iPhone 5 - reakce, zkušenosti
-
- Host
Re: iPhone 5 - reakce, zkušenosti
Tak hodim taky par postrehu. Predem jen uvedu, ze jsem dlouholety uzivatel apple zarizeni (od prvniho iphone, 3gs, 4, 4s).
Pred trema tydnama jsem prodal 4s a abych si ukratil cekani na 5tku, koupil jsem si na "hrani"galaxy s3. No po trech tydnech pouzivani jsem opravdu prekvapen jak telefon s posledni verzi androidu (jelly bean) slape. Vse je dostatecne rychle (ikdyz ios je stale zivejsi), na 4,8" displej se krasne kouka, vydrz na baterii slusna, rekl bych srovnatelna se 4s. Konstrukce super, vse sedi jak ma, nic nevrze, plasty mi nevadi.
Dnes se mi dostal do ruky konecne iP5. Pri rozbalovani jsem mel trosku strach z oderku a jinych vyrobnich vad, kterych je plny internet, nastesti me ta smula obesla.
Konstrukce je super, telefon pusobi luxusnim dojmem. Mam cernou variantu a je to opravdu krasny kus technologie. Displej me potesil vetsi uhlopricka mi osobne vyhovuje i ty saturovane barvy se mi libi. (Jen poznamka: u S3 se da saturace barev menit, v nastaveni je 5 rezimu, kdo nema rad omalovanky, tak je to otazka par kliknuti). Telefon je opravdu neuveritelne lehky a rychly, oproti 4s je to znat coz jsem necekal. Vse raketove startuje, vypina a prepina , kdo ma vi co myslim. Prevni telefon, ktery je myslim rychlejsi nez ja (myslim, ze uz tu nekdo neco takoveho vypustil.
Kdyz tedy shrnu design, dilenske spracovani a odezvu systemu, tak pro me je telefonv tomto ohledu bez konkurence.
Co se ios 6 tyce. Po zkusenosti s androidem mi to pride jako nedodelavka a doufam, ze jailbreak prijde hodne brzo. (Muj osobni nazor, nikomu nevnucuji)
Jeste je brzo hodnotit baterii, tel mam par hodin. Po par dnech se tu jeste objevim a postnu nejake postrehy.
P.S. Pocit při serfovani na ip5 oproti galaxy je jako přejít z 17" notebooku na 10" netbook. Na těch skoro 5 palců jsem si za těch par dnu neuvěřitelně návykl ;( .
Pred trema tydnama jsem prodal 4s a abych si ukratil cekani na 5tku, koupil jsem si na "hrani"galaxy s3. No po trech tydnech pouzivani jsem opravdu prekvapen jak telefon s posledni verzi androidu (jelly bean) slape. Vse je dostatecne rychle (ikdyz ios je stale zivejsi), na 4,8" displej se krasne kouka, vydrz na baterii slusna, rekl bych srovnatelna se 4s. Konstrukce super, vse sedi jak ma, nic nevrze, plasty mi nevadi.
Dnes se mi dostal do ruky konecne iP5. Pri rozbalovani jsem mel trosku strach z oderku a jinych vyrobnich vad, kterych je plny internet, nastesti me ta smula obesla.
Konstrukce je super, telefon pusobi luxusnim dojmem. Mam cernou variantu a je to opravdu krasny kus technologie. Displej me potesil vetsi uhlopricka mi osobne vyhovuje i ty saturovane barvy se mi libi. (Jen poznamka: u S3 se da saturace barev menit, v nastaveni je 5 rezimu, kdo nema rad omalovanky, tak je to otazka par kliknuti). Telefon je opravdu neuveritelne lehky a rychly, oproti 4s je to znat coz jsem necekal. Vse raketove startuje, vypina a prepina , kdo ma vi co myslim. Prevni telefon, ktery je myslim rychlejsi nez ja (myslim, ze uz tu nekdo neco takoveho vypustil.
Kdyz tedy shrnu design, dilenske spracovani a odezvu systemu, tak pro me je telefonv tomto ohledu bez konkurence.
Co se ios 6 tyce. Po zkusenosti s androidem mi to pride jako nedodelavka a doufam, ze jailbreak prijde hodne brzo. (Muj osobni nazor, nikomu nevnucuji)
Jeste je brzo hodnotit baterii, tel mam par hodin. Po par dnech se tu jeste objevim a postnu nejake postrehy.
