Vyšiel iOS 6.1.2
-
- Klub čistého iOS
Re: Vyšiel iOS 6.1.2
Seamaster. Nie celkom. Na iP5 ano, na iP4 napr nie. A gecko ma tusim ip4 (pisem t tapatalku, tak nevidim, iba si spominam).
iPhone 11Pro Silver 64GB, Telekom SK, bez JB
WATCH 44mm oceľové, Series 4, GPS+LTE
iPad mini 5, 64GB, wifi, SG
MBPro 13" 2018, i5, 16GB, 1TB SSD, Space Grey
-
- Mírně pokročilý
Tak ok, ja mam iP5
Taky tady http://spravodaj.madaj.net/
Taky tady http://spravodaj.madaj.net/
-
- Host
posledních pár dní mám problémy s baterkou na iphone 5 16gb IOS 6.1.2....psal jsem tady již dřív, že baterie má lepší výdrž a že to jde opravdu znát. Nevím čím to je, ale dnes mi baterie vydrží tak o 20% méně...Je možný, že to je tím, že jsem poslední týden hrál skoro pořád Real Racing 3 a skoro pořád jsem měl telefon vybitý na cca 5%? denně jsem třeba 2x nabíjel...Má někdo podobný problém?
iPhone 5S - iOS 8.1.3.
-
- iPhoneHolik
Anndy píše:Seamaster. Nie celkom. Na iP5 ano, na iP4 napr nie. A gecko ma tusim ip4 (pisem t tapatalku, tak nevidim, iba si spominam).
Tušíš správně na těchle hodnotách jdu stále i dříve na jiném iDevice, jsem to měl takhle nastavené.
iPhone 5S 16GB Silver iOS 9.2
-
- Moderatorka fóra
To jsem zase něco zaspala, nebo odkdy se dá v budíku vybrat na buzení přímo i skladba vložená do iP? Dnes si nastavuji budík a koukám, že tam mám na výběr i moje skladby. Taková featura, po které řvaly miliony a doposud jsem o tom zde nic nečetla nebo mi něco uniklo.
Jsme rádi, že dodržujete PRAVIDLA fóra. Jsi zde nový? PAK ZAČNI ZDE.
-
- Klub čistého iOS
Vyšiel iOS 6.1.2
Myslim, ze od ios4
-
- iPhoneHolik
Mno je možné že to tam bylo skutečně již od iOS4 já netuším...budím se tím co je přednastavené, tedy marimbou. , každopádně možnost nastavit si co je libo je fajn.
-
- Moderatorka fóra
Já si totiž myslím, že vybrat skladbu z iPod library a přehrát ji celou jako budík lze teprv teď od iOS 6. http://www.imore.com/how-set-song-your-alarm-tone-ios-6
Jsme rádi, že dodržujete PRAVIDLA fóra. Jsi zde nový? PAK ZAČNI ZDE.
-
- Klub čistého iOS
Aha. Ja som neprihliadol na slova "skladbu vlozenu". Ja od ip4 mam svoj zvuk, mp3 konvertnute na zvonenie (v itunes zvuk) ako budik a ten mi vzdy siel.
-
- iPhoneHolik
A tak to jsme si nerozuměli a Mg má pravdu.
Já také myslel převedenou skladbu na vyzvánění (třeba pomocí iringer ten je skvělý) takhle to jde už dlouho, je pravda že v "upravit budík" pod "zvuk", může člověk vybrat libovolný vyzváněcí tón v základu, ze svých dohraných a v "Skladby" poslední přehrávané, nebo "Vyberte skladbu".
Ač používám defaultní zvuk, tedy "Marimba", nechat se budit oblíbeným songem v celé jeho délce je dobré a spousta lidí to s nadšením uvítá.
Já také myslel převedenou skladbu na vyzvánění (třeba pomocí iringer ten je skvělý) takhle to jde už dlouho, je pravda že v "upravit budík" pod "zvuk", může člověk vybrat libovolný vyzváněcí tón v základu, ze svých dohraných a v "Skladby" poslední přehrávané, nebo "Vyberte skladbu".
