Více zjistím asi časem. Děsí mě jen problém výše a problem automatického mačkání kláves :-(

korwin
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel

Příspěvek od korwin »

Davejte si pozor pri noseni iP5 v zadni kapse, abyste si ho neprisedli.... ;-)
https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/ ... 2580_n.jpg
http://youtu.be/v7_AS_9z0IU
iPhoneX: 256GB_11.2.2 iPad2: 64GB_WiFi iPad Air2: 64GB_GSM iPad Mini2: 64GB_GSM
MacBook Pro 13"Retina: Late2013 8GB RAM, 256GB SSD Mac mini: Late2014 16GB RAM, 256GB SSD

haasteren

Příspěvek od haasteren »

Me co jedine trosku vadi je opravdu ta delka clovek uz musi natahovat palec. Jinak spokojenost ... ( spis s nove veci )

Jak jste na tom se signalem ? Mam pocit , ze je to kapku horsi nez u IP 4S aspon u me ve slabych mistech

Mcewenify

Příspěvek od Mcewenify »

Dobrý den všem. Už druhý den luštim zde na fóru zkušenosti s novým Iphonem 5. Má situace se má takhle: můj poslední iphone byl 3G - kterému jsou neuvěřitelné 4 roky a stále vše funguje ( akorád již značně pomalu ). Teď chci koupit nový, ale mám dilema: Iphone 5 vs Iphone 4s.. Nemusíte popisovat funkce atd to snad všechno už vím. Spíš mi jde o názor. V mém případě jse o nepatrný rozdíl v ceně.. A jediné čeho se bojím je ten hliník :( snad ve všech prodejnách co jsem ho viděl tak má poškrabaný rameček... Diky za Váš názor

cizi
Host
Host

Příspěvek od cizi »

Signál mi přijde být v klidu. Například doma kde jsem signál skoro neměl ho teď taky skoro nemám, ba ne je to o kapku lepší. Nicméně včera kdž jsem volal jsem slyšel z repra šílený praskot. Nevím zda je to závada nebo byl problém na druhé straně. Musím ještě zapátrat.

ghost_dragon
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Mcewenify - jednoznačně iPhone 5. Přecházel jsem ze 4S a rozdíl je znát. A bude o rok déle podporovaný. Za mě tedy novinka ;)
iPhone X 64gb Silver
iOS 11

sepes
Host
Host

Příspěvek od sepes »

cizi píše:Signál mi přijde být v klidu. Například doma kde jsem signál skoro neměl ho teď taky skoro nemám, ba ne je to o kapku lepší. Nicméně včera kdž jsem volal jsem slyšel z repra šílený praskot. Nevím zda je to závada nebo byl problém na druhé straně. Musím ještě zapátrat.

Při polovině hovorů mám zvuk z repráku taky nečistý. Praskání, chrčení. Taky zkoumám čím to je. Já mám operátora T-Mobile. Reprákem to není, protože v autě v HF sadě to dělá taky... Zatím jsem nezjistil jestli to je jenom z T-Mobile do T-Mobile nebo napříč operátory.

Edit: tak jsem dnes volal na T-Mobile, protože potiže s nekvalitnim zvukem při hovorech přetrvávají. Na lince mi chlapik řekl, že je to nekvalitnim 3G signálem v dané lokalitě a at to vypnu v nastaveni, že to ruší GSM signal a můžou být rušeny hovory. Skutečně to pomohlo a je klid. Doma sem 3G opět zapl (3G tady skoro nejede) a první hovor a zase sem se z druhou stranou nedomluvil. Do ela mně vadí mít 3G vypnutou. Tam kde signal je, tak je serfovaní o kus rychlejší a nebaví mě to furt zapínat a vypínat. 4s mně nic takovýho nedělalo. Někdo nějakej nápad ?
Naposledy upravil(a) sepes dne stř říj 10, 2012 5:00 pm, celkem upraveno 1 x.

bob123
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od bob123 »

Musel jsem si koupit nove handsfree do auta, moje stara motorola z roku cca 2004 hucela pri telefonovani ze mi nebylo rozumet, na ip4 v pohode, tak nevim jestli to je ip5 nebo ios6
iPhone 2G 4GB
iPhone 4 16GB Vodafone
iPhone 5 16GB Vodafone
iPhone 6 16GB Vodafone
Macbook pro 13" (mid 2009) Snow Leopard
Macbook pro 13" 2016
Apple AirPort Extreme
New iPad 16GB Wifi

cizi
Host
Host

Příspěvek od cizi »

sepes píše:
cizi píše:Signál mi přijde být v klidu. Například doma kde jsem signál skoro neměl ho teď taky skoro nemám, ba ne je to o kapku lepší. Nicméně včera kdž jsem volal jsem slyšel z repra šílený praskot. Nevím zda je to závada nebo byl problém na druhé straně. Musím ještě zapátrat.

