iOS 6.0.2 je venku! (pouze pro iPhone 5 a iPad MINI)

shimie
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Re: iOS 6.0.2 je venku! (pouze pro iPhone 5 a iPad MINI)

Příspěvek od shimie »

cuting píše:Tak nevím, jak komu, ale u mne problém s wifi nezmizel, je horší, než u 6.0.1. Tam stačilo vypnout a zapnout wifi, na 6.0.2 je nutné vypnout a zapnout celý telefon... Problém se neprojevuje pravidelně,jen občas, zpravidla po příchodu z jinè wifi domů . Najednou se kousne načítání stránky a koneček. Wifi se tváří , že je OK, ale není , nenačte to ani poštu. Po restartu celého iPhonu to běhá pak normálně, do doby, než odejdu jinam , kde to občas také blbne , a než se vrátím domů. I dnes... V routeru chyba není, máme doma dalších 5 devices - iPhony 4 a 4S, iPady a apple TV a s žádným není problém ,jen s iPhonem 5. Doufám, že to v dohledné době hoši s Coupertina na potřetí vyřeši, na žádném z mých předchozích pěti iPhonů jsem problémy s wifi nikdy neměl. Ano, byli tam občas jiné mušky, ale s wifi problémy nebyli nikdy. Jsem trochu smutný, ale věřím, že to vyřeší. :(

Edit: no a teď mi před pár minutami v telefonu najednou wifi zmizelo úplně, ale vzápětí se zase připojilo. Ale zmizelo mi připojení sem i na Twiter, musel jsem se opět přihlásit. Vedle sedící manželka s iPadem je bez problémů a mladý s iPhonem by od sebe z pokoje také už ječel.
Ne ,tohle se nepovedlo...

Mam presne tento isty problem na iP 5, len neviem ci to bude chyba v novom softe. Presne to iste mi robil od urcitej doby aj iP 4s. Po prechode na 5-ku som, spravil obnovu zo zalohy a resetoval vsetky nastavenia. 4s-ko dostala moja zena, kde som spravil obnovu zo zalohy z iP 3g, a tiez reset nastaveni. Od vtedy to na 4s-ku nerobi a wifi ide pekne. Aj na iPade je wifi v poriadku. Problem bude v obnove zo zalohy. Verim tomu ze keby som nastavail iphone ako novy, tak to robit nebude. Proste tam po obnove stale nieco zostava co robi zlobu a nepomaha tomu ani reset vsetkych nastaveni. Inac wifi pripojenie mi blbne len doma, v praci sa mi to este nestalo.
Doma pouzivam tento router:
http://www.dsl.sk/images/articles/2007-09-03-od-2.jpg
v praci:
http://www.datart.sk/catalog_img/171/27 ... 5032073000

Inac baterka a jej vydrz sa mi zda v poriadku. Ked vecer nabijem na 100% do rana klesne na 97 - 96 %. Bateria je na tom urcite lepsie ako na 4s-ku.
Naposledy upravil(a) shimie dne pát pro 28, 2012 1:03 pm, celkem upraveno 2 x.
iPhone X black - 64GB
iPhone 6 - 64GB
iPad Air - 16GB
iMac 27" 3.2GHz

Kony.cz
Senior uživatel
Senior uživatel

Příspěvek od Kony.cz »

Tak mam tady iP5 s 6.0 a premyslim jestli nahodit tuto verzi... Problem s Wifi nemam.. i vydrz baterky je dobra.... ale nekdy se stane ze prestane zvuk... jako bych to stlumil a semtam preskoci cerna obrazovka pres klavesnici.....
[*]iPad 2 Wi-Fi 16 GB Black JB
[*]iPhone SE 16 GB Gold
[*]iPhone 6 16 GB White
[*]iPhone X 64 GB Black

2L8
iPhone expert
iPhone expert

Příspěvek od 2L8 »

Kony: urcite ti staci zostat na tejto verzii co mas, popripade iOS 6.0.1 bol vemi dobry, aspon u mna a aj baterka vydrzala velmi dlho oproti iOS 6.0.2 S tym zvukom, skus len reset vsetkych nastaveni, malo by pomoct.
iPhone 3G, iPhone 5, iPhone 7, iPhone 12 Pro Max 128 Gb Pacific Blue, AirPods, ukážky z výkonu hrania hier na iPhone 12 Pro Max https://youtube.com/channel/UC0epMh6cOejnw5LHXdGSVwA

Clon
iPhonefil
iPhonefil

Re: iOS 6.0.1 je venku

Příspěvek od Clon »

shimie píše:Dnes som uz dva krat spozoroval problem s pripojenim na internet cez wifi.
iPhon sa tvari ze je pripojeny, ale Safari, App Store, Speed Test, asi kazda aplikacia vyzadujuca pripojenie k internetu nereaguje. Pomoze len restart zariadenia. Niekedy to ide 2-3 dni nez problemov, inokedy to zblbne aj par krat za den.
6.0.1 oproti 6.0 ziadna zmena. na 5.xx sa mi to nesalo ani raz.

