iPhone 5 - reklamace
-
- Mírně pokročilý
Re: iPhone 5 - reakce, zkušenosti
Kup si redukci na standartní SIM popř. Micro SIM a máš po starostech.
Apple náhradní telefony nevede, to svym způsobem nedělá nikdo.
Apple náhradní telefony nevede, to svym způsobem nedělá nikdo.
Apple iPhone 5 16GB - black
Apple iPad Mini 16GB wifi - black
Apple iMac 21,5" (late 2012)
-
- Moderator fóra
Nedaji ti zadny nahradni. Pokud budes mit stesti, tak ti privezou novy drive nebo stejne mez si tvuj reklamovany vyzvednou.
A redukci z nano na micro nebo normal sim koupis napr u tmobile za nejakych 49,- (alespon ja ji za tu cenu kupoval)
A redukci z nano na micro nebo normal sim koupis napr u tmobile za nejakych 49,- (alespon ja ji za tu cenu kupoval)
" Nekdo ma rád vláčky ...někdo Apple Hračky "
Manual iPhone
iPhone 5S 32GB SpaceGrey MacBook White 2010 iPad Mini 16GB Black wifi
Manual iPhone
-
- iPhonefil
Vojtiin píše:Nemáte někdo zkušenosti s reklamací přes Apple store? Když bych reklamoval iphone 5, tak jestli mi dají v době reklamace náhradní iphone a nebo si budu muset sehnat jiný mobil sám? Jedná se mi o to, že v ip5 je nano-sim a zařizovat si zas novou sim kvůli reklamaci mi příjde zbytečný.
a po jaké době reklamuješ? Je to do 14ti dní? Už tady byly zmínky o tom, že když kupuješ u apple online store a reklamuješ do dvou týdnů, tak Ti kurýr rychlej přiveze nový neý odbeze starý, což je na čr neskutečná služba.
Macbook pro Retina 2015, 13" 256GB, 8GB RAM
iPhone 6S space gray, 64GB
iPhone 6S space gray, 64GB
-
- Moderator fóra
iPhone 5 - reklamace
Zde můžete diskutovat o reklamacích iPhone 5. Příspěvky přesunuty z tématu o iPhone 5.
MBPR 16" iPhone 11 Pro iPad Pro 11" iPad Mini 2 4G ATV 4K Withings SmarScan
-
- Mírně pokročilý
Re: iPhone 5 - reklamace
Díky za vytvoření tématu.
Dotaz ...
Když reklamuji iPhone 5 zakoupený u Vodafonu, mám jít na prodejnu VF a požádat o reklamaci zařízení? Následně je odeslán do Britexu, já mohu sledovat stav objednávky podle IMEI na stránkách Britexu, mám pravdu?
Pokud reklamuji telefon, mohu reklamovat spolu s ním sluchátka? Když přinesu telefon v kompletnim balení, dostanu nový v kompletním balení?
Dotaz ...
Když reklamuji iPhone 5 zakoupený u Vodafonu, mám jít na prodejnu VF a požádat o reklamaci zařízení? Následně je odeslán do Britexu, já mohu sledovat stav objednávky podle IMEI na stránkách Britexu, mám pravdu?
Pokud reklamuji telefon, mohu reklamovat spolu s ním sluchátka? Když přinesu telefon v kompletnim balení, dostanu nový v kompletním balení?
-
- Senior uživatel
1) Ano, reklamace u prodejce (u tebe Vodafone). Lze jej sledovat přes IMEI na webu BRITEX, ale to je všechno. O ničem jiném se s tebou BRITEX nebude bavit - nejsi jeho zákazník
2) Myslím, že ti nevezmou celé balení. Vždy berou jen přístroj.
2) Myslím, že ti nevezmou celé balení. Vždy berou jen přístroj.
- iPhone 7+ 128GB
- iPad 2 WiFi 16GB iOS 7
-
- Mírně pokročilý
Někde padlo slovo o tom že do 6 měsíců od zakoupení mám nárok na reklamaci celého balení, u někoho to prý takhle bylo. Tak se právě ujišťuju, ptám se zejména kvůli tomu že po reklamaci, budu mít krabici s jiným IMEI než je daný telefon, sice vše bude vyznačené v záručním listě, ale i tak mi to nepříjde jako dobré.
Reklamoval jsem IP5 16GB bílý vodafone, za 4 dny mi přišel nový kus.
-
- Mírně pokročilý
A reklamoval jsi ho kvůli čemu? reklamoval jsi ho v kompletním balení?
