No tak db ano ale já měl na mysli něco lepšího (a navíc mám google disk) ve stylu Send to..xxx
edit:
ožralý kotelník píše:Photostream je samozrejme mozny i pro Windows, tedy pres iCloud panel zapnes, ja to mam defaultne nastavene v obrazcich, kde mam slozku Photo stream. Funguje spolehlive, nic jednodussiho nenajdes
Ty vole jiu jsem asle blbec...oml se za vulgaritu ale jinak nejde....ano od ceho mame ksakru foitostream? wifi mam zapnutou trvale kdyz prijdu domu pripoji se ip sam a zacene synchronizovat je to zapnute defaultne jinak nelze jen fs vypnout jako takovy...jenc nebejt linej a vytahnout si na plochu ikonku iCloud app od apple....ona se po instalaci skovala hluboko do start menu v win7
MOC A MOC DIKY VAZENI A ODPUSTTE PROSIM ME MALICKOSTI TENTO OT A ZE SE MOTAM MEZI VAS PETAKY OK?
http://support.apple.com/kb/DL1455Jako 45.2MB je na takovou app az dost, lepe 12MB ale v dnesni dobe GB RAM a TB DISKU je to jedno stejne jako kolecko u trakare a progr si s optim kodu moc hlavu a cas nelamou...proc take? davno neplati pameti neni nikdy dost.....je ji dnes hafo, za smesnou cenu pokud zase nerachne nejaka fabrika na TW kde se 9Oprc produkce vyrabi a PAMET slouzi k tomu ABY SE POUZIVALA A VYUZIVALA
[edit=MAREK]Upravneý doublepost[/edit]