Prosím tě, to co jsi napsal - se týká iPhonu 5 co máš v podpisu?
Mě přesně to samé dělá jak iPhone 5, tak iPad mini. Tedy spíš to, že se to od té wifiny odpojí. Když ale v nastavení klepnu přímo na wifinu ke které to mělo být připojeno, tak se mi zase připojí. Jakoby tedy nefungovalo automatické připojování. Všiml jsem si tohoto na své wifině s šifrováním WEP.
Mám doma ještě jednu wifinu s šifrováním WPA2 - tam se mi iPhone 5 i iPad mini jakoby připojí, ale nenačtou ani ťuk. Ani stránky, ani nic jiného. Další 3 telefony typu HTC a jiné se mi na WPA2 připojí všechny a data tečou normálně.
Začínám teď pátrat na netu kolem WPA2 na obou zařízeních a první dojmy jsou, že VŮBEC nejsem sám.
A protože mám iPhona jen pár dní, začínám uvažovat o "vrácení zboží" - než čekat (týden? měsíc? rok? nikdy?) na vyřešení tohoto problému applem. Otázka je, jestli je to problém SW nebo HW.

Jaké máte zkušenosti vy s tím šifrováním?
iPhone X iOS 13.3, iPad Pro 11" iOS 13.3, ATV 4
(+ starsi kousky iPad 3 (NEW) 64 GB + cellular, iOS 7.1.1 + JB Pangu China, iPhone 5 64 GB, iOS 9.3.3 NO JB, iPad Air + Cellular 128 GB, iOS 9.3.3 NO JB)

misha
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Příspěvek od misha »

zkus osefovat sifrovani. nektere routery maji problem s predavanim dns na nadrazeny prvek (tzn nemas dns adresu nekde v netu, ale adresu routeru nadrazeneho, ktery dns predava).

jinak popravde me stve jedna vec. alebrz jiz neni youtubacka aplikace ofiko, tak nelze pustit prehravani, vyskocit z aplikace a pomoci tlacitka vpravo ve vysuvnem menu (2x home) nelze pustit dal. tzn ze by zarizeni prehravalo aniz by byla aplikace neaktivni.

dalsi veci, kterou fakt nechapu, je zvuk odfuceni pri odeslani mailu. driv jsem pri tomto zvuku vedel, ze mail byl odeslan. ted to znazornuje informaci o tom, ze mail byl presunut do slozky k odeslani (ktera neni videt). a proc jako? vzdyt to vidim, ze jsem dal odeslat kurna. ted abych kontroloval mail. driv jsem strcil telefon do kapsy a posleze jsem vedel, ze je hotovo.

Petrt
iPhone expert
iPhone expert

Příspěvek od Petrt »

Clon: a toto jsi viděl? Když máš problémy s Wifi, proč nemáš aktuální FW, který by měl tyto problémy řešit? Pokud je máš i po aplikaci 6.0.2, proč píšeš do threadu s 6.0.1 ?
iPhone 13 Pro Watch s4 Silver SS MacMini 2018 iPad Air 4th TV 4K

Clon
iPhonefil
iPhonefil

Příspěvek od Clon »

Petrt píše:Clon: a toto jsi viděl? ........ Pokud je máš i po aplikaci 6.0.2, proč píšeš do threadu s 6.0.1 ?

Ano viděl, a aktuální FW skutečně mám. Proč jsem to napsal sem? Pravděpodobně proto, že ve vzpomínaném vlákně si na wifi nikdo nestěžuje, všichni tam probírají (většinou) baterku. Ale v mé situaci je podstatnější wifina než výdrž baterky. Bez wifiny jsem v pr... načisto.
Pravda je, že jsem to měl napsat raděj tam.

To misha: Píšeš: "zkus osefovat sifrovani. nektere routery maji problem s predavanim dns na nadrazeny prvek (tzn nemas dns adresu nekde v netu, ale adresu routeru nadrazeneho, ktery dns predava)" - prosím tě, mohl bys mi to vysvětlit trochu více pro ....... třeba pro blbé? Kdybys mohl napsat, CO mám KDE nastavit? Jinak mám kabel od poskytovatele strčený do routeru (na jehož název si teď nemůžu za boha vzpomenout a na něm nic není - jestli Microtech nebo něco podobného???) - před dvěma lety asi za 4 tisíce, z něj mi jde wifina i LAN na ostatní pc. Umí routovat veřejné i neveřejné IP (mám tu obojí).
Díky za každou radu.