Na pobočce Vodafone? Následně sis byl vyzvednout nový kus na prodejně, nebo ti ho zaslali poštou?
Na pobočce Vodafone? Následně sis byl vyzvednout nový kus na prodejně, nebo ti ho zaslali poštou?
-
- Host
petrnemecek píše:Můj iPhone má špatně přilepené sklo v pravém horním rohu. Není to vidět ani cítit na dotek když přejedete po hraně, pozná se to jen po stlačení displeje v tomto místě, kdy je cítit vůle a ozve se lupnutí. Není to nějaká výrazná vada, ale u mobilu za tyto peníze (mám 64 GB verzi) to docela štve.
Mám ho od Vodafone. Máte někdo již zkušenost s reklamací iPhone 5 u operátora?
Mam uplne stejny problem a do puntiku s tebou souhlasim (i ja mam iP 5 64GB verzi). Nicmene rozhodl jsem se, ze si to sam "opravim", protoze cekat 10 dni kvuli takove prkotine se mi nechce.
Vzal jsem tenky papir (utrzek z pokladny pri platbe kartou), caknul jsem na nej kapku WD40, utrzek jsem utrel do kapesniku, tudiz na utrzku zbyl opravdu jenom flek z WD40.
Kousek poskvrneneho utrzku jsem protahnul mezi sklem displaye a telem, a bylo po problemu.
iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue, iPad Pro 12.9 (2018) 512GB Cellular Space Gray, Apple TV
-
- Mírně pokročilý
Tak jsem přibližně před hoďkou hodil iPhone do Vodafonu na reklamačku
snad bude do 10 dní zpět, tento nebo nový.
Napíšu zde důvod reklamace, který byl zapsán do protokolu pracovníkem VF
Popis závady :
nepravidelně ale často vypadává 3G signál, občasně ve spodní části telefonu po odemčení chytne displej zelený nádech, v případě manipulace nebo kroucení jacku se přerušuje nebo vynechává zvuk.. prosíme opravu
Popis stavu telefonu :
na displeji folie, zadní horní sklo má vlásnicové škrábanečky, pravý horní roh s vrypy, v hranách je ošoupaná místy barva.
tak uvidíme, jak to vyřeší.. pochybuji že budou opravovat a na neuznání reklamace nemají důvod, nicméně pokud budou mít nějaké problémy, trochu jim tam udělám bordel.
// dotaz, co znamená pravý horní roh s vrypy?
snad bude do 10 dní zpět, tento nebo nový.
Napíšu zde důvod reklamace, který byl zapsán do protokolu pracovníkem VF
Popis závady :
nepravidelně ale často vypadává 3G signál, občasně ve spodní části telefonu po odemčení chytne displej zelený nádech, v případě manipulace nebo kroucení jacku se přerušuje nebo vynechává zvuk.. prosíme opravu
Popis stavu telefonu :
na displeji folie, zadní horní sklo má vlásnicové škrábanečky, pravý horní roh s vrypy, v hranách je ošoupaná místy barva.
tak uvidíme, jak to vyřeší.. pochybuji že budou opravovat a na neuznání reklamace nemají důvod, nicméně pokud budou mít nějaké problémy, trochu jim tam udělám bordel.
// dotaz, co znamená pravý horní roh s vrypy?
-
- Host
je mozne, ze uz to bolo tu spominane.
Iphone 5 bude mat 2 mesiacom no dnes som zistil ze pravy roh dyspleya nedrzi, lepsia povedane jak keby nedoliehal teda dasa asi pol milimetrika ani nie zatlacat. Je to na reklamaciu myslite? lebo doteraz mi to nevadilo az kym som to teraz nezistil.
[mod=Barberry.pha]Uz me to tady ale prestavate bavit,4 posty nad tebou je snad uplne jasne napsane varovani!! Muzes mi teda laskave rict proc to tady resis? Mam uz toho dost a ty mas BAN za neuposlechnuti varovani Moderatora. Post posleze presunut.
VAROVÁNÍ MODERÁTORA:
JESTE JEDNOU TADY NEKDO ZACNE RESIT, I PRES VAROVANI MODA, REKLAMACE IPHONU 5, TAK DOSTANE OKAMZITE BAN A POST SE SMAZE!!! Psal jsem vam ze pokud hodlate resite reklamace iphonu, zalozte si na to vlastni topic, takze TADY SI RESTE SVOJE PROBLEMY A ZKUSENOSTI S REKLAMACI IPHONU 5[/mod]
Iphone 5 bude mat 2 mesiacom no dnes som zistil ze pravy roh dyspleya nedrzi, lepsia povedane jak keby nedoliehal teda dasa asi pol milimetrika ani nie zatlacat. Je to na reklamaciu myslite? lebo doteraz mi to nevadilo az kym som to teraz nezistil.
