iPhone 5 - reakce, zkušenosti
-
- iPhone expert
Re: iPhone 5 - reakce, zkušenosti
Přímé porovnání s 4(S) jsem nedělal, ale na InEarech se mi nezdá být rozdíl. Můžu zkusit příští týden.
iPhone 13 Pro Watch s4 Silver SS MacMini 2018 iPad Air 4th TV 4K
-
- iPhonefil
mě teda příjde rozdíl propastný. Samozřejmě testuji se stejnýma sluchátkama na obou iP
Macbook pro Retina 2015, 13" 256GB, 8GB RAM
iPhone 6S space gray, 64GB
-
- iPhoneHolik
Jen pro jistotu. Nemas zapnuty Limit hlasitosti v Nastaveni-Hudba?
-
- iPhonefil
nene nemám
-
- iPhone expert
Přehrávám Adele - Someone Like You (320kbps), sluchátka Apple InEar. Tiché prostředí pokoje.
Limit hlasitosti vypnut, ekvalizér vypnut.
Spuštěná aplikace Hudba, při hlasitosti na "první červenou" je hudba neposlouchatelná - moc vysoká hlasitost. Překvapivě to sluchátka ještě zvládají.
Skoro to samé u Wanastowky - Telepatie, tam snesu dva červené. Oboje není na delší poslech, přišel bych u uši.
Jestli bych na iP4 dosáhl limitu dřív nevím, tak jako tak mi toto bohatě stačí.
PS: jaké máš sluchátka? Nemají moc velkou impedanci? Pak by stačilo, aby byl koncák iP5 slabší a už se děje co popisuješ.
Limit hlasitosti vypnut, ekvalizér vypnut.
Spuštěná aplikace Hudba, při hlasitosti na "první červenou" je hudba neposlouchatelná - moc vysoká hlasitost. Překvapivě to sluchátka ještě zvládají.
Skoro to samé u Wanastowky - Telepatie, tam snesu dva červené. Oboje není na delší poslech, přišel bych u uši.
Jestli bych na iP4 dosáhl limitu dřív nevím, tak jako tak mi toto bohatě stačí.
PS: jaké máš sluchátka? Nemají moc velkou impedanci? Pak by stačilo, aby byl koncák iP5 slabší a už se děje co popisuješ.
-
- iPhonefil
jsem IGNORANT. Dekuji.
(mel jsem zaply ekvalizer, na 4 ne, konkretne vice hloubek)
Teda, ted doma, kde je ticho mi to prijde jine, nez ve fitku, kde rve ta otrocka diskarna, kterou musim prekricet Takze se vyjadrim zitra, pokud nezapomenu
A abych odpovedel na to jaka mam sluchatka, jsou to nejake phillips urcene pro sport a odolne vuci vlhkosti i vode....
http://www.mall.cz/sportovni-sluchatka/philips-shq4200
(mel jsem zaply ekvalizer, na 4 ne, konkretne vice hloubek)
Teda, ted doma, kde je ticho mi to prijde jine, nez ve fitku, kde rve ta otrocka diskarna, kterou musim prekricet Takze se vyjadrim zitra, pokud nezapomenu
A abych odpovedel na to jaka mam sluchatka, jsou to nejake phillips urcene pro sport a odolne vuci vlhkosti i vode....
http://www.mall.cz/sportovni-sluchatka/philips-shq4200
Naposledy upravil(a) kotelník dne pon lis 26, 2012 11:43 pm, celkem upraveno 1 x.
-
- iPhone expert
Zapnutý ekvalizér (rock, hloubky...) mi snižují hlasitost. Na tyto sluchátka je imho nejlepší mít ekvalizér vypnutý. Jinak bych musel u pomalu každého alba ekvalizér měnit.
-
- iPhonefil
Souhlasím, jsou to obyčejná sluchátka, kde až tak není znát rozdíl přidaných basů, ale ubrání hlasitosti evidentně hodně.
