iCloud

Odpovědět
atyp
Senior uživatel
Senior uživatel

Re: iCloud

Příspěvek od atyp »

Zdravim,
potrebuju poradit ohledne "Synchronizace zalozek v Safari pres iCloud" - pracuji prevazne na PC WIN8 a vetsinou si v Safari na WIN ukladam nove zalozky - driv se mi automaticky tyto zalozky synchronizovali na iPhone4S i na Safari v MB Air11 - ted uz par mesicu NE!
Pritom v nastaveni iCloudu mam zatrzenou polozku "zalozky" - synchronizovat zalozky prohlizece s "Safari"....! Dost me to stve, protoze si v praci neco ulozim s tim ze se na to vecer doma mrknu a uz to tam nenajdu.
Co delam spatne? Co mam jeste zaskrtnout nebo nastavit? Dik za rady. atyp
iPhone2G 8Gb-USA (2-5 2008)
iPhone2G 16Gb-USA (5-8 2008)
iPhone3G 16Gb White-USA (8 2008-7 2009)
iPhone3GS 32Gb Black T-Mobile (8 2009-9 2010)
iPhone4 32Gb-Black
iPhone4S 32Gb-White
iPhone5 32Gb
iPhone5S 32Gb
iPhone6 64GB
iPhone6 Plus
iPhone6S
iPhone7
iPhone 11Pro 256Gb
Apple Watch5 - 44mm Milano

Gekko gecko
iPhoneHolik
iPhoneHolik

Příspěvek od Gekko gecko »

Na iOS6x.x se mi hodne libi integrace iCloud v systemu jako takovem, samozrejme na app store bude i aplikace iCloud pro pokrocilejsi zpravu.
Je to sikovne, pokud to mate povolene, dela zalohy porizenych fotografii do fotostreamu, kontaktu pripominek a patrne neceho dalsiho, je to v info o iCloudu uvedene.
Pokud z nejakeho duvodu delate restore, mate samo zalohu v iTunes ale pokud se potom nechcete nebo nemuzete k PC dostat.Treba me chvilku po restoru narychlo odvolali do prace, takze jsem doma udelal jen narychlo aktivaci pres wi-fi ktera snad v dobe kdy jsem kupoval 3G ani mozna nebyla, zakladni nastaveni a tachtil kopnout do vrtule.
Kdyz jsem dorazil na sklad, musel jsem jeste cekat az zbozi pripravi a pak si nalozil, takze jsem se pripojil k mistni firemni Wi-Fi ktera lita mezi 1-3Mbity a vse se krasne obnovilo-sycnhronizovalo z iCloudu po prihlaseni ke svemu Apple ID uctu, slo o pripominky,kontakty a porizene fotky-ktere se hned po porizeni prenesou take do fotostreamu, jak je dostupny signal wi-fi, nebo mobilni data, poznamky bohuzel nevim proc sync nejdou, stejne jako hudba a fotogalerie ve forme db ktere vytvari iTunes, to jsem udelal az doma vecer pres zmineny program.

Zeptal bych se na to, zda jde iCloud spravovat i jinak, nez formou aplikace v PC http://www.apple.com/icloud/setup/pc.html , tedy formou primeho pristupu-prihlaseni, pres libovolny webovy prohlizec, jako je opera,chrome ci nouzove IE.
Jde mi o to ze stolni PC pouzivam zridka kdy, leda kdyz si pred spanim v posteli poustim na 23" film, spravuji iPhone pres iTunes, ci si delam nejake veci do prace.
Tak v 60% procentech, mam v kline netbook na kterem bezi Android ICS 4 x86, win 7 jsem jim preinstaloval, vse co potrebuje umi a navic xnasobne rychleji a na android pochopitelne iCloud nedostanu ani na google play neni.

