iPhone 5 - reakce, zkušenosti
-
- Host
Re: iPhone 5 - reakce, zkušenosti
přesně tak - je to způsobeno krátkou optikou, ale určitě je lepší napsat iphone 5 má problém s foťákem než že je to normalni jev u většiny telefonu i některých objektivů..
[*]iPhone 5 16GB • iOS 6.0.1
[*]iPad 2 (Wi-Fi) 16GB • iOS 5.1.1 JB
[*]Macbook unibody (late 2008)
[*]Macbook pro (mid 2012) SSD
[*]iPad 2 (Wi-Fi) 16GB • iOS 5.1.1 JB
[*]Macbook unibody (late 2008)
[*]Macbook pro (mid 2012) SSD
-
- Moderator fóra
Já mám toto pouzdro od firmy Groupcow:
http://groupcow.com/int/en/iphone-5-executive-leather-flip-case-101039.html
iPhone v něm sedí perfektně, pouzdro má překvapivě malé rozměry a působí poměrně subtilně.
Jinak toto klasika - foceno dnes proti slunci.
.
Ale kdo by fotil proti slunci, tak s tím musí počítat. U iPhone 4 se toto nevyskytlo.
Jako vyloženě chybu bych to neviděl, je to chromatická běžná vada!
http://groupcow.com/int/en/iphone-5-executive-leather-flip-case-101039.html
iPhone v něm sedí perfektně, pouzdro má překvapivě malé rozměry a působí poměrně subtilně.
Jinak toto klasika - foceno dnes proti slunci.
.
Ale kdo by fotil proti slunci, tak s tím musí počítat. U iPhone 4 se toto nevyskytlo.
Jako vyloženě chybu bych to neviděl, je to chromatická běžná vada!
iPhone 14 Pro 256GB Silver.
iPhone 12 Mini 64GB RED as reserved.
MacBook Pro 16" M1 Max 24-Core GPU, 32GB Memory, 1TB SSD
-
- Host
Mám takovem problém a nevím jak ho vyřešit. Na iPhone 5 se mi občas stane ze mi přijde upozorněni jako by mi přišla sms telefon udělá zvuk a vibruje ale žádná sms nepřišla ani neblikne displej. Nepomohl ani restor. Nemáte někdo nějakou radu nebo nápad?
Díky
Díky
-
- Moderator fóra
Je to nejaka notifikacia, pozri nastavenia -> hlasenia
MacBook Air
Magic Mouse
iPhone 5
Magic Mouse
iPhone 5
-
- Host
To jsem také kontroloval a to to mám povolené. Je možné že některé aplikace upozorňují i když nejsou v oznamovacím centru?
-
- Host
Nevím proč, ale dneska celý den mám prázdný App Store.
Nepomohl ani restart telefonu.
Dělá to někomu taky a pokud ano, tak máte někdo radu co stím.
Nepomohl ani restart telefonu.
Dělá to někomu taky a pokud ano, tak máte někdo radu co stím.
-
- Moderator fóra
PiZZADOX007 píše:To jsem také kontroloval a to to mám povolené. Je možné že některé aplikace upozorňují i když nejsou v oznamovacím centru?
Ano, je to možné, skús popozerať ktoré máš povolené zvuky, no nemáš pri tom povolené na zamknutej ploche
MacBook Air
Magic Mouse
iPhone 5
Magic Mouse
iPhone 5
-
- Host
PiZZADOX007 píše:Mám takovem problém a nevím jak ho vyřešit. Na iPhone 5 se mi občas stane ze mi přijde upozorněni jako by mi přišla sms telefon udělá zvuk a vibruje ale žádná sms nepřišla ani neblikne displej. Nepomohl ani restor. Nemáte někdo nějakou radu nebo nápad?
Díky
Mne to vcera udelalo taky na iP5, ale jenom to zavibrovalo. Nerozlo se to a ani nic neprislo. Nemam tuseni co to bylo.
To dungeon: vcera vecer to same, ale pres noc se to zase rozjelo.
-
- Host
Marek píše:PiZZADOX007 píše:To jsem také kontroloval a to to mám povolené. Je možné že některé aplikace upozorňují i když nejsou v oznamovacím centru?
Ano, je to možné, skús popozerať ktoré máš povolené zvuky, no nemáš pri tom povolené na zamknutej ploche
Tak jsme vypnul všechny upozornění u všech aplikací co nepoužívám tak uvidím. Večír dám věďet jak jsem dopadnul.
