Ahoj všem,
potřeboval bych trošku poradit. Mám složku s muzikou, řekněme D:\Hudba. Tuto cestu si přidám do iTunes jako zdroj hudby do její knihovny. V pořádku se všechno natáhne, všechna hudba se mi zobrazí. Pak si ale stáhnu (ripnu z originálního CD:)) novou hudbu, třeba na ploše si ji otaguji, tak jak jsem zvyklý přes MP3Tag, a když mám otagováno, chci si album zařadit jak do knihovny iTunes, tak ho chci mít zařazené ve složce D:\Hudba. Myslel jsem, že stačí složku přesunout do D:\Hudba, ale takto se mi nezobrazí v knihovně iTunes. Lze tohoto nějak dosáhnout, nebo musím album jak přetáhnout do D:\Hudba, tak pak ještě ručně přidat do iTunes?
Jinak mám to nastaveno tak, že se mi hudba nedvojí a nekopíruje se do defaultní mediální složky iTunes, zůstává kde je a iTunes je bere odtama.
Jde mi o to, že v D:\Hudba mám jen vpořádku otagovanou hudbu, k tomu mám ještě složku hudba work in progress, kde mám veškerou svou hudbu a pomalu pracuji na jejím otagování a postupně přidávám do knihovny. Denně je to několik alb, a je dost zdlouhavé a nepohodlné to dělat stylem "přesunout do D:\Hudba - přidat do iTunes". Není tam třeba nějaká funkce která jakoby refreshne obsah té přidané složky D:\Hudba v iTunes?
Snad je to k pochopení a někdo poradí, předem dík
Přidávání mp3 do knihovny iTunes
-
- patron iPhone.cz
Přidávání mp3 do knihovny iTunes
Historie: iP2G, iP3G, iP3GS, iP4, iP5, iP7.....
- rony
- Klub čistého iOS
Re: Přidávání mp3 do knihovny iTunes
Automaticky sa nezaradi ale myskou chyt nove subory a hod v itunes v lavom stlpci na Library, to staci. Vypni si presuvabie suborov do zlozky itunes v nastaveni.
/\/\ /\ > /\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch a fb.com/forum.iphone.cz
mac mini iPhone 4 5S X 13 Pro iPad Pro Pencil TV4 HomePod WATCH AirPods
mac mini iPhone 4 5S X 13 Pro iPad Pro Pencil TV4 HomePod WATCH AirPods
-
- patron iPhone.cz
Re: Přidávání mp3 do knihovny iTunes
Dík rony za rychlou odpověď..vím že to jde i myškou, je to i celkem pohodlné, jen se bojím, abych v tom zápalu a množství upravovaných položek některou nezapomněl přidat do knihovny iTunes. Ještě jednou dík
Historie: iP2G, iP3G, iP3GS, iP4, iP5, iP7.....