EDIT:
Takze nic...google a apple se posledni dobou asi vazne nemaji moc v lasce,jeden druhemu leze do zeli ale neni to zatim takove jako v pripade S.
Kdyz zadam do kterehokoliv browseru pro android OS https://www.icloud.com/unsupported_mobile/ zobrazi se ze tento browser pristup ke sluzbe nepodporuje, ale mozna neco synchronizovat leze....tyuka se to opera mini,verstaveneho browseru,chrome i dolphin browser cio maxthon.
Naposledy upravil(a) Gekko gecko dne ned pro 02, 2012 4:19 pm, celkem upraveno 1 x.
iPhone 5S 16GB Silver iOS 9.2

Metalgirl
Moderatorka fóra
Moderatorka fóra

Příspěvek od Metalgirl »

Tohle už jsi zkoušel? www.icloud.com
Jsme rádi, že dodržujete PRAVIDLA fóra. Jsi zde nový? PAK ZAČNI ZDE.

Gekko gecko
iPhoneHolik
iPhoneHolik

Jo dik mtlgrl zkousel viz edit a hodi to chybu, no co, jen kvuli tomu se na netbooku k win 7 vracet nebudu a holt pro spravu obcas budu muset zapnout stolni PC, ve vetsine pripadu je v rezimu spanku a pokud neodpojim-nevypnu tl. zasuvku, probudi se behem 2-3 vterin.
Nekde jsem slysel :D ze kdyz se dva hadaji ci perou, treti se miva dobre, ted se rvou hned tri a zakaznik z toho nic nema, jen potize...chtelo by to trochu sjednotit a ne zxakaznikovi hazet byt nechtene klacky pod nohy.
Apple se dohaduje se samsungem, ze mu kopiruje prostredi a design, ten jej napada ze si neopravnene bez placeni prisvojil jeho patenty, bez kterych by dnes zadny dotykac-smartphone ktere nastartoval v 2007 apple ani nebyl, pak do toho prijde google s androidem, apple mu za trerst odstrani jeho app z iOS...tohle kockovani je fakt o nicem,sorry za OT ale nemohl jsem si pomoci to na plnou pusu napsat. :( :P

Metalgirl
Moderatorka fóra
Moderatorka fóra

Příspěvek od Metalgirl »

A neumí prohlížeče v androidu se maskovat za jiné prohlížeče? Třeba se maskovat jako Firefox na stolním pc nebo tak? Pokud by si myslel, že jsi připojený jakože z PC, tak by to fungovat mohlo.

Gekko gecko
iPhoneHolik
iPhoneHolik

No vidis, dik za tip, to me vubec nenapadlo, mam pocit kdyz jsem ICSko na notas poprvy instaloval a jen se pres vestaveny browser pripojil, prohlizel v menu co vsechno se necha prizpusobit, ze jsem to nekde zahlidl, prjubnu a dam vedet zda se podarilo.
vetsina stranek pochopitelne nabiha v mobilni verzi, ktera je i na 10" co e350ka ma pouziotelna,ale necha se to dole nebo v nastaveni prepnout na klasickou pro stolni PC.

EDIT:
hele tak dik za snahu a pomoc, staci u def. aOS browseru, zaskrtnout v menu "Vyzadat web pro pocitace" a vsechny stranky pak nabihaji v klasicke podobe pro stolni PC ci netbooky co maji plnohodnotny OS v mem pripade Win7 i kdyz ted je jen na stolnim PC.
Prihlasim se do iCloudu, pred tim mi to sice hodi hlasku nepodporovany prohlizec, ale staci dat ignorovat a pak uz to pri dalsim pristupu neotravuje.
Pristup je mozny k: Mail, Kontakty, Kalendar, Poznamky, Pripominky, Hledat muj iPhone a iWork ten ale vyzaduje neco doinstalovat jinak je to prazdny, na iPhone jej take nepouzivam.
Vse je synchronizovane a vidim to na vetsim monitoru, takze prehlednejsi, dokonce je mozna sync i tech klasickych poznamek, v iP maji bezovou ikonku blocku, nevim proc se to prve nepreneslo, asi tam zadny nebyly :)
Co mi ale schazi, je treba editace kontaktu, to by bylo pohodlnejsi nez to spravovat z iPhone, mam je jen importovane ze SIM a musim to nejak upravit, at dam razeni jakkoliv vzdy je jich par rozsypanych, to je ale detail a i v iPhone se to da, jen je to delsi.
Citelne mi ale schazi synchronizovane fotky porizene fotoaparatem ci postahovane z webovych stranek, v iPhobne se vzdy prenesou do Galerie-Fotostream, je k nim z iCloudu takto vubec pristup? prijde mi ze ne a je treba bud instalovat aplikaci iCloud co jsem daval odkaz, pro PC nebo Mac soude podle tohoto: www.apple.com/icloud/features/photo-stream.html