-
- Host
To PiZZADOX007: Inak toto mi robi aj Iphone 4 pri notifikacii Facebooku. Mam ho vypnuty, ale aj tak mi stale vybruje, ked mi chodia spravy z Facebooku. Musel som vsetky notifikacie pre Facebook vypnut.
iPhone 7 64GB black
iPhone 5E 64GB white
Ipad mini 4 64GB silver
iPhone 6s 64GB white
iPhone 5 32GB black
iPhone 5C 16GB white
iPhone 4S 16GB
iPhone 4 32GB black
iPhone 3G 8GB black
iPhone 5E 64GB white
Ipad mini 4 64GB silver
-
- Moderator fóra
Jak jste na tom s vydrzi baterie po nejake dobe pouzivani. Uprimne mam pocit ze vydrz je o neco nizsi nez u iphonu 4. S dobou pouzivani se dostavam tak na 5 max 6 hodin, vesmes je to neco pres 5 hodin, coz v porovnani s iphonem 4 je o dost mene, a to ten ip4 je dva roky stary. Nastavene jsou oba stejne. Neni to zadne rapidne rychle vybijeni, pres nic vydrzi i na 100% bez ubytku. Akorat pri pouzivani ty procenta leti dolu docela rychle, holt si na to asi budu muset zvyknou, lepsi, rychlejsi, vetsi displej, ze to nebude jako u ip4, ktera mi prisla jako nejvetsi drzak
Zajimaji me hlavne zkusenosti z vsedniho pouzivani, treba v porovnanim s jinym modelem, cisla a hodiny jsou pak relevantni.
U me pri stejnem pouzivani vydrzela dela ip4 nez ip5, cca o 1 hodinu pouzivani dele.
Zajimaji me hlavne zkusenosti z vsedniho pouzivani, treba v porovnanim s jinym modelem, cisla a hodiny jsou pak relevantni.
U me pri stejnem pouzivani vydrzela dela ip4 nez ip5, cca o 1 hodinu pouzivani dele.
" Nekdo ma rád vláčky ...někdo Apple Hračky "
Manual iPhone
iPhone 5S 32GB SpaceGrey MacBook White 2010 iPad Mini 16GB Black wifi
Manual iPhone
-
- Moderator fóra
U mne výdrž zhruba 24 hod. Telefonování ca 15-20 hovorů, malinko netu, pořád na WiFi, ca 70 mailů. .
Takže spíše Heavy duty. O víkendech skoro 2 dny. Výdrž tak mezi iP4 a 4S, už jsem to tu někde psal.
To je jedna z mála věcí, co mi přijde úchylné. Když už se jim podařilo takhle rapidně snížit hmotnost a tloušťku, tak kua mohli klidně ty 2mm nechat a dát tam 2.500 mAh baterku, ale to né, to by byli moc kůl!
Snad to nějakýho Edu napadne, mít od r. 2007 stále stejnou technologii baterie a kapacitu, to je za 5*!
Takže spíše Heavy duty. O víkendech skoro 2 dny. Výdrž tak mezi iP4 a 4S, už jsem to tu někde psal.
To je jedna z mála věcí, co mi přijde úchylné. Když už se jim podařilo takhle rapidně snížit hmotnost a tloušťku, tak kua mohli klidně ty 2mm nechat a dát tam 2.500 mAh baterku, ale to né, to by byli moc kůl!
Snad to nějakýho Edu napadne, mít od r. 2007 stále stejnou technologii baterie a kapacitu, to je za 5*!
-
- Host
Jak to mate s home button? Mam ho takovy trosku propadly, aj 2 znami to tak maji.
-
- Klub čistého iOS
Vali to ma asi kazdy lebo je to pozmene ako u 4s-ky je prepadnutejsi naschval a je to lepsie podla mna . Ja mam čiernu verziu od toho 28.9 a som spokojny s telefonom ale baterka ma stve nezlepsuje sa to ... ked mam zapate 3G internet pouzivam vydrzi sotva den , puzivanie 5 max 6 hodin myslim ako pouzivanie nie pohotovostny rezim. ako to tu bolo napisane . Rozmyslam ze by som ho vymenila za bielu verziu
iPhone 7 Plus 128GB Black
Macbook Air 13" early 2014
-
- Mírně pokročilý
Jsem spokojený, nicméně tlačítka na hlasitost trochu blbnou a Homebutton mi příjde takový jakoby propadlý přesně jak píše Vali94. Zatím to řešit nebudu, jakmile to bude něco vážnějšího, půjdu na reklamaci, stejně bych si teď nepomohl nový kus bych měl za měsíc nejdříve.
