Mobil.cz- nová předplacená karta
-
- Starý pes fóra :)
Mobil.cz- nová předplacená karta
Minuta volání do kterékoliv sítě v České republice (mobilní i pevné) stojí 2,50 Kč, jedna SMS pak 1,50 Kč a MMS 5 korun. Za datové přenosy se neplatí. Za každé dobití získává zákazník balíček 200 MB dat s platností jeden měsíc. Když se zákazník přiblíží vyčerpání limitu balíčku, bude upozorněn pomocí SMS. Pak stačí jen opět nabít částkou 200 Kč a opět se automaticky aktivuje balíček dat o velikosti 200 MB s měsíční platností.
Všechny dobíjené částky lze využít na volání a SMS, internetové připojení je zcela bezplatné. Do uvedeného datového limitu v měsíci po dobití se navíc nepočítají návštěvy stránek patřících pod vydavatelství MAFRA a.s., tedy například celý portál iDNES.cz, Lidovky.cz, Metro.cz nebo stránky TV stanice Óčko. Bezplatný (a do limitu se nezapočítávající) je i přístup na všechny ostatní služby nabízené vydavatelstvím, jako je AAApoptávka.cz, Jizdnirady.cz, Rajce.net a mnohé další.
Po vyčerpání limitu datového balíčku zůstane připojení k internetu nadále aktivní, rychlost se ale sníží na 16 kb/s. To je pro zákazníky výhodné, s kartou Mobil.cz se nikdy nestane, aby se za datové spojení platilo.
Předplacená karta Mobil.cz samozřejmě umí volat i v zahraničí. Roamingové sazby jsou stejné jako u T-Mobile.
Více info:
http://m.idnes.cz/clanek.A130510_122030 ... ori_jm.idn
http://www.mobil.cz
Galaxy Note 20 Ultra 5G Mystic White [QS 865+] | Samsung Galaxy Watch 3 | Galaxy Buds+ White
-
Re: Mobil.cz- nová předplacená karta
To není vůbec špatný nápad s takovýmto (ne)účtováním dat.
iPhone XS 64GB | MacMini 2018 | MacBook Pro 15 2013
-
- Klub čistého iOS
Ja to asi zaridim klukovi tech 200 MB na mesic by mu stacilo.
iPhone 6s
Mini iPad2
Mini iPad2
-
20+1 nejčastější otázka o virtuálním operátorovi MOBIL.CZ
http://m.idnes.cz/clanek.A130511_142043 ... ri_lhc.idn
http://m.idnes.cz/clanek.A130511_142043 ... ri_lhc.idn
Galaxy Note 20 Ultra 5G Mystic White [QS 865+] | Samsung Galaxy Watch 3 | Galaxy Buds+ White
-
- Mírně pokročilý
Chapem to ja zle, 200mb za 200kc, takze ake data sa neuctuju?
-
- iPhone expert
Ano, chápeš to zle. Je to 200 MB a ne 200 mb. Za 200 Kč máš kredit na volání a SMS/MMS za ceny viz. první příspěvek. Data jsou zdarma (i to je tam 2x napsáno).
MacBook Pro 2018 Touch Bar, macOS 11.0
iPad Pro 10.5, iPadOS 14
iPhone 12 Pro Max, iOS 14
Apple TV4
iPad Pro 10.5, iPadOS 14
iPhone 12 Pro Max, iOS 14
Apple TV4
-
Osobně si myslím, že je to velmi zajímavá alternativa k BLESKmobilu. Nedávno mi skončil tarif a určitě nového virtuála přinejmenším odzkouším. Hned zítra si skočím pro kartu.
Docela mě zajímá, zdali i při vyčerpání FUPu, bude možno při té "rychlosti" 16 kb/s bezproblémově využívat například iMessage (třeba jen čistý text). Bylo by zajímavé si za dvě stovky koupit kartu a tím získat možnost neomezeného psaní mezi známými po dobu půl roku nebo dokonce 12 měsíců, bez nutnosti jakéhokoliv dobíjení.
Docela mě zajímá, zdali i při vyčerpání FUPu, bude možno při té "rychlosti" 16 kb/s bezproblémově využívat například iMessage (třeba jen čistý text). Bylo by zajímavé si za dvě stovky koupit kartu a tím získat možnost neomezeného psaní mezi známými po dobu půl roku nebo dokonce 12 měsíců, bez nutnosti jakéhokoliv dobíjení.
-
- Senior uživatel
Mobil.cz
Hoj, jak je to u tohoto operatora po vycerpani FUP ??? myslim tim omezeni atd... pujdou mi viber, iMessage, maily atd ??
Naposledy upravil(a) Metalgirl dne ned črc 14, 2013 9:22 am, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Kdybys hledal, tak by jsi našel toto téma, sloučeno.
Důvod: Kdybys hledal, tak by jsi našel toto téma, sloučeno.