P.S. Pocit při serfovani na ip5 oproti galaxy je jako přejít z 17" notebooku na 10" netbook. Na těch skoro 5 palců jsem si za těch par dnu neuvěřitelně návykl ;( .
-
- Host
jerrry píše:Já si nový iPhone 5 taky pochvaluji, mám white verzi a šlape jak hodiny, teda až na jednu věc, screen flickering :-/ stalo se mi to dnes 2x, včera (od kdy ho mám nic), cca na vteřinku mi při psaní na SW klávesnici na displeji probliklo něco podobnýho jako v přiloženým videu, jen to nebylo tak hodně výrazný, ale všiml jsem si toho a cca po vteřině to zmizelo. Pátral jsem po zahraničních fórech a asi nejsem jediný, a prý je to taky softwarová chyba.
Update: Teď jsem zadával heslo v App Store a problém se objevil v místě sw klávesnice.
Ja mam stejny problem, opravdu jen u klavesnice pri zadavani hesla v appstore, jsem zvedav jeslti to ej hw ci sw errurek
iPhone 5 16GB White [iOS 6] [CZ]
-
- Mírně pokročilý
Chcel by som sa popytat na ten novy display. Vsetci tu pisete ze farby su sytejsie, niekomu sa to paci, niekomu nie. Zaujima ma, ci je saturacia farieb taka ako naprilkad na samsungu g s2. Na S dvojke sa mi farebna sytost (presaturovanie) vobec nepaci. Farby su totalne nerealne a neporovnatelne s iP 4s. Dufam ze novy iPhone 5 nema tak hnusne gycove farby.
iPhone X black - 64GB
iPhone 6 - 64GB
iPad Air - 16GB
iMac 27" 3.2GHz
iPhone 6 - 64GB
iPad Air - 16GB
iMac 27" 3.2GHz
-
- Host
Do s2 ma daleko . Řekl bych že je to tak akorát.
-
- Moderator fóra
To s tim zrnenim te klavesnice u zadavani hesla do appstoru, se vam stavalo po jake dobe a kolikrat?
Jinak mam ip5 od odpoledne, predtim jsem mel 2 roky ip4, ti se neda popsat, to se musi zazit. Necekal jsem to az tak, zkousel jsem ho u Tmobilu, ale kdyz jsem mohl ip5 vybalit a drzet hi v ruce jinak nez pridelany na lanku, tak ten WOOW efekt u me byl, rychlost, displej, zpracovani, to se neda popsat to se musi zazit
Po vybaleni iphone ve 100% stavu (mam black) ze sluchatek jsem nadseny (nejsem milovnik prebassovanych sluchatek)
Takze za me zatim spokojenost, nahraval jsem zalohu z ip4, takze uvidim co baterka, ale objektivni to bude az tak po tydnu.
Rychlost fotaku je super.
Vsiml jsem si ze pri zapojenych sluchatkach mi to ukazuje i barevne kdy je akorat hlasitost (oranzova tecka) a kdy je to max (cervene tecky)
Dalsi zkusenosti napisu casem. Obcas spadnou app ktere jeste upravene pro ip5, FB nebo tapatalk.
Potesila me rychlost down/upload pri 3G u Tmobilu
Oproti iphonu 4 taky slusna zmena.
Jinak mam ip5 od odpoledne, predtim jsem mel 2 roky ip4, ti se neda popsat, to se musi zazit. Necekal jsem to az tak, zkousel jsem ho u Tmobilu, ale kdyz jsem mohl ip5 vybalit a drzet hi v ruce jinak nez pridelany na lanku, tak ten WOOW efekt u me byl, rychlost, displej, zpracovani, to se neda popsat to se musi zazit
Po vybaleni iphone ve 100% stavu (mam black) ze sluchatek jsem nadseny (nejsem milovnik prebassovanych sluchatek)
Takze za me zatim spokojenost, nahraval jsem zalohu z ip4, takze uvidim co baterka, ale objektivni to bude az tak po tydnu.
Rychlost fotaku je super.
Vsiml jsem si ze pri zapojenych sluchatkach mi to ukazuje i barevne kdy je akorat hlasitost (oranzova tecka) a kdy je to max (cervene tecky)
Dalsi zkusenosti napisu casem. Obcas spadnou app ktere jeste upravene pro ip5, FB nebo tapatalk.
Potesila me rychlost down/upload pri 3G u Tmobilu
Oproti iphonu 4 taky slusna zmena.
