iTunes Gift card z jiné země
iTunes Gift card z jiné země
Cs, na úterý mám v plánu jet do německa, kde fyzicky prodávají iTunes gift card. Co musím udělat, abych její hodnotu mohl připsat na svůj účet ? V iTunes mám fee účet a mám otevřenou obrazovku pro zadání kódu. Musím mít USA účet nebo mi stačí tento ? Díky za odpověď
- rony
- Klub čistého iOS
Re: iTunes Gift card z jiné země
nemozes. Gift karty platia len pre ucty danej zeme. Gift karty z USA vies vlozit len do US Apple ID atd.
Ak inak nemozes, zaloz si nejaky lacny ucet v niektorej z bank. Nech ti k nemu vydaju platobnu kartu a nadotuj si ucet peniazmi, ktore chces dat na tie gift karty.
Ak inak nemozes, zaloz si nejaky lacny ucet v niektorej z bank. Nech ti k nemu vydaju platobnu kartu a nadotuj si ucet peniazmi, ktore chces dat na tie gift karty.
/\/\ /\ > /\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch a fb.com/forum.iphone.cz
mac mini iPhone 4 5S X 13 Pro iPad Pro Pencil TV4 HomePod WATCH AirPods
mac mini iPhone 4 5S X 13 Pro iPad Pro Pencil TV4 HomePod WATCH AirPods
To mě taky napadlo, jenomže můj účet mi nechce vzít kartu
-
- Senior uživatel
Máš povolené internetové platby?
Např. u KB jsem si musel zažádat o speciální "kartu" - papírek s čísly a další papír s PINem. Nyní by již mělo jít pouze přepnout v internetovém bankovnictví - KARTY -> přehled karet -> detail
Např. u KB jsem si musel zažádat o speciální "kartu" - papírek s čísly a další papír s PINem. Nyní by již mělo jít pouze přepnout v internetovém bankovnictví - KARTY -> přehled karet -> detail
- iPhone 7+ 128GB
- iPad 2 WiFi 16GB iOS 7