iPhone 4S na nabíjačke - čudne správajúci sa touchscreen
-
- Moderator fóra
iPhone 4S na nabíjačke - čudne správajúci sa touchscreen
Zdravím, tak by som sa vás chcel opýtať či niekto neviete, čo s tím. Pred týždňom som kúpil nový (tri dni pred tím vybraný z T-Mobile) iPhone 4S. Všetko je na ňom ok, bol ešte v pôvodných fóliách, všetko pôvodné príslušenstvo, záruka, proste všetko. Keď som ho však napojil na nabíjačku tak mi začal blbnúť touch screen. Pri približovaní, posúvani a proste pri hocičom akoby mal pocit, že sa ho ešte niekde inde dotýka ďalší palec alebo podobne. Robí to len na nabíjačke, cez notebook nie. Skúšal som iný USB kábel - no robilo to to isté. Inú nabíjačku nemám momentálne možnosť skúsiť. Je to dôvod na reklamáciu? A ďalšia vec - keď sa však dotknem kovového rámčeku iPhonu, tak ide všetko normálne. Nieje to krytom, bez neho to robí to isté. Pridávam video
Zobrazit video na http://youtu.be/nY5NZjSa9-Y
Kód do fóra: [youtube]nY5NZjSa9-Y[/youtube]
Návod na vkladanie videa do príspevkov
Sorry za kvalitu, ale hádam to tam bude vidno (keď to po prvý krát približujem)
Zobrazit video na http://youtu.be/nY5NZjSa9-Y
Kód do fóra: [youtube]nY5NZjSa9-Y[/youtube]
Návod na vkladanie videa do príspevkov
Sorry za kvalitu, ale hádam to tam bude vidno (keď to po prvý krát približujem)
MacBook Air
Magic Mouse
iPhone 5
Magic Mouse
iPhone 5
-
- Klub čistého iOS
Re: iPhone 4S na nabíjačke - čudne správajúci sa touchscreen
toto iste mi robil telefon ked som pouzival jeden kabel aj s nabijackou z DX. ale kedze mas ty original a predpokladam ze restore si skusil tak by som to dal hned na reklamaciu.
-> Apple iPhone 15PRO MAX, 256GB
-> Apple iPad 2018, 32GB, White
-> Apple iPod nano 6.g, 8GB
-> Apple Mac mini 09
-> Apple Tv 3.g
-> Apple Airpods
-> Apple watch 7.st gen,
-> iPhone 1.g, 3G, 4, 5, 5s, 6, 7, 11PRO,iPad 1g, 2g, iPod touch 4.g, Mac mini 06
-> Apple iPad 2018, 32GB, White
-> Apple iPod nano 6.g, 8GB
-> Apple Mac mini 09
-> Apple Tv 3.g
-> Apple Airpods
-> Apple watch 7.st gen,
-> iPhone 1.g, 3G, 4, 5, 5s, 6, 7, 11PRO,iPad 1g, 2g, iPod touch 4.g, Mac mini 06
-
- iPhonefil
Podľa mňa bude chyba v nabíjačke, príp. konektore, alebo v mobile. Ak to bude robiť aj s inou nabkou - určite reklamácia.
Myslím, že tým, že chytíš kovovú obrubu, zrejme niečo uzemníš, čo napraví HW chybu.
Myslím, že tým, že chytíš kovovú obrubu, zrejme niečo uzemníš, čo napraví HW chybu.
iPhony, iPady, AirPods, AW SE 40/44, ATV 4K (1. gen), MacBook Air (M1, 2020), AirTag. SW väčšinou aktuálny.
-
- Moderator fóra
setkal sem se s podobnym problemem, je to tou nabijeckou, zkus to s jinou.. schvalne dej USB na nabijecky a zkus s nim opatrne pohnout urcite si vsimnes te "nezdrave" vule co to ma oproti bezvadne nabijecce.
I will maintain an attitude of open-mindedness.
-
- Moderator fóra
Skúsim to dať na reklamáciu, čisto nabíjačku, nechce sa mi dávať aj iPhone. A ak nie tak kúpim jednu nabíjačku
MacBook Air
Magic Mouse
iPhone 5
Magic Mouse
iPhone 5
-
- Pokročilý uživatel
skus zapojit kabel do USB v pc tak vylucis moznost nabijacky aspon.....
iPhone 5S
iPad Air
Hackintosh Mavericks (docasne)
iPad Air
-
- Moderator fóra
ma to napsane hned v uvodnim prispevku, ze pri nabijeni z PC je to OK...
