Caute borci
mam taky problemik..ked dobijam i-phona cez USB, tak sa mi dobije maximalne na 75% .. nechapem preco? preco nie do 100% ?
je pravda,ze som sa trosku hral so skinmy baterky.. mal som nainstalovane aqwoah battery garger.. barevna ciselna baterie..buuf battery a niektore sa mi nepodarilo odinstalovat vobec ich v uninstalle nevidim..
ale to asi neriesi problem nedobitia
vie mi niekto poradit? neskusal som to nabijat cez zastrcku..to je pravda..kedze dobitie cez USB mi je jednoduchsie...
Diky
Problém s dobitím baterky
Re: Problém s dobitím baterky
řekl bych ,že budeš mít v počítači nastavený maximální odběr z USB na méně než 500mA najdeš to přes správce systému. Zkus to nejdřív dobít přes zástrčku....
-
- iPhone expert
cau
toto ma nikdy nenapadlo ze sa do da nejak nastavit....
Ja mam podobny problem:
iPhone sa nabija cez PC strasne dlho a pritom v nabijacke je za 2-3 hod. uplne nabity. Dalej nemozem nabijat cez USB pri vypnutom PC, a pritom kolegovi to na Notebooku normalne slape...... a dokonca aj mne ide nabijat iPod Shuffle pri tom istom USB porte pri vypnutom PC....
Kde je problem? preco iphone nejde?
a ako sa to nastavuje?
toto ma nikdy nenapadlo ze sa do da nejak nastavit....
Ja mam podobny problem:
iPhone sa nabija cez PC strasne dlho a pritom v nabijacke je za 2-3 hod. uplne nabity. Dalej nemozem nabijat cez USB pri vypnutom PC, a pritom kolegovi to na Notebooku normalne slape...... a dokonca aj mne ide nabijat iPod Shuffle pri tom istom USB porte pri vypnutom PC....
Kde je problem? preco iphone nejde?
a ako sa to nastavuje?
nástroj: iPhone 6 & iPad air 64GB no jb iOS 10
mel jsem podobny problem... iP se nabil na 10,40,70% (podle nalady) a pak prestal nabijet... zaroven pri kazdem rebootu jako by si cucal z prstu stav baterky... pomohlo mi uplne vybiti a nabiti iPhonu... (ale kdovi cim to opravdu bylo - treba to byla nahoda )