AndyS
Host
Host

Příspěvek od AndyS »

Chcem sa opýtať keď dám vymazať cez.... nastavenia/icloud/vymazať účet.... tak či sa mi zmaže celý účet iCloud alebo len v mojom iPade poprípade spojenie s mojím iPadom? lebo potrebujem iPad prihlásiť na iný účet a neviem ako nato?... Z pomoc Ďakujem.

Barberry.pha
Moderator fóra
Moderator fóra

Příspěvek od Barberry.pha »

Mel by se ti vymazat pouze ucet z daneho iDevice a nabidnout zda udaje chces z iDevice vymazat nebo nechat, bylo by to totiz jinak hodne blbe vyresene kdyby to mazalo cely icloud ucet ;)
" Nekdo ma rád vláčky ...někdo Apple Hračky :) "
Manual iPhone
iPhone 5S 32GB SpaceGrey MacBook White 2010 iPad Mini 16GB Black wifi

korwin
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel

Příspěvek od korwin »

Nebo pokud potřebuješ přihlásit ke druhému účtu dočasně nebo trvale, tak stačí odhlasit a přihlásit pod novým účtem a ty původní data a aplikace ti tam zůstanou.
iPhoneX: 256GB_11.2.2 iPad2: 64GB_WiFi iPad Air2: 64GB_GSM iPad Mini2: 64GB_GSM
MacBook Pro 13"Retina: Late2013 8GB RAM, 256GB SSD Mac mini: Late2014 16GB RAM, 256GB SSD

sláma
Host
Host

Příspěvek od sláma »

Zkoušel někdo přes icloud find my macbook? Jako zařízení ho vidím, můžu spustit alarm zamknout ale polohu nelze zobrazit. V nastavení mám polohové služby zapnuty a povolené aplikace mám jen facebook. Zkoušel jsem na facebooku určit polohu ale píše to že není dostupná. Jak na to aby to fungovalo?
MacBook Pro 15" C2D 2.66 Mid-2009, 8GB RAM, SSD Intel 520 120 GB + 750GB/7200ot

Trice
Host
Host

Příspěvek od Trice »

Ja by som sa chcel spýtať, že keď mám vytvorený účet na iCloude a urobil som si zálohe cez iPad mini 16GB , tak neviem na icloude tu zalohu najst, jednoducho neviem že keď spravím restore ako dostanem údaje do iPadu naspať.
Robím Logá. Ak máte záujem dajte vedieť môžeme sa dohodnúť. TVORBA :
Dancer
Waterman

iTukan
Moderator fóra
Moderator fóra

Příspěvek od iTukan »

Nastaveni > iCloud > Uloziste a zalohy > Spravovat uloziste
Tam uvidis jestli mas neco zalohovano. Pri obnove pak das obnoveni dat z iCloud.
 MBPR 16"  iPhone 11 Pro  iPad Pro 11"  iPad Mini 2 4G  ATV 4K  Withings SmarScan

2L8
iPhone expert
iPhone expert

Příspěvek od 2L8 »