To jsem rád, se úplně těším na cvičení Ale už jsem ot, děkuju moc
To jsem rád, se úplně těším na cvičení Ale už jsem ot, děkuju moc
-
- iPhone expert
Aj vam sa tak strasne zahrieva IP 5, ked volate cez skype cez mobilni siet?? Ja som dnes volal cez O2 a dost bol IP horuci. to je normalne?
Naposledy upravil(a) 2L8 dne čtv lis 29, 2012 10:00 pm, celkem upraveno 1 x.
iPhone 3G, iPhone 5, iPhone 7, iPhone 12 Pro Max 128 Gb Pacific Blue, AirPods, ukážky z výkonu hrania hier na iPhone 12 Pro Max https://youtube.com/channel/UC0epMh6cOejnw5LHXdGSVwA
-
- Host
Taky se mi zdá, že se můj ip 5 moc přehřívá.
IPHONE 5 16GB WHITE
MACBOOK PRO 13''MID 2012
MACBOOK PRO 13''MID 2012
-
- Moderator fóra
Tak ja ma zkusenost ze zapnu treba Camera+ a zacnu si upravovat fotky, tak zada zacnou byt docela teple. Beru to i za nasledek toho ze je to telo z hliniku a nejak lepe vede teplo.
" Nekdo ma rád vláčky ...někdo Apple Hračky "
Manual iPhone
iPhone 5S 32GB SpaceGrey MacBook White 2010 iPad Mini 16GB Black wifi
Manual iPhone
-
- Moderatorka fóra
Ano, je teplý, ale není horký, kdyby byl horký, tak by musel mít 60 °C a více, což byste už neudrželi v ruce, jak by vás to pálilo. Ten hliník je právě dobrý vodič tepla, takže asi bude teplejší jak sklo a tím pádem i lépe odvádět teplo pryč. Dnes jsem volala přes FaceTime a iP byl teplý, ale řekla bych, že v normálních mezích.
Jsme rádi, že dodržujete PRAVIDLA fóra. Jsi zde nový? PAK ZAČNI ZDE.
-
- Moderator fóra
Tak ono se zahreje ale zase rychle ochladi, to same kdyz je docela studeny kdyz s nim prijdu z venku. Holt hlinik je hlinik
Problem bude kdyz se nebude dat drzet v ruce
Problem bude kdyz se nebude dat drzet v ruce
Manual iPhone
Manual iPhone
-
- iPhonefil
teplejší je, ale rozhodně to není nic nepříjemného, při zimním počasí bych v tom viděl výhodu na jaře vyjde 5S, která bude chladit
-
- Host
Pokud se k iPhone 5 budete chovat jako čuňata, tak ten telefon vážně podle toho bude vypadat.
http://gizmodo.com/5963445/the-iphone-5 ... nths-later
http://gizmodo.com/5963445/the-iphone-5 ... nths-later
iPhone 8GB -> iPhone 3G 16 GB -> iPhone 4 16GB -> iPhone 5 64 GB
iPad 3 16 GB wifi
iPad 3 16 GB wifi
-
- iPhone expert
Minulý týden jsem ve vlaku připojil mobil do USB notebooku, na mobilu zapl Osobní hotspot, mobil zasunul do Bugatti pouzdra a to celé vložil do notebook brašny. Za 30 minut byl mobil tak vřelej, že se na něm skoro nedala udržet ruka. Holt mi to v noci už nemyslelo
-
- Mírně pokročilý
Nemá niekto problém s ukazovateľom Wi-Fi signálu. Vždy mám len 1 paličku a to môžem stáť rovno pri routri.
-
- Moderatorka fóra
Nic takového nezaznamenávám, už pár lidí tady psalo problémy s wifi, 3g signálem, bt atd.