[mod=Barberry.pha]Uz me to tady ale prestavate bavit,4 posty nad tebou je snad uplne jasne napsane varovani!! Muzes mi teda laskave rict proc to tady resis? Mam uz toho dost a ty mas BAN za neuposlechnuti varovani Moderatora. Post posleze presunut.
JESTE JEDNOU TADY NEKDO ZACNE RESIT, I PRES VAROVANI MODA, REKLAMACE IPHONU 5, TAK DOSTANE OKAMZITE BAN A POST SE SMAZE!!! Psal jsem vam ze pokud hodlate resite reklamace iphonu, zalozte si na to vlastni topic, takze TADY SI RESTE SVOJE PROBLEMY A ZKUSENOSTI S REKLAMACI IPHONU 5
-
- Host
Barberry, sorry, ale to co pise palinhoo je i zkusenost, a tudiz neni Uplne OT. Dat mu za to banana mi pripada trosku vztekounske a hitlerovske, ale jak myslis, ty jsi moderator.
A s takovymhle pristupem asi oblibeny uplne nebudes.
SMAZAT
A s takovymhle pristupem asi oblibeny uplne nebudes.
SMAZAT
iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue, iPad Pro 12.9 (2018) 512GB Cellular Space Gray, Apple TV
-
- Moderator fóra
Mysli si o tom co chces, a nazyvat moje chovanim "hitlerovskem" je uz trochu pres caru! To je tedka nejaka nova moda? Nazyvat to co se mi nelibi jako "gestapo, hitlerovske chovani, je to tady jako za komunismu" bych doporucoval trochu vyletu do historie. Svoboda bude fungovat pouze pokud se budou drzovat dane pravidla, jinak je to anarchie, ale to si radi dneska pletou, hlavne pri chovani na netu, kde jsou anonymni a mysli si ze na netu se muzou chovat jak se jim zlibi. Ja tady nejsem proto abych tady byl "oblibeny" ale aby tady byl poradek a pokud nekam dam varovani, protoze to presunuti tech x postu do topicu o reklamacich, aby v danem topicu o zkusenostech byl poradek taky nekdo musi udelat, tak na tom varovani trvam. Ty jsi dany topic nevidel a ty dalsi posty co potom nasledovali a zacala se resit zase a jenom reklamace a to i pres upozorneni ktere tam bylo. V tom upozorneni bylo i co za to bude nasledovat, BAN dostal na jeden den. Hned prvni post v tomto topicu je presne o tom co dotycny resil a je to snad v topicu o zkusenostoch? neni je to tady. Tim je to pro me vyresene.
Manual iPhone
Manual iPhone
-
- Mírně pokročilý
Typ přístroje iPhone 5 16GB black
Popis závady 1: nelze použít-nefunkční připojení (Web-GPS-WiFi-BT)
Upřesnění závady nepravidelně ale často padá 3G signál,občasně ve spodní části MT po odemčení chytne LCD zelený nádech,v případě manipulace nebo kroucení jacku se přerušuje nebo vynechává zvuk,prosíme opravu
Stav zakázky Zpracovává se
Tak uvidíme
Popis závady 1: nelze použít-nefunkční připojení (Web-GPS-WiFi-BT)
Upřesnění závady nepravidelně ale často padá 3G signál,občasně ve spodní části MT po odemčení chytne LCD zelený nádech,v případě manipulace nebo kroucení jacku se přerušuje nebo vynechává zvuk,prosíme opravu
Stav zakázky Zpracovává se
Tak uvidíme
Reklamoval jsem na pobocce Vodafone s problemem home tlacitka - spatne reagovalo. Dal jsem tam uvedl nestabilni wifi. Stači jim dat jen tel. se zarucakem...pak si ho zase vyzvednes.
-
- Mírně pokročilý
a reklamoval jsi iPhone 5? a za jak dlouho přišel nový?
Za 4 dny mi prisel novy kus IP5 16gb white. Byl jsem spokojeny.
-
- Mírně pokročilý
a v krabici? nebo samotný telefon? vyzvedával jsi osobně ve vodafonu? pokud ano, kdy tě informovali?
-
- Mírně pokročilý
a v kolik tě informovali cca ze si mas pro nej prijit ?