MBPR 16" iPhone 11 Pro iPad Pro 11" iPad Mini 2 4G ATV 4K Withings SmarScan
-
- Pokročilý uživatel
Oh to som prehliadol sorry..tak je jasne cim to je.nabijackou V predajnach si vacsinou mozes aj nab. skusit.
iPhone 5S
iPad Air
iPad Air
-
- Senior uživatel
dela mi to taky, ale jen s neoriginalni nabijeckou za par dolacu z DX, kterou mam na chalupe, nicmene nabiji to normalne
s origo nabijeckou mi to nedela
s origo nabijeckou mi to nedela
-
- Starý pes fóra :)
to je vada na origo a asi feature na tej z DX , rušenie zo sieťového napätia a ak to Marek chytí za kovový rám to zmizne,uzemní rušenie
iPad Mini 16GB
iPhone 5 16GB
iPhone 5 16GB
-
- Host
Presne som sa s tým stretol u kolegu v práci. Z PC v pohode a z nabíjačky to blblo. Stačilo sa oprieť o zárubňu a fungovalo. Skúšal som druhú nabíjačku a to isté. Potom som to skúšal doma. To isté ( t.j. Vylúčil som sieť). Výmena telefónu a všetko v poriadku. Zabudli na kecy, že je zlá nabíjačka. Reklamácia iPhone. Potom napíš, ako si dopadol. Čaff
-
- Host
Stalo se mi neco podobne na ip3gs... Dal jsem telefon na reklamaci a dostal po 14dnech novy telefon. Pry zavadna instalace konektoru na iphonu
iPhone 4S 16GB, Macbook Pro 13'3 2010 - Mountain Lion 10.8.1
-
- Moderator fóra
Nejako sa mi do reklamácie nechce, možno ešte nejakú dobu počkám a potom ho tam dám. Zoberiem asi telefón s káblom aj nabíjačkou nech to zreklamujú a uvidím. Každopádne dík za info.
Ešte jedna otázka - myslíte že by sa mohlo tím, že to takto nabíjam, niečo v iPhone zničiť?
Ešte jedna otázka - myslíte že by sa mohlo tím, že to takto nabíjam, niečo v iPhone zničiť?
MacBook Air
Magic Mouse
iPhone 5
Magic Mouse
iPhone 5
-
- Moderatorka fóra
To těžko říct, jestli se tam něco zkratuje někde nebo ne, nebo jestli jde jen čistě o to uzemnění. Stát se může, ale nemusí.
Jsme rádi, že dodržujete PRAVIDLA fóra. Jsi zde nový? PAK ZAČNI ZDE.
-
- Moderator fóra
Objednal som z dealextreme kábel a nabíjačkú za pár drobných, tak teda uvidím čo to urobí, keď bude to to isté tak ho dám na reklamáciu. Zatiaľ teda dik a potom keď to dorazí, dám vedieť
OT: Ako vlastne dorazia veci z DX? Objednával som tam po prvý krát, takže ešte neviem. Dík
OT: Ako vlastne dorazia veci z DX? Objednával som tam po prvý krát, takže ešte neviem. Dík
MacBook Air
Magic Mouse
iPhone 5
Magic Mouse
iPhone 5
-
- Starý pes fóra :)
poštou ,ak to nie je velke donesie poštárka
ale počítaj,že to možno príde aj za 4-8 týždňov ale raz mi prišiel balík za týždeň
ale počítaj,že to možno príde aj za 4-8 týždňov ale raz mi prišiel balík za týždeň
iPad Mini 16GB
iPhone 5 16GB
iPhone 5 16GB
-
- Moderator fóra
Ok, dik, pocitam s tim ze to nebude rychlo, ale nehori mo to az tak takze zatial vyriesene
edit: Tak som dnes ráno vstal, pozriem na mobil - a nenaníja sa, iba 22% (večer bolo asi 10%). Chytím nabíjačku, teplá, skúšam vybrať a znova vložiť kábel, nič, potom skúsim inúp zástrčku, a stále nenabíja. Takže je už po nej. Cez PC sa nabíja v pohode. Ak budem mať čas, odnesiem ju na reklamáciu, no koniec koncov predvčerom mi už odoslali z DX veci, a napísane bolo 7-10 dní, takže uvidím
edit 2: takže som bol dnes v telekome, kde som to chcel dať reklamovať, no keď mi povedali že by som musel dať aj iPhone, tak som im zamával a odišiel...
