Spekulace o SW ODBLOKOVÁNÍ 1.1.2. OOB

Archiv neaktuálních/nepravdivých/starých/OT zpráv
Zamčeno

Myslí te si že je to FAKE???

ANO
13
93%
NE
1
7%

Celkem hlasů: 14

CRIZ

Spekulace o SW ODBLOKOVÁNÍ 1.1.2. OOB

Příspěvek od CRIZ »

//spachal: puvodni nazev 'ODBLOKOVÁNÍ 1.1.2. OOB'

Takže právě jsem si psal s jedním člověkem přez ICQ kterej mi říkal že iPhone 1.1.2. OOB jde v Praze za 1500 odblokovat téměř do 2 dnů...Ten co mi to psal tak to má od toho člověka kterej to děla a říká že to chce nechat v tajnosti, protože stím má prý velký plány....nevím co je na tom pravdy ale mě to hodně SMRDÍ :!: :!: :!: :!: :!:

Prý na nějaký soukromý stránce na kterou se každý nedostane se o tom hodně píše....stránka "unlockeru" v Praze která je na přístup na IP...
Něco takovýho mi říkal!!!!

NECHCI ABY MĚ ZA TOHLE KAŽDÝ ODSUZOVAL, ŽE JSEM TO SEM NAPSAL ALE PŘIŠLO MI TO ZAJÍMAVÝ I KDYŽ Z TOHO NIC NEBUDE

Sw3nN7

Příspěvek od Sw3nN7 »

Osobně si myslím že je to fake, navíc nevím jestli by jsem svěřil někomu telefon na dva dny a nevědel co se sním děje...je taky dost možné že dotyčný odblokovává telefony hardwarovým způsobem jak tomu bylo na začátcích, ale nevím...každopadně si myslím že pokud by už nějaký zpusob byl kromě Turbosim atp tak vypluje rychle na povrch.

nicméně by jsem si radši počkal, jak se všude píše odblokování na 1.1.2 OOB je na spadnutí, tak můžem jenom doufam že bude co nejdříve.

Ale na druhou stranu, proč člověka odsuzovat, třeba je opravdu první člověk kterému se to povedlo :D ... ale pořád je mi divné přoč na to potřebuje 2dny? že by mnoho zakázek :)

Každopadně kdyby to někdo zkusil ať dá vědet :)

CRIZ

Příspěvek od CRIZ »

hehe, pochybuju že to někdo zkusí....já tomu taky nevěřím...ale vím že to není HARDWAROVĚ...na to jsem se ptal... a říkal že ne, že je to softwarově...

a to je druhá věc, že na to potřebuje dva dny...taky bych rozhodně nikomu nedal iP na dva dny jen tak:-D!!!!

spachal_tmp
Starý pes fóra :)

Příspěvek od spachal_tmp »

CRIZ, obecne pro Tebe zde na foru a ne jen v tomto vlakne, ono mene prispevku s vice 'kvalitnejsimi informacemi' je obcas i lepe ..

kimi

Proč ne?

Příspěvek od kimi »

Nevím, proč je kolem toho tolik hysterie, ale já osobně telefony dokážu odblokovat za 1000 Kč, potřebuju na to max 3 hodiny. A žádnou tajnou IP nemám .-)

Parek4u

Příspěvek od Parek4u »

a jak odblokujes ten iphone 1.1.2. sotwerove nebo harwerove?
myslis tim jako odblokovat pro vsechny sim karty a nebo jen z neho udelat iTouch?
jestli dokazes odblokovat 1.1.2. na vsechny simkarty tak ti 1000 kč klidne dam

Julek
Administrator
Administrator

iPhone

Příspěvek od Julek »

Já CRIZe chválím, je to poprvé co měl příspěvek o maličko delší než podpis :roll: . Ale tajná undergroundová skupina Pražských hackerů odemykající iPhony pod příkrovem tmy, mi přijde jako děsně romantická informace.

Respektujte pravidla, pak si u mě můžete stěžovat na moderátory.

Obrázek

CRIZ

Příspěvek od CRIZ »

to Julek:

Děkuji za pochavlu..

Pro všechny:

Může te mi nadávat, či mě pomlouvat ale já jen píšu to co jsem slyšel, asi z 99,99% je to kravina ale i přesto si myslím že by to tu mělo být.

TAKŽE VÁS PROSÍM: NENADÁVEJTE MI

sasaj
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od sasaj »

CRIZ píše:to Julek:

Děkuji za pochavlu..

Pro všechny:

Může te mi nadávat, či mě pomlouvat ale já jen píšu to co jsem slyšel, asi z 99,99% je to kravina ale i přesto si myslím že by to tu mělo být.

TAKŽE VÁS PROSÍM: NENADÁVEJTE MI

ja taky slysel ze kdyz do googlu napisu "google" tak ze schodim celej internet.... a nikde stim nespamuju pac kdyz neco slysim tak si to overim a neblbnu stim tady :p

alexxx
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od alexxx »

No nevím... žádný důkazy nic tu nepíšeš. Jen nějaký informace z rozhovoru s nějaký "hackerem" a odkazuješ na nějakou tajnou stránku. Příjde mi to dost srandovní, myslím, že nemá cenu v diskuzi pokračovat...

A navíc ta anketa je taky dobrá. Těžko někdo podle těhle informací může rozhodnout jestli to je pravda.
1.1.1 OOB> 1.0.2>1.1.1>1.1.2>1.1.3>1.1.4>1.1.2 modem 04.04.05_G a bootloader 3.9
iBrickr, AnySim, PACAY, Carneval, iJailbreak, Ziphone... no vyzkoušel jsem prostě skoro všechny možnosti odblokování...

waczko
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od waczko »

Vypadá to nadějně. Podle fóra hackint0sh.org nějaký chinese guy došel ke zdárnému konci. Jménuje se MyKy a vypadá to prý nadějně.