[edit=iTukan]vyříkejte si to přes SZ nebo na chatu...[/edit]
[edit=iTukan]vyříkejte si to přes SZ nebo na chatu...[/edit]
-
- Mírně pokročilý
Tak stale se u britexi ukazuje zpracovava se. Tak snad zitra popr v autery mne budou informovat a napisi ze si mohu vyzvednout telefon. Co se vam ukazuje jeste na Britexu po hlasce zpracovava se? Nikde jsem na internetu nic nenasel.
je tu cele vlakno o bitexu - viewtopic.php?f=85&t=15807
iTukan
je tu cele vlakno o bitexu - viewtopic.php?f=85&t=15807
iTukan
-
- Host
Vcera jsem objevil smitko v objektivu. Nicemu to nevadi, ale nase*e to. Myslite, ze to je duvod k reklamaci?
-
- iPhoneHolik
Pokud to ma vliv na funkci, (ne zivocichare), tedy ve vysledne fotce to bude videt, urcite ano
iPhone 5S 16GB Silver iOS 9.2
-
- Host
-
- iPhoneHolik
Aspon ze jen to,dovedete si predstavit mit takove HTC u kterych se i u nejvyssich modelu, prasi pod sklo displeje?
V tomhle jsou 4ky a 5ky super,kdyz je to lepene...akorat to nesmi clovek poskrabat nebo krapnout, pak to je tedy celkem palka.
V tomhle jsou 4ky a 5ky super,kdyz je to lepene...akorat to nesmi clovek poskrabat nebo krapnout, pak to je tedy celkem palka.
iPhone 5S 16GB Silver iOS 9.2
-
- Mírně pokročilý
Takže na stránkách Britexu se změnil stav z "Zpracovává se" na "Expedice"
-
- Moderator fóra
To Solokaprik: prestan tady resit tu svoji reklamaci v nekolika topicach, pokud mas potrebu si o tom porad povidat res si to pres chat nebo PM, pro Tema je max dulezite 1. kdy byl iphonem na reklamaci dan a s jakym popisem zavady a 2. kdy ho uzivatel dostal zpatky a jak byla reklamace vyresene.
Resit tady v nedeli vecer, ze se ti nezmenil stav u popisu ... Tak asi v nedeli nedelaji, pockam do pondeli a zavolam si tam pripadne a ne tady s tim porad trollovat, pak se ty podstatne veci akorat ztrati v tech OT vykecavajich se postech.
To ze nekomu to vyresi za 4 a nekomu za 10 dni je uplne jedno, ze zakona na to maji 30 dni, takze proc tady spamovat ze mi jeste po 7 dnech nic neudelali? protoze nemuseli ... zalezi na pobocce operatora kdy tam to zarizeni poslou, zalezi ktery pracovni den je to podano (opravdu ti snim tam nikdo nepojede osobne v patek vecer nebo o vikendu) a podle toho se taky muze menit doba vyrizeni reklamace. Ale ty nemuzes pockat na pracovni den, jestli se neco nezmeni u tve reklamace ale musis to tady v nedeli uplne zbytecny resit a probirat situace co by ... kdy by ... a nic poradne nevis.
Ber tady toto jako pratelske uporozneni, ze podovne chovani a postovani tady nevidame moc radi a pokud se to bude i nadale opakovat budou za to nasledovat postihy.
Manual iPhone
Manual iPhone
-
- Host
Dneska jsem dal na reklamaci do Vodafonu můj 2 týdny starý iphone 5 16GB white. Iphone měl z výroby vadu předního i zadního krytu. Na zadním krytu nedoléhala skleněná destička na hliníková záda. Cca půl mm vystupovala ve spoji nad hliník. Přední kryt nedoléhal na hliníkový rámeček a pod tlačítkem probuzení/uspání prosvítal display. Dále při zaplém 3G mi vypadávaly hovory i když jsem byl mimo 3G síť. Přemýšlel jsem jestli na reklamaci jít, nebo ne, protože neměl z výroby jediný škrábanec, což mi přijde jako zázrak, ale ten zadní kryt mi vadil pokaždé když jsem vzal iphone do ruky. Klasicky putuje do Britexu. Pak dám vědět jak to dopadlo.
