iPhone 5 - reakce, zkušenosti
-
- Mírně pokročilý
Re: iPhone 5 - reakce, zkušenosti
Od včerejšího pořízení "pětky" mám několik poznatků. Za prvé - je to krásnej kousek (bílá varianta), porovnával jsem ho s černou a musím říct, že se vybíralo těžko. Nakonec jsem zvolil bílou z toho důvodu, že se mi přeci jen zdála méně choulostivá na poškrábání. Po rozbalení jsem ještě řešil úpravu z micro sim na nano sim. Tu jsem provedl dle návodu z iClarified a k mému úžasu se vše na první (a jediný ) pokus zdařilo. Obnova zálohy z iPhone4 proběhla víceméně bez potíží (jen jsem jednu chvíli utekl z dosahu wi-fi, tak byl iPhonek poněkud zmatený). Ihned po obnově jsem aktualizoval na 6.0.2.
Samozřejmě psát změny oproti "čtyřce" asi nemá cenu psát, je to tady popsané mnohokrát, nicméně je naprosto evidentní ta rychlost (čtyřku jsem ovšem nepovažoval za úplnýho šneka, ale ten rozdíl je opravdu obrovský), dále nízká hmotnost přístroje je až neuvěřitelná. Kladně musím hodnotit i sluchátka. Nakonec jsem zvědavý na baterii, ale zatím to vypadá, že výdrž je +/- stejná jako u dva roky starého iPhone4 (což je trochu zklamání - nová "čtyřka" vydržela 2 dny, "pětka" pak vypadá na den jeden, ale třeba to sedne). Jinak zatím spokojenost, ovšem větší nadšení jsem cítil při přechodu z 3G na iPhone 4.
Samozřejmě psát změny oproti "čtyřce" asi nemá cenu psát, je to tady popsané mnohokrát, nicméně je naprosto evidentní ta rychlost (čtyřku jsem ovšem nepovažoval za úplnýho šneka, ale ten rozdíl je opravdu obrovský), dále nízká hmotnost přístroje je až neuvěřitelná. Kladně musím hodnotit i sluchátka. Nakonec jsem zvědavý na baterii, ale zatím to vypadá, že výdrž je +/- stejná jako u dva roky starého iPhone4 (což je trochu zklamání - nová "čtyřka" vydržela 2 dny, "pětka" pak vypadá na den jeden, ale třeba to sedne). Jinak zatím spokojenost, ovšem větší nadšení jsem cítil při přechodu z 3G na iPhone 4.
-
- Moderatorka fóra
A teď si představ, když jsem přesedlala z 3GSka na 5ku. To bylo jak ze 120ky na Ferrari.
Jsme rádi, že dodržujete PRAVIDLA fóra. Jsi zde nový? PAK ZAČNI ZDE.
-
- Moderator fóra
Jsem na tom úplně stejně. I ten iPad 2 s A5 se o poznání loudá.
- iPhone 6s
- Mac mini (Late 2012) | MacBook Pro (Early 2015)
- AirPort Extreme 5th gen
-
- iPhone expert
Tak score v geekbench:
A5 - 700-800
A6 - 1600
Takže to musí o niečom svedčiť
A5 - 700-800
A6 - 1600
Takže to musí o niečom svedčiť
///M
-
- Moderatorka fóra
A si představ jo. Geekbench na 3GS 247 bodů a na iPhone 5 1662 bodů. To je teprv skok. No ale nebudem se tu už předhánět.
-
- Host
OT: az se tech rychlosti co tu pisete zacinam bat. Myslite si, ze mohu preskocit na petku z meho 3G z prvni serie? ;o) Nemel bych si radeji nejdrive koupit 4S, aby me ta rychlost petky nezabila? ;o)
22.8.08 Iphone 3G 16GB Black Vodafone CZ - sim T-mobile ;o)
-
- Moderator fóra
Asi jo kámo.
Ten pokrok, kde se to zastaví? (J.D.C - Posel světla).
Ten pokrok, kde se to zastaví? (J.D.C - Posel světla).
iPhone 14 Pro 256GB Silver.
iPhone 12 Mini 64GB RED as reserved.
MacBook Pro 16" M1 Max 24-Core GPU, 32GB Memory, 1TB SSD
iPhone 12 Mini 64GB RED as reserved.