" Nekdo ma rád vláčky ...někdo Apple Hračky "
Manual iPhone
iPhone 5S 32GB SpaceGrey MacBook White 2010 iPad Mini 16GB Black wifi
Manual iPhone
shimie píše:Chcel by som sa popytat na ten novy display. Vsetci tu pisete ze farby su sytejsie, niekomu sa to paci, niekomu nie. Zaujima ma, ci je saturacia farieb taka ako naprilkad na samsungu g s2. Na S dvojke sa mi farebna sytost (presaturovanie) vobec nepaci. Farby su totalne nerealne a neporovnatelne s iP 4s. Dufam ze novy iPhone 5 nema tak hnusne gycove farby.
Jak bylo zmíněno mimo jiné i v tomto článku http://www.zive.cz/clanky/iphone-5-tech ... fault.aspx, tak displej podle měření patří k těm nejlépe barevně zkalibrovaným. V přímém porovnání s AMOLED displejem u SGSIII vyhrává v právě ve věrném podání barev (barevný gamut), jasu, spotřebě a v menší odrazivosti světla. Ve zmíněném článku jsou i odkazy ta ty velmi podrobné testy a výsledky, je to zajímavý materiál k prostudování.
Z osobní zkušenosti mohu říci, že barvy jsou opravdu hodně syté a jasné, nicméně dle měření nejsou any zkreslené, ani přesycené. Vždy se dá snížit jas a hned to trochu bledne.
-
- Mírně pokročilý
ma krasne fary, to mu treba nechat, displej je vynikajuci...len sa mi na nom strasne zle pise, kazde tretie pismeno opravujem, az mam pocit ze je to vada
"audietur et altera pars"
-
- Host
Zrneni klavesnice nastalo asi 4 dny po pouzivani, vsiml jsem si kdyz jsem chtel zaplatit za aplikaci a zadaval jsem heslo, stalo se to pak jeste 2x dneska jsem nakoupil par aplikaci a uz nic, kdyz to zacne zrnit staci zacit psat pres ty prouzky a oni zmizej, ja si myslim ze jde o sw chybu svazanou appstore+iphone 5+ios6 ptz prece kdyby to byla hw tak to dela furt a kdekoliv a neslo by to prerusit kdy chci..
iPhone 5 16GB White [iOS 6] [CZ]
-
- Mírně pokročilý
Ja bych pro vahavy jedince jen dodal ze vsechny chyby ktere se tu objevuji jsou naproste prkotiny, medii zvelicene do velikosti watergate, ja teda zasadni problem nemam na novy tel jsem si zvyknul velice rychle a zpet na ip4 bych nesel
iPhone 2G 4GB
iPhone 4 16GB Vodafone
iPhone 5 16GB Vodafone
iPhone 6 16GB Vodafone
Macbook pro 13" (mid 2009) Snow Leopard
Macbook pro 13" 2016
Apple AirPort Extreme
New iPad 16GB Wifi
iPhone 4 16GB Vodafone
iPhone 5 16GB Vodafone
iPhone 6 16GB Vodafone
Macbook pro 13" (mid 2009) Snow Leopard
Macbook pro 13" 2016
Apple AirPort Extreme
New iPad 16GB Wifi
-
- Host
No neviem cim to je ale iphone uz od rana stiahol 1.6GB dat je toto normalne?
Bateria ide dole ako diva... Od rana do jednej z 100% na 1%
Bateria ide dole ako diva... Od rana do jednej z 100% na 1%
“Only the Dead Have Seen The End of War”
Platon
Platon
ak nemáš skús všetko povypínať z multitaskingu možno tam máš nejaku aplikáciu ktora stale žerie baterku a data
-
- Host
Tak uz mam taky iPhone 5. Vsechno funguje jak ma, jsem moc spokojenej. rychlost, barvy, fotak...mazec. prechazel sem ze 4ky. Mam jen jeden mensi problem. Kdyz mi nekdo vola a ja hovor prijmu, je tam asi vterinova prodleva, nez se spoji. vsimla si toho i druha strana, ze kdyz hovor prijmu, proste vterinu az dve se neslysime a az pak dojde ke spojeni. kdyz volam ja, vsechno je v poradku ale u hovoru co prijmu to takhle blbne. chtel jsem se zeptat jestli to dela i nekomu jinymu nebo jen me? telefon je kupovanej u t-mobile a mam tam kartu vodafone.
diky
diky
-
- Pokročilý uživatel
To se mi stava i u 4S, jestli to nebude chyba iOS. Pozdrav musim vzdy opakovat..
