iPhone 5 - reklamace
- rony
- Klub čistého iOS
Re: iPhone 5 - reklamace
ee... len ich zacali kupovat uplne normalni ludia
/\/\ /\ > /\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch a fb.com/forum.iphone.cz
mac mini iPhone 4 5S X 13 Pro iPad Pro Pencil TV4 HomePod WATCH AirPods
mac mini iPhone 4 5S X 13 Pro iPad Pro Pencil TV4 HomePod WATCH AirPods
-
- Sons of Jailbreak
Ahojte, chcem sa opytat, ci aj vam hrkoce nieco (zrejme autofokus) pri zatraseni ?? A ci je to dovod na reklamaciu. Totiz mam novu 5ku a hned ako som ju vzal do ruky som si to vsimol.
“Try not to become a man of success, but rather try to become a man of value.” Albert Einstein
Macbook Pro 15 late 2013
iPhone 6 64GB
† iPhone 5 16GB
† iPhone 4 16GB
† iPod Touch 2G 8GB
Macbook Pro 15 late 2013
iPhone 6 64GB
† iPhone 5 16GB
† iPhone 4 16GB
† iPod Touch 2G 8GB
-
- iPhonefil
To bych vazne chtel videt, jak ho beres do ruky...
Macbook pro Retina 2015, 13" 256GB, 8GB RAM
iPhone 6S space gray, 64GB
-
- Starý pes fóra :)
Hrkání je naprosto normální, takže bych tím nervy nezatěžoval
MacBook Pro Retina 15 10.10
iPhone 6 8.1.2, Etymotic hf5
iPad mini Retina 32GB 8.1.2
iPhone 6 8.1.2, Etymotic hf5
iPad mini Retina 32GB 8.1.2
-
- Mírně pokročilý
Na iPhone som spozoroval ze mi presvita (biele) svetlo hned pod lock buttonom na prednej strane. Ked pritlacim na sklo tak nic nepresvita, takze je jasne ze predne sklo zle prilieha ku kovovemu ramceku. Je to asi 5-8mm dlha tenucka ciarocka. iPhone mam od cca novembra. Vsimol som si to bohuzial az teraz :/ bude problem s reklamaciou z dovodu, ze som to neohlasil skor? Takisto si nemozem dovolit dlho cakat na reklamaciu. Mate s niecim podobnym skusenost? (operator Telekom).
• iPhone 3G, 3GS, 4, 5, 6, 6S, 7, X, 11, 13 Pro
•iPad Air
• iPhone 15 Pro Max
•
• iPhone 15 Pro Max
-
- Sponzor 2014
Myslim ze se ti to nepovede a hodi to na hlavu. Kdyz by to bylo do 14dni od zakoupeni tak. To je zakon.
-
- Mírně pokročilý
Prvych 6 mesiacov sa kazda vada automaticky posudzuje tak, ako by tam bola od vyroby. Cize kludne moze povedat, ze sa ten ramik zacal odliepat az teraz a hotovo. Celkovo, prvy rok musi predajca dokazovat, ak odmieta uznat reklamaciu.
iPad Mini White 1st gen
iPhone 7 32GB Black
Lumia 950 DS White
iPhone 7 32GB Black
Lumia 950 DS White
-
- Host
mork4: stejný problém, autofocus rachotí jak starý diesel
iPhone 6 64 GB space grey
MacBook Air 13' early 2015
history: iPhone 5S, 5, 4S, 4, 3GS, 3G
MacBook Air 13' early 2015
history: iPhone 5S, 5, 4S, 4, 3GS, 3G
-
- Sponzor 2014
Papek: souhlasim s tebou, je to tel od operatora a muze se klidne stat, ze i pres to ze o problemu vedi, zacnou tel zkoumat a budou tvrdit, ze tel byl neprimerene pouzivan a uz je tady tvzeni proti tvrzeni...
-
- Mírně pokročilý
Nikdy jsem s reklamací u operátora neměl problém (T-mobile). Prostě to přijali, poslali do servisu, tam vyměnili za nový kus a zpět ke mně.
Prosvítající světlo u powerbuttonu má i můj kolega a jde jednoznačně o výrobní vadu. Pokud nebude telefon zjevně mechanicky poškozen, nevidím sebemenší důvod, proč by neměli reklamaci přijmout.
Prosvítající světlo u powerbuttonu má i můj kolega a jde jednoznačně o výrobní vadu. Pokud nebude telefon zjevně mechanicky poškozen, nevidím sebemenší důvod, proč by neměli reklamaci přijmout.