MacBook Pro 16" M1 Max 24-Core GPU, 32GB Memory, 1TB SSD
-
- iPhonefil
OT: a ted si predstavte prechod z 3110 na iP5
Macbook pro Retina 2015, 13" 256GB, 8GB RAM
iPhone 6S space gray, 64GB
-
- Host
Vsimnul jsem si, ze kdyz na iPhonu updatuju treba 5 aplikaci, a pak kdyz iPhone pichnu na komp, tak ty nove verze pri synchronizaci do iTunesu nechce nalejt. Driv to fungovalo. Nevite co s tim?
iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue, iPad Pro 12.9 (2018) 512GB Cellular Space Gray, Apple TV
-
- Host
Bude to nějakej bug také to už pár dní pozoruju spolu s hláškou že není možné přenést aplikace a sync v případě updatů nejede.
-
- Klub čistého iOS
Jojo, to se tyka vsech iPhonu, kdyz zaktualizuju aplikaci na founu, a pak to pripojim k PC, sesynchronizuju, tak stejne kdyz dam na PC vyhledat aktualizace, vyhleda je to
-
- Host
Coz je trosku krok zpatky. Otazka je jestli to byl zamer nebo je to chyba.
btw mas asi nejlepsi avatar!
btw mas asi nejlepsi avatar!
iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue, iPad Pro 12.9 (2018) 512GB Cellular Space Gray, Apple TV
Mate nekdo stejny problem s podsvicenim jako tady?
Zobrazit video na http://youtu.be/LDC1kfNM4So
Kód do fóra: [youtube]LDC1kfNM4So[/youtube]
Návod na vkladanie videa do príspevkov
Zobrazit video na http://youtu.be/LDC1kfNM4So
Kód do fóra: [youtube]LDC1kfNM4So[/youtube]
Návod na vkladanie videa do príspevkov
-
- Host
tak ja osobne takovy problem nemam. Timpadem, kdyz zapnes telefon, a objevi se ti logo Jebka, tak kus sviti takhle silneji? Pokud ano, pak je to jednoznacne na reklamaci.
-
- Moderatorka fóra
Určitě ne, na mém displayi je tentokrát opravdová černá, bez prosvítání.
-
- iPhoneHolik
Prosvítá LEDka občas tímhle některé displeje trpí, ale u takto drahého telefonu bych to nechtěl a reklamoval.
iPhone 5S 16GB Silver iOS 9.2
-
- Host
U zadneho telefonu bych to nechtel a reklamoval
-
- Mírně pokročilý
Mám takovou otázku
Mám jako nakupující právo vidět zboží něž ho koupím? Došel jsem do Vodafone říkám jednoho iPhone 5 v bílé ..ale než ho koupím chci ho rozbalit a vidět že tam nejsou vady atd ..no Začali se vykrucovat že kdyby náhodou byly tak že to hned pošlou na reklamaci a dostanu určitě dobrý kus ..říkám to si snad děláte srandu ..takže já zaplatím a dostanu zmetek? Jak je to z právního hlediska? Chci si ted jít pro iPhone ..a bojím se aby nebyl nějaký špatný kus ..mám právo ho vidět něž ho zakoupím?
Mám jako nakupující právo vidět zboží něž ho koupím? Došel jsem do Vodafone říkám jednoho iPhone 5 v bílé ..ale než ho koupím chci ho rozbalit a vidět že tam nejsou vady atd ..no Začali se vykrucovat že kdyby náhodou byly tak že to hned pošlou na reklamaci a dostanu určitě dobrý kus ..říkám to si snad děláte srandu ..takže já zaplatím a dostanu zmetek? Jak je to z právního hlediska? Chci si ted jít pro iPhone ..a bojím se aby nebyl nějaký špatný kus ..mám právo ho vidět něž ho zakoupím?
Macbook Air 2013 i5 256GB
iPhone 5S Space Grey
iPhone 6 64 GB Space Grey
iPhone 5S Space Grey
iPhone 6 64 GB Space Grey
-
- Sons of Jailbreak
Urcite mas pravo vidiet co kupujes!!! oni su myslim dokonca povinni ho pred tebou pozriet ci je tam vsetko. Ked ides kupovat ci uz auto alebo je to cokolvek ine tak najskor to musis vidiet aby si videl co kupujes
nenechaj sa odbit
nenechaj sa odbit
-
- Mírně pokročilý
Predajcovia sice neradi rozbaluju nove kusy, kedze bez folii tazko budu tvrdit, ze nebol pouzivany, ale mas na to narok - prave to je ten rozdiel oproti nakupu cez internet, kde mas 7 dni na vratenie tovaru bez udania dovodu. Ked kupujes tovar osobne, mas pravo si ho vyskusat a prezriet, pretoze neskorsie vratenie nema oporu v zakone a je to jedine z dobrej vole predajcu. Cize pripadne treba postupovat tak, ze si ten iPhone kupis a pred nimi ho rozbalis. Ak by mal nejake vady, tak treba trvat na bezchybnom kuse.