Odkaz na hackint0sh:

Kód: Vybrat vše

http://www.hackint0sh.org/forum/showthread.php?t=20602

Tady chinese forum v překladači:

http://translate.google.com/translate?u=http%3A%2F%2Fwww.weiphone.com%2Fthread-46992-1-1.html&langpair=zh%7Cen&hl=en&ie=UTF-8

doufejme...

Sedy

...

Příspěvek od Sedy »

4 CRIZ: Myslím si že tohle forům není Blesk nebo SPY měl bys informce které zde dáváš alespon ověřit myslím tím i tvůj minulý přízpěvek s TURBOSIM. Admin tohoto serveru určitě nechtěl udělat drbárnu ale chtě aby si lidi pomáhali a dostávily !podložené! informace a novinky ze světa Iphone. Toť můj názor mysli si o tom co chceš.

sasaj
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od sasaj »

waczko píše:Vypadá to nadějně. Podle fóra hackint0sh.org nějaký chinese guy došel ke zdárnému konci. Jménuje se MyKy a vypadá to prý nadějně.

Odkaz na hackint0sh:

http://www.hackint0sh.org/forum/showthread.php?t=20602

Tady chinese forum v překladači:

http://translate.google.com/translate?u=http%3A%2F%2Fwww.weiphone.com%2Fthread-46992-1-1.html&langpair=zh%7Cen&hl=en&ie=UTF-8

doufejme...

to vypadá zajimave ale nikde jsem nansel nejaky postup nebo info jak to vlastne funguje ale vypadá to fakt nadejne

waczko
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od waczko »

sasaj už je znám, řekl bych, i postup

They are being consulted, personal speculation is:
He received one or several NCK (boot input CODE is NCK), and then under
RSA (TEA (& seczone [0x400], SHA (NCK + + CHIPID NORID)), rsa_key2) = valid message
This principle was made a deception procedures so that your CPU deceive legitimate users to unlock!

Software looks forward to his release!someone has wrote this

že by nakonec byl nový rok opravdu štastný? :)

Matyasza

Please help

Příspěvek od Matyasza »

Dostal jsem iPhone 1.1.2, objednal jsem si Turbo Sim, potreboval bych pomoct s odblokaci, jsem naprostý lajk. Našel by se někdo takovy? Pošlu odměnu, icq: 235-402-810

sasaj
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od sasaj »

dobry ale moc tomu nerozumim jen te je to na principu procesoru Iphona :pp ale chtelo by to uz nejakej presnej navod xDD a naky vysledky jestli to fakt uz nekdo dal ale fakt to vypada zajimave :p

CRIZ

Příspěvek od CRIZ »

Myslím že si zasloužím OMLUVU a zároveň POCHVALU

sasaj
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od sasaj »

ne nezaslouzis pac zadnej tvuj prazak iphony neodblokuje ale pan z CHINY to asi odblokoval

CRIZ

Příspěvek od CRIZ »

za 1. není to můj Pražák!
za 2. třeba je na tom něco pravdy(to co jsem napsal!)

no nic...budem čekat a uvidíme...

alexxx
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od alexxx »

No řeknu ti to takhle napsal si sem pár stručný a nepodložených informací o někom koho nikdo nezná a komu se údajně povedlo něco co tisíce jiných zatím nedokázali. Takže minimálně skepse je tu na místě.
1.1.1 OOB> 1.0.2>1.1.1>1.1.2>1.1.3>1.1.4>1.1.2 modem 04.04.05_G a bootloader 3.9
iBrickr, AnySim, PACAY, Carneval, iJailbreak, Ziphone... no vyzkoušel jsem prostě skoro všechny možnosti odblokování...

CRIZ

Příspěvek od CRIZ »

for ALEXXX:

je tedy lepší si to nechat pro sebe, nebo to jsem napsat?

Julek
Administrator
Administrator

iPhone

Příspěvek od Julek »

Jen piš flameware není nikdy dost, když tak ti to smažeme a dostaneš BAN, buď v klidu :)

Respektujte pravidla, pak si u mě můžete stěžovat na moderátory.

Obrázek

CRIZ

Příspěvek od CRIZ »

for JULEK:

heh, tak jo no...už se fakt moc těším na BAN! :lol:
BAN si nezasloužím....ted určitě ne!

tvosi
Moderator fóra
Moderator fóra

Příspěvek od tvosi »

ja teda newim ale tohle vlakno mi prijde hodne o ho**e, osobne bych byl pro jeho smazani bo locknuti - neresi se zde nic podstatneho
Obrázek iPhone 2G 8GB
Obrázek iPhone 7 128GB Jet Black
Obrázek iPad Mini with Retina 32GB Silver
Obrázek Macbook Pro 13" mid-2009

spachal_tmp

Příspěvek od spachal_tmp »

>CRIZ: uz jsem to nejen ja psal, doporucuji vzdy 'senzacni zpravy' nezasilat a pokud uz mas neodolatelne cukani to sem poslat, je dobre obzvlaste u takovych zprav poslat i duveryhodny zdroj informaci.

O tom ze nekdo koupil OOB1.1.3, nebo prolomil softwareove OOB1.1.2 se uz napsalo kecu, lide se opravd chytaji vseho. Zatim to byl z 100% scam a podvodne tahani penez z lidi.

Mezi nami je asi dost lidi, kteri vice ci mene pravidelne sleduji zahranicni fora (ja mam cas uz jen na hackint0sh), pokud se neco overeneho objevi, najisto se to zde dozvite s minimalnim zpozdenim :) ..

// Prozatim zamykam, keca se tady opravdu jen o ho*ne ..

Zamčeno