Apple iPhone 5 16GB - black
Apple iPad Mini 16GB wifi - black
Apple iMac 21,5" (late 2012)
-
- Klub čistého iOS
ja mam home button krasne zarovnany s prednim sklem . zadny velky zapusteni se nekona. vyhovuje mi to tak, jeden minus mam a to ze mi v appstore pri zadavani hesla problikavali nektere klavesy na klavesnici . tento problem uz jsem tu nekde cetl , doufam ze to vyresi novy softik.
baterie zatim prvni nabyti a jedu zacatek druheho dne predpokladam ze k veceru hodim screen ))
jinak display pecka, fotak jeste nevim , mam na nej puvodni folii pac jeste nedorazila ta spravna na zada:) bez oderek bez skrabancu , spokojenost.
rychlost vuci ctyrce je nesrovnatelna. kde jsem na neco cekal u ctyrky , u petky to mam hned.
baterie zatim prvni nabyti a jedu zacatek druheho dne predpokladam ze k veceru hodim screen ))
jinak display pecka, fotak jeste nevim , mam na nej puvodni folii pac jeste nedorazila ta spravna na zada:) bez oderek bez skrabancu , spokojenost.
rychlost vuci ctyrce je nesrovnatelna. kde jsem na neco cekal u ctyrky , u petky to mam hned.
iPhone XS 64GB
iPad Mini 5
Macbook Pro Retina 13 Late2017
Apple TV 4
Synology NAS
-
- Mírně pokročilý
Konečně někdo, taky Vá to problikne jakoby takové čáry přes klávesnici?
Někdy se mi stane i že při zapínání tedy odemykání se mi v dolní části displeje u "odemknout" ukáže zelená tapeta jakoby ale jen v dolní části u displeje.
Díky
Někdy se mi stane i že při zapínání tedy odemykání se mi v dolní části displeje u "odemknout" ukáže zelená tapeta jakoby ale jen v dolní části u displeje.
Díky
Apple iPhone 5 16GB - black
Má někdo zkušenosti se škrábanci na iphone 5 black?
Kolega si ho koupil a po dvou dnech měl zadní kryt opravdu dost podřený po běžném používání.
Ostatně tohle video http://www.youtube.com/watch?v=OSFKVq36Hgc
mě od koupě černé verze dost odrazuje :/
Kolega si ho koupil a po dvou dnech měl zadní kryt opravdu dost podřený po běžném používání.
Ostatně tohle video http://www.youtube.com/watch?v=OSFKVq36Hgc
mě od koupě černé verze dost odrazuje :/
@solokaprik: jo mam to taky s tou klavesnici a jeste mam tu fialovou zari pri foceni, jinak vsechno vpohode, tak snad to vyresi pri dalsim updatu.
-
- Klub čistého iOS
ja rozmyslam nad foliou na display , odporucate??
iPhone 7 Plus 128GB Black
-
- Moderator fóra
Tu Ali: nevim co s tim ten tvuj kolega delal, mam ho 14 dni, nenosim ho v zadnem obalu a vypada porad stejne jako kdyz jsem ho vybalil, bez skrabncu.
Jinak to video je pekne uhozene, zkuste to udela u vetsiny zarizeni a nerikejte mi ze zarizeni nebude mit ani skrabnuti ...
To lukas: fialovou zari jsem udelal i ip4 aniz bych se nejak moc snazil, takze to ne problem ip5 ale tyto jevy nastavaji pri urcite situaci i u kvalitnejsi foto optiky.
Pruhy pri zadavani hesla v appstoru vyresi dalsi iOs update.
Jinak to video je pekne uhozene, zkuste to udela u vetsiny zarizeni a nerikejte mi ze zarizeni nebude mit ani skrabnuti ...
To lukas: fialovou zari jsem udelal i ip4 aniz bych se nejak moc snazil, takze to ne problem ip5 ale tyto jevy nastavaji pri urcite situaci i u kvalitnejsi foto optiky.
Pruhy pri zadavani hesla v appstoru vyresi dalsi iOs update.