iPad Mini White 1st gen
iPhone 7 32GB Black
Lumia 950 DS White
iPhone 7 32GB Black
Lumia 950 DS White
-
- iPhonefil
Pravdou je, ze narok na to mas, ale stejne tak, ze prodejce nejspis nebude ochoten a nadsen, kdyz ho budes chtit rozbalit. Nevim co s tim pak maji za administrativu, ale ja osobne budu pri koupi cehokoli od applu chtit, aby baleni bylo nedotcene, zafoliovane... Pripadne za snizeni ceny
Macbook pro Retina 2015, 13" 256GB, 8GB RAM
Nedávno jsem pořídil dva iphony, jeden bílej pro přítelku a černej pro mě. Z vlastní zkušenosti můžu říct, že na černém iphonu cca 2 dny po vybalení začal velmi lehce prosvítat hliník na ostré hraně okraje. Je jasné, že u takto drahého přístroje to je nepříjemná věc, ale rozhodně nehodlám řešit - zkrátka jsem objednal ultra tenké průhledné pouzdro a mám klid Bílý iphone tímto určitě trpět nebude, i když ostrá hrana kolem celého iphonu bude určitě náchylná na deformaci, proto za mě je pouzdro dobrá volba. I přesto, že nemám gumové obaly rád, mohu říci, že toto (http://aukro.cz/iphone-5-ultra-tenky-kr ... 27955.html) vůbec nehyzdí krásný design telefonu a navíc díky němu telefon nemá tendenci vypadávat z dlaně.
Dále jsem četl, že zde velice pomlouváte baterii, rád bych za sebe uvedl, že telefon rozhodně vydrží minimálně stejnou dobu (samozřejmě při stejném využití) jako jeho předchůdce 4s. Samozřejmě je nutné telefon po vybalení nechat několikrát úplně vybít a pak nabíd na 100% aby si baterka "sedla". Po této proceduře nemám problém s telefonem vydržet celý den až do večera s průměrným využitím. Dokážu si představit, že se telefon dokáže úplně vybít i běhěm několika málo hodin, při soustavném hraní (za mne např. carmageddon), ale zároveň myslím, že jsou tyto údaje irelevantní, protože stejně tak vybijete i jakékoliv jiné zařízení. Pokud vezmu v úvahu opravdu běžné použití průměrného člověka, telefon je na tom s výdrží opravdu stejně jako předchozí model.
Jinak můj subjektivní dojem z telefonu jako celku je naprosto skvělý, telefon funguje naprosto nepředstavitelně, vše je rychlé, bez jediného zaváhání. Můj předchozí telefon byl Galaxy s3, a to jsem si říkal, jak je luxusně rychlý, ale po zkušenostmi s iphonem říkám - galaxy s3 je pomalej plastovej šunt Rozhodně nechci urážet příznivce značky samsung, na jeho obranu musím říci, že i přes plastové zpracování je telefon opravdu bytelný, baterie naprosto skvělá, ale vezměte si vedle galaxy s3 nový iphone, a určitě mi dáte za pravdu. Celkově iphone 5 působí jako velmi luxusní telefon, hliníkové zpracování unibody je opravdu překrásné, škoda jen problému s odíráním černé varianty.
Dále jsem četl, že zde velice pomlouváte baterii, rád bych za sebe uvedl, že telefon rozhodně vydrží minimálně stejnou dobu (samozřejmě při stejném využití) jako jeho předchůdce 4s. Samozřejmě je nutné telefon po vybalení nechat několikrát úplně vybít a pak nabíd na 100% aby si baterka "sedla". Po této proceduře nemám problém s telefonem vydržet celý den až do večera s průměrným využitím. Dokážu si představit, že se telefon dokáže úplně vybít i běhěm několika málo hodin, při soustavném hraní (za mne např. carmageddon), ale zároveň myslím, že jsou tyto údaje irelevantní, protože stejně tak vybijete i jakékoliv jiné zařízení. Pokud vezmu v úvahu opravdu běžné použití průměrného člověka, telefon je na tom s výdrží opravdu stejně jako předchozí model.
