Nová čočka fotoaparátu pro iPhone4
-
- Host
Nová čočka fotoaparátu pro iPhone4
Dobrý den,chci se zeptat jestli zde někdo nemá náhradní čočku fotoaparátu i s tím sklíčkem pro iPhone4. Potřeboval bych si to vyměnit jelikož ji mám poškrábanou. Výměna by měla probíhat tak že vyšroubuju dva dolní šroubky u krytu,ten vytáhnu a čočku jen vyměním, jestli ne tak mě opravte.
Čočku koupím ihned,lze zaslat na dobírku na moji adresu. Ale předtím bych jen poprosil foto jestli je v pořádku at nekupuju zajíce v pytli.
Díky za odpovedi
Čočku koupím ihned,lze zaslat na dobírku na moji adresu. Ale předtím bych jen poprosil foto jestli je v pořádku at nekupuju zajíce v pytli.
Díky za odpovedi
-
- Moderator fóra
Re: Nová čočka fotoaparátu pro iPhone4
Samotnou čočku neseženeš, musíš koupit celý zadní kryt. Tedy jestli myslíš to krycí sklíčko?
Jinak camera je už zase jiný díl.
Jinak camera je už zase jiný díl.
iPhone 14 Pro 256GB Silver.
iPhone 12 Mini 64GB RED as reserved.
MacBook Pro 16" M1 Max 24-Core GPU, 32GB Memory, 1TB SSD
-
- Host
Jaktože neseženu,tohle je ono
http://www.appleparts.cz/nahradni-dily- ... amery.html
Akorát nevím jestli tím něco vyřeším když vyměním celou tu čočku,tam je vlastně poškrábané to sklíčko. A nevím jestli to sklíčko není součástí celého zadního krytu,ale vypadá to že ne.
Vypadá to že to sklíčko je už na tom zadním krytu tudíš bude nutné vyměnit celý zadní kryt.
http://www.appleparts.cz/nahradni-dily- ... amery.html
Akorát nevím jestli tím něco vyřeším když vyměním celou tu čočku,tam je vlastně poškrábané to sklíčko. A nevím jestli to sklíčko není součástí celého zadního krytu,ale vypadá to že ne.
Vypadá to že to sklíčko je už na tom zadním krytu tudíš bude nutné vyměnit celý zadní kryt.
-
- Moderator fóra
Ten díl vypadá, že je komplet, ale nechtěl bych vyndavat starý a lepit tam to nové sklíčko. Kdyby bylo za pár desítek Kč, ale za 300?
-
- Mírně pokročilý
Já jsem z ip4 čocku vyměnil a šlo to celkem snadno-musí se na tu původní trošku víc přitlačit a povolí to. Ale za tu takovou cenu? To už bych si radši koupil nový zadní díl.A vyšlo by tě to jen o pár stovek víc.
-
- Host
No já mám poškrábané tady tohle
Ted otázka - koupit novou čočku za nějakých 250-300 Kč nebo originál kryt který jsem si sehnal za 700 Kč (pouze zadní)
Nikdo mi tady ještě neřekl jestli to sklíčko co mám podřené je od té čočky a nebo to je už na tom zadním krytu.
Ted otázka - koupit novou čočku za nějakých 250-300 Kč nebo originál kryt který jsem si sehnal za 700 Kč (pouze zadní)
Nikdo mi tady ještě neřekl jestli to sklíčko co mám podřené je od té čočky a nebo to je už na tom zadním krytu.
-
- Mírně pokročilý
To teď moc nechápu. Máš podřené sklíčko které je součástí zadního krytu. Jde vyměnit i ta část kterou jsi posílal v odkazu za těch 290kč ( v tom už je součástí to sklíčko které máš podřené),ale asi záleží jak je to na tvém krytu dobře nalepeno. Mě to šlo vyloupnout celkem snadno.Je možný že na tvém ip4 to bude nalepeno velmi důkladně a vyloupnout ti to nepůjde. Ale když už bych měl dát 290 + poštovné, to bych radši koupil nový zadní díl.
