iPhone 4 - zapadnuty Power button
-
- Sons of Jailbreak
iPhone 4 - zapadnuty Power button
Zdravim,dnes jsem prisel domu, probudil telefon pomoci power buttonu aza chvili jej zase uspal. Pri uspani ale PB zaskocil a potom reagoval uz jen na jedno silne zmacknuti. Lze s tim na koleni neco udelat? Dekuji za kazdou odpoved.
-
- Moderator fóra
Re: iPhone 4 - zapadnuty Power button
co se stalo je to ze na membrane power tlacika je takova gumovo-plastova tecka rekneme tak 0,5 mm(=hruby odhad) siroka i vysoka a ta je v primem kontaktu s power tlacitkem a tobe se bud opotrebovala nebo upadla..
potrebujes vymenit myslim ze to je senzorovy obvod, soucastka neni samo o sobe draha ale vymena je celkem slozita pro cloveka ktery neumi vyndat displej z iphonu 4, pokud tohle zvladnes verim ze si to dokazes udelat sam, pokud bys mel zajem tak bych ti podal vic informaci jak na to..
jinak na foru je celkem chvaleny a uznavany uzivatel danny2, ktery ma v praze tusim i servis a ten ti to vymeni bezproblemu, res to snim pres PM
potrebujes vymenit myslim ze to je senzorovy obvod, soucastka neni samo o sobe draha ale vymena je celkem slozita pro cloveka ktery neumi vyndat displej z iphonu 4, pokud tohle zvladnes verim ze si to dokazes udelat sam, pokud bys mel zajem tak bych ti podal vic informaci jak na to..
jinak na foru je celkem chvaleny a uznavany uzivatel danny2, ktery ma v praze tusim i servis a ten ti to vymeni bezproblemu, res to snim pres PM
I will maintain an attitude of open-mindedness.
-
- Senior uživatel
Tiež mám podobný problém (až na to, že mi nenapadlo úplne, iba trochu a nepohodlne sa to stláča) a danny mi ponúkol cenu 900kč, len aby si mal aspoň nejakú predstavu o cene.
[Návod] Ako zisťovať aktuálne info o JB
-MacBook Air 13" 2014 - OSX Mavericks
-MacBook Air 13" 2014 - OSX Mavericks
-
- Sons of Jailbreak
Tak to neni zase tak zle.