IPHONE 5 16GB WHITE
MACBOOK PRO 13''MID 2012
MACBOOK PRO 13''MID 2012
-
- Klub čistého iOS
dnes jsem dal do servisu (iTS) iPhone 5 16gb black, při hovoru nebylo na druhé straně nikoho slyšet - vždy jsem musel ukončit hovor a volat zpět, někdy vícekrát. a to jsem byl vždy na plném signálu a druhá strana také. Do čtvrtka by měl být k vyzvednutí nový kus, uvidíme
iPhone X 64gb Silver
iOS 11
iOS 11
-
- Mírně pokročilý
čím bereš jistotu že bude do čtvrtka zpět nový kus?
-
- Klub čistého iOS
již jsem tam reklamoval iphone a i teď mi řekli - 3-5 dnů, pravděpodobně výměnou za nový kus - v případě, že se závada projeví i u nich (respektive, pokud to uznají jako závadu). byl jsem v istyles na Pankráci a posleli mě do ITS, že je to přímo servis, že odpadá posílání, tím pádem pro mě čekání
iPhone X 64gb Silver
iOS 11
iOS 11
-
- Klub čistého iOS
-
- Mírně pokročilý
Poradte jestli reklamovat nebo ne. Mam petku dva mesice, chtel jsem 32Gb ale T-mobile mel jen 16Gb tak jsem musel koupit 64Gb u Vodafonu. Na infolince Apple mi neporadi protoze jsem to koupil u operatora a operator mi nechce poradit protoze tam mam SIM od jineho. Mam tam vymenenou SIM-ku T-mobile za novou, na telefonu uz jsem zkousel 1x restore s obnovou a nyni 2x restore bez obnovy zalohy. Nekdy je potreba nekolik restartu denne jindy zadny. Po prichozim hovoru, ktery je nekdy spatne slyset ale mam plny signal a nasledne chci nekomu volat vyskoci selhani hovoru. Kdyz si pak zavolam z jineho telefonu tak jsem nedostupny a pomuze jen restart. Nekdy se to stane i kdyz nekomu nevolam, pouze prijmu par hovoru a kdyz mi dlouho nikdo nezavola restartnu a prijdou SMS o neprijatem hovoru.Nema nekdo podobny problem? Jedna se o vec ktera se nemusi v servisu projevit a nechci cekat dva tydny aby mi poslali telefon s tim ze mu nic neni. Kazdopadne tyto restarty jsou dost otravne Dik za info
O reklamacich ip5 zde uz topic mame. Presunuto. Barberry.pha
O reklamacich ip5 zde uz topic mame. Presunuto. Barberry.pha
iPhone 5S 64GB, fw 8.1
iPad air 3G 32GB, fw 8.1
iPad Mini Retina 3G 32GB, fw 7.2.1 JB
MacBook Pro 13"
iPad air 3G 32GB, fw 8.1
MacBook Pro 13"
-
- Moderator fóra
u jakeho jsi operatora? cos tam dal za simku (novou/orezanou)? vypada to za na vadny kus....muzes to zkusit se simkou jineho operatora zda problem pretrvava?
iPhone 2G 8GB
iPhone 7 128GB Jet Black
iPad Mini with Retina 32GB Silver
Macbook Pro 13" mid-2009
iPhone 7 128GB Jet Black
Macbook Pro 13" mid-2009
-
- Mírně pokročilý
orezanou jsem vymenil za novou ale nepomohlo. Mam T-mobile ale telefon je koupenej u Vodafonu
iPhone 5S 64GB, fw 8.1
iPad air 3G 32GB, fw 8.1
MacBook Pro 13"
iPad air 3G 32GB, fw 8.1
MacBook Pro 13"
-
- Moderator fóra
nemuzes zkusit simku vodafone, nebo o2?? tmobile driv mel nejake problemy, nicmene to vypada na zavadu na telefonu
iPhone 2G 8GB
iPhone 7 128GB Jet Black
Macbook Pro 13" mid-2009
iPhone 7 128GB Jet Black
Macbook Pro 13" mid-2009
-
- Mírně pokročilý
no asi si koupim nejakou kartu a vyzkousim to na dva dny a pak to proste musim hodit do Vodafonu a doufat ze mi daji novej kus. Pruser bude pokud se to neprojevi ale s kartou O2 nebo Vodafonu
iPhone 5S 64GB, fw 8.1
iPad air 3G 32GB, fw 8.1
MacBook Pro 13"
iPad air 3G 32GB, fw 8.1
MacBook Pro 13"
-
- Klub čistého iOS
Pokud využijete Apple Exchange program (ať už placený nebo v zaruce), vždy dostanete repasovaný kus. Který je ve fólii apod. Ale je složen podle mě ze součástek jiných iPhonu, tzv. tak aby se z dvou rozbitých iPhonů, postavil jeden apod.