Nekonečný súboj titánov (iOS vs. Android,WP7,WebOS)...
- McJobs
- Pokročilý uživatel
Re: Nekonečný súboj titánov (iOS vs. Android,WP7,WebOS)...
K prvemu bodu, na prezentacii uviedli, ze WP8 zariadenia budu podporovane min. 18 mesiacov
http://1.1.1.4/bmi/www.blogcdn.com/www. ... pdates.jpg
http://1.1.1.4/bmi/www.blogcdn.com/www. ... pdates.jpg
Mac OS X 10.6.8 Snow Leopard. Best OS X Yet.
-
- Senior uživatel
Ale aplikace z WP 8 na WP 7.8 nebo jak se to má jmenovat nebudou fungovat..
Apple iPod Shuffle 5G, 2GB, pink
Apple iPhone 6S, 64GB, gold
Apple MacBook Air 13" 2014, 128GB
Apple iPhone 6S, 64GB, gold
Apple MacBook Air 13" 2014, 128GB
-
- Starý pes fóra :)
Problém lumie 900 a wp8 je v použití úplně jiného jádra, proto je také možné dost třeba wp7.5 na htc hd 2. Jádro wp7.5 má tedy pořád hodně společného s wm6.5 napřiklad. S příchodem wp8 přichází úplně nové jádro, které má mnohem větší možnosti. Ale faktem zůstává, že marketingově to jaksi poexkrementovali
MacBook Pro Retina 15 10.10
iPhone 6 8.1.2, Etymotic hf5
iPad mini Retina 32GB 8.1.2
iPhone 6 8.1.2, Etymotic hf5
iPad mini Retina 32GB 8.1.2
-
- Host
Navážu na téma iOS vs Android. Po koupi iPhona 5 přišel nejprve wow efekt, který se po pár týdnech změnil spíš "rage" efekt. Nyní jsem v neutrálním rozpoložení. Ano chybí mi na iP5 jailbreak! S tím bohužel nic neudělám a musím čekat stejně jako všichni ostatní a mám trochu obavu zda vůbec nějaký jailbreak bude, protože zprávy o jeho vývoji postupně utichají. Díky tomu jsem si začal uvědomovat omezení iPhonu který nemá jailbreak. Pro obyčejné použití žádný problém, ale pokud si člověk potřebuje nějakou funkcionalitu trochu "přiohnout" k obrazu svému je to k vzteku. Do toho všeho mi padnul systém u kompu a celá iTunes knihovna šla do kopru. Při znovu nastavování knihovny mi už došla trpělivost díky které se mi dostal do ruky foun s Androidem. Většinu věcí které mi na iPhonu chyběly jsem na Androidu udělal během chvíle (některé, co jdou na iPhonu bez problému, třeba DLNA když nejste ve vnitřní síti a chcete streamovat úplně z jiného serveru, mi do teď nejde).....atd
Bohužel jsem postupem relativně krátkého času začal zjišťovat, že i přes tu omezenost iPhonu jsem na něj a iOS až příliš zvyklí. Například proč je na iPhonu v aplikaci Mail všecho hezky při jednom a na Androidu je to rozdělené na gmail a mail? Dokonce i velikost iPhonu je v přijatelných měřítkách. Pro mou ruku jsou 4 palce přesně akorát pro ovládání telefonu jednou rukou....
Sečteno podtrženo už je asi pozdě na to přejít. Ano, stvě me iTunes a nesvoboda na Applu, ale je to prostě daň za jiné plnohodnotnější a především funční věci/aplikace. Android není špatný jen to prostě není iPhone. Vše na něm funguje, lze hezky ohnout, ale člověk na to musí mít náladu čas a občas i nervy jenže na tohle všechno jsme při používání iPhonu zapomněl a odnaučil se to. Android mi stále leží doma, dám mu ještě šanci, ale .......
Bohužel jsem postupem relativně krátkého času začal zjišťovat, že i přes tu omezenost iPhonu jsem na něj a iOS až příliš zvyklí. Například proč je na iPhonu v aplikaci Mail všecho hezky při jednom a na Androidu je to rozdělené na gmail a mail? Dokonce i velikost iPhonu je v přijatelných měřítkách. Pro mou ruku jsou 4 palce přesně akorát pro ovládání telefonu jednou rukou....
Sečteno podtrženo už je asi pozdě na to přejít. Ano, stvě me iTunes a nesvoboda na Applu, ale je to prostě daň za jiné plnohodnotnější a především funční věci/aplikace. Android není špatný jen to prostě není iPhone. Vše na něm funguje, lze hezky ohnout, ale člověk na to musí mít náladu čas a občas i nervy jenže na tohle všechno jsme při používání iPhonu zapomněl a odnaučil se to. Android mi stále leží doma, dám mu ještě šanci, ale .......