-
- Mírně pokročilý
Tak to pak jo... Upřímně nevidím jediný důvod, proč by měl někdo přijmout do reklamace telefon s problémem "poškrábání". Pochopím to u nového kusu, který takto přišel z výroby (sám jsem takto poškozený ipad mini reklamoval). Ale potom co jej někdo používá a sám poškodí??? Pochybuji, že by Apple toto poškození -opotřebování uznával, to by se z těch reklamací zbláznil.
Prostě je hliník náchylný a je třeba se s tím smířit nebo si koupit něco jiného, případně zůstat u starších modelů. Třeba se to s novou verzí iphone změní..
Prostě je hliník náchylný a je třeba se s tím smířit nebo si koupit něco jiného, případně zůstat u starších modelů. Třeba se to s novou verzí iphone změní..
-
- Mírně pokročilý
trminek: Kolega to reklamoval? Ako dopadol?
• iPhone 3G, 3GS, 4, 5, 6, 6S, 7, X, 11, 13 Pro
•iPad Air
• iPhone 15 Pro Max
•
• iPhone 15 Pro Max
-
- Mírně pokročilý
Ještě nereklamoval, ale chystá se na to..
-
- Mírně pokročilý
Ja poslal poskrabanou 4S do servisu
Na reklamacku jsem ji poslal s foliemi z vyroby
Vada:
Spatna baterie
Obcas vypadava Wi-Fi
Obcas slaby signal
Vysledek uplne novy kus ..
V protokolu bylo
dodano s foliemi bezne opotrebovani ihned vymena jednotky=novy kus
Pocital jsem ze me to se skrkancama vrati ale nestalo se Britex ma u me za 1!
Na reklamacku jsem ji poslal s foliemi z vyroby
Vada:
Spatna baterie
Obcas vypadava Wi-Fi
Obcas slaby signal
Vysledek uplne novy kus ..
V protokolu bylo
dodano s foliemi bezne opotrebovani ihned vymena jednotky=novy kus
Pocital jsem ze me to se skrkancama vrati ale nestalo se Britex ma u me za 1!
Macbook Air 2013 i5 256GB
iPhone 5S Space Grey
iPhone 6 64 GB Space Grey
iPhone 5S Space Grey
iPhone 6 64 GB Space Grey
Dobry den,mam Iphone 5 a prestava mi fungovat tlacitko zamykani.Telefon mam 2 mesic od T mobile.Premyslim,zda to odvezt osobne do britexu,nemate nekdo zkusenost s touhle opravou,popr.vymenou za novy mobil?Dekuji
-
- Sponzor 2014
Jak se to projevuje? Prubeh?
Naposledy upravil(a) iTukan dne sob úno 02, 2013 12:19 am, celkem upraveno 1 x.
Důvod: necitujeme poslední příspěvek... přečti si pravidla fóra
Důvod: necitujeme poslední příspěvek... přečti si pravidla fóra
-
Taky me zacina zlobit power tlacitko. Nekdy ho mackam i nekolikrat a nereaguje. Docela me to rozciluje, protoze ho vzdycky stisknu a cekam, kdyz nic tak znovu a cekam, ale kdyz to takhle zopakuju 5x, tak uz jsou to celkem dlouhe vteriny, ktere se mi casto vubec nehodi travit zrovna takhle a u mobilu za vic nez 20k to dlouho trpet nehodlam. Uvidim jak se to bude vyvijet.
Několik iPhonů, iPadů, MacBooků, Time Capsule, Apple TV, iPod Nano, AR.Drone...
-
- Moderator fóra
podobne sem mel na iphone 4, vyreklamovali to uplne v pohode
iPhone 2G 8GB
iPhone 7 128GB Jet Black
iPad Mini with Retina 32GB Silver
Macbook Pro 13" mid-2009
iPhone 7 128GB Jet Black
iPad Mini with Retina 32GB Silver
Macbook Pro 13" mid-2009
-
- Host
Deennyy81 a SteveJSF: uz jste resili to tlacitko k zamykani telefonu? zajima me, jestli to uznaji. v posledni dobe taky pozoruju, jak spatne reaguje. nekdy az na podruhe nekdy se hned zase rozsviti display jako kdybych ho zmacknul 2x. premyslim, jestli s tim zaject do britexu nebo pockat, jestli se to jeste zhorsi nebo zlepsi. byl uz jsem v britexu drive s 3GS od t-mobilu kvuli spatnemu dotyku a telefon mi hned (asi za 30 minut) vymenili.
iPad 4 128GB wifi black
MacBook Pro 13" i7 2,9GHz, SSD Crucial M500 960GB, 16GB RAM (2013)
MacBook Pro 13" i7 2,9GHz, SSD Crucial M500 960GB, 16GB RAM (2013)
-
Jeste jsem to neresil, nejak na to nemam cas. Zatim to trpim, ale verim, ze s tou reklamaci nebude problem. Reklamace resim v Brne v ITS a zatim pokazde dobra zkusenost, jsem nadseny.