-
- Host
Čau,
těm kterým nedostačuje hlasitost sluchátek u iP5 bych doporučil jednodušše v itunes u všech songů zvýšit hlasitost, já to mám něco málo za 2 barem a překvapivě kvalita samotných sklateb dolů nešla
těm kterým nedostačuje hlasitost sluchátek u iP5 bych doporučil jednodušše v itunes u všech songů zvýšit hlasitost, já to mám něco málo za 2 barem a překvapivě kvalita samotných sklateb dolů nešla
-
- Moderator fóra
No mě hrají původní sluchátka z iPhone 4 docela slušně nahlas, Earpody už více tišeji a ty Applácký za 1.790 už nic moc. Musím vypnout equalizér a umístit je pořádně do uší, pak je to již OK.
Jsem z toho dajaký zmeťený.
Jsem z toho dajaký zmeťený.
iPhone 14 Pro 256GB Silver.
iPhone 12 Mini 64GB RED as reserved.
MacBook Pro 16" M1 Max 24-Core GPU, 32GB Memory, 1TB SSD
iPhone 12 Mini 64GB RED as reserved.
MacBook Pro 16" M1 Max 24-Core GPU, 32GB Memory, 1TB SSD
-
- Mírně pokročilý
Poraďte
Kde je lepší kupovat věci od Apple? Momentálně mám vše z iStyle ale četl jsem někde,že když budu obědnávat přímo z apple.cz tak si pro iPhone dojedou,5 dnů max čekací lhůta a výměna kus za kus i kdyby byl zničený nevím jak? Je to pravda vím že existuje program ..pokut polijete iPhone dostanete za 1/4 nový (vlastní zkušenost)
Právě pořád uvažuji o iPhone 5 momentálně mám 4S co mě láká je A6 chip,lepší 3G modul,5 ghz wifi,tenkost
ale čeho se bojí jsou ty oděrky a vady z výroby (( fakt pořád váhám jestli jít do 5 a nebo si koupit iPad Mini místo toho...doplatek na 5 mám cca 7000 ...tak furt přemýšlím jestli jít do něj nebo ne..
Kde je lepší kupovat věci od Apple? Momentálně mám vše z iStyle ale četl jsem někde,že když budu obědnávat přímo z apple.cz tak si pro iPhone dojedou,5 dnů max čekací lhůta a výměna kus za kus i kdyby byl zničený nevím jak? Je to pravda vím že existuje program ..pokut polijete iPhone dostanete za 1/4 nový (vlastní zkušenost)
Právě pořád uvažuji o iPhone 5 momentálně mám 4S co mě láká je A6 chip,lepší 3G modul,5 ghz wifi,tenkost
ale čeho se bojí jsou ty oděrky a vady z výroby (( fakt pořád váhám jestli jít do 5 a nebo si koupit iPad Mini místo toho...doplatek na 5 mám cca 7000 ...tak furt přemýšlím jestli jít do něj nebo ne..
Macbook Air 2013 i5 256GB
iPhone 5S Space Grey
iPhone 6 64 GB Space Grey
iPhone 5S Space Grey
-
- iPhonefil
Tak dle meho cpu, wifi, lepsi 3G a bla bla poradne ani nepoznas u bezneho uzivani. Ja jsem bral petku prevazne kvuli displeji a rozhodne nelituju. Nerikam, ze 5 neni rychlejsi nez 4S. Samozrejme, ze je, ale 4S je v pohode. Bez obav bych dal Tve penize na fond penezniho trhu a pockal na dalsi verzi
-
- iPhone expert
A6 poznate okamzite na Navigonu. Po updatu na Nav 2.0 byl na vsem (vcetne iPadu3) sekany. Az na iP5 je krasne plynuly jako kdysi verze 1.0.
Jsem zvedavy na novy iPad.
Jsem zvedavy na novy iPad.
-
- Mírně pokročilý
Ja poznam A6 pri starte Sygicu, nepotovnatelne rychlo sa spusti
-
- Host
cau chci se zeptat jestli nekdo mate ostrou hranu u vstupu na sluchatka dik.
