Jak poslat pdf soubor přes Safari ?

vše co vás napadne
Odpovědět
cuting
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Jak poslat pdf soubor přes Safari ?

Příspěvek od cuting »

Čas od času bych potřeboval poslat pdf soubor přes Safari . Nejde mi o jeho vytvoření a čtení, ale o to, když potřebuji ze Safari poslat nějakým formulářem, jako přílohu pdf soubor. Ten mám uložený v aplikaci"Save2pdf" , ale když jej chci poslat, tak jde poslat jen z aplikace klasickým e-mailem. Ale ne už prostřednictvím Safari. To mi při posílaní toho formuláře nabídne při volbě z formuláře "vybrat soubor" pouze "přídit snímek" a nebo "vybrat existující" ze složky obrázky. Ale do složky obrázky zase žádný pdf soubor není možné přidat, jen jpeg . Existuje nějaké řešení ?
 Apple hračky 

PeterKiss

Re: Jak poslat pdf soubor přes Safari ?

Příspěvek od PeterKiss »

Safari upload enabler na ios 6.0 a 6.1 nefunkcni.

ten luxus zial apple nepodporuje.

Edit : skus ale v appstore aplikaciu icab ta vie tiez uploadovat.
ten pdf subor si nakopiruj do jej zlozky s dokumentamy.

nechapem prco neurobili do ios 6.0 novu systemovu zlozku napr by sa volala media a po rozkliku by tam bolo napr fotky pod fotkamy by tam bolo moje subory.

ked uz ma ios funkciu open in preco to neviuzit ?

v emaili mi pride subor a ja si ho dam ulozit do zlozky moje subory alebo nasynchronizovavat cez itunes a mohol by som to zdielat z inymi apps a uploadovat podla potreby naco do safari davaju toho nemozneho upload managera ked mi neponukne upload z nainstalovnych apps ? len fotky a video je to trapne.

cuting
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Příspěvek od cuting »

Diky za radu. iCab je dobre reseni, umi to. Ted uz jen, jak naimportovat do iCab bookmarky ze Safari.... :wink:
 Apple hračky 

PeterKiss

Příspěvek od PeterKiss »

sorry to neviem.

Odpovědět