To fakt, ked zapnem iCloud v IP, tak sa mi uz nebude ukladat nic do PC cez iTunes? Nebude mi uz nic synchronizovat? Lebo ked som to chcel v IP zapnut, tak mi vypisalo, ze uz synchr. sa do PC vez iTunes nebude.
iPhone 3G, iPhone 5, iPhone 7, iPhone 12 Pro Max 128 Gb Pacific Blue, AirPods, ukážky z výkonu hrania hier na iPhone 12 Pro Max https://youtube.com/channel/UC0epMh6cOejnw5LHXdGSVwA

Metalgirl
Moderatorka fóra
Moderatorka fóra

Příspěvek od Metalgirl »

Automaticky místo do iTunes bude zálohovat na iCloud, ale není problém po připojení iP k PC v iTunes zmáčknout tlačítko zálohovat.

2L8
iPhone expert
iPhone expert

Příspěvek od 2L8 »

Ahoj MetalGirl, takze niekde v iTunes mozem kludne dat zalohovat IP aj napriek iCloudu? Nebudem mat zdvojene data? Cital som si prispevky aj okolo iCloudu, sle nebol som si isty. Ked si v nastaveniach v IP idem zapnut ulozisko iCloud, tak mi to aj vypise, ze synchr. s iTunes sa vypne a nebude synchronizovany. Ale chcel by som sa poistit a mat zalohu aj na iCloude a aj na PC. ;) a dalsia vec, mavam casto uplne plny IP. Celu pamat. A v iCloud je iba tych 5 Gb zadarmo. Platit to nechcem, sk by bolo treba viacej. No ak ked mam v IP viac ako 5 Gb dat, tak mi co vlastne ulozi? Nie ze pojdem obnovovat zalohu a neda mi tam napr. Kontakty.
iPhone 3G, iPhone 5, iPhone 7, iPhone 12 Pro Max 128 Gb Pacific Blue, AirPods, ukážky z výkonu hrania hier na iPhone 12 Pro Max https://youtube.com/channel/UC0epMh6cOejnw5LHXdGSVwA

Metalgirl
Moderatorka fóra
Moderatorka fóra

Příspěvek od Metalgirl »

Podívej, to, že nebude synchronizovaný, znamená, že pokud připojíš iPhone k PC a zapneš synchronizaci, tak vždy začíná automaticky před samotnou synchronizací zálohování, pak se teprve provede synchro. No a když máš zapnuté zálohování na iCloud, tak se v PC automatické zálohování vypne a probíhá přímo jen synchronizace bez předchozího zálohování.
Jinak připojíš iPhone k PC, v iTunes se přepneš na něj a tam máš hlavní záložku souhrn se jmenuje a tam jsou funkce jako zálohovat, obnovit a bla bla bla. Když klikneš na tlačítko zálohovat, tak si provedeš ručně zálohu do PC. Jako není to tak, že když zálohuješ na iCloud, že se záloha do PC komplet vypne, pořád jsi schopný tu zálohu do PC udělat, je pořád funčkní.
Nic se ti zdvojovat nebude. Po obnově iPhonu se tě zeptá, jestli chceš obnovit z iCloudu nebo z PC nebo jestli chceš iPhone nastavit jako nový. Když zvolíš jeden z těch zdrojů na obnovení, druhý se ti tam plést nebude. Obnoví se vždy z jednoho zdroje, záleží, který si vybereš, jestli PC nebo iCloud.

Doufám, že už je to celé jasné.

EDIT: Když připojíš iPhone k PC.

Podívej záloha do PC, probíhá to takto:
Hledání iphonu - záloha do PC - synchronizace

Záloha na iClodu, probíhá to takto:
Hledání iPhonu - synchronizace

2L8
iPhone expert
iPhone expert

Příspěvek od 2L8 »