-
- Pokročilý uživatel
ziadna ostra hrana.vsetko sedi ako ma.
iPhone 5S
iPad Air
Hackintosh Mavericks (docasne)
iPad Air
-
- Host
Furt jsem přemýšlel, zda jsem své zkušenosti s iP5, po téměř dvou měsících, napsat nebo ne. Upřímně jsem malinko zklamaný z několika důvodů:
1. Wi-fi – když porovnám se čtyřkou, kterou jsem měl před tím, tak mi přijde, že wi-fi je horší. Na místech kde jsem doma měl normálně signál se čtyřkou, mám dneska jednu/dvě čárky. To by nebyl až takový problém když by s tou jednou čárkou ta wi-fi fungovala. Přijde mi totiž, že ať jsem kdekoliv a mám jen jednu čárku jako bych na wi-fi nebyl.
2. Baterka. Se shodným nastavením co jsem měl na iP4 mi baterka letí dolu rychleji (ne sice o moc).
3. iMessage – pořád řeším problém typu proč se zpráva neposlala jako iMessage, ale jako klasická SMS i když příjemce je normálně na dat. síti.. fakt nechápu (a ano iMessage zapnuté mám).
4. App store – občas nechutná pomalost.
Dokonce musím (a to jsem dřív rozhodně nedělal) telefon občas restartovat – jako by na tom běželi windows a ne iOS. Jsem už tak na vážkách, že přemýšlím o nějakém Androidu.
Jediné co mi přijde být největší plus je design, displej, váha a rychlost telefonu. Aplikace se pouští rychle. Celé bootování telefonu trvá pár vteřin.
1. Wi-fi – když porovnám se čtyřkou, kterou jsem měl před tím, tak mi přijde, že wi-fi je horší. Na místech kde jsem doma měl normálně signál se čtyřkou, mám dneska jednu/dvě čárky. To by nebyl až takový problém když by s tou jednou čárkou ta wi-fi fungovala. Přijde mi totiž, že ať jsem kdekoliv a mám jen jednu čárku jako bych na wi-fi nebyl.
2. Baterka. Se shodným nastavením co jsem měl na iP4 mi baterka letí dolu rychleji (ne sice o moc).
3. iMessage – pořád řeším problém typu proč se zpráva neposlala jako iMessage, ale jako klasická SMS i když příjemce je normálně na dat. síti.. fakt nechápu (a ano iMessage zapnuté mám).
4. App store – občas nechutná pomalost.
Dokonce musím (a to jsem dřív rozhodně nedělal) telefon občas restartovat – jako by na tom běželi windows a ne iOS. Jsem už tak na vážkách, že přemýšlím o nějakém Androidu.
Jediné co mi přijde být největší plus je design, displej, váha a rychlost telefonu. Aplikace se pouští rychle. Celé bootování telefonu trvá pár vteřin.
-
- patron iPhone.cz
K te wifi, neni problem s 5GHz? Pokud se telefon drzi 5GHz, tak ta ma vyrazne mensi dosah a petka je prvni, ktera 5GHz podporuje. Pravda je, ze 4s ma proti nektere konkurenci prijem wifi luxusni.
-
- iPhone expert
Ja praveze s Wifi nemam vobec problem, u mna po predch. IP je wifi silnejsia a stanilnejsia a taktiez aj bateria je o dost lepsia. Dlhsie mi vydrzi. Ale ja mam zasa povypinane nieektore push notif. a podobne veci.
iPhone 3G, iPhone 5, iPhone 7, iPhone 12 Pro Max 128 Gb Pacific Blue, AirPods, ukážky z výkonu hrania hier na iPhone 12 Pro Max https://youtube.com/channel/UC0epMh6cOejnw5LHXdGSVwA
-
- Host
Cizi - 2. proč srovnáváte baterku s ip 4?? Je přece jasné, že ip5 si vezme víc, když má větší displej a rychlejší procesor !!
-
- Host
S tim souhlasím -> máš pravdu. Jen jsem to uvedl, protože to je taky jedna z věcí na kterou se mohlo při výrobě/vývoji malinko myslet...