Ač používám defaultní zvuk, tedy "Marimba", nechat se budit oblíbeným songem v celé jeho délce je dobré a spousta lidí to s nadšením uvítá.
-
- Moderator fóra
me spise vadize budik mi vibruje za kazdeho nastavenI coz je hrozna hovadina.. Nepodarilo se vam nejak vypnout ty vibrace pro budik? Ani vypnuti vibrovani u zvoneni mi nepomohlo
iPhone 2G 8GB
iPhone 7 128GB Jet Black
iPad Mini with Retina 32GB Silver
Macbook Pro 13" mid-2009
iPhone 7 128GB Jet Black
iPad Mini with Retina 32GB Silver
Macbook Pro 13" mid-2009
-
- Starý pes fóra :)
Vibrace budíku lze vypnout pouze s JB.
-
- iPhone expert
To vibrovanie ma tiež pekne štve, už by to mohli zmeniť. Stačilo by keby pridali do nastavenia budíku Vypnúť / Zapnúť vibrovanie. Hádam sa toho rad dožijeme
Macbook Pro 13'', 2,4GHz, 8Gb. Ram, SSD-Corsair Force 3 series 120GB, OSX Mavericks
Apple Airport Extreme 4RD / WD My Passport Studio 1 TB
iPhone 5S-32Gb. Silver
iPhone 4S-16Gb White
iPad mini 16Gb White
-
- iPhonefil
Ide to, pokiaľ sú zakázané vibrácie v tichom režime a mobil je prepnutý do tichého režimu. Vtedy nevibruje ani budík, ale je to také dookola.
iPhony, iPady, AirPods, AW SE 40/44, ATV 4K (1. gen), MacBook Air (M1, 2020), AirTag. SW väčšinou aktuálny.
-
- Senior uživatel
Alebo používať nejakú aplikáciu v štýle Sleep Cycle a človek sa navyše zobudí v (pre organizmus) optimálnom čase.
-
- iPhoneHolik
Sleep Cycle je super, ale iP se v nem nenabije tak dobre, jako kdyz se nabiji normalne a rano zazvoni budik... Rychleji se pak vybiji
-
- iPhone expert
Ja na IP5 nemám vôbec problém. žiadne blikanie.
Znáš http://spravodaj.madaj.net/ ? 2
Znáš http://spravodaj.madaj.net/ ? 2
iPhone 3G, iPhone 5, iPhone 7, iPhone 12 Pro Max 128 Gb Pacific Blue, AirPods, ukážky z výkonu hrania hier na iPhone 12 Pro Max https://youtube.com/channel/UC0epMh6cOejnw5LHXdGSVwA
-
- iPhoneHolik
Tak 6.1.2 mám nahranou asi dva týdny (nevzpomenu si přesně, kdy jsem updatoval) a jsem spokojen, stabilita a rychlost jak bývá v případě idevices zůstala takříkajíc neposkvrněna, funkce navíc se hodí a funguji tak jako dřív, výdrž je také stejná, ale já ji moc neřeším a synchronizuji+nabíjím tak obden když pracuji u stolního PC.
Každopádně tři dny, když mám přes den tak 4-6 telefonátů,dvě tři smsky a večer čtení zpráv cca. půl hodiny, jsou jistota.
Navíc ještě za jízdy používám Jabra EasyGo BT headset a k němu potažmo k BT zařízením jako takovým, se váže menší připomínka.
Uvítal bych, kdyby apple v dalších verzích, změnil ikonku v horním stavovém řádku.
Teď když je zmíněná Jabra BT Headset aktivní, tedy připojena a připravena spolu s iPhonem přijmout příchozí, nebo uskutečnit odchozí hovor, svítí bíle v stavovém řádku znak BT tedy "modrý zub", pokud je hf mimo dosah nebo vypnuto a přitom BT přenos v iP aktivován, zešedne.
Možná by bylo vhodnější symbol změnit na sluchátko (to je ale myslím zobrazeno když se jackem připojí stereosluchátka) či lépe miniikonku znázorňující právě bezdrátový bt headset tzv. "bondovku".
