NO SERVICE, Není signál - hledám řešení. EDIT2: ZASE V PRD**

Archiv neaktuálních/nepravdivých/starých/OT zpráv

Měli jste taky delší dobu NO SERVICE? opravili jste to?

ANO opravil iPhone funguje 100%
17
36%
ANO opravil občas se objeví NO SERVICE
6
13%
NE jsem v P***LI
24
51%

Celkem hlasů: 47

TRujder

Re: NO SERVICE, Není signál - hledám řešení. EDIT2: ZASE V PRD**

Příspěvek od TRujder »

Tak dnes jsem se pridal do party NO SERVICE, vse mi zacalo odinstalovanim iToday z telefonu, telefon se pri restartu sekl tak jsem se ho pokusil restartovat a nic nepomohlo -> klasicky restore pres itunes + ziphone. Telefon nabehl ovsem jiz bez signalu. Zkousel jsem snad vsechny odblokovaci postupy a nic nepomohlo. Takze zrejme hodim telefon do kose. Uz je to druhy. U prvniho my odesel konektor na sluchatka. Nastesti hodnej libijaro my na zaruku poslal novy. Hold mam smulu.

TRujder

Příspěvek od TRujder »

tak nakonec snad vyreseno, zkousel jsem takovejch postupu, ze nevim ktery neco zpravil a neco pokazil. Ale urite jsem pouzil winpwn, kde jsem provedl upravu bootladeru nazpatek na 4.6. Pote opet restore a tentokrat jsem pouzil ne ziphone ale iLiberty v nejnovejsi verzi. Zde jsem zaskrtal vse mimo upravy bootladeru. A Trallaaalllaa iphone zatim funguje.

markor

Příspěvek od markor »

gratuluju, pockej s jakoukoli instalaci cehokoliv abys mel jistotu ze to neni hardware

Johnyz

Příspěvek od Johnyz »

Diablo píše:Problem je v tom ze ten telefon nebyl vytvoren za ucelem aby byl odblokovan a aby se na nej mohli nahravat neoficialni aplikace.

IMHO iPhone mozna nebyl proto vytvoren, ale ty neoficialni aplikace BYLY vytvoreny aby se spoustely na iPhone. :P

iMaty

Příspěvek od iMaty »

Tak mám stejný problém:
Zdravím,

podařilo se mi updatovat na 2.0, přes všechny návody jsem se dostal k zpět 1.1.4, ale nefunguje se simkartou viz. foto.

Obrázek

Pak naskočí po delší době:
Obrázek

NO SERVICE!
Neví někdo, jak se z toho dostat?
EDIT: Volá na 112 a 911, takže HW to asi nebude...

Renato

Příspěvek od Renato »

Uplně ten samej problem mám já tež se mi ukazuje to samí tak nevim co stím

Před tím to šlo všechno v pohodě udělal jsem update 2.0 potom jsem se přes návody dostal zpatky na 1.1.4 ziphonem 3.0 jsem aktivoval jailbreknul unlock sim jsem dal a nejde to mám to samý nejdřív žadnej signal potom no service a před tím my šlo všechno v pohodě zkoušel jsem to i iliberty třeba unlock nebo ziphonem 2.5 nebo restore na 1.1.3 a nic furd to samí prosím poradte

markor

Příspěvek od markor »

tak to vam nezavidim. Jestli jde volat 911 ci 112 neveste hlavu a pockejte na unofic unlock te 2.0 vrtanim do firmw to muzete akorat vic zasmodrchat. Precte si cele vlakno jakmile tam jednou ten no service je tak ho dostat pryc neni sranda. Sam tipuju nejakej zacyklenej prikaz kterej zpusobil unlock upgrade downgrade unlock. A nebo novej commboard = 100% oprava

Renato

Příspěvek od Renato »

A kdy něco výjde nevíte někdo ? :( nebo co radíte aspon ?

iMaty

Příspěvek od iMaty »

Tak jsem zkoušel další možnosti odbloku, všechny fw. 1.1.2, 1.1.3, 1.1.4 a přes ZiPhone, iLiberty+...
Pořád nic...
No nic, asi budu muset počkat na SW unlock 2.0
Ještě dnes zkusím přes Maca viewtopic.php?f=13&t=4130
No, mě to zatím nijak extra netlačí, aspoň že funguje jako iTouch

EDIT: Zkoušel jsem
Všechno od Bigboss je v této příručce.
Postup je velmi citlivý krok, ujistěte se, že jste pochopili všechny kroky před pokusem tohle. Dělaté vše na vlastní riziko.