[mod=iTukan]A proč myslíš, že tu máme různá témata? Aby bylo jedno co se kam píše? Příspěvky jsem přesunul do tématu o 6.0.2...[/mod]
iPhone X iOS 13.3, iPad Pro 11" iOS 13.3, ATV 4
(+ starsi kousky iPad 3 (NEW) 64 GB + cellular, iOS 7.1.1 + JB Pangu China, iPhone 5 64 GB, iOS 9.3.3 NO JB, iPad Air + Cellular 128 GB, iOS 9.3.3 NO JB)

2L8
iPhone expert
iPhone expert

Příspěvek od 2L8 »

Este ma napadlo, ze tymto novsim iOS sa mi urcite uz nezahrieva IP. Predtym som s tym mal problemy. Teraz ani pri narocnejsich hrach, ci aplikaciach sa zadna strana nezahreje.
iPhone 3G, iPhone 5, iPhone 7, iPhone 12 Pro Max 128 Gb Pacific Blue, AirPods, ukážky z výkonu hrania hier na iPhone 12 Pro Max https://youtube.com/channel/UC0epMh6cOejnw5LHXdGSVwA

siana
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od siana »

Taky se podělím s jedním postřehem. "Nerušit" si dělá co chce, funguje spolehlivě jen při aktivaci z hlavního nastavení, ale pokud dám "Nerušit" z Nastavení - Oznámení - Podle času, buď se nezapne večer vůbec anebo když to nějak zprovozním, ráno se nevypne. V iOS 6 to bylo v pohodě. Docela fajn funkce, ale teď dost nespolehlivá. Snad s příštím updatem iOS zas bude plně funkční.
iPhone X - 64 GB Silver; Vodafone; & AirPods ;-)
New iPad 2018 - 128 GB Cellular Silver; T-Mobile; Apple Pencil
MacBook Air 13" - 256 GB SSD (early 2015), macOS Monterey12.0.1
Apple Watch 5 - silver case; 40 mm, watchOS 8.1

Barberry.pha
Moderator fóra
Moderator fóra

Příspěvek od Barberry.pha »

Nezlob se ale od tohle se resi na netu uz od 1.1. a Apple se k tomu vyjadril ze se vse samo opravi tusim 7.1.
Resilo se to i zde na foru.
" Nekdo ma rád vláčky ...někdo Apple Hračky :) "
Manual iPhone
iPhone 5S 32GB SpaceGrey MacBook White 2010 iPad Mini 16GB Black wifi

Bl4de
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Bl4de »

Tak po nainstalování se zhoršil příjem wifi a někde ani nechytnu :( a i signál 3g pokulhává :( škoda že nejde downgrade...těším se na 6.1 snad vše dá už do kupy ;)
iPhone Xs Max 256GB • iOS 12
iPad Air 2 128GB + LTE • iOS 12
Macbook Pro 13 2017 Touch Bar a Touch ID 3,1GHz procesor
Vždy jsem uměl milovat, ale až
APPLE mi ukázal pravou lásku!

steinj
Host
Host

Příspěvek od steinj »

Po naistalovani 6.0.2 se mi zda, že se zhorsila wifi. Problem je hlavne pri prechodu z jedne wifi na druhou. Nekdy staci vypnout a zapnout wifi. Jindy je potreba restartovat.

2L8
iPhone expert
iPhone expert

Příspěvek od 2L8 »

Skuste si dat reset vsetkych nastaveni v menu :) Malo by to pomoct.

Dejv
Host
Host

Příspěvek od Dejv »

Bl4de píše:Tak po nainstalování se zhoršil příjem wifi a někde ani nechytnu :( a i signál 3g pokulhává :( škoda že nejde downgrade...těším se na 6.1 snad vše dá už do kupy ;)

u mě to samé, taky se wifi signál zhoršil, ale downgradoval jsem bez problému...

sheerONE
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Příspěvek od sheerONE »

Mam len dve slova pre 6.0.2 katastroficka baterka !!!!
iPhone 7 Plus 128GB Black
Macbook Air 13" early 2014

Van Helsing11

Příspěvek od Van Helsing11 »

Přidávám se: Iphone 5 IOS 6.0.2. výdrž baterky cca 5 hodin fakt zoufalost:-( jak zde bylo psáno 1% dolu za 5 minut a nekdy i méně a to na tom nic nedělám a jen leží na stole.

Marek
Moderator fóra
Moderator fóra

Příspěvek od Marek »

OT: 1% = 5minut, 100% = 500minut = 8hod 20min. To je zlé..?
MacBook Air
Magic Mouse
iPhone 5

PtM
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Příspěvek od PtM »

Ja s tou baterkou až taký problém nemám ale ak sa iPhone vybije za 8 hodín počas ležania na stole, tak to v poriadku nie je.
iPhone 3G 16GB White
iPhone 4 32GB Black
iPhone 5 32GB Black

cizi
Host
Host

Příspěvek od cizi »

Zhruba po týdnu se taky podělím se zkušeností. Wifi má lepší signál.. chytnu ji teď i tam kde jsem ji před tím už nechytil.. baterka mi přijde být shodná jako na iOS 6.0.1..

smejky
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od smejky »

vzdycky se tady resi baterka. Staci nechat telefon uplne vybit, tak aby se telefon vypnul sam, po znovu nabiti jede jak vino. Ja jsem chtel telefon reklamovat protoze se mi pri zapnutem wifi a telefonovani sekl treba i trikrat denne, sice svitil plny signal ale telefon byl nedostupny ,nyni telefon bezi takze u me 6.0.2 good! :D
iPhone 5S 64GB, fw 8.1
iPad air 3G 32GB, fw 8.1
iPad Mini Retina 3G 32GB, fw 7.2.1 JB
MacBook Pro 13"

Odpovědět