Manual iPhone
Manual iPhone
-
- Mírně pokročilý
Já nechápu co ty škrábance pořád řešíte...nevím jak vy ostatní, ale já iPhone4 nosím v takovém super obalu z Tesca za 120,- v kapse a po 2 letech je jako nový, nebýt nešťastného pádu na hranu skla, kde vznikla oděrka. Stejně se budu chovat i k iPhone5 (až mi ho konečně operátor dodá). Pokud je někdo s prominutím hovado, je jasné, že telefon bude doškrkaný za pár chvil. Ale i tak je iPhone 4 neskutečně dokonalý kus hardware v porovnání s Lumia800, Xperia Play, nebo Xperia Sola. Pokud si jej vezmete do ruky a pohrajete si s ním, tak opravdu zjistíte, že Ive odvedl skvělou práci a já doufám, že budu mít stejné pocity i s iPhone 5.
Mimochodem pokud někoho děsí video výše, tak tomu fakt nerozumím. Nikdy bych nenosil jakýkoli mobil s klíčemi či kovovými předměty v kapse. A těžko po něm budu škrkat, tak jako ve videu. Vydělal jsem si na něj prací a pokud si něco koupím, tak si takových věcí vážím.
Mimochodem pokud někoho děsí video výše, tak tomu fakt nerozumím. Nikdy bych nenosil jakýkoli mobil s klíčemi či kovovými předměty v kapse. A těžko po něm budu škrkat, tak jako ve videu. Vydělal jsem si na něj prací a pokud si něco koupím, tak si takových věcí vážím.
Souhlasím se zkušenostmi přede mnou, že pokud se k černé verzi chováte normálně, tak tak tam žádné škrábance nevzniknou. Nosím telefon bez obalu v kapse a pokládám na stůl a po 20 dnech ani tečka. A pokud už se záda dostanou do styku s klíči nebo jiným kovovým předmětem, tak rozhodně není běžné, že by tam zůstal nějaký hluboký šrám,
viz toto video http://www.youtube.com/watch?v=k2BxL0nRDlY,
To video z iFixIt mi přijde, že až příliš moc chce vyvolat senzaci tam, kde se žádná nekoná a když jsem vybíral barvu, tak mě taky trochu vyděsilo.
viz toto video http://www.youtube.com/watch?v=k2BxL0nRDlY,
To video z iFixIt mi přijde, že až příliš moc chce vyvolat senzaci tam, kde se žádná nekoná a když jsem vybíral barvu, tak mě taky trochu vyděsilo.
to barberry.pha: v tom videu jde hlavně o porovnání materiálu na ip4 a ip5 a i v jiných diskuzích často čtu, že ip5 se často škrábe.
-
- Moderator fóra
Tak porovnavat hlinik a sklo je asi stejne jako porovnavat sklo a lesteny plast (polykarbonat) co pouzivaji jinaci vyrobci, a ani to sklo u applu mi neprislo extra pevne. Pri pouzivani ip4 hned po zakoupeni, po tydnu jsem na zadni strane mel par jemnych skrabancu, telefon byl nosen v pouzdre ale zadni stranou pokladan na stul atd. (ale ne v zadnem necistem prostredi) Takze i na ip4 jsem mel vzadu nalepoenou folii ( ktera neni vubec videt, pouze skrabance na ni )
Chci tim pouze rict, ze "hystericke" a "senzace chtive" informace o tom jak jde iphone 5 poskrabat, nejsou uplne realne, po precteni tech clanku jsem mel trochu obavy ho objednat, a tedka po 14 dnech mi to prijde jako hysterie, poskrabe se vsechno, zalezi jak se k tomu kdo chova, ale to ze by se iphone 5 poskrabal "ze vzduchu" , jak muze nekdo podle tech informaci soudit, neni pravda.
Nemluve o dalsich vecech, fialova zare atd (o ktere jsem psal uz vyse ze se mi pri stejnem foceni ukazala i na iphonu 4)
Bohuzel u Applu se kazda takove vec nafoukne 1000x , vsude se o ni zacne psat a tak i lidi, kteri by si toho normalne nevsimli, se o ni dozvi.
Holt clanky se slovem Apple a iphone jsou nejctenejsi a tak se bohuzel kazdy "prd" resi milionkrat.
Chci tim pouze rict, ze "hystericke" a "senzace chtive" informace o tom jak jde iphone 5 poskrabat, nejsou uplne realne, po precteni tech clanku jsem mel trochu obavy ho objednat, a tedka po 14 dnech mi to prijde jako hysterie, poskrabe se vsechno, zalezi jak se k tomu kdo chova, ale to ze by se iphone 5 poskrabal "ze vzduchu" , jak muze nekdo podle tech informaci soudit, neni pravda.