Při polovině hovorů mám zvuk z repráku taky nečistý. Praskání, chrčení. Taky zkoumám čím to je. Já mám operátora T-Mobile. Reprákem to není, protože v autě v HF sadě to dělá taky... Zatím jsem nezjistil jestli to je jenom z T-Mobile do T-Mobile nebo napříč operátory.

Zvláštní!! Zatím se mi to stalo jednou, ale představa toho, že to bude dělat často není moc milá! Jinak já mám vodafone a volal jsem na T-mobile, ještě vyzkouším a dám vědět nové postřehy.

Zemlicka
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel

Příspěvek od Zemlicka »

No podla vsetkeho co som si tu precital je iphone 5 nepodarok.Nakolko je to sposobene SW neviem...
Dost prehodnocujem ci objednavku nezrusim.
iPhone 5S
iPad Air
Hackintosh Mavericks (docasne)

Hape
Senior uživatel
Senior uživatel

Příspěvek od Hape »

Mcewenify píše:Dobrý den všem. Už druhý den luštim zde na fóru zkušenosti s novým Iphonem 5. Má situace se má takhle: můj poslední iphone byl 3G - kterému jsou neuvěřitelné 4 roky a stále vše funguje ( akorád již značně pomalu ). Teď chci koupit nový, ale mám dilema: Iphone 5 vs Iphone 4s.. Nemusíte popisovat funkce atd to snad všechno už vím. Spíš mi jde o názor. V mém případě jse o nepatrný rozdíl v ceně.. A jediné čeho se bojím je ten hliník :( snad ve všech prodejnách co jsem ho viděl tak má poškrabaný rameček... Diky za Váš názor

Myslím, že když koupíš 4S neuděláš vůbec chybu a budeš mít de facto totožný telefon jako iP5, protože ty plusy (o cenťák vyšší displej, menší váha) znehodnocují mínusy, jako náklonnost k poškrabání, cena, problémy s fialovým odleskem při focení světla, možnost ohnutí iP5 při nošení v zadní kapse, menší výdrž baterie, atd.. Já osobně mám iP4S a sám jsem uvažoval jestli přejít, ale bude to asi první model, který přeskočím. Ale je to jen můj názor, který jsi chtěl :-)
iPhone 4S, 16GB White, T-Mobile CZ, iOS 6

cizi
Host
Host

Příspěvek od cizi »

Upřímně objektivní hodnocení na iPhone 5 není schopen nikdo dát. O purpurových fotkách se sice mluví, ale zas tak často se tento jev neukazuje, navíc jde odstranit softwarově (předpokládám další firmware :-) ). Například hodnotit baterku mi v tuhle chvíli taky nepřijde být moc vhodné, každej experimentuje a zkouší. Jasný větší displej = větši spotřeba, ALE můj dispej například svítí, řekl bych, cca 1/3 více než na iP4, což přidá k vybíjení dost. Nicméně ten displej je zatim vcelku k ničemu (kromě interních aplikacích), protože všechny aplikace co jsem z AppStore používal mají nahoře i dole černý pruh. Až se udělaji upgrady a snad se udělají, bude to taky o něčem jiném.

fish333

Příspěvek od fish333 »

Je tu hodně příspěvků, které si stěžují na slabou výdrž baterie. V úterý jsem iP5 schválně používal intenzívně venku cestou na pivo a schválně jsem šel pěšky - fotil jsem, natáčel video, chatoval, posílal fotky a videa přes iMessage a zapnul si k tomu GPS tracking a pořád jas na 100%. Během třičtvrtěhodiny jsem byl na 60%, takže zhruba co minuta to procento dolů :-).

Pak jsem byl v hospodě, tam taky sice běžel, ale už jen malý jas a víceméně si ho prohlížel a zkoumal kamarád. No a když jsem dorazil domů, byl jsem skoro na nule. Za nějakých 5 hodin již normálního využití to sežralo těch zbývajících 60%. Tak si říkám, že je to dost slabé a že jsem si od 3G moc nepolepšil, ale doufal jsem, že se to časem nějak zlepší, až se procvičí baterka.

Předevčírem jsem byl ale svědkem toho, že mi pouze na standby přes noc zmizelo od plného nabití cca 70% kapacity. Doba standby byla něco kolem devíti hodin. To už jsem si říkal, že je něco fakt špatně. Schválně jsem nezačal nabíjet, zavřel všechny aplikace a telefon restartoval. Pak jsem telefon nechal být no a asi za hodinu tam bylo už jen 20%.

