Iphone 4s vadný pixel - reklamace
Iphone 4s vadný pixel - reklamace
Měl jsem iphone 4s pul roku a po sundání folie jsem zjistil, že mám vadný pixel (myslel jsem, že je to na folii). Dal jsem tedy iphone reklamovat a řekli mi, že mi pošlou nový kus. Jenomže zrovna vyšel iphone 5 a mě napadlo, že když je reklamace a vyměňují vám kus za kus, tak máte právo na odstoupení od kupní smlouvy, což by znamenalo, že by mi vrátili zpět peníze a já si pak mohl připlatit a koupit si Iphone 5. Jenomže mi řekli, že mi peníze nevratí z důvodu, že je na mém iphonu mechanická chyba. Nevím, jestli mám na ně tlačit aby mi uznali odstoupení od kupní smlouvy a vrátili peníze a nebo raději s tím souhlasit a nechat si tedy zaslat nový iphone 4s, mám totiž strach, že když na ně budu tlačit, tak se rozhodnou k opravě a pošlou mi z5 iphone 4s s opraveným displeyem, což nechci, protože jsme ho měl už dost poškrábaný a je lepší mít nový Děkuji za odpověď
-
- Moderator fóra
Re: Iphone 4s vadný pixel - reklamace
Tak trochu vyčůránek, co? To by se to měnilo pořád dokola a pěkně téměř zadarmo!
Two beer are not too beer. Shakesbeer. Nedostatek sexu způsobuje krátkozrakost.
Re: Iphone 4s vadný pixel - reklamace
Mam za to ze texh pixelu je potreba minimalne pet na reklamaci... Nebo tak to aspon bylo u playstation portable...
[mod=BEAVERS]Tebe jsem žádal, abys změnil ten avatar. Jelikož jsi tak neučinil, můžeš očekávat v nejbližší době přiměřený postih.[/mod]
[mod=RONY]vyriesene. Pouzivatel porusil pravidla nevhodnym avatarom a nerespektoval niekolko upozorneni moderatorov.[/mod]
Sent via iPhone using Tapatalk
[mod=BEAVERS]Tebe jsem žádal, abys změnil ten avatar. Jelikož jsi tak neučinil, můžeš očekávat v nejbližší době přiměřený postih.[/mod]
[mod=RONY]vyriesene. Pouzivatel porusil pravidla nevhodnym avatarom a nerespektoval niekolko upozorneni moderatorov.[/mod]
Sent via iPhone using Tapatalk