Nemluve o dalsich vecech, fialova zare atd (o ktere jsem psal uz vyse ze se mi pri stejnem foceni ukazala i na iphonu 4)
Bohuzel u Applu se kazda takove vec nafoukne 1000x , vsude se o ni zacne psat a tak i lidi, kteri by si toho normalne nevsimli, se o ni dozvi.
Holt clanky se slovem Apple a iphone jsou nejctenejsi a tak se bohuzel kazdy "prd" resi milionkrat.
Manual iPhone
Manual iPhone
-
- Moderator fóra
Ono je to také dáno tím, že když někomu upadne telefon za pár stovek, či plasťák, tak ze většinou nic neřeší, kdežto i Phone je luxusní záležitost a je to poměrně drahé. Určitě se vyplatí u iPhone 5 dát na zadek folii, protože bez ní se opravdu velmi brzy poškrábe a bude to vidět.
Vyměna je kromě toho velmi náročná, není to jako u iP4 a iP4S otázka stokorun a 2 minut práce.
Stejně tak je potřeba krýt hrany bumperem či pouzdrem, pokud tedy máme k telefonu vztah a nebereme ho jen jako spotřební zboží.
Což asi skoro všichni zde máme. .
Vyměna je kromě toho velmi náročná, není to jako u iP4 a iP4S otázka stokorun a 2 minut práce.
Stejně tak je potřeba krýt hrany bumperem či pouzdrem, pokud tedy máme k telefonu vztah a nebereme ho jen jako spotřební zboží.
Což asi skoro všichni zde máme. .
-
- Moderator fóra
U toho bumperu mam spise strach aby on mi ty hrany neposkrabal
Ale souhlasim s tebou, me by treba vadilo iphone 5 oblepit folii, na displeji ok ale na zadni stranu ktera kombinace hliniku a skla mi ta folie prijde jako pest na oko, takze radeji nejaky peknejsi celo obal a telefon do neho pokazde davat nez ho takhle "pro me hyzdit"
Ale kazdy to mame jinak a nerad bych aby se tady rozpoutal flame o tom co je hezci atd shodneme se na tom ze pokud ho chce mit nekdo porad v top stavu tak se k nemu podle toho musi chovat, pokud to nekdo neresi tak at se pak nedivi ze ho ma po par tydnech poskrabany.
Ale souhlasim s tebou, me by treba vadilo iphone 5 oblepit folii, na displeji ok ale na zadni stranu ktera kombinace hliniku a skla mi ta folie prijde jako pest na oko, takze radeji nejaky peknejsi celo obal a telefon do neho pokazde davat nez ho takhle "pro me hyzdit"
Ale kazdy to mame jinak a nerad bych aby se tady rozpoutal flame o tom co je hezci atd shodneme se na tom ze pokud ho chce mit nekdo porad v top stavu tak se k nemu podle toho musi chovat, pokud to nekdo neresi tak at se pak nedivi ze ho ma po par tydnech poskrabany.
Manual iPhone
Manual iPhone
-
- Mírně pokročilý
Přesně...u bumperu bych se bál, že se pod něj dřív nebo později dostane prach a nečistoty a ty potom tu boční stranu doškrábou.
- iPhone expert
Ale zase je bumper pořád lepší jako kryt na celé záda. Když teď nad tím tak uvažuji, tak vlastně kryt na celé záda je naprosto zbytečná věc. Pod něj se ty nečistoty opravdu dostanou a brousit to musí pěkně a to se nedívám na to, že se ničí originální vzhled a design applu. Telefon má kryt od toho aby chránil vnitřek a ne proto aby se chránil dalším krytem. To by mohlo vést k dalšímu krytu, který kryje kryt a další a další. Jinak vlákno o škrábancích černé i5 tu je.
Edit: Mě by zajímala jedna věc. Všichni srovnávají rychlost ip5 a ip4, ale co kdyby jste to srovnali se 4s? je to dost znatelné?
Edit: Mě by zajímala jedna věc. Všichni srovnávají rychlost ip5 a ip4, ale co kdyby jste to srovnali se 4s? je to dost znatelné?
iPhone SE 16GB
Lenovo IdeaPad Y580
Lenovo IdeaPad Y580
-
- Moderator fóra
Měl jsem iPhone 3GS, 4, 4S a teď mám 5ku. Rozdíly jsou poměrně markantní mezi 3GS a 5, i mezi 4 a 5. Nicméně mezi 4S a 5 už to není tak velké, ale znatelné to je!
