špatná synchronizace kalendáře mezi iphonem a icloudem

Odpovědět
kaaamca

špatná synchronizace kalendáře mezi iphonem a icloudem

Příspěvek od kaaamca »

ahoj,
dneska jsem narazil na problém ohledně synchronizace kalendáře mezi iphone 4 a kalendářem na icloud.com.

V iphonu mám rozpis služeb (denní a noční) s opakováním každých 8 dní. Problém nastal dnes, když jsem se podíval do kalendáře na icloud.com, kde jsem měl zobrazené pouze noční služby, ale denní ne.. přesto že v iphonu zobrazeny jsou. Ostatní synchronizace byla v pořádku (nově vytvořená událost se synchronizovala a byla viditelná jak v iphone tak na icloud). Problém jsem vyřešil tak, že jsem událost denní služby v iPhonu editoval (vytvořil mezeru, tu následně smazal a uložil) a potom se tato událost zobrazila i v kalendáři icloud.com.

V případě, že bych si tento termín nepamatoval a použil jenom kalendář na icloud, tak bych nepoznal, že musím do práce a mohl si na tento den naplánovat něco jiného a to by se stávat nemělo..

Setkal se už někdo s tímto problémem?

Podobnou věc řeším u kamaráda, který zase u jednoho kontaktu v icloud má zobrazenou fotku, ale v iphonu jí nevidí, ostatní kontakty jsou zobrazeny v pořádku..

Barberry.pha
Moderator fóra
Moderator fóra

Re: špatná synchronizace kalendáře mezi iphonem a icloudem

Příspěvek od Barberry.pha »

Nemas nahodou v iphonu zapnuto vuce kalendaru?
Nebo to mas takhle
http://img.tapatalk.com/d/13/02/11/ape8e3aj.jpg
" Nekdo ma rád vláčky ...někdo Apple Hračky :) "
Manual iPhone
iPhone 5S 32GB SpaceGrey MacBook White 2010 iPad Mini 16GB Black wifi

kaaamca

Re: špatná synchronizace kalendáře mezi iphonem a icloudem

Příspěvek od kaaamca »

ano pouzivam vice kalendaru.. Tento problem nastal v kalendari WORK, ale synchonizace byla zapnuta a viditelnost kalendare v icloud taky, takze tady by problem byt nemel..

Odpovědět