Několik iPhonů, iPadů, MacBooků, Time Capsule, Apple TV, iPod Nano, AR.Drone...
-
- Host
Hmm...tak k memu prekvapeni koukam, ze v tom nejsem sam s tim spatne fungujicim zapinacim tlacitkem.
Vsimnul jsem si, ze tlacitko funguje hur, kdyz ho zmacknu na prave strane.
Kazdopadne budu hned na miste chtit novy kus (koupeno u Vodafone).
Citace ze stranek
http://business.center.cz/business/prav ... ovedi.aspx
Musím opravdu čekat celý měsíc na vyřízení reklamace? Není prostě možné věc hned vyměnit?
Při reklamaci do 6 měsíců od zakoupení můžete využít tzv. vyvratitelnou domněnku, že rozpor s kupní smlouvou existoval již při převzetí věci (§ 616 odst. 4 občanského zákoníku). Nejste to tedy vy, ale prodávající, kdo musí dokázat opak. Pokud tak neučiní, můžete požadovat výměnu věci za bezvadnou nebo odstoupení od smlouvy (= vrácení kupní ceny). Při reklamaci po době delší než 6 měsíců již musíte akceptovat zákonnou lhůtu pro vyřízení.
edit: tak me ve Vodafonu vyfuckovali s tim, ze do 6 mesicu mi to vymeni za novy nebo vrati penize (nemusim 3-4 vady), ale ovsem nejdriv to musi posoudit Britex.
Vsimnul jsem si, ze tlacitko funguje hur, kdyz ho zmacknu na prave strane.
Kazdopadne budu hned na miste chtit novy kus (koupeno u Vodafone).
Citace ze stranek
http://business.center.cz/business/prav ... ovedi.aspx
Musím opravdu čekat celý měsíc na vyřízení reklamace? Není prostě možné věc hned vyměnit?
Při reklamaci do 6 měsíců od zakoupení můžete využít tzv. vyvratitelnou domněnku, že rozpor s kupní smlouvou existoval již při převzetí věci (§ 616 odst. 4 občanského zákoníku). Nejste to tedy vy, ale prodávající, kdo musí dokázat opak. Pokud tak neučiní, můžete požadovat výměnu věci za bezvadnou nebo odstoupení od smlouvy (= vrácení kupní ceny). Při reklamaci po době delší než 6 měsíců již musíte akceptovat zákonnou lhůtu pro vyřízení.
edit: tak me ve Vodafonu vyfuckovali s tim, ze do 6 mesicu mi to vymeni za novy nebo vrati penize (nemusim 3-4 vady), ale ovsem nejdriv to musi posoudit Britex.
iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue, iPad Pro 12.9 (2018) 512GB Cellular Space Gray, Apple TV
-
- Klub čistého iOS
Zdravim,
Dnes jsem potreti reklamoval telefon a mam jen papir od prepravce.
Poprve mne prisel poskrabany, Apple ihned poslal novy. Podruho jsem reklamoval u ceskeho servisu slabou vydrz baterie, zelenou linku vespod displeje a zatuhavani telefonu ( 5.2- zadano, 11.2-dorazil swap). Dnes potreti s tim ze mam bordel pod dotykovou vrstvou, Jsem z toho vcelku zklaman "vcelku drahy" telefon a furt s nim neco je.
PS: Prikladam obrazek toho bordelu.
http://imageshack.us/photo/my-images/197/aaago.jpg/
Vyfoceno v praci mikroskopem, sice to na obrazku nejde videt ale to spodni smitko je pozlacene a to nad nim vypada jako dve kulicky cinu.
Dnes jsem potreti reklamoval telefon a mam jen papir od prepravce.
Poprve mne prisel poskrabany, Apple ihned poslal novy. Podruho jsem reklamoval u ceskeho servisu slabou vydrz baterie, zelenou linku vespod displeje a zatuhavani telefonu ( 5.2- zadano, 11.2-dorazil swap). Dnes potreti s tim ze mam bordel pod dotykovou vrstvou, Jsem z toho vcelku zklaman "vcelku drahy" telefon a furt s nim neco je.