Takže pokud si aktualizoval, na iTunes 7,7 a 2,0 a poté byl nainstalováno tak jste se zasekli. Zde jsou kroky downgrade na 1.1.4. Poznamenejme, že v důsledku této příručce se, budete moct zpátky na 1.1.4 verze firmwaru se základní pásmo na 2.0 (4.05.04_G).

1) První problém ve vašem downgrade je, že se pravděpodobně objevuje chyba 20 v režimu obnovení a chyby 160x v DFU režimu. To je způsobeno iTunes 7,7. Tak, teď je potřeba odinstalovat a nainstalovat iTunes 7,7 iTunes 7.5 (Download: Link1 Link2). Ujistěte se, že poté, co 7,7 odinstalujete vaší iTunes po restartu vašeho PC, jak je to požadováno

2) Nyní, když máte iTunes 7,5, budete mít DFU ovladač na 7,7. To je dobrý a umožní pustit se do práce. Dejte svůj telefon do DFU režimu pomocí DFU kroku.

3) Obnovení pomocí iTunes 7,5. Ak se vyskytne chyba, jako 1011, 1013, 1015. To je normální a očekávané. Chyby ako, 1601, 1602, 1600 nebo cokoli jiného není v pořádku.

4) Jakmile se dostanete na chybu výše, opustite iTunes a váš telefon z obnovení režimu. Doporučuji jen tool winpwn a pwning zařízení v tomto bodě. Pokud pwnage nepracoval, je třeba obnovit váš telefon znovu. Měli by ste být schopni používat obnoveni normálního režimu, nicméně. Jiné způsoby, jak vykopnout na obnovení režimu, mohou být ibrickr, útěk z vězení 1.1.2 (boot telefon), iLiberty +.

5) Poté, co máte dokončeno, máte pwned iPhone se základní 4.05.04_G z firmware v2.0.

6) Chcete-li dostat zpět do 04.04.05_G (1.1.4 základní) zaškrtnout bootneuter. Pokud je nemáte, nainstalujte jej z instalačního programu. Spustit bootneuter s rod, 4,6, a odemknout. Když to uděláte, budete mít odemknoutý 04.04.05_G zpátky, kde jste začali.

A jede! Důležitý je ten poslední krok, který jsem nikdy neudělal a nechal tam 4.05.04_G, které nefunguje. S 04.04.05_G jede!

EDIT:
Tak už zase nejede... Sekl se... A NO SERVICE. Udělal jsem restore na 1.1.4 a nemůžu přes bootneuter flashnout 04.04.05_G, prostě to nedovolí a vyhodí error 5...
Našel jsem tento postup, ale zatím se nedaří, asi dělám něco špatně..

It is not really sure that the 04.05.04_G baseband will be the final one.
But the process is easy.

Is pretty simple....

First i downloaded the beta 7 restore file on .........(sorry no links)
After that i used the gzdecryptor from George Zhu
the link for that is http://george.zjlotto.com/

After that you got the nessesary 04.05.04_G files but still locked (ICE04.05.04_G.fls and ICE04.05.04_G.eep)

Then you need bootneuter on your iphone (install via installer)
copy both the baseband files to the bootneuter.app/bin folder (thats the folder where bbupdater is.)
start putty and do the dev-team simple unlock commandline thing in that folder
dd if=/dev/zero of=ICE04.05.04_G.fls bs=1 seek=2333696 count=4 conv=notrunc

After that i just flashed the baseband on the iphone which is running 1.1.4 with bbupdater with putty, but you can also do it with vt100 or something.