Sent from my iPad 2 using Tapatalk
iPhone 5 64GB černý - iOS 8
iPad Mini s retina displejem 64GB cellular bílý - iOS 8
iMac 21.5" 2012 i5 4x2.9Ghz, Fusion drive, 8GB RAM - 10.9.3/10.10
Píšu si svůj blog o podnikání a využívání Apple produktů.
-
- Klub čistého iOS
Ja mam ip4 a Tmobile Sk a robi mi to stale. Manzelka tiez ip4 a orange a tiez jej to robi, inked nevolame spolu.
iPhone 11Pro Silver 64GB, Telekom SK, bez JB
WATCH 44mm oceľové, Series 4, GPS+LTE
iPad mini 5, 64GB, wifi, SG
MBPro 13" 2018, i5, 16GB, 1TB SSD, Space Grey
Ked uz sme pri tom robi niekomu okrem mna to, ze ked volate niekedy telefon nezvoni (nepípa), alebo zazvoni len prvy krat a potom ticho az kym niekto nezdvihne? Telekom
-
- Mírně pokročilý
-
- Mírně pokročilý
Zobrazit video na http://youtu.be/xW36mw-jriU
Kód do fóra: [youtube]xW36mw-jriU[/youtube]
Návod na vkladanie videa do príspevkov
iMac 27" 5k Retina, 4,0 GHz, Core i7, 24 GB RAM
MacBook 12", 256 GB SSD
Apple Watch Sport, 42mm
iPhone 6s Plus, 64 GB
MacBook 12", 256 GB SSD
Apple Watch Sport, 42mm
iPhone 6s Plus, 64 GB
-
- Moderator fóra
Tak co se tyka vydrze, tak mi prijde pocitove stejna jako na ip4. Lisi se pouze v casech ktery se ukazuje u Vyuziti. Ale tam jsem mel pocit ze u ip4 od iOs 6 ten cas naskakoval ikdyz jsem s iphonem nic nedelal, kdezto u ip5 ukazuje cas kdy mam opravdu zapnuty displej a s iphonem pracuji. Je to zatim predbezne, mam ho od patku. Ale myslim ze by mel bez problemu vydrzet cely den pri zatizeni, a dva pokud hi nebude uzivatel moc vytezovat. (Coz zatim nejde )
[mod=eRiper]Uprav si model v profilu! [/mod]
dik za upozorneni jeste mi to nedoslo a ani se nedostal poradne na pc abych to upravil
Zlobíš, zlobíš, zlobíš, ty, ty, ty. MG
[mod=eRiper]Uprav si model v profilu! [/mod]
dik za upozorneni jeste mi to nedoslo a ani se nedostal poradne na pc abych to upravil
Zlobíš, zlobíš, zlobíš, ty, ty, ty. MG
Manual iPhone
Manual iPhone
-
- Starý pes fóra :)
TO: barberry.pha
A jaky jsi si nakonec vzal? V profilu to nemáš? Stále zvažují do jake barvy a velikosti jít, tak mi v tom rozhodnutí možná pomůže to co si vybral moderátor fóra. Ten ví co je nejlepší. Děkuji.
A jaky jsi si nakonec vzal? V profilu to nemáš? Stále zvažují do jake barvy a velikosti jít, tak mi v tom rozhodnutí možná pomůže to co si vybral moderátor fóra. Ten ví co je nejlepší. Děkuji.
AppleTV 2nd geniOS 5.0.1AppleTV4tvOS 10.2.2
iPhone 11 Pro black 64GBiOS 13.1.3
iPad AIR 2 64GB Wi-Fi+4GiPadOS 13.1.3
Je Vaše zařízení jailbreaknutelné?
Co to s námi vlastně hraje Apple za hry?
-
- Pokročilý uživatel
Acab ale moderator fora sa rozjoduje na zaklade svojich potrieb nie tvojich vies co tym chcem povedat? neopic sa, porozmyslaj co je PRE TEBA najvhodnejsie.
Znáš http://spravodaj.madaj.net/ ?
Znáš http://spravodaj.madaj.net/ ?
iPhone 5S
iPad Air
Hackintosh Mavericks (docasne)
iPad Air
Hackintosh Mavericks (docasne)
-
To: Zemlicka
Ty to nechceš vědět? Já ano. Je jen na něm zda odpoví.