PS: Prikladam obrazek toho bordelu.
http://imageshack.us/photo/my-images/197/aaago.jpg/
Vyfoceno v praci mikroskopem, sice to na obrazku nejde videt ale to spodni smitko je pozlacene a to nad nim vypada jako dve kulicky cinu.
Vše co máme uděláme, jak hodinky posloucháme, ale přesto je to málo, aby se to dobrý zdálo. Baník Pívčo!!!
-
- Mírně pokročilý
Jaké máte zkušenosti s reklamací tento měsíc? Byly rychlé? Nemohu si dovolit být bez telefonu déle než týden. Reklamuji kvůli vypínání v teplotě -10, zelenému nádechu na displeji a nízkému signálu 3G. Na iPhonu jsou škrábance /větší na rámečku, menší na zádech/ nebude to problém? Díky.
Apple iPhone 5 16GB - black
Apple iPad Mini 16GB wifi - black
Apple iMac 21,5" (late 2012)
-
- Moderatorka fóra
Bože, lidi, proč nevemete ty svoje zadky a místo vyptávání nejdete rovnou reklamovat? To jako potřebujete podporu, že aaano, jdi, můžeš. Chci reklamovat, seberu se a jdu reklamovat, místo vyptávání už mám dávno vyřešené.
Jsme rádi, že dodržujete PRAVIDLA fóra. Jsi zde nový? PAK ZAČNI ZDE.
-
- Senior uživatel
Já reklamoval tenhle měsíc a dával jsem ho tam v pondělí a v pátek jsem si vyzvedl nový kus. Měl jsem docela omlácený rámeček a v pohodě.
Apple iPod Shuffle 5G, 2GB, pink
Apple iPhone 6S, 64GB, gold
Apple MacBook Air 13" 2014, 128GB
Apple iPhone 6S, 64GB, gold
Apple MacBook Air 13" 2014, 128GB
-
- Mírně pokročilý
Charlie...
Díky, taky mám celkem domlácený rámeček. Omylem jsem ho odřel o zeď, do teď jsem nasraný. Tak snad to nebude problém a nebudou si myslet že iP spadl na hranu :/
Snad bude reklamace taky takhle rychlá.
Díky, taky mám celkem domlácený rámeček. Omylem jsem ho odřel o zeď, do teď jsem nasraný. Tak snad to nebude problém a nebudou si myslet že iP spadl na hranu :/
Snad bude reklamace taky takhle rychlá.
-
- Host
Obavam se, ze s tim, ze se vypina v -10 C te poslou nekam, protoze pochybuji, ze je to v rozmezi provozni teploty.
iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue, iPad Pro 12.9 (2018) 512GB Cellular Space Gray, Apple TV
-
- iPhone expert
krabicka: Kdysi jsem si ty provozní teploty pamatoval a tuším že spodní hranice byla nižší než -10 C .. ruku do ohně bych za to ale nedal
-
iPhone XS 64GB | MacMini 2018 | MacBook Pro 15 2013
-
- Mírně pokročilý
Tak to jsem myslel že provozní teplota je lepší. To je celkem na nic. Pochopil jsem to tak že do do -20 funguje, pak už vůbec :/ sem trouba. No nic, díky za opravu
-
- Host
Jj, do -20 C to je, ale to je neprovozni teplota (Nonoperating temperature)
-
- Moderator fóra
OT: spise mi to prijde ze nekdo si doskrabal iphone a tedka resi jak dostat neposkrabany novy.
Vypinani pri -10st, jeste by jsi mohl rict ze se ti i rychleji vybiji pri minusovych teplotach.
Slabe 3G, to si porovnaval s cim? Stejny operator, stejny pristroj, stejny fw? Nebo pouze domenka a pocit.
Vypinani pri -10st, jeste by jsi mohl rict ze se ti i rychleji vybiji pri minusovych teplotach.
Slabe 3G, to si porovnaval s cim? Stejny operator, stejny pristroj, stejny fw? Nebo pouze domenka a pocit.
" Nekdo ma rád vláčky ...někdo Apple Hračky "
Manual iPhone
iPhone 5S 32GB SpaceGrey MacBook White 2010 iPad Mini 16GB Black wifi
Manual iPhone
iPhone 5S 32GB SpaceGrey MacBook White 2010 iPad Mini 16GB Black wifi
iPhone 5 - výrobní škrábanec
Ahoj,
koupil jsme si iPhone 5 64GB ve Vodafonu je to asi 5 dní zpátky, hned jsem ho vložil do koženého krytu. Dneska, když jsme lepil přední fólii jsem si všiml malého škrábance. Vím 100%, že jsme ho neudělal já.