edit: Tak som dnes ráno vstal, pozriem na mobil - a nenaníja sa, iba 22% (večer bolo asi 10%). Chytím nabíjačku, teplá, skúšam vybrať a znova vložiť kábel, nič, potom skúsim inúp zástrčku, a stále nenabíja. Takže je už po nej. Cez PC sa nabíja v pohode. Ak budem mať čas, odnesiem ju na reklamáciu, no koniec koncov predvčerom mi už odoslali z DX veci, a napísane bolo 7-10 dní, takže uvidím
edit 2: takže som bol dnes v telekome, kde som to chcel dať reklamovať, no keď mi povedali že by som musel dať aj iPhone, tak som im zamával a odišiel...
MacBook Air
Magic Mouse
iPhone 5
Magic Mouse
iPhone 5
-
- Moderator fóra
Určitě by bylo dobré ho tam vzít a předvést jim na svém i jiném přístroji, že je mrtvá. Podobně na mě chtěli iPhone 4, když jsem reklamoval sluchátka - utržený jeden přívod. .
Tak jsem sluchátka připojil na svůj 3GS a 4S, do reklamáku jsem jim vnutil to napsat, že to je na každém přístroji, že se změnou iPhone utržený konec sám nepřiletuje. I když měli kecy, že to servis nemusí uznat, tak jsem jim řekl že v tom případě je potřeba toho debila co nevezme reklamaci poslat do řiti a byl klid. Za týden došla nová sluchátka.
Tak jsem sluchátka připojil na svůj 3GS a 4S, do reklamáku jsem jim vnutil to napsat, že to je na každém přístroji, že se změnou iPhone utržený konec sám nepřiletuje. I když měli kecy, že to servis nemusí uznat, tak jsem jim řekl že v tom případě je potřeba toho debila co nevezme reklamaci poslat do řiti a byl klid. Za týden došla nová sluchátka.
iPhone 14 Pro 256GB Silver.
iPhone 12 Mini 64GB RED as reserved.
MacBook Pro 16" M1 Max 24-Core GPU, 32GB Memory, 1TB SSD
iPhone 12 Mini 64GB RED as reserved.
MacBook Pro 16" M1 Max 24-Core GPU, 32GB Memory, 1TB SSD
-
- Moderator fóra
Mam jednu nabíjačku ešte keď som mal 2G - adapter na USB, nie Apple, a na buduci tyždeň príde z DX nabíjačka, takže kašlem na to.
MacBook Air
Magic Mouse
iPhone 5
Magic Mouse
iPhone 5
-
- Moderator fóra
UP, OT: Je to možné aby ešte stále nedorazili z DX veci? Alebo je to uplne normálne?
MacBook Air
Magic Mouse
iPhone 5
Magic Mouse
iPhone 5
-
- Mírně pokročilý
OT: normalne
[edit=iTukan]necituj předchozí příspěvek, citace smazána[/edit]
Taky tady http://spravodaj.madaj.net/ HD
[edit=iTukan]necituj předchozí příspěvek, citace smazána[/edit]
Taky tady http://spravodaj.madaj.net/ HD
iPhone 5S 32GB + iPad Air 128GB + iPod nano 5g 8GB + iPod Classic 80GB
MacBook pro 17' + iMac 21' + MacBook Air
MacBook pro 17' + iMac 21' + MacBook Air
-
- Pokročilý uživatel
To je uplne normalne, len cakaj :-/ ja uz cakam na nejake veci spred skoro 2 mesiacov :-/ mam pocit ze dost meskaju trraz zasielky, asi je to uz predvianocnym obdobim
iPhone 4S | black version | 16GB | iOS 6.1.3
"Sometimes life hits you in the head with a brick. Don't lose faith."
..Steve Jobs
"Sometimes life hits you in the head with a brick. Don't lose faith."
..Steve Jobs