Ty to nechceš vědět? Já ano. Je jen na něm zda odpoví.
-
- Moderator fóra
ABAB: Pokud na něj máš finance, nevidím důvod do něj nejít. Jen si vzpomeň, jaké se psaly články po uvedení 4 (antennagate, sklo na zádech se bude rozbíjet…) a 4S (rychlé vybíjení baterie, pouze rychlejší 4…). Prostě vždycky jsou vidět nejprv nedostatky, pak se to nějak utřepe a každá nová generace iPhonu je nakonec vždy ta nejpovedenější.
- iPhone 6s
- Mac mini (Late 2012) | MacBook Pro (Early 2015)
- AirPort Extreme 5th gen
Ako je to teda u noveho iPhonu 5 z fotakom a ružovym nadychom?
http://extrapc.cnews.cz/apple-ruzovy-na ... -uzivatele
http://extrapc.cnews.cz/apple-ruzovy-na ... -uzivatele
-
- Klub čistého iOS
Prepacte za male OT. Ale fish333 sem daval navod (nastavenia-vseobec-reset-resetovanie nastaveni), co by mohlo pomoct pri prilisnom vybijani aku. Som to vyskusal na mojom ip4 s ios6 a zatial pomaha! Pri 56% bat mam dobu pouzitia 4h12min. pri pohotovosti 14:20h. Tymto mu dakujem!
iPhone 11Pro Silver 64GB, Telekom SK, bez JB
-
- Mírně pokročilý
Jak je kvalitní zvuk do sluchátek v iP5? Podle recenzí na GSM arena by měl být horší jako u iphonu 4s,je to pravda?
iPhone SE 64GB Space Grey
-
To: eRiper
Do iPhone 5 jdu na 100% jen mě zajímal názor moderátora. Děkuji.
Do iPhone 5 jdu na 100% jen mě zajímal názor moderátora. Děkuji.
-
- Moderator fóra
ABAB píše:TO: barberry.pha
Libi se mi cerna, podle prvnich info o odirani atd jsem zvazoval bilou, bohuzel Tmob prodava zatim jenom black, takze se to rozhodlo za me koukal jsem na neho pak u Tmob, kde nejake oderky byli (asi to tam nejaky koumak treba zkousel) , ten co mi nakonec prisel domu, byl naprosto bez problemu a bez vad, tedka se jenom uvidi casem jak dlouho to vydrzi.
Jinak ten cerny se mi libi moc, ta bridlicova cerna vypada luxusne, ale nazivo jsem jeste nevidel bilou verzi abych to mohl porovnat.
Jinak co se tyka nejake ochrany, tak jsem si koupil takovy mekky pleteny vacek, a cekam na folii na displey (to uz se zvyku, vice me bude stvat poskrabany displej nez zada) na ip 4 jsem mel folii ze predu i vzadu (vetsina lidi to ani nepoznala) na ip5 davat folii zezadu na ten hlinik mi prijde divne.
Jeste mam objednany bumper, ale tam si nejsem jisty jestli neudela on vice skody nez uzitku (aby ty hrany neodrel on)
Vyber zalezi na tobe, jestli se ti na danou barvu bude chtit cekat nebo vezmes co bude. Mi to bylo pak jedno, bila bude mozna praktictejsi, zase se mi libila vice cerna verze a nakonec se to vyresilo samo
Manual iPhone
Manual iPhone
-
- Host
Já jsem si obědnal tuhle folii:
http://www.ebay.com/itm/Clear-Film-Prot ... 1152172240?
A plastovej kryt na záda:
http://www.ebay.com/itm/NEW-0-2-mm-ULTR ... 1160601675?
Tak mi dneska prišla ta folie na displej a musím říct že větší sajraj jsem na telefonu ještě neviděl. Po minutě šla dolů. Po nalepení je hrbatá jako prase a ještě k tomu ani nesedí na vyříznutý tlačítko a reproduktor. Krásně vyhozených 12$.
Zlatý čínský z ebay za 4$ koupíte tři a na telefonu nejsou ani vidět.
http://www.ebay.com/itm/Clear-Film-Prot ... 1152172240?
A plastovej kryt na záda:
http://www.ebay.com/itm/NEW-0-2-mm-ULTR ... 1160601675?
