/\/\ /\ > /\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch a fb.com/forum.iphone.cz
mac mini iPhone 4 5S X 13 Pro iPad Pro Pencil TV4 HomePod WATCH AirPods
/\/\ /\ > /\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch a fb.com/forum.iphone.cz
mac mini iPhone 4 5S X 13 Pro iPad Pro Pencil TV4 HomePod WATCH AirPods
Chtělo by to je smazat... Můj důvod proč je smazat nebo alespoň skrýt je ten, že když jsem měl první iPhone, stahoval jsem každou krávovinu , protože ty aplikace byly super, vtipné, ale taky naprosto k ničemu po chvilce, teď mám v Purchased snad 100 aplikací, které si 100% nebudu chtít nikdy stáhnout a když si restornu iPhone, tak projíždím Purchased, co mi v iPhonu chybí za důležité aplikace a k tomu tam mám tisíc aplikací k ničemu...
prihlas sa k uctu. preklikni sa z kniznice do iTunes store klikni na horny text v pravom rohu v prevom rohu na obrazovke budes mat purchased rozklikni to zvol application /app a uz len ukaz miskov na aplikaciu v jej lavom rohu sa objavy miniaturni krizik klikni nan a potvrd hide.
Byl bych spíš pro zavedení kategorií v Purchased. Vždy raději hledám aplikace jinak a poté koukám, kterou z nich mím již zakoupenu, než abych přistupovval přes Purchased, v nich je velký zmatek, protože i hledání v nich lze pouze podle názvu aplikace. Je to do jisté míry nepoužitelné. Free aplikace tam dle mého názoru nejsou.
::: iPhone 5S 16GB Space Grey :: iPad 2 32GB 3G :: MacBook Pro 13'' 2011 :: Apple TV 3 :::