Juu dakujem Metalgirl, si poklad ;) V iCloud som zatial novacik, vzdy som bol za tradicny overeny postup. Este jedna drobnost, ked ma iCloud iba 5 Gb a ja mam napr. na PC cez iTunes zalohovanych cez 5 Gb, dajme tomu 11 Gb, tak z iCloud mi co obnovi zo zalohy naspat? Iba tych 5 Gb, ale ktorych 5 Gb? Hlavne by to mali byt kontakty, SMS, fotky a az nakoniec aplikacie. Mam tam zaruku, ze sa nestane, ze jedneho dna data na iCloud sa stratia? :) Ze im to padne? Dalsia vec, ak by som sa rozhodol v iCloude zalohovat vsetko okrem aplikacii a fotiek a po restore by som dal obnovit z iCloud a potom dal synchr. v iTunes, tak mi tam stale zostavaju iba tie najnovsie data? Aby mi zasa tie novysie z iCloudu neprepisal iTunes zo starej zalohy. ;)
Prepac za tolko otazok, ale som len zvedavy. :)

Metalgirl
Moderatorka fóra
Moderatorka fóra

Příspěvek od Metalgirl »

No zálohuje kontakty, fotky a videa, sms a data aplikací a možná ještě další věci, ale to si nevzpomenu na všechno. Nezálohuje celé aplikace, jako instlačky, jen uložené dokumenty a data a postupy a savy a tak. Dá se i selektivně vybrat v nastavení iPhonu, co chceš zálohovat. Těch 5GB je maximum místa, které zdarma můžeš pro uložení využít. Pokud chceš víc, musíš zaplatit roční poplatek za rozšíření uložiště.
Neměl by vymazat novější data z iPhonu, které jsou obnovené přes iCloud. Ještě se mi nestalo osobně.
Co se týče toho, že jim "bouchnou" servery, stát se může cokoliv. Sice to mají ošetřené, aby nedocházelo lehce ke ztrátám dat, ale i tak, člověk nikdy neví. Proto je lepší si dělat zálohu i do PC.

HOFA
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel

Příspěvek od HOFA »

Danosss píše:Zdravíčko dnes mi přišel iphone 3gs je v něm 5.0.1 verze IOS:) no ale když si chci zapnout Icloud napíše mi to: v tomto iphonu již byl aktivován maximální počet bezplatných účtů...co s tím?:(:(:(

Právě řeším stejný problém,poradí někdo ?
děkiji
iPhone 6 ios 9,02 64g
iPad Air 16 g
TV apple 2

ipho4S
Sons of Jailbreak
Sons of Jailbreak

Příspěvek od ipho4S »

Neviete mi poradit, skusam zalohovat fotky na photostream, precital som si diskusiu v tomto vlakne, ale nejak sa mi nedari dostat fotky z pc na photostrem do iphone...
V pc mam vytvorene zlozky:
- My Photo Stream
- Upload

Ked sa pripojim na wifi, stiahne foto z IP do PC, vidim ich v zlozke, ale ked ja pridam do zlozky upload nejaku foto aby sa natiahla do IP tak nic sa nedeje aj ked mam wifi aktivne..
V icloud panely som prihlaseny, mam odfajknuty photostream, ale nemam zdielane photostreamy...
Dakujem za nejake rady ... :Search:
iPhone 8 plus 256GB

Barberry.pha
Moderator fóra
Moderator fóra

Do fotostreamu nedáš fotky zpětně, ve chvílí zapnutí fotostreamu se přidají fotky pořízené nebo do fotoaparátu uložené od té chvíle. Alespoň takhle to jde v iDevice.

Co se týká nahrávání fotek do Fotostreamu přes win, tak někdo tady psal že s tou synch bývají problémy.

Případně zkus zapnout sdílený fotostream.
Manual iPhone

Roman_Pe
iPhone expert
iPhone expert

Příspěvek od Roman_Pe »

Ja keď chcem aby som mal vo Fotostreamu staršie fotky, tak len danú fotku pretiahnem do posledného importu cez iPhoto a ona sa automaticky pretiahne i do Fotostreamu. Potom po aktualizovaní sa mi zobrazí i v iP.
Mám to samozrejme odskúšané na Mac OS a iOS.

