Zdravim, prosim vas, obcas zamnou nekdo prijde, ze mu nekdo menil displej a po vymene mu nefunguje zhasinani displeje pri volani, na tuto vec je zde proximity senzor a co se stane kdyz to po vymene nefuguje je to ze takova mala a malo pruhledna clonka pri te vymene upadne a ma to za nasledek ze nejde proximity senzor protoze tam jde moc svetla a nedokaze pak zaznamenat ze nekdo prekryl danou castu a displej proste pri hovoru nezhasne. Na YT je x videi jak to vyresit pomoci lepici pasky, do ktere se bud udela mala dirka aby tam neslo tolik svetla (jako imitace te temer nepruhledne clonky), nebo nekdo vezme pruhlednou pasku a jen ji nabarvi lihovym fixem atp...
Moje otazka je: Jak presne tohle resite? Objednavate tu clonku (pokud to vubec jde) nebo mate nejake sve vlastni specialni reseni? Druh pasky, delate dovnitr dirku nebo to obarvite fixem? Nebo uplne jinak?
Otazka hlavne na iPhone HW experty, dekuju za odpoved.
Proximity senzor - nejlepsi mozna nahrada za clonku [HW FIX]
-
- Moderator fóra
Proximity senzor - nejlepsi mozna nahrada za clonku [HW FIX]
I will maintain an attitude of open-mindedness.
-
- Host
Re: Proximity senzor - nejlepsi mozna nahrada za clonku [HW
Kdysi jsem řešil stejný problém. Kontaktoval jsem prodejce v číně, který mi obratem poslal obrázkový návod s označeným místem, které mám začernit lihovou fixou. Fungovalo to.
Jinak to můžes samozřejmě objednat
http://bit.ly/V57SdP
Jinak to můžes samozřejmě objednat
http://bit.ly/V57SdP
-
- Moderator fóra
Re: Proximity senzor - nejlepsi mozna nahrada za clonku [HW
Byl by si prosim tak hodny a poslal mi ten navod? Mail ti hodim do soukromych zprav. Predem moc dekuju.
Pro ostatni: navod bude v navodech jakmile se ke mne dostane.
Pro ostatni: navod bude v navodech jakmile se ke mne dostane.
I will maintain an attitude of open-mindedness.
-
- Host