Jinak můj subjektivní dojem z telefonu jako celku je naprosto skvělý, telefon funguje naprosto nepředstavitelně, vše je rychlé, bez jediného zaváhání. Můj předchozí telefon byl Galaxy s3, a to jsem si říkal, jak je luxusně rychlý, ale po zkušenostmi s iphonem říkám - galaxy s3 je pomalej plastovej šunt Rozhodně nechci urážet příznivce značky samsung, na jeho obranu musím říci, že i přes plastové zpracování je telefon opravdu bytelný, baterie naprosto skvělá, ale vezměte si vedle galaxy s3 nový iphone, a určitě mi dáte za pravdu. Celkově iphone 5 působí jako velmi luxusní telefon, hliníkové zpracování unibody je opravdu překrásné, škoda jen problému s odíráním černé varianty.
-
- Mírně pokročilý
Pokud si nechas baterku nekolikrat uplne vybit aby si ,, sedla"tak ji akorát uškodíš.
Doba formatovani baterii je už pryč
Doba formatovani baterii je už pryč
Neříkám že je nutné ji přímo formátovat, ale určitě potřebuje několik dobíjecích cyklů mít za sebou aby dosáhla maximální výdrže.
-
- Moderator fóra
Ty vybijis tu baterku ze se ti uplne vypne iphone? Nebo pod 20%?
Uplnym vybitim jim nedelas dobre.
O bateriich neco tady http://www.apple.com/cz/batteries/
Uplnym vybitim jim nedelas dobre.
O bateriich neco tady http://www.apple.com/cz/batteries/
" Nekdo ma rád vláčky ...někdo Apple Hračky "
Manual iPhone
iPhone 5S 32GB SpaceGrey MacBook White 2010 iPad Mini 16GB Black wifi
Manual iPhone
-
- Moderator fóra
Tak to pak jo, jednou zacas je dobre nechat tu baterii vybit do tech 10% a pak nabit doplna az je zobrazena zasuvka.
Manual iPhone
Manual iPhone
Baterie by se nemela nechat uplne vybit ani ji nesvetci uplne nabiti ci prebijeni. Proto iOS/android o nabiti lze a ikdyz pise 100% v realu je nejakych 90%. Idealni je pry nabijet pod 50% vzhledem k tomu, ze baterie ma i omezeny pocet nabijecich cyklu pro svuj zivot. Ovsem 2 roky ta baterie vzdycky nejak odklepe a potom vymena za novou neni nic co by se nedalo zaplatit Coz, u iP5 asi tak moc uz neplati kdyz se do neho leze ze predu.
Viz. to video nahore. Asi si o reklamaci promluvim s prodejcem. Uvidime
Viz. to video nahore. Asi si o reklamaci promluvim s prodejcem. Uvidime
-
- iPhone expert
-
- iPhone expert
Chlapi, co blbnete s tim vybijenim? Lion/lipol baterie nelze zcela vybit, chrani je elektronika uvnitr baterie (uplne vybijeni jim skodi).
iPhone 13 Pro Watch s4 Silver SS MacMini 2018 iPad Air 4th TV 4K
-
- iPhone expert
Súhlasím, lenže keď stúpne pod 30, zaráta sa cyklus. A čím je ich viac, tým je batéria opotrebovanejšia.
///M
-
- iPhone expert
A myslis, ze se opotrebeni ridi jen podle poctu cyklu? V Macu mam cca 150 cyklu, baterie ma uz jen 70% zdravi a system mi doporucuje jeji odeslani do servisu.