Macbook Pro 13'', 2,4GHz, 8Gb. Ram, SSD-Corsair Force 3 series 120GB, OSX Mavericks
Apple Airport Extreme 4RD / WD My Passport Studio 1 TB
iPhone 5S-32Gb. Silver
iPhone 4S-16Gb White
iPad mini 16Gb White

ipho4S
Sons of Jailbreak
Sons of Jailbreak

Příspěvek od ipho4S »

Barbery dakujem.... som dal zdielane fotostreamy... vybral som foto ktore chcem zdielat, vybral som iba seba a poslal... vsetky foto sa nahrali do iPhone... :good:
Co sa mi paci, tak nemusi byt zapnute wifi, a foto sa nahraju aj cez 3G
Naposledy upravil(a) ipho4S dne pon bře 18, 2013 6:51 pm, celkem upraveno 1 x.
iPhone 8 plus 256GB

Barberry.pha
Moderator fóra
Moderator fóra

To jde pravě pouze u toho sdíleného fotostreamu, přes ten mobilní net, posílám přes něho fotky i manželce a je to rychlejší než iMessage [WINKING FACE]
Manual iPhone

HOFA
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel

Příspěvek od HOFA »

Já bych se chtěl prosím zeptat ,chci si aktivovat icloud,ale nejde mi to píše mi to
Na tomto iphonu byl již aktivován maximální počet bezplatných účtú

Někde se psalo,že by pomohlo nějaké účty smazat,kde toto mohu provést ?

Aprorpo se ještě zeptám,myslíte,že když nemohu icloud zprovoznit,že je to velká chyba ? anebo se bez toho obejdu bez větších problémú ?
iPhone 6 ios 9,02 64g
iPad Air 16 g
TV apple 2

Jorgas

Příspěvek od Jorgas »

Jde nejak z icloudu stahnout zalohu me aplikace? Tedy jinak nez obnovenim celeho icloudu do cisteho zarizeni po resetu?

Vim ze icloud je jen synchronizacni system, tak piste k veci, zda to jde a jak, diky.

.

pajap
patron iPhone.cz
patron iPhone.cz

Příspěvek od pajap »

@HOFA: Pokud jste zapomněli deautorizovat počítač, který již nevlastníte, a již jste vyčerpali maximální počet autorizací pro pět počítačů: Všechny autorizované počítače můžete deautorizovat najednou. Tuto metodu můžete použít jednou ročně.
Přihlaste se k obchodu iTunes Store, vyberte volbu Obchod > Zobrazit Apple ID a klikněte na Deauthorize All. Pokud se tato volba nezobrazí, znamená to, že máte méně než pět autorizovaných počítačů.
Pokud se při deautorizaci počítače vyskytnou potíže, navštivte webovou stránku iTunes Store Authorization FAQ.
http://www.apple.com/support/itunes/authorization/

kotelník
iPhonefil
iPhonefil

Příspěvek od kotelník »

ted mi udelala velmi radost funkcnost kalendare iCloud. Mozna je jeste nekdo, kdo nevi, ze to jde a toto mu pomuze.
Vzhledem k tomu, ze pracuji s pritelkyni a vyuzivame jeden kalendar, nastavil jsem ji v iPhonu druhy iCloud ucet, ktery nebyl nastaven jako Apple ID, ale jen byly zaple kalendare.
No a dnes jsem nahodou prisel na to, ze jde kalendar sdilet, je to primo v kalendari, zalozka kalendare, u toho, ktery chce clovek sdilet nastavi pres menu za modrou sipkou... Je to fajn, protoze pri kazde zmene se iPhone ozve...fajn
Macbook pro Retina 2015, 13" 256GB, 8GB RAM
iPhone 6S space gray, 64GB

SteveJSF
Starý pes fóra :)
Starý pes fóra :)

Příspěvek od SteveJSF »

Jo, pouzivam to s manzelkou. Nektere kalendare mam jen ja a nektere spolu sdilime. Jeste jde nastavit, jestli menit obsah dat v kalendari mohou vsichni zucastneni nebo jen majitel. Manzelka mi nabizi jeden jeji kalendar jen pro cteni, abych mel prehled, ale nesahal ji do toho.
Několik iPhonů, iPadů, MacBooků, Time Capsule, Apple TV, iPod Nano, AR.Drone...

kotelník
iPhonefil
iPhonefil

Příspěvek od kotelník »

jj je tam víc možností a opravdu mě to potěšilo... :Bravo:

Jorgas

Příspěvek od Jorgas »

Myslis to

Přidat osobu...