Poslední drobná výtka k iOS v kterékoliv verzi, osobně bych hodně uvítal aby v Nastavení/Obecné/Využití/Využití mobilní sítě/ byla možnost obnovit celkový provolaný čas.
Po stisknutí "Obnovit statistiky", se resetuje pouze "Aktuální období", "Celkem" už ne...nejsem si jistý ale jediné spolehlivé řešení je čistý restore.
Zkoušel jsem třeba obnovit nastavení sítě, ale nemá to žádný vliv.
Osobně by se mi to hodilo, u firemního čísla vždy na začátku měsíce vynulovat a ke konci tak vědět, jaká byla doba hovorů-provolaných minut, právě za měsíc..vypilovanější podrobný protokol hovorů viz. symbianové nokie, mi stále v základu schází ač samozřejmě existuje i aplikace.
Omluvte prosím rozsáhlost příspěvku, šlo by to napsat jednodušeji...
Každopádně tři dny, když mám přes den tak 4-6 telefonátů,dvě tři smsky a večer čtení zpráv cca. půl hodiny, jsou jistota.
Navíc ještě za jízdy používám Jabra EasyGo BT headset a k němu potažmo k BT zařízením jako takovým, se váže menší připomínka.
Uvítal bych, kdyby apple v dalších verzích, změnil ikonku v horním stavovém řádku.
Teď když je zmíněná Jabra BT Headset aktivní, tedy připojena a připravena spolu s iPhonem přijmout příchozí, nebo uskutečnit odchozí hovor, svítí bíle v stavovém řádku znak BT tedy "modrý zub", pokud je hf mimo dosah nebo vypnuto a přitom BT přenos v iP aktivován, zešedne.
Možná by bylo vhodnější symbol změnit na sluchátko (to je ale myslím zobrazeno když se jackem připojí stereosluchátka) či lépe miniikonku znázorňující právě bezdrátový bt headset tzv. "bondovku".
Poslední drobná výtka k iOS v kterékoliv verzi, osobně bych hodně uvítal aby v Nastavení/Obecné/Využití/Využití mobilní sítě/ byla možnost obnovit celkový provolaný čas.
Po stisknutí "Obnovit statistiky", se resetuje pouze "Aktuální období", "Celkem" už ne...nejsem si jistý ale jediné spolehlivé řešení je čistý restore.
Zkoušel jsem třeba obnovit nastavení sítě, ale nemá to žádný vliv.
Osobně by se mi to hodilo, u firemního čísla vždy na začátku měsíce vynulovat a ke konci tak vědět, jaká byla doba hovorů-provolaných minut, právě za měsíc..vypilovanější podrobný protokol hovorů viz. symbianové nokie, mi stále v základu schází ač samozřejmě existuje i aplikace.
Omluvte prosím rozsáhlost příspěvku, šlo by to napsat jednodušeji...
Stařičká symbianová nokia ukazuje krásně bluetooth profil, sluchátka, carkit...
No jo ale ona umí i sms doručenky zkrátka apple není na telefonování, je to všechno jenom ne telefon
No jo ale ona umí i sms doručenky zkrátka apple není na telefonování, je to všechno jenom ne telefon
-
- iPhoneHolik
Já mám apple jako firmu rád a jejich výrobky se kterými jsem měl/mám tu čest používat taktéž (tedy přenosné idevice, stolní počítače a notebooky zatím ne.)
Proč se ale těmto základním věcem jako podrobný protokol v základu a také doručenky brání, nevím....možná to prostě amíci nepoužívají a apple mimo lokalizace, nechce telefony přizpůsobovat pro konkrétní trhy, je to škoda tohle je asi jediné co mohu současnému iOS vytknout ale dá se bez toho žít.
Máš ale pravdu,apple tedy iphone (byť je phone v názvu) je všechno a telefon tak trochu také, byť jen okrajově s ohledem na stále chybějící funkce už od prvního uvedení tohoto fešáka v létě? 2007.