-
- Senior uživatel
na MACu mam 332 cyklu a stav 91 %...... po 150 cyklech mas tu baterku docela mrtvou ))
[edit=Metalgirl]Tak, už návrat do reality ano a diskutovat jen o iPhonu 5. Žádné další OT příspěvky už tady nechci vidět.[/edit]
[edit=Metalgirl]Tak, už návrat do reality ano a diskutovat jen o iPhonu 5. Žádné další OT příspěvky už tady nechci vidět.[/edit]
[*]iPad 2 Wi-Fi 16 GB Black JB
[*]iPhone SE 16 GB Gold
[*]iPhone 6 16 GB White
[*]iPhone X 64 GB Black
[*]iPhone SE 16 GB Gold
[*]iPhone 6 16 GB White
[*]iPhone X 64 GB Black
-
- Host
Takže se taky podělím s (holčičím)názorem na iPhone 5
Přecházela jsem z 3GS, takže veliká změna v rychlosti, kvalitě displeje, z foťáku jsem unešená, ještě jsem neměla telefon, kterej by dělal fotky a videa jako iP 5. Do ruky mi padl hned, vůbec mi nevadilo že je vyšší a tenčí , právě naopak , mám bílou verzi , je to pro mě ten nejkrásnější telefon, jaký jsem kdy viděla, ten kov , to propracování , kdykoliv si chci udělat malou radost, sundám z něj kryt a jen se kochám No a pokud jde o hudbu , to je prostě pecka, sluchátka sedí , a hraje luxusně. Aplikace běží bez zamrzání, hry krásně barevný. Já jsem s ním strašně spokojená , nemám jedinou věc, která by mi vadila , snad jen tu baterku, kdyby vydržela dýl, i když 22h pohotovost a 9h využití, to je oproti 3GS nesrovnatelně lepší , takže taky nakonec spokojenost.
Přecházela jsem z 3GS, takže veliká změna v rychlosti, kvalitě displeje, z foťáku jsem unešená, ještě jsem neměla telefon, kterej by dělal fotky a videa jako iP 5. Do ruky mi padl hned, vůbec mi nevadilo že je vyšší a tenčí , právě naopak , mám bílou verzi , je to pro mě ten nejkrásnější telefon, jaký jsem kdy viděla, ten kov , to propracování , kdykoliv si chci udělat malou radost, sundám z něj kryt a jen se kochám No a pokud jde o hudbu , to je prostě pecka, sluchátka sedí , a hraje luxusně. Aplikace běží bez zamrzání, hry krásně barevný. Já jsem s ním strašně spokojená , nemám jedinou věc, která by mi vadila , snad jen tu baterku, kdyby vydržela dýl, i když 22h pohotovost a 9h využití, to je oproti 3GS nesrovnatelně lepší , takže taky nakonec spokojenost.
-
- Host
Já jsem vlastníkem iPhonu 5 teprve od včerejška, takže mé dojmy jsou zatím zcela čerstvé a určitě se to časem ještě pozmění. Přecházel jsem z iPhonu 4, čili ta změna nebyla zas tak extrémní. První co mě potěšilo (teda kromě nečekané slevy, kterou mi na něj dali ve Vodafone ) byla váha telefonu - i když jsem četl, že je lehoučký, tak takový rozdíl oproti iP4 jsem nečekal. Dále mě potěšil displej - i když jsem byl z iP4 zvyklý na špičkový retina displej, tak iPhone 5 ho má ještě mnohem lepší a to nejen zvýšenou úhlopříčkou, ale i podáním barev. Oproti iP4 se také razantně zvedla rychlost, opravdu na nic nemusím čekat, vše je hned bez lagů Co se týče designu, tak z obrázků jsem z něj moc nadšený nebyl, design iP4/4S se mi imho líbil víc, ale v ruce je to něco úplně jiného. Neříkám že je iP5 hezčí, ale 100% mnohem praktičtější, jelikož díky hliníku na zádech se na něm aspoň neuchovávají otisky jako na skle u 4/4S. Celkově jsem tedy hodně spokojený, jediné co mě trošku mrzí je absence jakékoliv "přidané hodnoty" v iOS exkluzivně pro iP5. Nový model vždy něco takového měl (viz např. Siri u 4S), co mu dodalu tu určitou exkluzivitu a tady je iOS kromě pár změn (které však pravděpodobně nevyužiju) totožný jako na iP4. Ale jinak samozřejmě spokojenost a doufám, že mi vydrží opět 2 roky jako předchozí iPhone.
