cuting píše:Tak nevím, jak komu, ale u mne problém s wifi nezmizel, je horší, než u 6.0.1. Tam stačilo vypnout a zapnout wifi, na 6.0.2 je nutné vypnout a zapnout celý telefon... Problém se neprojevuje pravidelně,jen občas, zpravidla po příchodu z jinè wifi domů . Najednou se kousne načítání stránky a koneček. Wifi se tváří , že je OK, ale není , nenačte to ani poštu. Po restartu celého iPhonu to běhá pak normálně, do doby, než odejdu jinam , kde to občas také blbne , a než se vrátím domů. I dnes... V routeru chyba není, máme doma dalších 5 devices - iPhony 4 a 4S, iPady a apple TV a s žádným není problém ,jen s iPhonem 5. Doufám, že to v dohledné době hoši s Coupertina na potřetí vyřeši, na žádném z mých předchozích pěti iPhonů jsem problémy s wifi nikdy neměl. Ano, byli tam občas jiné mušky, ale s wifi problémy nebyli nikdy. Jsem trochu smutný, ale věřím, že to vyřeší.
Edit: no a teď mi před pár minutami v telefonu najednou wifi zmizelo úplně, ale vzápětí se zase připojilo. Ale zmizelo mi připojení sem i na Twiter, musel jsem se opět přihlásit. Vedle sedící manželka s iPadem je bez problémů a mladý s iPhonem by od sebe z pokoje také už ječel.
Ne ,tohle se nepovedlo...
Mam presne tento isty problem na iP 5, len neviem ci to bude chyba v novom softe. Presne to iste mi robil od urcitej doby aj iP 4s. Po prechode na 5-ku som, spravil obnovu zo zalohy a resetoval vsetky nastavenia. 4s-ko dostala moja zena, kde som spravil obnovu zo zalohy z iP 3g, a tiez reset nastaveni. Od vtedy to na 4s-ku nerobi a wifi ide pekne. Aj na iPade je wifi v poriadku. Problem bude v obnove zo zalohy. Verim tomu ze keby som nastavail iphone ako novy, tak to robit nebude. Proste tam po obnove stale nieco zostava co robi zlobu a nepomaha tomu ani reset vsetkych nastaveni. Inac wifi pripojenie mi blbne len doma, v praci sa mi to este nestalo.
Doma pouzivam tento router:
http://www.dsl.sk/images/articles/2007-09-03-od-2.jpg
v praci:
http://www.datart.sk/catalog_img/171/27 ... 5032073000
Inac baterka a jej vydrz sa mi zda v poriadku. Ked vecer nabijem na 100% do rana klesne na 97 - 96 %. Bateria je na tom urcite lepsie ako na 4s-ku.