-
- Host
Takže tady jsem to vyfotil
Kryt si chci koupit tady,pry je to original.
http://www.appletech.cz/product/iphone- ... le-iph/235
Kryt si chci koupit tady,pry je to original.
http://www.appletech.cz/product/iphone- ... le-iph/235
-
- Mírně pokročilý
Ano, to sklíčko je součástí toho dílu co jsi posílal prvně nebo je součástí celého toho zadního krytu, takže teoreticky když koupíš jakýkoli díl na který jsi poslal odkaz, tvůj problém bude vyřešen. Ale vážně bych doporučoval koupit ten kryt. Ale pak je problém v tom aby jsi koupil kvalitní díl. Protože když ta čočka nebude kvalitní, budeš mít pak divný fotky. A taky u těch nejlevnějších zadních krytů je to sklíčko, který je přes led diodu čirý a pak jsou fotky s bleskem úplně nepoužitelný, protože to neusměrňuje led diodu určitým směrem a osvětluje to hodně čočku fotoaparátu.
-
- Host
Jasně to jsem chtěl vědět, no určitě koupím kryt, pry to má byt originál ze skla žadny šunt,aspon co mi pán psal tak nevím. Ještě se podívám po jiných.
-
- Mírně pokročilý
No tak ty kryty jsou ze skla i ty největší šunty. Spíš bych ti doporučil koupit tam, kde už koupil někdo dřiv a je spokojený. Doporučil bych ti mike-bikera má super ceny a kvalitní zboží a hlavně ho máš hned doma. Sice jsem od něj zrovna zadní kryt nekupoval, takže nemůžu říct, ale věřím že má rozhodně kvalitní kus.
-
- Host
no od něj to zrovna vypadá jak kdyby ty fotky zkopčil přímo od dodavatele někde z číny,nekvalitní strašně a za celkem nizkou cenu nějakých 359kč,takže tomu nevěřím vubec.
-
- Moderator fóra
A kde myslis ze se ty kryti delaji? Bud muzes koupit od nekoho od koho to budes mit overene a vyzkousene ze jsou ok nebo si to kup klidne nekde na netu kde ti nekdo bude tvrdit ze je to original ...
" Nekdo ma rád vláčky ...někdo Apple Hračky "
Manual iPhone
iPhone 5S 32GB SpaceGrey MacBook White 2010 iPad Mini 16GB Black wifi
Manual iPhone
iPhone 5S 32GB SpaceGrey MacBook White 2010 iPad Mini 16GB Black wifi
-
- Mírně pokročilý
Nevím kam jsi koukal ale tohle?: http://aukro.cz/opravdu-original-iphone ... 08287.html
-
- Host
A tohle?
http://aukro.cz/iphone-4-kryt-baterie-o ... 08950.html
Uplne stejne fotky dvou inzeratu, ale ceny odlisne...
http://aukro.cz/iphone-4-kryt-baterie-o ... 08950.html
Uplne stejne fotky dvou inzeratu, ale ceny odlisne...
-
- Mírně pokročilý
Tak já nevím taky bych asi nefotil dvakrát různě něco co takhle na první pohled nepoznáš. Jak by to měl vyfotit aby jsi hned z fotky pochopil "jo tohle je kopie" a pak jinou fotku krytu a ty hned podle ní poznáš ze to je origo??? Rozdíl je v nich minimální. Jako po vizuální stránce. Je mi to vlastně fuk, kup si to kde uznáš za vhodné, chtěl jsem jen poradit.
-
- Moderator fóra
Pánové pro vysvětlení.
Opravdu nemá cenu fotit 2x díl, kde se rozdíl mezi originálem a kopií nedá z fotografie poznat. Ale foto je autentické - vyfocena kopie.
Jinak originální díl je opravdu originál, nemám potřebu zákazníkům lhát a vím, že jen spokojený zákazník se vrací.
Omlouvám se za OT.
Opravdu nemá cenu fotit 2x díl, kde se rozdíl mezi originálem a kopií nedá z fotografie poznat. Ale foto je autentické - vyfocena kopie.
Jinak originální díl je opravdu originál, nemám potřebu zákazníkům lhát a vím, že jen spokojený zákazník se vrací.
Omlouvám se za OT.