???

.

kotelník
iPhonefil
iPhonefil

Příspěvek od kotelník »

Ano, presne tak. Zadej jeho email

HOFA
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel

Příspěvek od HOFA »

pajap píše:@HOFA: Pokud jste zapomněli deautorizovat počítač, který již nevlastníte, a již jste vyčerpali maximální počet autorizací pro pět počítačů: Všechny autorizované počítače můžete deautorizovat najednou. Tuto metodu můžete použít jednou ročně.
Přihlaste se k obchodu iTunes Store, vyberte volbu Obchod > Zobrazit Apple ID a klikněte na Deauthorize All. Pokud se tato volba nezobrazí, znamená to, že máte méně než pět autorizovaných počítačů.
Pokud se při deautorizaci počítače vyskytnou potíže, navštivte webovou stránku iTunes Store Authorization FAQ.

Děkuji za informaci,jen se jako naznalý věci zeptám,neudělá mi to nějaký problém s ID Apple účtem jako takovým a potažmu z Itunes ?
iPhone 6 ios 9,02 64g
iPad Air 16 g
TV apple 2

Metalgirl
Moderatorka fóra
Moderatorka fóra

Příspěvek od Metalgirl »

Neudělá ti to nic, akorát jen budeš muset znovu autorizovat svůj počítač, toť celé.

HOFA
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel

Příspěvek od HOFA »

HOFA píše:
pajap píše:@HOFA: Pokud jste zapomněli deautorizovat počítač, který již nevlastníte, a již jste vyčerpali maximální počet autorizací pro pět počítačů: Všechny autorizované počítače můžete deautorizovat najednou. Tuto metodu můžete použít jednou ročně.

Děkuji za informaci,jen se jako naznalý věci zeptám,neudělá mi to nějaký problém s ID Apple účtem jako takovým a potažmu z Itunes ?

Tak bohužel se mi Deauthorize All nezobrazilo :(
iPhone 6 ios 9,02 64g
iPad Air 16 g
TV apple 2

Anndy
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Příspěvek od Anndy »

a si v itunes prihlaseny?
iPhone 11Pro Silver 64GB, Telekom SK, bez JB
WATCH 44mm oceľové, Series 4, GPS+LTE
iPad mini 5, 64GB, wifi, SG
MBPro 13" 2018, i5, 16GB, 1TB SSD, Space Grey

HOFA
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel

Příspěvek od HOFA »

ano jsem v Itunes přihlášený,nevím co už pro to udělat je škoda že nemužu Icloud využívat :(
iPhone 6 ios 9,02 64g
iPad Air 16 g
TV apple 2

Metalgirl
Moderatorka fóra
Moderatorka fóra

Příspěvek od Metalgirl »

A nepoužil jsi tuto možnost za poslední rok? Já to tam také nemám, jelikož jsem deautorizaci použila před pár měsíci.

HOFA
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel

Příspěvek od HOFA »

No tím si právě nejsem jistej,už jsem zkoušel tolik rúzných variant,že je možné,že jsem to už použil,to znamená ,že už mám nejspíš smůlu :(
iPhone 6 ios 9,02 64g
iPad Air 16 g
TV apple 2

Metalgirl
Moderatorka fóra
Moderatorka fóra

Příspěvek od Metalgirl »

Na jeden rok máš smůlu, ono se to dá použít jen 1x do roka. Je tam na to omezení. Ještě pak můžeš napsat přímo na Apple support, myslím, že by ti vyšli vstříc.

Odpovědět