Tak mi dneska prišla ta folie na displej a musím říct že větší sajraj jsem na telefonu ještě neviděl. Po minutě šla dolů. Po nalepení je hrbatá jako prase a ještě k tomu ani nesedí na vyříznutý tlačítko a reproduktor. Krásně vyhozených 12$.
Zlatý čínský z ebay za 4$ koupíte tři a na telefonu nejsou ani vidět.
Naposledy upravil(a) dungeon dne pon říj 15, 2012 1:47 pm, celkem upraveno 1 x.
-
- Mírně pokročilý
iphone s vydanim 6 tej verzie pre mna uz nieje to co byval...
Jobs by zmenu dock konektora a zvacsenie displeja nedopustil... a ip5 je pritenky, nergonomicky, zle sa drzi... konektor na jack dole zavadzia
Jobs by zmenu dock konektora a zvacsenie displeja nedopustil... a ip5 je pritenky, nergonomicky, zle sa drzi... konektor na jack dole zavadzia
-
To:barberry.pha
Děkuji za vyčerpávající odpověd. U mě vyhrává vždy černá. A nějaké oděrky nebudu řešit. Komu vadí oděrky, ať si koupí plastový Samsung Galaxy S III
Děkuji za vyčerpávající odpověd. U mě vyhrává vždy černá. A nějaké oděrky nebudu řešit. Komu vadí oděrky, ať si koupí plastový Samsung Galaxy S III
-
- Moderator fóra
avixe:sorry ale ten velkej port uz byl hodne zastaralej a hyzdil design telefonu...po x-letech to zmenili, ano neni kompatibilni s minulym prislusenstvim....ale tvrdit, ze by to Jobs nedopustil je pitomost...navic s nejvetsi pravdepodobnosti prave Jobs na tomto iPhone jeste pracoval
iPhone 2G 8GB
iPhone 7 128GB Jet Black
iPad Mini with Retina 32GB Silver
Macbook Pro 13" mid-2009
iPhone 7 128GB Jet Black
iPad Mini with Retina 32GB Silver
Macbook Pro 13" mid-2009
-
- iPhone expert
Zajímalo by mě jestli by s tím displayem souhlasil.
iPhone SE 16GB
Lenovo IdeaPad Y580
Lenovo IdeaPad Y580
-
- Moderator fóra
avixe píše:iphone s vydanim 6 tej verzie pre mna uz nieje to co byval...
OT: a ty si myslis ze SJ se na vyvoji ip5 nepodilel? ze si v applu rekli, SJ umrel a tedka to udelame uplne jinak nez predtim? prestante uz s temi reci ze by se to za SJ nestalo, stalo akorat by to predstavil tak, ze by kazdy rikal, jak to ten SJ zase super vymyslel.
Na ipodu touch je konektor dole snad od zacatku. Pokud se ti ip5 nelibi, tak ho prodej a zustan u ip4S ...
A celkove uz to stacilo s temi OT posty.
Manual iPhone
Manual iPhone
-
- iPhone expert
barberry.pha: Ale proč se hned durdíš? já jsem o pár příspěvků výše OT, ale on jen řekl co si myslí a popsal vlastní zkušenost s iP5. Takže to tu určitě patří a proč by nemohl říct, že mu nevyhovuje? Ty tu snad chceš slyšet jen jak je všechno super?
iPhone SE 16GB
Lenovo IdeaPad Y580
Lenovo IdeaPad Y580
-
- Moderatorka fóra
Feliny: Ale samozřejmě tu může vyjádřit svůj názor, ať už negativní či pozivitní, jen tu už neřešte ty blbosti ohledně SJ. To tu opravdu nepatří.
Jsme rádi, že dodržujete PRAVIDLA fóra. Jsi zde nový? PAK ZAČNI ZDE.
-
- Moderator fóra
Pokud synchronizujete iphone 5 s itunes, neprijde vam prenos dat pres lightning rychlejsi? nebo to je jenom muj placebo efekt, novy kabel bude to rychlejsi
Jinak jak pise MG, to OT bylo mysleno na to co by SJ udelal nebo neudelal. Verim ze na ip5 se urcite jeste podilel a ze Apple nevyvyji iphone tak ze vyda model a zacnou pracovat na novem ...
Jinak jak pise MG, to OT bylo mysleno na to co by SJ udelal nebo neudelal. Verim ze na ip5 se urcite jeste podilel a ze Apple nevyvyji iphone tak ze vyda model a zacnou pracovat na novem ...