Tak jsem začal googlit a přišel jsem na článek, podle kterého se tato chyba vyskytovala i u předchozích generací, ale zpravidla to souviselo s tím, že uživatel přecházel z předchozího iPhonu a obnovoval si do nového telefonu zálohu. Což byl i můj případ, přecházel jsem právě ze stařičkého, ale stále funkčního 3G a zálohu jsem do iP5 obnovoval. Jako řešení doporučovali vrátit nastavení do výchozího stavu přes Nastavení > Obecné > Obnovit > Obnovit všechna nastavení a donastavit si ty věci znovu. Tak jsem to udělal, žádná data se tím nemažou a ruční donastavení mi zabralo cca 10 minut. Polohové služby (známý žrout) jsem nechal zapnuté, vypnul jsem je pouze u Genius pro Aplikace (brzdí to pak načítání apps v App Store).
Telefon jsem včera večer dobil na 100% pak poslouchal hudbu asi hodinu a ranní výsledek je neuvěřitelný - za noc pouhých 7% dole i s tou hudbou. V době, kdy toto píšu, jsem ještě telefon nedobíjel a statistika je následující:

Baterie: 75% - Využití: 3 hod 11 min - Pohotovost: 15 h 21 min při nastavení jasu na 75%, telefon na domácí wi-fi.

Takže výsledný rozdíl naprosto zásadní a dramatický a pokud máte problémy s baterií, jako jsem měl já, tak doporučuji zkusit ten jednoduchý postup.

Ultimate

Příspěvek od Ultimate »

Dnes jsem testoval iP5 16Gb cerny musim rict ze to pro me jako velkeho fanouska bylo hodne velke zklamani.
- ve vodafone musi konkrolovat kazdy prodany kus jestli na nem neni osoupana barva a jako nahodou jsem mel zrovna jeden osoupany v ruce šlo o část na bocnim ramu
- pri vypinani zvuku tlacitkem celkem hodne rezonuje u predchozich modelu to bylo celkem v norme
- u firmy jako je apple ktera si hodne zaklada na dizajnu mi to prijde jako velky paskvil jak je udelany predek jde o prechod displeje a ramu
- barvy displeje mi prijdou spise umele nez realisticke
- dalsi problem na ktery jsem narazil byla kamera prijde mi ze ma celkem velky problem se zaostrovanim na kratke vzdalenosti rekneme 30-40 cm u meho IP4 takovy problem neni, a navic jsem narazil na fialove odlesky pri ostreni na slunci
-3D mapy ktere jsou pro CR naprosto nepouzitelne
- Siri ktera ackoliv uz nejaky patek je na svete stale v CR temer nepouzitelne,vcetne cestiny
- wifi-prijde mi ze ma problem s wifi
+ sviznejsi ovladani (coz se da logicky cekat)
+ panoramaticke foceni

secteno a podrzeno jsem zrusil predobednavku protoze novy iP5 je podle me velmi nepodareny kousek a nenabizi nic za co by stalo utratit 18000 jsem velmi zklaman chudak steve ten se musi obracet v hrobe za to co vypustily jeho sverenci

palinhoo
Host
Host

Příspěvek od palinhoo »

OT: idem to vyskusat nakolko problem sa bateriou mam.

avixe
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od avixe »

Aj ja som práve vyskúšal obnoviť, len sa chcem spýtať či máš zapnute siri a nájsť môj iphone

fish333

Příspěvek od fish333 »

Siri mám zapnutou a Hledat iPhone taky. V Systémových službách mám polohové služby vypnuté pouze u Genius pro Aplikace a Polohově závislé iAds, jinak komplet zapnuto.

Sten
Host
Host

Příspěvek od Sten »

Tak iphone už mám týden a stále spokojenost, dnes jsem si konečně vzpomněl abych vyzkoušel onen problém s fialovým "odleskem". Zrovna když jsem byl na benzínce byl krásný západ slunce, ať jsem zkoušel cokoliv, tak se mi fialový odlesk "nepodařil" tak nevím.

edit//
Přecházel jsem ze 4S a jak nademnou kdosi psal o problém při rezonování vibrací, tak ty jsem měl naopak u 4S a u pětky si užívám tu "jistotu" vibrací, žádný náznak rezonace.
[*]iPhone 5 16GB • iOS 6.0.1
[*]iPad 2 (Wi-Fi) 16GB • iOS 5.1.1 JB
[*]Macbook unibody (late 2008)
[*]Macbook pro (mid 2012) SSD

Odpovědět