EDIT:
Dotaz k mému příspěvku, když udělám čistý restore na 6.1.2 dělám to vždy z DFU mode, mám pak obnovovat zálohu? (většinou to nedělám ale chtěl bych mít ikony,aplikace a jejich uspořádání tak jako dřív téměř bez práce a během chvilky) nebo načisto vše ručně synchronizovat a pak uspořádat plochu-y, ukládá se do zálohy také celková doba volání??
Proč se ale těmto základním věcem jako podrobný protokol v základu a také doručenky brání, nevím....možná to prostě amíci nepoužívají a apple mimo lokalizace, nechce telefony přizpůsobovat pro konkrétní trhy, je to škoda tohle je asi jediné co mohu současnému iOS vytknout ale dá se bez toho žít.
Máš ale pravdu,apple tedy iphone (byť je phone v názvu) je všechno a telefon tak trochu také, byť jen okrajově s ohledem na stále chybějící funkce už od prvního uvedení tohoto fešáka v létě? 2007.
EDIT:
Dotaz k mému příspěvku, když udělám čistý restore na 6.1.2 dělám to vždy z DFU mode, mám pak obnovovat zálohu? (většinou to nedělám ale chtěl bych mít ikony,aplikace a jejich uspořádání tak jako dřív téměř bez práce a během chvilky) nebo načisto vše ručně synchronizovat a pak uspořádat plochu-y, ukládá se do zálohy také celková doba volání??
-
- Klub čistého iOS
Ano, do zalohy sa uklada aj celkovy cas volania.
Btw. mne sa osvedcil robit update cez itunes a potom dat obnovit (zresetovat) vsetky nastavenia a zatial sa to vyplatilo.
Btw. mne sa osvedcil robit update cez itunes a potom dat obnovit (zresetovat) vsetky nastavenia a zatial sa to vyplatilo.
1) A (jen) plocha se ti tak zachovala jo? A balast jako others (nyni mi zabira tak 48% iphonu - wtf) tim zmizi?
V tabletu mam take nejaky balast po 2 letech bez resetu, prosly mi tam tisice apps, a nekdy e uukrutne pomalej, zrejme silene logy. Mail startuji na 2x, poprve vzdy spadne a podruhe vzdy nabehne, zrejme timeoutuje nejaky log?
2) Kdyz obnovis zalohu, zaseres i telefon balastem z drivejska (vic zere baterku a je pomalejsi)...
3) Na druhou stranu neznam moznost, jak jinak (jen) usporadat plochu podle puvodniho uporadani? Mozna nekdo vi?
3) Anebo nejak vypsat automatizovane plochu vcetne podslozek (jak jednoduse?) aby se dala aspon rucne zrekonstruovat? Anebo nejak promazat zalohu pres nejaky backup extractor a nechat jen plochu, sms, ci nejaka nastaveni? Ma nekdo zkušenosti ??
4) Ps:Pri zaloze pres icloud (nebo itunes, nevim uz presne, mozna to byla migrace na novy device) se mi stejne neprenesly hesla do mailu, vpn... Takze opruz z dohledavanim udaju... Je to tim ze zaloha nebyla sifrovana, nebo ze slo o novy device nebo je to feature at all?
V tabletu mam take nejaky balast po 2 letech bez resetu, prosly mi tam tisice apps, a nekdy e uukrutne pomalej, zrejme silene logy. Mail startuji na 2x, poprve vzdy spadne a podruhe vzdy nabehne, zrejme timeoutuje nejaky log?
2) Kdyz obnovis zalohu, zaseres i telefon balastem z drivejska (vic zere baterku a je pomalejsi)...
3) Na druhou stranu neznam moznost, jak jinak (jen) usporadat plochu podle puvodniho uporadani? Mozna nekdo vi?
3) Anebo nejak vypsat automatizovane plochu vcetne podslozek (jak jednoduse?) aby se dala aspon rucne zrekonstruovat? Anebo nejak promazat zalohu pres nejaky backup extractor a nechat jen plochu, sms, ci nejaka nastaveni? Ma nekdo zkušenosti ??