No vy si asi řweknete, že je to prkotina. Ale když si koupíte mobil za 23 000, tak taky budete chtít tu největší možnou kvalitu. Navíc, když o něm vím, tak prostě jde strašně moc vidět. MYslíte, že s tím můžu zajít d oVodafon ua postěžovat si? Přikládám ještě obrázky.
Obrázek 1
Obrázek 2
koupil jsme si iPhone 5 64GB ve Vodafonu je to asi 5 dní zpátky, hned jsem ho vložil do koženého krytu. Dneska, když jsme lepil přední fólii jsem si všiml malého škrábance. Vím 100%, že jsme ho neudělal já.
No vy si asi řweknete, že je to prkotina. Ale když si koupíte mobil za 23 000, tak taky budete chtít tu největší možnou kvalitu. Navíc, když o něm vím, tak prostě jde strašně moc vidět. MYslíte, že s tím můžu zajít d oVodafon ua postěžovat si? Přikládám ještě obrázky.
Obrázek 1
Obrázek 2
Naposledy upravil(a) Metalgirl dne úte úno 26, 2013 12:51 pm, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Zbytečně jsi založil nové téma, sloučeno. Příště hledej.
Důvod: Zbytečně jsi založil nové téma, sloučeno. Příště hledej.
-
- Moderatorka fóra
Platí, co jsem psala výše, zvedni ten svůj zadek a zajdi do Vodafonu, místo dotazování už jsi mohl dávno vědět, jestli Vodafone reklamaci vyřídí nebo ne.
Jsme rádi, že dodržujete PRAVIDLA fóra. Jsi zde nový? PAK ZAČNI ZDE.
-
Samozřejmě můžeš zajít do Vodafonu a postěžovat si. Jaký bude výsledek takového snažení, to ti pochopitelně říct neumíme...
iPhone XS 64GB | MacMini 2018 | MacBook Pro 15 2013
-
- iPhonefil
OT: kdyby na svete nebylo nic horsiho, bylo by tu krasne... mimochodem, za par mesicu bude vypadat tak otresne, ze takive blbosti si ani nevsimnes.
Macbook pro Retina 2015, 13" 256GB, 8GB RAM
ls8: Jo já se jen chtěl zeptat, jestli je vůbec něco takového možné, nebo mě hned ve dveřích poženou pryč. Abych si ušetřil "ztrapnění".
Kotelník: No iPhone měním od 3G s každou verzí a po tom, co jí prodávám, bys nepoznal, jeslti je to nový nebo použitý kus.
Mentalgirl: Mám zápal plic a od nejbližšího českého Vodafonu jsem pracovně asi 400km (Německo). Kdybych teď mohl zvednout ten "svůj zadek", tak to udělám. chtěl jsem se zeptat předběžně, jestli je vůbec MOŽNÉ s něčím takovým na reklamaci jít. nevím jestli jsi zrovna ve svém pravidelném měsíčním cyklu, nebo jsi jen otravná, ale tim co tady píšeš znepříjemňuješ ostatním byť krátké pobývání na tomhle fóru.
Kotelník: No iPhone měním od 3G s každou verzí a po tom, co jí prodávám, bys nepoznal, jeslti je to nový nebo použitý kus.
Mentalgirl: Mám zápal plic a od nejbližšího českého Vodafonu jsem pracovně asi 400km (Německo). Kdybych teď mohl zvednout ten "svůj zadek", tak to udělám. chtěl jsem se zeptat předběžně, jestli je vůbec MOŽNÉ s něčím takovým na reklamaci jít. nevím jestli jsi zrovna ve svém pravidelném měsíčním cyklu, nebo jsi jen otravná, ale tim co tady píšeš znepříjemňuješ ostatním byť krátké pobývání na tomhle fóru.
-
- Mírně pokročilý
Barberry.pha píše:OT: spise mi to prijde ze nekdo si doskrabal iphone a tedka resi jak dostat neposkrabany novy.
Ano, porovnával jsem se stejnym přístrojem, operátem a dokonce i FW. A očividně je 3G signál na mém kusu o dost menší.
-
- Host
Jinak opryskany cerny elox uz z tovarny je znama chyba u iPhonu 5, takze sanci na reklamaci rozhodne mas. Mimochodem toto byl duvod, proc jsem sel do bile verze.