Zachování dat aplikace při změně ID

Odpovědět
El_Guapo

Zachování dat aplikace při změně ID

Příspěvek od El_Guapo »

Dobrý den. Na australský účet jsem si do iphonu stáhnul ještě před vydáním real racing 3. Nyní jsem si ho stáhnul i na můj klasickej českej účet do maca. Když chci updatetovat rr3 v iphonu tak mi to samozřejmě nabídne přihlášení na ten australský účet. Jak to mám udělat, abych mohl stahovat od teď updaty pomocí mého českého účtu. Když hru smažu a stáhnu znova přes můj účet tak přijdu o data ze hry a nechci začínat hrát od znova:-/ Děkuji mnohokrát za radu

ls8
Starý pes fóra :)

Re: Zachování dat aplikace při změně ID

Příspěvek od ls8 »

Data ze hry jsou snad uložené v GameCenter, ne? Když odinstalováváš hru, budeš dotázán, jestli má být v GameCenter zachována, nebo ostraněna.
iPhone XS 64GB | MacMini 2018 | MacBook Pro 15 2013

El_Guapo

Příspěvek od El_Guapo »

abych popravde rek vubec si nepamatuju ze by se me nejaka hra nekdy ptala jestli ma byt ulozena data v gamecetru. no zkusim to a budu doufat ze o ty data neprijdu. jinak jak to funguje u her nebo aplikaci ktery v gamecetru nejsou??? tam asi o ne opravdu prijdu ne?

ls8

Příspěvek od ls8 »

Při odinstalaci se hra ptá, jestli má v GC nechat data, tak předpokládám, že je to ono.

Obrázek
iPhone XS 64GB | MacMini 2018 | MacBook Pro 15 2013

Sten
Host
Host

Příspěvek od Sten »

až to zkusíš tak dej prosimtě vědět jak jsi dopadl, jsem ve stejné situaci a také bych nerad přišel o progress :-)
[*]iPhone 5 16GB • iOS 6.0.1
[*]iPad 2 (Wi-Fi) 16GB • iOS 5.1.1 JB
[*]Macbook unibody (late 2008)
[*]Macbook pro (mid 2012) SSD

El_Guapo

Příspěvek od El_Guapo »

Cha chaaa... progress je fuc!!!!! V gamecentru to ponecha pouze statistiky ale data aplikace jsou smazany s ni... Musi snad existovat jiny zpusob:-/ Zkousim to ted jeste pres obnovu zalohy tak dam vedet kdyby se mi to podarilo

EDIT:
Tak zatim se mi zda funkcni postup stahnout do pocitace rr3 na svy pravy id pak udelat zalohu iphonu do itunes pak smazat rr3 z ip a obnovit zalohu. Vypada to ze to takhle funguje:)
Naposledy upravil(a) iTukan dne pát bře 01, 2013 6:29 am, celkem upraveno 1 x.
Důvod: nedělej doubleposty a edituj svůj příspěvek, pokud na něj nikdo nereagoval, sloučeno...

Kaunaz
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Kaunaz »

Staci si data vytahnout ze zalohy v iTunes pres iPhone Backup Extractor a pak je pres program ktery umi prochazet adresarovou strukturu iPhonu, napr. iExplorer nahrat zpatky do slozky nainstalovane aplikace v iPhonu.

Odpovědět