4) Ps:Pri zaloze pres icloud (nebo itunes, nevim uz presne, mozna to byla migrace na novy device) se mi stejne neprenesly hesla do mailu, vpn... Takze opruz z dohledavanim udaju... Je to tim ze zaloha nebyla sifrovana, nebo ze slo o novy device nebo je to feature at all?
-
- iPhoneHolik
No s tou zálohou to je fakt také z ní neobnovuji a vše po restore nahraji sám.
Děkuji vám oběma za užitečné informace,udělám tedy restore z DFU mode jak jinak a pak vše dohraji sám, App a média je hračka, jen si pak budu chvíli hrát s uspořádáním App do adresářů dle jejich druhu a jejich rozmístění na plochách.
Udělám si screenshoty a pak to udělám podle nich.
Celkem bych uvítal kdyby někdy apple v iTunes ponechal na volbě uživatele aby si namísto kompletní zálohy která se pokud je to povolené, při každé synch. vytváří, aby si zvolil co konkrétně chce zàlohovat a později také obnovit.
Ja bych si zvolil jen aplikace a hry a uspořádání ikon na ploše a do adresářů, max. ještě média.
EDIT:
Abych předešel známému, tedy po obnovení zálohy, ze se do ip natáhne veškerý balast, others a další, udělám DFU restore na 6.1.2, nahraji jen aplikace a usporadani ikon, nastavim si vse dle sebe a provedu ručně zálohu.
Pote ještě dohraji fotky, videa a hudbu a taktéž udělám ručně zálohu.
Backup soubory, vytáhnou ze složky z iTunes hodím do raru a v pc někam uložil, je to asi jedina rozumna cesta.
Děkuji vám oběma za užitečné informace,udělám tedy restore z DFU mode jak jinak a pak vše dohraji sám, App a média je hračka, jen si pak budu chvíli hrát s uspořádáním App do adresářů dle jejich druhu a jejich rozmístění na plochách.
Udělám si screenshoty a pak to udělám podle nich.
Celkem bych uvítal kdyby někdy apple v iTunes ponechal na volbě uživatele aby si namísto kompletní zálohy která se pokud je to povolené, při každé synch. vytváří, aby si zvolil co konkrétně chce zàlohovat a později také obnovit.
Ja bych si zvolil jen aplikace a hry a uspořádání ikon na ploše a do adresářů, max. ještě média.
EDIT:
Abych předešel známému, tedy po obnovení zálohy, ze se do ip natáhne veškerý balast, others a další, udělám DFU restore na 6.1.2, nahraji jen aplikace a usporadani ikon, nastavim si vse dle sebe a provedu ručně zálohu.
Pote ještě dohraji fotky, videa a hudbu a taktéž udělám ručně zálohu.
Backup soubory, vytáhnou ze složky z iTunes hodím do raru a v pc někam uložil, je to asi jedina rozumna cesta.
Ahoj. Ten balast a others niekedy sice u mna zabera aj viac ako 1GB ale to tvoria data vsetkych aplikacii a tie su potrebne. Toho sa neda zabivt len tak nejakym DFU restorom ako to ludia vacsinou odporucaju a ani to neni nic co by v telefone nejak vadilo. Jednoducho su to dolezite data ktore iOS vyzaduje ale akurat neboli zaradane ako fotky alebo hudba atd....
-
- iPhoneHolik
Jasně others kolem 400-500MB teď přesně nevím, mám i po čistém restore z DFU modu,jsou to soubory temp,cache a co ja vím dalšího, potřebné pro běh iOS.
Já už se blížím ke zdárnému konci a vytvořil si tři zálohy které budu používat,po čistém restore,pak s app+games a pak ještě s médii bez toho aniž bych v kterékoliv aplikace používal, mám to v PC uložené takhle, je to pracnější ale co...rád si s tím tu práci dám a mám tak vše pod kontrolou.
Kdyby mi iTunes dal podrobně na výběr jak a co zálohovat a později obnovit,ten čas s tímhle strávený bych ušetřil...