give the files 777 rights.
go to this folder in putty or vt100 and then us commands:

launchctl unload /System/Library/LaunchDaemons/com.apple.CommCenter.plist
./bbupdater -f ICE04.05.04_G.fls -e ICE04.05.04_G.eep (Wait patiently......it can take 10 minutes)
launchctl load /System/Library/LaunchDaemons/com.apple.CommCenter.plist

Offcourse you wil need a neutered setting on bootneuter otherwise i will not work and bbupdater will get in a loop.

markor

Příspěvek od markor »

uz s nim nic nedelej, ver mi. budes na tom vyset denne 5hodin, zblaznis se a stejne nepujde, je to preci jen o trochu chytrejsi ci slozitejsi nez vsechny unlocky, pockej na unlock 2.0 stejne ted netelefonujes a unlock 2.0 bude do 14dnu. zavaris si commboard a pak uz jenom vymena jako ja. (a to jsem byl v situaci kdy uz existovali asi ctyri unlocky na 1.1.4 a stejne se nepovedlo)
pockej na zarucenej postup z minimalne dvou forums a aspon 2lidma co se jim to povedlo. (ted trochu kecam, protoze commboard jsem menil jako jedinej siroko daleko) cekat cekat a ladovat se apps na 2.0 - zatim mas slusnej mp3, video, hry a navigaci v dosahu wifi.

iMaty

Příspěvek od iMaty »

2markor: Jasný... Ale když už jsem zjistil, v čem je závada, tak zkus to nezkoušet...

Kdyby měl někdo nápad nebo postup, jak tam dostat 04.04.05_G, tak sem s tím...

janbei

Příspěvek od janbei »

Caute panove, tak jsem taky po "nechtenem upgrade" na 2.0 verzi zkusil kde co, navody se to na netu a tady jen hemzi ....
Pod windoze se mi nepodarilo vubec nic ....
Zitra mi prijde MacBook a ma otazka zni jestli se doberu pod Macem k nejakemu uspechu ? S Pwnage 1.1 nebo iLiberty nebo iNdependence to pujde ?
Pry vsechny betaverze 2.0 jsou pro mac pwnage odemknutelne ?
Jinak mi nezbyde cekat na officialni unlock 2.0
Dik za info ....

Honza

P.S. Teda estli se mi to pod Macem povede, pisnu to sem ...

iMaty

Příspěvek od iMaty »

Tak po několika hodinách hledání a zkoušení to mám...
Obrázek
Dobrá zpráva pro všechny, kteří omylem updatovali na 2.0 a při downgradu na 1.1.4 (ale i na ostatní) ukazuje pouze NO SERVICE.

Postup je jednoduchý, viz. http://www.iclarified.com/entry/index.php?enid=1536

Stačí mít nahrátý 1.1.4 a stáhnout tento program http://rapidshare.com/files/119407675/_ ... 5.04_G.zip

Rozbalit o otevřit.
Zaškrtnout "Downgrade baseband" a "Debug boot" a kliknout na START.
Obrázek
A je to, je nahraný zpět Baseband 04.04.05_G a iPhone funkční.

Já pak udělal restore na 1.1.4 a přes ZiPhone 2.5 "Do it all!"

Odzkoušeno!
Na iclarified je odkaz jak na MAC, tak WIN

markor

Příspěvek od markor »

gratulace, kouknete do fora 3g odblok zibri utoci. Je to na spadnuti

janbei

Příspěvek od janbei »

Dobrá zpráva pro všechny, kteří omylem updatovali na 2.0 a při downgradu na 1.1.4 (ale i na ostatní) ukazuje pouze NO SERVICE.

Já pak udělal restore na 1.1.4 a přes ZiPhone 2.5 "Do it all!"

Odzkoušeno!
Na iclarified je odkaz jak na MAC, tak WIN

jjj tenhle postup mi nepomohl ... stale bez signalu stale bez signalu .... :( uz fakt nevim co s tim .... vse jsem zkousel, vse probehne Ok, ale signala net ... :cry:

iMaty

Příspěvek od iMaty »

2janbei: A máš tam nahraný Baseband 04.04.05_G ?
Problém se signálem způsobuje nový Baseband 4.05.04_G z fw 2.0, pokud flashnes zpět 05_G, tak by to mělo jít...
Zkus to znovu, možná děláš něco špatně...

janbei

Příspěvek od janbei »

iMaty píše:2janbei: A máš tam nahraný Baseband 04.04.05_G ?
Zkus to znovu, možná děláš něco špatně...

