Aby vsetci vedeli, ze je to velmi jednoduche a pripojit sa na ICQ v aplikacii AIM ide, tak som vytvoril mali obrazkovy navod (repolero )
Ako si mozete vsimnut tak v lavo hore je ikonka AIM, panacik, ktory bezi
Takto vyzera uvodna obrazovka po kliknuti na ikonku AIM
Do prveho riadku vlozime svoje ICQ cislo (nepiste moje ) musi byt cislo, nie prezyvka
Do druheho napiseme heslo, pozor ak je dlhsie ako 6 znakov nebude fungovat neprihlasi Vas
Na chvilku sa zobrazi takato obrazovka, co je dobre
Samozrejme toto je este lepsie (velmi som sa potesil ked ma pripojilo)
Toto je pracovne prostredie v AIM, panacikovia sa daju zmenit na gulicky
To je z mojej strany vsetko. Dufam, ze to niekomu pomoze, verim, ze vsetci co tuto aplikaciu mate, ste o tom vedeli. Pracovat v tejto aplikacii je jednoduche, podla mna je najlepsia zatial zo vsetkych vydanych ICQ aplikacii.
Paly
Ako sa pripojit na ICQ pomocou AIM
Pravidla fóra
V tejto sekcií nájdete hotové návody. Povolené sú len reakcie na znenie návodov (opravy, doplnenia a pod.). Budeme radi pokiaľ napíšete návod a vložíte ho do tejto sekcie. Všetky príspevky musia schváliť moderátori.
Všetky vaše problémy a požiadavky o pomoc smerujte do vhodných sekcií alebo do Poradny.
V tejto sekcií nájdete hotové návody. Povolené sú len reakcie na znenie návodov (opravy, doplnenia a pod.). Budeme radi pokiaľ napíšete návod a vložíte ho do tejto sekcie. Všetky príspevky musia schváliť moderátori.
Všetky vaše problémy a požiadavky o pomoc smerujte do vhodných sekcií alebo do Poradny.
-
- Starý pes fóra :)
Ako sa pripojit na ICQ pomocou AIM
iPhone XS white iOS 13.x,
iPhone #1 3.1.3
Orange
MacBook Pro retina 2,5 GHz; 8GB RAM
Čítajte pravidlá fóra!
iPhone #1 3.1.3
Orange
MacBook Pro retina 2,5 GHz; 8GB RAM
Čítajte pravidlá fóra!