- rony
- Klub čistého iOS
a pritom staci chapat iTunes ako pomocku, ktora vyznamne pomaha ale len a len ak ho nechapes ako medzizastavku v kopirovani suborov do iphonu ale ako kniznicu s hudbou, aplikaciami, zvoneniami, knizkami, podcastami, ktoru si na pocitaci pohodlne udrzujes. Tuto mentalnu barieru ak sa podari nejako prekonat (niektori potrebuju k tomu prejst na mac), tak potom sa ti lahsie chape existencia iTunes :-)
/\/\ /\ > /\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch a fb.com/forum.iphone.cz
mac mini iPhone 4 5S X 13 Pro iPad Pro Pencil TV4 HomePod WATCH AirPods
mac mini iPhone 4 5S X 13 Pro iPad Pro Pencil TV4 HomePod WATCH AirPods
-
- Host
.. iTunes jako takove by mi nevadilo, holt pak na kompu pouzivam dve hudebni aplikace (iTunes - vylozene jak kvuli iPhone; MediaMonkey - jako knihovnu hudby). Jedine co me u iTunes svazuje je pouziti jednoho PC .. to me opravdu trochu stve. Například: sesynchronizuji si doma hudbu pak jedu k našim kam s sebou vezu jen notebook (MacBook Air), ale štvě mě, že nelze hudbu přidávat jen synchronizovat zase celou knihovnu... Jnak iTunes jako záloha celého founu včetně nastavení aplikací, kotaktů, pozadí atd je nádhera!
-
- Pokročilý uživatel
Já třeba iTunes používám jen na hudbu. A jsem nadmíru spokojen. Díky iOS jsem přestal krást. Díky iphonu konečně rád volám. Díky iPadu vlastně nepotřebuji počítač (ve většině případů). Čekám, až mi dojde iMac 2012 21.5". Uvidím, co se stane díky němu
Sent from my iPhone 4S using Tapatalk
Sent from my iPhone 4S using Tapatalk
iPhone 5 64GB černý - iOS 8
iPad Mini s retina displejem 64GB cellular bílý - iOS 8
iMac 21.5" 2012 i5 4x2.9Ghz, Fusion drive, 8GB RAM - 10.9.3/10.10
Píšu si svůj blog o podnikání a využívání Apple produktů.
iPad Mini s retina displejem 64GB cellular bílý - iOS 8
iMac 21.5" 2012 i5 4x2.9Ghz, Fusion drive, 8GB RAM - 10.9.3/10.10
Píšu si svůj blog o podnikání a využívání Apple produktů.
-
- Mírně pokročilý
cizi, na synchronizaci hudby muzes pouzivat MediaMonkey a iTunes na ostatni veci (aplikace, zalohovani celeho telefonu). MediaMonkey muzes nainstalovat i jako portable a pak ho muzes pouzit kdekoliv.
iPhone 4 16GB Black (FW 5.1 non JB)
iPod Touch 1G 16GB (FW 3.1.3 non JB)
iPad 1G 16GB Wifi (FW 5.1 non JB)
iPod Nano 5G 16GB
iPod Video 80GB
iPod Nano 5G 16GB
iPod Video 80GB
-
- Moderator fóra
Ja zacal pouzivat itunes match a zadne problemy s hudbou uz nemam, knihovnu mam vesmes porad u sebe a muzu si cokoliv a kdekoliv (za predpokladu se je pripojeni k netu) stahnout, coz dneska spise sezenu nejakou wifi nez nutnost tahat sebou pc s itunes knihovnou, pripadne si hudbu muzu dopredu stahnout doma
Je to sice placena sluzba ale pokud mate doma vice zarizeni od applu, tak nemusite resit pripojivani k itunes a stahovani hudby dopredu
To jenom bylo k veci jak se da itunes ne primo obejit a vyresit problem s hudbou a s jednou knihovnou a 25 tisic skladeb je myslim docela dostacuji kapacita.
Je to sice placena sluzba ale pokud mate doma vice zarizeni od applu, tak nemusite resit pripojivani k itunes a stahovani hudby dopredu
To jenom bylo k veci jak se da itunes ne primo obejit a vyresit problem s hudbou a s jednou knihovnou a 25 tisic skladeb je myslim docela dostacuji kapacita.
" Nekdo ma rád vláčky ...někdo Apple Hračky "
Manual iPhone
iPhone 5S 32GB SpaceGrey MacBook White 2010 iPad Mini 16GB Black wifi
Manual iPhone
iPhone 5S 32GB SpaceGrey MacBook White 2010 iPad Mini 16GB Black wifi
-
- Mírně pokročilý
Z pohledu programatora se mi WP8 libi,ale je to stejne jako windows 8 zatim jen polotovar. Spousta veci je udelana tak napul, ale to bezny uzivatel nevidi.
Sent from my Windows 8 device using Board Express Pro
Sent from my Windows 8 device using Board Express Pro
iPhone 4 16GB Black (FW 5.1 non JB)
iPod Nano 5G 16GB
iPod Video 80GB
iPod Nano 5G 16GB
iPod Video 80GB