2iMaty : Ok zkusim ...

V HWInfo mam u baseband : Preset ...

iMaty

Příspěvek od iMaty »

2janbei:
Postupoval jsem:
1)iTunes 7.5 restore + shift a vybral jsem 1.1.4
2)Nahrál se tam 1.1.4 - neodblokovával jsem, ani Jailbreak - prostě jen restore z iTunes.
3)Použil tento program http://rapidshare.com/files/119407675/_ ... 5.04_G.zip
4)Poté udělal znovu restore + shift - 1.1.4
5)Poté přes ZiPhone 2.5 "Do it all"
6)Funkční iPhone s Baseband 04.04.05_G
(Pod Settings- General- About na předposledním řádku ukazuje Modem Firmware 04.04.05_G)

janbei

Příspěvek od janbei »

Almi: citácia zmazaná. necituj ak odpovedáš na predošlý príspevok a nepoužívaj červené písmo. prečítaj si FAQ, ak nechceš aby sme ti tvoje príspevky mazali.

2 iMaty: ja postupoval stejne, ale porad tam mam modem firmware 04.05.04_G a bootloader version 3.9_M3S2 ...
Da se baseband do iphonu nejak natvrdo nahrat ?

Tak beru z5, uz to mam OK ...
Jak jsem minuly tyden zkousel downgrade, stahl jsem si asi jinou verzi patche od kIREmK-a ...
Ted jsem zkusil tu od iMaty-ho a jsem Ok.
Diky ...

janbei

Příspěvek od janbei »

2Almi : Omlouvám se ....

Neslo by postup iMaty-ho dat do tutorialu ?

veider
Host
Host

Příspěvek od veider »

Chlapi pomooooc, dneska z ničeho nic Není signál, mám 3G FW 2.1 s Yessim, nedovolám se ani na 112 - volání selhalo, nedokážu ani vytáhnout simku, protože se mi zřejmě zasekává o okraje díky Yessim. Životně důležitý je pro mě teď co nejdřív vyndat SIM, iphone budu řešit až potom. Je tu někdo z Prahy, kdo by mi dokázal třeba hned zítra pomoci. Fakt je pro mě volání profesně důležitý. Díky moc!!!
Iphone 4 - 16 GB - 6.1 - Jailbreak Evasi0n

markor

Příspěvek od markor »

1. vyndat simku = rozpul ziletku, vloz ji ze strany kde je simka, pouzij sponku na vytlaceni simky se suplikem
2. simku vyndas tim ze rozeberes iphone, nic moc
3. zalohovat iphone pres itunes nebo pres cydii app
4. reinstalovat
5. obnovit zalohu
6. doufat ze se ti neco kouslo a neni to hardware

zdar

veider
Host
Host

Příspěvek od veider »

OK dík, s tou žiletkou to zkusim, mám obavu že to hardwarový bude, protože nejde volat ani 112 nebo 911

markor

Příspěvek od markor »

1. zkus restart
2. zkus airplane mode, vypni tel, vyndej sim, zapni tel, vypni airplane, zkus 112, zandej sim, zkus 112
3. odinstaluj cokoliv co jsi posledni dobou na iphone narval co se tyka radia - wifi, ssh, apd
4. ???
5. vypni tel home+power, nedelej slide to power off
6. vybij iphone
7. reinstall firmware -- skoda

dej vedet

veider
Host
Host

Příspěvek od veider »

Tak žiletka nevyšla, pootevřu to fakt jenom nepatrně, že ani žiletka mi tam neprojde :(

Teď jsem zkusil airplane mod a pak povytáhnout tray se simkou a dovolal jsem se na 112, takže alespoň vim, že to není HW chyba, hurá :lol:
Takže zkusim rest

markor

Příspěvek od markor »

tak pak neco tenkeho, ale nerestartuj dokud nevyndas simku
1. vyndat sim - mozna vic sily...

Odpovědět