[*]iPad 2 Wi-Fi 16 GB Black JB
[*]iPhone SE 16 GB Gold
[*]iPhone 6 16 GB White
[*]iPhone X 64 GB Black
[*]iPhone SE 16 GB Gold
[*]iPhone 6 16 GB White
[*]iPhone X 64 GB Black
-
- Senior uživatel
Ano pujde
-
Jejich SIMku mám v sekundárním telefonu ode dne uvedení a zatím se mi FUP vyčerpat nepodařilo (ještě jsem ani jednou nedobíjel, ale třikrát mi během té doby resetovali data, takže jsem byl zase na 200MB balíku). Každopádně pokud mi jej znovu nevyresetují, tak 19.7. se mi balík vyčerpá a určitě dám vědět, jak vše funguje/nefunguje při těch proklamovaných 16 kb/s. Jsem zvědavý hlavně na iMessages a WhatsApp.
Nicméně se domnívám, že je nás tady s tímto operátorem víc, tak třeba se někdo se zkušenostmi přidá.
Edit:
Včera dopoledne jsem vyčerpal FUP. iMessages, Whatsapp, e-maily (vše čistý text) a posílání sms z netu fungují bezproblému. Voocall Callback také ok. AppStore se po chvíli načetlo, ale při prvním pokusu o stažení aplikace hodilo chybu, ve druhém pokusu již došlo ke stažení aplikace o velikosti cca 2,5MB. Zkusil jsem to ze zvědavosti, v praxi takřka nepoužitelné (download zmiňované aplikace trval v ten moment cca 25 minut). Aplikace Skout funguje ok, stejně jak vyhledávání zajímavostí v nových mapách od Seznamu. Jízdní řády se po chvilce také načetly. Opera mini i Safari mi několik zkoušených stránek zobrazilo korektně, byť u některých náročnějších to trvalo okolo minuty. Mobilní verze stránek jsou o poznání použitelnější. U TapaTalku trvá přihlášení o poznání déle, než při běžné rychlosti internetu, ale také se mi pokaždé podařilo přihlásit na první pokus.
Takže za mě naprostá spokojenost a jen aby tak šlo pořád.
Jinak před chvílí jsem se ve fóru mobilmánie dočetl, že údajně došlo k navýšení rychlosti po FUP z 16 kb/s na 32 kb/s. Takže asi i to přispělo k mým překvapivě pozitivním zkušenostem.
Nicméně se domnívám, že je nás tady s tímto operátorem víc, tak třeba se někdo se zkušenostmi přidá.
Edit:
Včera dopoledne jsem vyčerpal FUP. iMessages, Whatsapp, e-maily (vše čistý text) a posílání sms z netu fungují bezproblému. Voocall Callback také ok. AppStore se po chvíli načetlo, ale při prvním pokusu o stažení aplikace hodilo chybu, ve druhém pokusu již došlo ke stažení aplikace o velikosti cca 2,5MB. Zkusil jsem to ze zvědavosti, v praxi takřka nepoužitelné (download zmiňované aplikace trval v ten moment cca 25 minut). Aplikace Skout funguje ok, stejně jak vyhledávání zajímavostí v nových mapách od Seznamu. Jízdní řády se po chvilce také načetly. Opera mini i Safari mi několik zkoušených stránek zobrazilo korektně, byť u některých náročnějších to trvalo okolo minuty. Mobilní verze stránek jsou o poznání použitelnější. U TapaTalku trvá přihlášení o poznání déle, než při běžné rychlosti internetu, ale také se mi pokaždé podařilo přihlásit na první pokus.
Takže za mě naprostá spokojenost a jen aby tak šlo pořád.
Jinak před chvílí jsem se ve fóru mobilmánie dočetl, že údajně došlo k navýšení rychlosti po FUP z 16 kb/s na 32 kb/s. Takže asi i to přispělo k mým překvapivě pozitivním zkušenostem.
-
- Suspect
Na 16 kbit nefungovalo ani google voice search a vetina sluzeb timeoutuje... Nehlede k tomu ze zejmena ve 3g to asi dost drti baterku...
-
Mám opačnou zkušenost a stále platí to, co jsem napsal výše. Přidávám video s ukázkami fungování, bohužel kvalita nahrávky je špatná (iPhone 2G), ale i tak to o použitelnosti napoví.
http://www.youtube.com/watch?v=-JzdoBRzUeE
Potvrzují to i poslední příspěvkyí zde:
http://forum.mobilmania.cz/viewtopic.ph ... 7#p9616057
http://www.youtube.com/watch?v=-JzdoBRzUeE
Potvrzují to i poslední příspěvkyí zde:
http://forum.mobilmania.cz/viewtopic.ph ... 7#p9616057
-
- Suspect
Vzdyt jsi psal o 32 kbit a to je o 100% vic...
Docela by me zajimalo srovnani vydrze baterky, protoze 3g burstuje, tedy bere vice, ale kratsi cas, no ale pokud je orezano shaperem, pak selskym rozumem = horsi vydrz jak edge.
Mimochodem, jde na tabletu bez JB vypnout 3G?
Docela by me zajimalo srovnani vydrze baterky, protoze 3g burstuje, tedy bere vice, ale kratsi cas, no ale pokud je orezano shaperem, pak selskym rozumem = horsi vydrz jak edge.
Mimochodem, jde na tabletu bez JB vypnout 3G?