-
- Senior uživatel
Mezi 4S tomoc nepoznáte při běžném použití, ale například při nabíhání foťáku ano. A hlavně to poznáte při laodování her, čím náročnější hra, tím je rozdíl větší.
Apple iPod Shuffle 5G, 2GB, pink
Apple iPhone 6S, 64GB, gold
Apple MacBook Air 13" 2014, 128GB
Apple iPhone 6S, 64GB, gold
Apple MacBook Air 13" 2014, 128GB
-
- Mírně pokročilý
Nevíte někdo, jak je na tom přední panel? Jestli je to všechno přilepené k sobě jako u 4/4S a nebo zvlášť jako u 3G/3GS.
-
- Moderator fóra
Myslim ze google s tim umi taky poradit
http://m.mobilenet.cz/clanky/jak-vypada ... ubku-10154
http://m.mobilenet.cz/clanky/jak-vypada ... ubku-10154
Manual iPhone
Manual iPhone
-
- Mírně pokročilý
Na googlu jsem samozdřejmě hledal, ale neúspěšně. Na té stránce cos poslal je sice iPhone 5 rozebraný, ale jestli je to splepené k sobě jsem už nezjistil.
EDIT: Díky.
EDIT: Díky.
Naposledy upravil(a) Jelen50 dne sob říj 20, 2012 11:13 am, celkem upraveno 1 x.
-
- Moderator fóra
Je to jeden dil, jinak by to bylo rozdelene i na tech fotkach vice, kupuje se proste cely predni panel uz kvuli tomu jak je u iphonu 5 nove udelana ta dotykova plocha kvuli snizeni tloustky. Nekde se o tom psalo pri predstavovani.
Ono v tom odkazu co jsem daval je jenom takovy vycuc, klinkout na zdroj a tady to takhle rozebral uplne iFixit
http://www.ifixit.com/Teardown/iPhone-5 ... wn/10525/4
Snad to pomuze vice
Ono v tom odkazu co jsem daval je jenom takovy vycuc, klinkout na zdroj a tady to takhle rozebral uplne iFixit
http://www.ifixit.com/Teardown/iPhone-5 ... wn/10525/4
Snad to pomuze vice
Manual iPhone
Manual iPhone
-
- Mírně pokročilý
Zdravim, tak som cerstvym majitelom iPhonu 5, no mam mensi problem s bleskom. Niekedy blysne dobre, no niekedy blysne prilis skoro, a na fotke uz blesk nie je vidno. Mate niekto podobny problem?
-
- Mírně pokročilý
Tohle dělal od známého iPhone 5 vždycky když měl zapnuté 3G, to mu pak všechno možný dělalo problémy( špatný zvuk hovoru, rychlé vybíjení baterie,špatně načasovaný blesk atd) Stačilo vypnout 3G a restart. Třeba ti to pomůže Jemu to pomohlo vždycky.
-
- Pokročilý uživatel
uz by mohol apple spravit fix na vsetky tieto bugy ;(
Znáš http://spravodaj.madaj.net/ ?
Znáš http://spravodaj.madaj.net/ ?
iPhone 5S
iPad Air
Hackintosh Mavericks (docasne)
iPad Air
Hackintosh Mavericks (docasne)
-
- Mírně pokročilý
Po přečtení této diskuze jsme stornoval mou objednávku v Apple Store, zůstávám u iPhone 4S, je dobře počkat, než Apple vychytá bugy (hlavně ten, který způsobuje problém při hovoru).
MacBook Pro Retina
iPad Mini
iPhone 5S
Apple TV
AirPort Express
iPad Mini
iPhone 5S
Apple TV
AirPort Express
-
- Mírně pokročilý
bob123 píše:Fotky se zobrazuji s cernymi pruhy po boku ( na sirku) jelikoz asi nejsou ve formatu 16:9, coz je Imho dobre, nemusi se pak orezavat kdyz je chce clovek vyvolat ... Na vysku je to cca stejny
To je snad nesmysl ne? iP4 taky nema pomer stran displeje jako fotka. Jen ukazuje fotku pres cely displej, stejne tak video. Fotka se da v telefonu odzoomovat, aby byla videt cela a tam uz vzniknou ty cerne pruhy. V PC ma fotka/video stale spravny format, takze problem pri vyvolani nemuze nastat.