a jeje klikneš na zariadnie v pravo hore otvori sa ti napr. ipad a dole maš krásne kolko maš zaplnene a čím a kolko volného miesta
aschi
akuat sa na tom smejem,no zadara jak zadara
![Very Happy :D](./images/smilies/biggrin.gif)
Marky1980 píše:Najlepšie je zobrazenie zaplnenia telefónu. Voľné miesto píše "2,6 GB ZADARMO" :-D
Kód: Vybrat vše
codesign -vvv /Aplications/Aplikacka.app/
Petr1 píše:OT: Díky díky lidi ... ten boční panel sem zobrazil pomocí ctrl + s pač já horní panel taky nemám... ale pořád je tu problém že nemůžu přenést ty pisničky do iPhonu ...
celej ten playlist, neb-li složku s hudbou
omlouvam se za OT ale nevim kam jinam to napsat a zakladat kvůli tomu nové téma asi nemá smysl ...
EDIT: tak už jsem na to přišel, jsem musel ještě zaškrtnout to synchro u hudby, jsem myslel že je to furt zaškrtnuté
Představujeme nové iTunes s maximálně zjednodušeným přehrávačem, kompletně přeprogramovaným obchodem a funkcemi iCloudu, které si zamilujete - nejlepší iTunes, se kterými jste se kdy setkali.
Kompletně přepracované. S iTunes je nyní objevování a přehrávání hudby, filmů a TV pořadů mnohem zábavnější. Nový design, který vyplní vaši obrazovku od kraje ke kraji, vlastní zobrazení pro každé album, film a TV pořad ve vaší knihovně a osobní doporučení, jež se zobrazí, kdykoli kliknete na Obchod, si prostě zamilujete.
Nový obchod. iTunes Store byl kompletně přeprogramován a s jeho novým zjednodušeným vzhledem je nyní sledování žhavých novinek a objevování nových oblíbených titulů snadnější než kdykoli dříve.
Přehrávání zakoupených položek z iCloudu. Vaše zakoupená hudba, filmy a TV pořady uložené na iCloudu se nyní zobrazují ve vaší knihovně. Stačí se jen přihlásit pod vaším Apple ID. Přehrajte svá média dvojím kliknutím přímo z iCloudu nebo si stáhněte kopii, kterou můžete synchronizovat do mobilního zařízení či přehrát v režimu offline.
Nadcházející skladby. Nyní se můžete kdykoli podívat, které skladby budou přehrány jako další. Prostě jen klikněte na ikonu nadcházejících skladeb uprostřed obrazovky a okamžitě se objeví seznam. Můžete měnit pořadí, přidávat a přeskakovat skladby, kdykoli vás napadne.
Nový minipřehrávač. Mnohem více funkcí na ještě menší ploše - minipřehrávač nyní kromě názvu přehrávané skladby zobrazuje také grafiku alba, nadcházející skladby a zjednodušuje vyhledávání nových písniček k přehrání, to vše v menším a elegantnějším provedení.
Vylepšené vyhledávání. Hledání v iTunes nebylo nikdy tak snadné. Prostě jen začněte psát do vyhledávacího pole a okamžitě se vám začnou zobrazovat výsledky z celé knihovny iTunes. Vyberte kterýkoli z výsledků a iTunes vás přenesou přímo k vybranému titulu.
Synchronizace přehrávání. iCloud si nyní pamatuje, kde jste přestali s přehráváním filmu nebo TV pořadu. Pokud si tentýž film nebo epizodu pustíte na iPhonu, iPadu, iPodu touch nebo Apple TV, přehrávání bude pokračovat od místa, na kterém jste skončili.