-
- Pokročilý uživatel
Tak uz fakt neviem.Bud mam naozaj stastie na uplne bezproblemovy iphone alebo fakt neviem co robite alebo ake divne kusky ste kupili.
iPhone 5S
iPad Air
iPad Air
-
- Mírně pokročilý
Ja mam tiez bezproblemovy, az na wifi, co je vec iOS, inak super, hw aj sw
-
- Mírně pokročilý
Ja po update na 6.0.1 vse bez problemu i wifi maka, taky jinak bezproblemovej telefon, jen cerny nater malinko choulostivej, ale to se da cekat ...
iPhone 2G 4GB
iPhone 4 16GB Vodafone
iPhone 5 16GB Vodafone
iPhone 6 16GB Vodafone
Macbook pro 13" (mid 2009) Snow Leopard
Macbook pro 13" 2016
Apple AirPort Extreme
New iPad 16GB Wifi
iPhone 4 16GB Vodafone
iPhone 5 16GB Vodafone
iPhone 6 16GB Vodafone
Macbook pro 13" (mid 2009) Snow Leopard
Macbook pro 13" 2016
Apple AirPort Extreme
New iPad 16GB Wifi
-
- Mírně pokročilý
Ty jo tak jako
Já si ho chtěl hlavně koupit kvůli 5 GHZ Wi-Fi a lepší 3G abych mohl dostahovat těch 42 mb/s a teď tu někdo píše že co kus to vypadává hovor a blbne 3G ..no nevím nevím ..sice 4S žere baterku ale jinak je to držák na všechno ..žádný výpatky nic 100% spolehlivá ...fakt nevím ..bojím se že vyhodím 16K a budu bečet ..
Já si ho chtěl hlavně koupit kvůli 5 GHZ Wi-Fi a lepší 3G abych mohl dostahovat těch 42 mb/s a teď tu někdo píše že co kus to vypadává hovor a blbne 3G ..no nevím nevím ..sice 4S žere baterku ale jinak je to držák na všechno ..žádný výpatky nic 100% spolehlivá ...fakt nevím ..bojím se že vyhodím 16K a budu bečet ..
Macbook Air 2013 i5 256GB
iPhone 5S Space Grey
iPhone 5S Space Grey
-
- Moderator fóra
Hovoru u 3G vypadavaji pokud vim hlavne u tmobilu a je to diky jejich uzasne novince HD Voice, kde se zvuk prenasi pres 3G jako data a proto je tak super, akorat v miste horsiho pokryti 3G je pak s tim problem takze bych to nedaval za viny az tak ip5 jako tmobilu.
A ty bydlis v miste kde operatori maji ten rychle mobilni net? U tmobilu tusim nejaka cast brna, mlada boleslav a nejake casti u prahy.
A ty bydlis v miste kde operatori maji ten rychle mobilni net? U tmobilu tusim nejaka cast brna, mlada boleslav a nejake casti u prahy.
Manual iPhone
Manual iPhone
-
- Host
Mike_99 píše:Majú aj vaše volume tlačítka určitú vôlu?
Tak u me ani jedno Tlacitko nema zadnou vuli. Kdyz telefone, zatresu do jakekoliv strany, tak neni nic slyset.
iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue, iPad Pro 12.9 (2018) 512GB Cellular Space Gray, Apple TV
-
- Mírně pokročilý
Nemyslim pocutelnu volu pri naklapani iP, ale volu cititelnu dotykom. Ked jemne polozis prst na volume tlacitka a budes pohybovat ktorymkolvek smerom. V mojom pripade tam ta vola je :/
• iPhone 3G, 3GS, 4, 5, 6, 6S, 7, X, 11, 13 Pro
•iPad Air
• iPhone 15 Pro Max
•
• iPhone 15 Pro Max
-
- Host
Nemyslíte, že ty telefony moc zkoumáte
-
- Moderatorka fóra
OT: Lidííííí a mě tam zase něco v zadu chrastííííí, když iPhone položím na stůl. Jen si dělám srandu, na toto nereagujte.
Jinak tlačítka sedí pěkně, nikde se nehýbou, jsou na pevno.
Jinak tlačítka sedí pěkně, nikde se nehýbou, jsou na pevno.