poněvadž jsem "googlil" celé ráno a nic jsem nenašel, obracím se s prosbou o pomoc na vás:
Ve složce "hudba" (disk D:) mám X různých interpretů, jejichž skladby mám v různých albech uloženy ve FLAC souborech.
Když ale chci tuto složku (či označené složky všech interpretů) přetáhnout do iTunes s komentářem "propojení", nestane se nic - nepřidá se ani skladba.
Když tedy tento proces provedu přes příkaz "Soubor-> Přidat složku do knihovny", do knihovny v iTunes se mi z těch stovek složek přidá asi pouze 6 složek, z čehož 5 z nich je od jednoho interpreta (ovšem u toho interpreta jich mám více) a 1 z nich je od interpreta jiného (opět od tohoto interpreta mám asi 10 různých alb).
I když jsem proces X-krát opakoval všemi možnými způsoby, přidají se vždy pouze tato alba, nic víc. Zkontroloval jsem proto, zda jsou tato alba opravdu ve formátu FLAC tak, jako všechna ostatní, k mému zklamání ale ano...
Setkal se už někdo z vás s tímto problémem? Nevíte, jak jej vyřešit?
Opravdu je to iTunes tak stupidní vynález (zvláště v těch posledních verzích), že mě z toho mory berou...
Předem díky
![Good :good:](./images/smilies/good.gif)