-
- Host
Přecházím z iPhonu 4 a ten rozdil je šílený. Rychlost, svižnost, váha, foťák. Design který jsem na začátku úplně odsuzoval si teď nemůžu vynachválit. Mam velké ruce a psaní smsek a celkově manipulace s 5kou mě příjde ohodně lepší než se 4kou. Taky mi sedí že je ten mobil tak luxusně zpracovaný až je nenápadný, prostě paráda
btw: známí kteří jsou odpůrci jablek (HTC, Samsung, Lumia users) když vzali mobil do ruky už ho nechtěli pustit
btw: známí kteří jsou odpůrci jablek (HTC, Samsung, Lumia users) když vzali mobil do ruky už ho nechtěli pustit
iPhone 6 64 GB space grey
MacBook Air 13' early 2015
history: iPhone 5S, 5, 4S, 4, 3GS, 3G
MacBook Air 13' early 2015
history: iPhone 5S, 5, 4S, 4, 3GS, 3G
-
- Host
Tak se tu svámi taky podělím o moje zkušenosti...iphone 5 je můj první iphone, už vlastním náký ty hračky jako ipod touch a ipad. Ale iphone, je prostě skvělej, ta váha, tlouštka, rychlost ..to je neskutečný a taky ten desing. Nejvetší plusy jsou u mě jednoznačne displej, foťák a taky ten krásnej displey.Docela mě překvapila i výdrž baterie....fb,viber, net, hry, non stop wifi, foťák, siri, imessages, hovory, 3g off a location taky off a tady je výsledek:
http://postimage.org/image/4vgj2wclt/
Pro mě, je to skvělý výsledek a myslim že i kdybych trochu omezil ty hry a foťák tak ten telefon vydrží eště o hodně více...
.. pro mě je tendle telefon číslo 1!
http://postimage.org/image/4vgj2wclt/
Pro mě, je to skvělý výsledek a myslim že i kdybych trochu omezil ty hry a foťák tak ten telefon vydrží eště o hodně více...
.. pro mě je tendle telefon číslo 1!
iPhone 5s 16GB - Space grey
iPod Shuffle 2GB - Gold
Retina Macbook Pro 2014
iPod Shuffle 2GB - Gold
Retina Macbook Pro 2014
Ahojte jablickari. Tak se s vama musím podělit o mě dvoutýdenní dojmy z nového iphone. Bohužel jsem zklamaný. Začnu u často probíraného others. Není to sice nijak extra strasne, ale myslím si, ze je to věc na které by měl apple zapracovat. Přece jenom 1Gb je nejaka velikost. Dále se u mě před par dny objevil problém s otáčením displeje. Když si třeba projíždím foto, net atd., tak někdy trva poměrně dlouho než se displej natočí. Dneska se mi i stalo, ze jsem měl telefon na výšku a obrázek byl stále na šířku. Někdy jede vse v pořádku, někdy ne. Ale docela mě to štve. A navíc dnes hraju Fifu 13 a objeví se zprava, ze chybi sim. Musel jsem telefon znova zapnout. Stalo se mi to ještě jednou, i když jsem nehrál. Uvidíme v jake míře se to bude objevovat. Ale rozhodne jsem zklamaný. Je sice krasne, ze telefon je rychly, ma krásný displej, skvělý foťák a videa. Ale za takové peníze by se tyto problémy nemely objevovat. Plus mě ještě třeba štve nemožnost zkopírovat větší video na xpckach. To jsou mě prozatímní dojmy z iphone.
-
- iPhone expert
a) SIM mas original nebo orez?
b) pri problemu s rotaci displaye, nemas v pameti vsechny nakoupene aplikace?
c) vetsi video na XPckach? Co tim myslis? Ja nemel s nicim problemy (vetsi video = vice jak 2GB soubor).
b) pri problemu s rotaci displaye, nemas v pameti vsechny nakoupene aplikace?
c) vetsi video na XPckach? Co tim myslis? Ja nemel s nicim problemy (vetsi video = vice jak 2GB soubor).
-
- Moderator fóra
marusaklukas píše:Ahojte jablickari. Tak se s vama musím podělit o mě dvoutýdenní dojmy z nového iphone. Bohužel jsem zklamaný. Začnu u často probíraného others. Není to sice nijak extra strasne, ale myslím si, ze je to věc na které by měl apple zapracovat. Přece jenom 1Gb je nejaka velikost.
Precti si tady neco na foru o tom co je to to Others a uprimne toto nema nic spolecneho s ip5, to maji vsichni na vsech iDevice, kdyz mas v app neco ulozeneho, filmy,casopisy, nebo si app stahuje data, tak tohle vsechno je ve slozce Others, co by se s tim jako melo udelat? Jsou to soucasti app akorat jsou v itunes ukazane jinak, pokud se podivas kolik mas volneho mista v iphone a kolik se ti pak ukaze volneho mista v itunes, tak je to stejne, akorat v iphonu neni ukazane zadne Others, v itunes ano, takze opravdu nevim proc tady porad nekdo tady toto resi, kdyby to bylo jako v iphone a bylo to ukazano jako kolik zabiraji applikace, tak to nikdo neresi. Nechces mit Others, smaz si vsechno z iphonu.
Manual iPhone
Manual iPhone