Možná vám při pohledu na screen a přečtení mého příspěvku, budu připadat jako cvok ale jsem normální věřte mi i když právě tohle o sobě všichni blázni tvrdí
Já už se blížím ke zdárnému konci a vytvořil si tři zálohy které budu používat,po čistém restore,pak s app+games a pak ještě s médii bez toho aniž bych v kterékoliv aplikace používal, mám to v PC uložené takhle, je to pracnější ale co...rád si s tím tu práci dám a mám tak vše pod kontrolou.
Kdyby mi iTunes dal podrobně na výběr jak a co zálohovat a později obnovit,ten čas s tímhle strávený bych ušetřil...
Možná vám při pohledu na screen a přečtení mého příspěvku, budu připadat jako cvok ale jsem normální věřte mi i když právě tohle o sobě všichni blázni tvrdí
no po pravde to vyzera trochu komplikovane ale ked ti to tak vyhovuje tak prosim. Ja som sa s tym kedysi zvykol zapodievat podrobnejsie ale uz ma to prestalo bavit riesit stale nejake zalohy takze jedine co teraz spravim je klasicka zaloha a obnova, a vsetko mi zatial funguje tak ako ma.
-
- iPhoneHolik
Každému vyhovuje něco jiného to je fakt, já jsem takhle spokojen.
Zase je ale pravda že je iOS tak vymakaný a v posledních verzích kor, že i když se prostě chováš tak jak to apple chce tedy že zálohuješ a obnovuješ tak jak to iTunes nabídnou, Phone po tomto šlape stále stejně jak hodinky,rychle svižně a stabilně takže je možná lepší si ušetřit starosti a především čas a ten balast co se zpět po obnovení zálohy natáhne, vůbec neřešit.
vím že jsou problémy v případě JB to se to asi tluče ale jinak spíše ne.
Zase je ale pravda že je iOS tak vymakaný a v posledních verzích kor, že i když se prostě chováš tak jak to apple chce tedy že zálohuješ a obnovuješ tak jak to iTunes nabídnou, Phone po tomto šlape stále stejně jak hodinky,rychle svižně a stabilně takže je možná lepší si ušetřit starosti a především čas a ten balast co se zpět po obnovení zálohy natáhne, vůbec neřešit.
vím že jsou problémy v případě JB to se to asi tluče ale jinak spíše ne.
-
- Klub čistého iOS
Vyšiel iOS 6.1.2
Moja skusenost je, ze others sa pri obmove zo zalohy neobnovi. Resp. dam restore telefonu, dam ho ako novy a nasledne obnovit zo zalohy. Others sa vyznamne zmensi.
A co sa tyka nastaveni. Mam urobenych par sceeenshotov s nastaveniami a do par minut ich mam aj pri resete podla obr. znova nastavene.
A co sa tyka nastaveni. Mam urobenych par sceeenshotov s nastaveniami a do par minut ich mam aj pri resete podla obr. znova nastavene.
-
- iPhoneHolik
J,j...přesně takhle jsem to udělal a pro jistotu je hodil na iCloud, takže po restore je hned viděl a ikony uspořádal tak jako dřív...típání obrazovky u iP HOME+Power je fajn věc.
[mod=Metalgirl]Upozorňuji, že others už tu mají své vlastní vlákno, takže své dojmy z others řešte tam, tady tím zbytečně nespamujte. Pokračujte zde: viewtopic.php?f=90&t=25831[/mod]
[mod=Metalgirl]Upozorňuji, že others už tu mají své vlastní vlákno, takže své dojmy z others řešte tam, tady tím zbytečně nespamujte. Pokračujte zde: viewtopic.php?f=90&t=25831[/mod]
Vyzera to na uvolnenie 6.1.3. Oprava chyby kedy bolo mozne obist heslo a pristupovat k aplikacii Telefon a vylepsenia aplikacie Mapy v japoncine Instalujem cez OTA, v iTunes mi ukazuje ako aktualnu verziu 6.1.2
-
- Moderator fóra
MBPR 16" iPhone 11 Pro iPad Pro 11" iPad Mini 2 4G ATV 4K Withings SmarScan