Manual iPhone
Manual iPhone
-
- Moderatorka fóra
Já bych řekla, že to je novým zařízením. Mě na 3GSku jde přenos pomaleji, než na iPadu. iPad byl novější, o něco rychlejší. Tam mi to lítá rychle, u 3GS musím čekat. Takže bych ani neřekla, že novým konektorem, jak celkově novým zařízením. Na USB je stejný limit přenosu rychlosti u obou konektorů.
Jsme rádi, že dodržujete PRAVIDLA fóra. Jsi zde nový? PAK ZAČNI ZDE.
-
- Pokročilý uživatel
Proč synchronizujete přes iTunes? Já to nikdy nedělal, tak opravdu nevím.
iPhone 5 64GB černý - iOS 8
-
- Sponzor 2014
Lukas Valenta, no ono to je dost dolezite a je to uplne mimo temu, takze ti odporucam pozriet sa napr do poradne a podobne. Ono ta synchronizacia je dost dolezita, hlavne na zalohovanie...
MB Pro mid 2010 13" C2D 2.4 GHz, 8GB RAM
iPad Black Wifi, 3rd, 32GB
iPhone 5 white, 64GB
iPad Black Wifi, 3rd, 32GB
iPhone 5 white, 64GB
-
- Mírně pokročilý
ako je mozne ze chytim do ruky 3gs, napisem kdebolotambolo, a chytim do ruky ip5, chcem napisat to iste ale napisem kdebolotamnolo, dalsi pokus... chytim 3gs napisem kdebolotambolo, s uplnou istotou.. chytim iphone 5, chcem napisat kdebolotambolo ale napisem kdebolotaˇmolo.... ako je to mozne??? chcem tuknut na status bar aby som sa zroloval hore... musim nan tuknut vzdy aspon dvakrat aby som sa trafil...
vzdy som drzal telefon tak ze som si ho podopieral malickom ked som ho mal v jednej ruke.. teraz to nejde lebo je tam jack..
doteraz to bolo tak ze ostatnym nesla wifi poriadne a mne isla super.. teraz ide ostatnym normalne a mne ide zle... odpaja, spomaluje, bez odozvy.. proste 0 bodov, musim sa doma vo svojom byte kde mam wifi prepinat na 3g a rozculovat sa..
a telefon sa neda normalne drzat v ruke, musel som nan kupit kryt aby sa nesmykal no a do horneho rohu teraz v daka obalu nedociahnem prstom... ked vidim kamosom 3 alebo 4ky iphony tak ticho zavidim 3,5 palcovu obrazovku
5tku musim nabijat dvakrat za den..
a ked clovek prostrednictvom novych map zisti ze apple jednoducho nie vsetko trikrat meria a raz reze tak vsetky tieto veci nastvu dvakrat
nechapem preco neostali pri features, ktore im urobili meno a spravili z iphone kultovy pristroj.. ale isli cestou rovnakou ako ostatni priemerni vyrobcovia...
(momentalne neriesim plusy ktore ip5 priniesol)
nahnevany som na apple za novy iphone, vylievam si tu zlost, prepacte
vzdy som drzal telefon tak ze som si ho podopieral malickom ked som ho mal v jednej ruke.. teraz to nejde lebo je tam jack..
doteraz to bolo tak ze ostatnym nesla wifi poriadne a mne isla super.. teraz ide ostatnym normalne a mne ide zle... odpaja, spomaluje, bez odozvy.. proste 0 bodov, musim sa doma vo svojom byte kde mam wifi prepinat na 3g a rozculovat sa..
a telefon sa neda normalne drzat v ruke, musel som nan kupit kryt aby sa nesmykal no a do horneho rohu teraz v daka obalu nedociahnem prstom... ked vidim kamosom 3 alebo 4ky iphony tak ticho zavidim 3,5 palcovu obrazovku
5tku musim nabijat dvakrat za den..
a ked clovek prostrednictvom novych map zisti ze apple jednoducho nie vsetko trikrat meria a raz reze tak vsetky tieto veci nastvu dvakrat
nechapem preco neostali pri features, ktore im urobili meno a spravili z iphone kultovy pristroj.. ale isli cestou rovnakou ako ostatni priemerni vyrobcovia...
(momentalne neriesim plusy ktore ip5 priniesol)
nahnevany som na apple za novy iphone, vylievam si tu zlost, prepacte